-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Boktips till Twilightälskaren 2


Frost
- Maggie Stiefvater


Boken handlar om Grace och hennes faschinerande intresse för vargar. När Grace var liten blev hon biten utav en varg och höll på att dö om det inte hade varit för en speciell varg som envist höll de andra tillbaka, efter den händelsen brukade hon beundra varelserna ifrån sitt fönster på respektfullt avstånd. Boken handlar också om Sam: killen med dubbla identiteter. Han är nämligen just den vargen som räddade Grace som barn, men på somrarna när det är varmt skiftar han till människa för att sedan när det blir kyligare förändras till varg. Grace och Sam träffas och blir kära i varandra och mest av allt handlar boken om hur deras kärlek ska överleva den oundvikliga seperationen som hotar att tillslut tvinga dem ifrån varandra för alltid.




Jag gillade inte alls slutet när jag läste boken men jag ändrade uppfattning, det är mycket bra. Det enda som är synd med den här boken är att det givetvis kommit en uppföljare (tror inte den kommit på svenska än dock) det här är en bok som hade varit mycket bättre utan..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback