-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

En hjärtformad ask


Idag lyssnade jag klart på ljudboken jag hållt på med i ett par veckor. Det var "En hjärtformad ask"utav Joe Hill. Handling: Judas Coyne är en gammal hårdrocksstjärna som är intresserad av det övernaturliga. I hans hus bor också Georgia som är hans senaste i raden av relativ unga tjejer han är ihop med och som flyttat in för ett tag. En dag ser Judas assistent en annons på internet där det är en kvinna som säljer sin styvfars våldnad eftersom hennes dotter blivit skrämd av hans uppenbarelse. Judas köper våldnaden och den levereras i form av en kostym som tillhört spöket i en hjärtformad ask. Samma natt börjar Judas se märkliga saker. En man som sitter i hans korridor. Våldnaden börjar uttala hot mot Judas och det framkommer tillslut att den är ute efter en hämnd och inte kommer att ge sig förrän han och Judas färdas på nattliga vägar tillsammans.

Joe Hill heter egentligen Joseph Hillstrom King och är son till skräckmästaren Stephen King. Det märks att han ärvt faderns talang för den här boken är stundtals riktigt skrämmande!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback