-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Frozen


De tre vännerna Dan (Kevin Zegers), Lynch (Shawn Ashmore) och Parker (Emma Bell) åker till en skidanläggning för att ha en trevlig dag ute i backarna. När det är stängningsdags lyckas de muta till sig en sista åktur i en av de högre backarna och får efter många om och men tillåtelse att gå på skidliften. Men på grund av ett missförstånd så stänger anläggningen och de blir kvar uppe i skidliften en bra bit över marken. En kamp om överlevnad börjar eftersom anläggningen inte öppnar igen förrän fem dagar senare. Nu måste de göra allting för att försöka överleva trots att de har alla odds emot sig.



Namn:
Frozen
År: 2010
Regissör: Adam Green (Hatchet)
Genre: Drama, thriller
Längd: 93 min
Betyg:
6/10 (imdb 6,3/10)

Var tvungen att se den här filmen efter att jag blev tipsad om den. Får säga att den var bra men riktigt obehaglig med flera obehagliga scener. Man kan känna paniken krypa för personerna i filmen och tittar bort när det är för hemskt samtidigt som man hoppas att de ska lösa situationen på något sätt. Sevärd men som sagt obehaglig.
Skådespelare i filmen i urval: Kevin Zegers (Fifty dead men walking), Emma Bell (Final destination 5, The walking dead), Shawn Ashmore (X-men).

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback