-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Bridesmaids


Annies (Kristen Wiig) liv är en enda röra. Men när hon får reda på att hennes bästa vän Lillian (Maya Rudolph) är förlovad har hon inget annat val än att tacka ja till uppdraget som hennes brudtärna. Trots att Annie både är kärlekskrank och pank bluffar hon sig genom de dyra och bisarra ritualerna inför bröllopet samtidigt som hon får uppleva konkurrens om den närmaste vänskapen till Lillian.

www.filmtipset.se

 

Namn: Bridesmaids
År: 2011
Regissör: Paul Feig
Genre: Komedi
Längd: 132 min
Betyg: 6/10 (imdb 7,2/100)

Har hört mycket bra om den här filmen. Historian var bra: lycklig kvinna gifter sig, har en kompis som har ett liv som är totalt åt helvete. Det känner man ju igen men den här filmen har lyckats på ett humoristiskt och stundtals väldigt, väldigt pinsamt sätt. Så pinsamt att det nästan blev till att sätta handen för ögonen ibland. Tyckte dock att den var lite lång och jag hade nog tyckt att det var roligare att se den på bio med någon tjejkompis men den var absolut sevärd! Skådespelare i filmen i urval: Kristin Wiig (Paul), Maya Rudolph (Grown ups), Terry Crews (The expendables, Gamer, Get smart).

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback