-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Green Lantern


Uppe i rymden pågår ett krig. De onda lyckas skada en av Väktarna (kallade green lantern  corps) som beskyddar freden och rättvisan i rymden. Väktaren kraschar på jorden och bestämmer sig för att föra över sina krafter, som finns i en ring, till en lämplig kandidat. Kandidaten blir testpiloten Hal Jordan (Ryan Raynolds) som efter att blivit vald blir förd till planeten OA där han blir upplärd av andra väktare för att han ska vara förberedd för när han blir kallad till krig. Det dröjer inte länge eftersom den onda Parallex som är på väg till OA för att en gång för alla utrota alla väktare.

 

Namn: Green Lantern
År: 2011
Regissör: Martin Cambell (Casino Royal, Goldeneye)
Genre: Action, äventyr, fantasy
Längd: 114 min
Betyg: 5,5/10 (imdb 6,1/10)


Ännu en superhjältefilm som inte går hela vägen. Bra historia men jag tyckte att den onda Parallex var lite fånigt gestaltad som en bläckfisk(?). I övrigt en underhållande film. Skådespelare i filmen i urval: Blake Lively (Gossip Girl), Ryan Reynolds (X-men origins, Buried), Peter Sarsgaard (In the electric mist, An education, Skeleton key), Mark Strong (Robin Hood, Sherlock Holmes, Kick-ass)

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback