-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Boktips: Tjärven



Avgångsklass -86 möts på midsommarafton för en återträff. Många av dem har inte setts  på många år. Ödet har fört dem mot olika håll, olyckan och sorgen håller fast vid vissa medan andra haft det lättare. Fyra män och tre kvinnor samlas för att åka ut till fyrön "Tjärven" som ligger på gränsen till Ålands hav. Spriten flödar när den första osannolika saken händer -de blir rånade. Strandsatta försöker de komma på hur de ska ta sig därifrån men spriten vinner över vettet eftersom det är synd att låta bli att dricka fin alkohol. Kvällen kommer sluta i katastrof. De döda kommer upp ur havet för att äta. Hur försvarar man sig när det inte finns nästan några vapen att tillgå?

 

Jag har läst många av John Ajvides böcker. Vissa är mer skrämmande än andra. Har inte kommit mer än en bit in men den börjar redan bli obehaglig. Perfekt att läsa/lyssna på när det börjar bli mörkt ute..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback