-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

18:e december


Godkväll!

Jag har haft en väldigt trevlig helg! igår var vi på utflyttningsfest hos några kompisar i Trollhättan. En kväll som slutade sent då vi var hemma i Vargön runt 03 ungefär. Det var som alltid trevligt och med trevligt folk. Idag vaknade vi strax innan 11 och åt frukost. Sen tillbringade vi en del av dagen slappande i sängen innan vi åkte hem och beställde pizza. Det börjar bli sent nu så det blir väl snart sängen med förhoppningen om att kunna somna trots slappande hela dagen. Kvällen har vi i alla fall tillbringat med den här filmen:

 

9-åriga Sally flyttar till sin pappa efter att hennes föräldrar bestämt att hon behöver lite miljöombyte. Pappan Alex arbetar tillsammans med sin nya flickvän Kim med att renovera och inreda ett hus för vidare försäljning. Att flytta dit blir omtumlande för Sally. Snart inser hon att det bor ljusskygga varelser i huset som vill göra allt för att bli hennes vän. Först är hon nyfiken men sen när de blir elaka vill hon inte veta av dem längre. Då blir de snart mycket hotfulla och Sally står maktlös eftersom ingen tycks tro på henne.


Namn: Don't be afraid of the dark
År: 2010
Regissör: Troy Nixon (Writer: Guillermo Del Toro)
Genre: Horror, fantasy
Längd: 99 min
Betyg: 6/19 (imdb 5,8/10)


Guillermo del Toro gjorde ett fantastiskt jobb med "Pans labyrinth" den här filmen var stundtals spännande och läskig men kom inte upp i samma nivå. Skådespelare i filmen i urval: Katie Holmes (Thank you for smoking, Batman begins, Dawsons Creek), Bailee Madison (Just go with it), Guy Pierce (Memento, The Kings speech)

 

 


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback