-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Lördag!


Ja och vi har haft fullt upp :) igår efter att ajg kom hem bestämde vi oss för att åka till Vargön och bada jacuzzi, det blev rätt sent eftersom bilen vägrade starta! jäkla batteri, jag ringde runt till en massa folk men ingen kunde hjälpa oss pga olika anledningar så vi fick tillslut ringa på hos grannen som fick komma ner och hjälpa oss att ladda batteriet med sin bil. Efter många om och men kom vi faktiskt iväg och det blev en stunds bad och en hastig och lustig övernattning eftersom vi var tvungna att ladda bilens batteri över natten.

I morse när vi vaknade blev det frukost och sen begav vi oss iväg till Ikea med Rasmus mor och far.  Fick köpt en massa bra saker i vanlig ordning och en massa impulsköp som hör Ikea till :) Kom hem för en stund sedan och sitter nu en stund i lugn och ro innan vi ska till C & J och äta mat och umgås. Har varit en väldigt trevlig ledig helg och det kommer den flrbli den tiden som är kvar av den. Lite mat och vin gör nog att den håller  :)

Hoppas ni har haft en trevlig helg ni med!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är utmanad!

2009-01-31 @ 22:57:39
Postat av: EMma

2009-01-31 @ 22:57:47
Postat av: Emma

Du är utmanad!

2009-01-31 @ 22:58:11
URL: http://illya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback