-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

I am number four


John Smith (Alex Pettyfer) är en ung kille som tilsammans med åtta andra barn skickades från planeten Lorien för att skyddas från Mogadorianerna, vilket är ett elaksinnat folk som invaderat Lorien. John gömmer sig i Ohio och smälter in som en helt vanlig skolungdom tills en oväntad händelse händer där lite av hans krafter blir blottade för vanliga människor och han tvingas fly. Mogadorianerna letar upp och dödar de utvalda i nummerordning och John inser snart att det är hans tur. Hans beskyddare Henre (Timothy Olyphant) vill att de ska befinna sig på resande fot men John förälskar sig i Sarah (Dianna Agron) och har därför svårt att bryta upp från dett tillfälliga liv han för tillfället har.


Namn:
I am number four
År: 2011
Regissör: D.J. Caruso (Disturbia, Eagle eye)
Genre: Action, Sci-fi
Längd:
109 min
Betyg:
6/10 (imdb 6,2/10)

Verkar rätt lovande i början med lite cool action men håller inte måttet igenom hela filmen. Mogadorianerna ser lite skräckinjagande ut vilket jag tycker är ett plus eftersom lite av själva barnfilms känslan försinner då. Filmen bygger på en bok som släpptes förra året och trots att filmen var helt okej så känns det som att en möjlig uppföljare inte kommer till att vara så mycket bättre. Skådespelare i filmen: Kevin Durand ( Robin Hood, Legion, Lost ), Teresa Palmer ( Trollkarlens lärling, Bedtime stories), Jake Abel ( The lovely bones, The lightning thief)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback