-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Fear and loathing in Las Vegas


"Filmatisering av Hunter S. Thompsons psykedeliska roman med samma namn. Vi får följa Thompsons alter ego Raoul Duke och hans samoanske advokat Dr. Gonzo i deras sökande efter den amerikanska drömmen i 1970-talets Las Vegas. Med sig på sin färd har de upptäcktsresande en väska fylld till bredden med alla droger kända av mänskligheten. Vad de finner är fruktan, avsky och dråpliga äventyr i den vansinniga staden"

www.filmtipset.se

 

Namn: Fear and loathing in Las Vegas
År: 1998
Regissör: Terry Gilliam (De 12 apornas armé)
Genre: Drama
Längd: 118 min
Betyg: 5,5/10 (imdb 7,6/10)

Snyggingen Johnny Depp spelar en man som ständigt är väldigt hög på droger och som bestämmer sig för att tillsammans med en sin advokat åka till Vegas föra att bevaka ett stort race i slutet av 60-talet. De gör lite småbrott och hamnar ständigt i trubbel, antingen med omgivningen, med varandra eller någon av de droghallucinationer som de råkar ut för.  Skådespelare i filmen i urval: Johnny Depp, Benicio Del Toro (The usual suspects, Snatch), Tobey Macguire (Spiderman).

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback