-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Glorious 39


Två äldre män får besök av en ung släkting som vill få veta historien om Anne (Romola Garai) som försvann under andra världskriget.

Året är 1939 och andra värlskriget håller på att bryta ut. Ann som är adopterad dotter till Sir Alexander Keyes (Bill Nighy) är en duktig skådespelare som tillhör en lite finare familj som bestämmer sig för att försöka leva sitt liv som vanligt trots det krig som hotar. Ann råkar en dag komma över ett par skivor som ligger på deras lager. Hon tror att det är musik vilket etiketterna påstår och tar med dem in och börjar lyssna. Det visar sig att innehållet är farligt material och fadern kräver att tjänstemannen som lagrat dem där på grund av platsbrist omedelbart ska flytta på skivorna men skadan är redan skedd. Vänner till Ann börjar dö och efter en del efterforskning inser hon att hon är i mitten av allting, precis där det stormar som mest.

Namn: Glorious 39
Regissör: Stephen Poliakoff
År: 2009
Genre: Drama, historia, romantik
Längd: 129 min
Betyg: 8/10 (imdb 6,4/10)

Av mig får den bra betyg eftersom jag anser att den hela tiden höll bra kvalité. Den var spännande och mystisk. Bra skådespeleri av huvudpersonen och de andra plus att jag gillade slutet till skillnad från andra recensenter som jag har läst. Skådespelare som också syns i filmen är: Eddie Redmayne (TV-serien "Svärdet och spiran" , Black death, Powder blue, Den andra systern Boleyn, Elizabeth: the golden age. Christopher Lee (trots att han inte har någon stor roll i denna film) Charlie Cox (Casanova, Stardust) Bill Nighy (Spelar bland annat "Davy Jones" i Pirates of the Caribbean filmerna, "Rufus Scrimgeour" i Harry Potter och "Victor" i Underworld-filmerna.) för att nämna några. Sevärd!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback