-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Fright Night


Charley Brewster går sista året på gymnasiet och har äntligen flyt: han är populär och är ihop med skolans mest eftertraktade tjej. Faktum är att han är så cool att han ignorerar sin bästa kompis. Men det blir problem när Jerry flyttar in i huset bredvid. I början verkar han vara en riktig toppen kille, men det är något som inte stämmer - men ingen, inklusive Charlies mamma verkar märka någonting. Efter att ha iakttagit en hel del underliga saker kommer Charlie fram till slutsatsen att Jerry är en vampyr. Men eftersom Jerry inte kanövertyga någon om sina farhågor så får han på egen hand försöka hitta ett sätt att göra sig av med monstret.

www.lovefilm.se

 

Namn: Fright Night
År: 2011
Regissör: Craig Gillespie (Lars and the real girl)
Genre: Comedi, horror
Längd: 106 min
Betyg: 6/10 (imdb 7,5/10)

 

En nyfilmatisering från en film med samma namn från 1985. Förstår dock inte varför det står att det är komedi för den var inte särskilt rolig.. Nåja, skådespelare som dyker upp i filmen är bland annat: Colin Farrell (Phone both, In Bruges), Anton Yelchin (The beaver, Terminator Salvation), Imogen Poots (V for Vendetta).

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback