Just so tired


Yeees, jag är trött på att alla tråkigheter avlöser varandra och att allt, verkligen allt i denna verklighet bara är en fin fasad av vad som verkar vara ett sött litet paradis där alla är glada, lyckliga och ingen någonsin gråter över nåt annat än nån patetisk kärleksfilm som ändå slutar med att alla lever lyckliga i alla sina jävla dagar. Vad fan fick mig på det här humöret nu då? Vet egentligen inte, jag är inte så arg som jag verkar utan det var mer något som fick mig att vilja skriva en massa meningslöst nonsens som bara de som känner mig kommer orka läsa ändå. Skitsamma blunda om ni inte vill läsa..

Det handlar mer om att jag är besviken på andra men mest mig själv, större större delen av allting är galla jag spyr på mig själv. Besvikelse över saker jag gjort, sagt eller kanske inte gjort. Jag vet inte, livet är sådär förändrat igen som det blev för ett tag sedan, ännu en gång nya människor i mitt liv, nya val jag gjort, kanske det allra viktigaste som är kärleken som efter att ha tappat vägen och verkligen famlat runt i små små söta bubblor som varit alldeles för sköra äntligen har nått fram till mig och det tamej fan med en smäll som ingen lär ha missat på 20 mils avstånd. Jag har inte gjot nåt med mitt liv, där ligger problemet..

Tyvärr har jag förr ansett att mitt liv är Kärleken med stort K och det har gjort alla motgångar så in i helvetes svåra och har slutat med att jag tagit allt personligt, vilket jag såklart inte borde ha gjort. Att finna kärleken har varit det viktigaste för mig, så himla patetiskt egentligen. Livet är så mycket mer än kärlek och det är inga lögner i mitt nästa stycke. Jag har länge ansett att mitt liv började efter studenten...

Men innan dess så har mitt liv varit en slags dålig blandning av en tråkig roman och en skräckfilm, allvarligt talat alltså. Jag har spenderat så mycket tid på meningslösa romanser med allt från psykopater till normala killar. Ingen har varit den rätte för mig, inget har avslutats på ett fint sätt där vi efteråt kunnat anse oss vara vänner som kan umgås som vilka kompisar som helst. Misstolka mig inte nu även ifall jag själv varit på jakt efter kärleken gång på gång så är det inte så att jag hatar någon av dem, inte alls, det har bara inte känts rätt även ifall det var fint medan det varade. Jag tror verkligen detta äter upp mig, misslyckande åh fy fan. Jag är glad över att jag nu äntligen vet hur det känns när det är äkta för mycket längre hade jag nog inte orkat med att vara singel innan jag skulle sökt hjälp för att jag kanske med all rätt skulle anse att det är nåt fel på mig, något gravt fel som kanske sitter i hjärnan på mig eller något sådant för det tar på en att gång på gång bli dumpad på mer eller mindre snälla sätt, men det är ingen myt att man blir starkare av det man inte dör av, får se det som en erfarenhet rikare eller något sådant. Det är det som är Livet helt enkelt. Det är aldrig lätt.

Allt jag känt hat över att jag har misslyckats med har berott på små oskyldiga kärleksförsök där ingen av parterna varit mogen för någonting. Gah det kommer ta tid att bearbeta, men där ligger felet! jag hakar upp mig på saker..

Jag är som kanske uttjatad otroligt nöjd med livet nu, äntligen :) har mina nedslag men de går över. Lever väl ett typiskt Svensson liv nu kanske ;)

Ojoj vad personligt det blev, det är bara så skönt att få det ur sig tycker jag :)

Gah jag vet inte om jag tror på slumpen men en så löjlig grej hände. Pojkvännen klagade i telefon tidigare i morse att han hade haft så svårt att sova pga en jävla fluga  som stört honom hela natten i hans rum och jag tyckte det lät så konstigt med flugor nu och slängde ur mig nåt i stil med att han väl fick döda den då om den störde så, sen när jag kom hem efter jobbet så sitter det en jävla fluga på väggen vid min säng, haha kul slump jag har inte haft en jävla fluga sen i somras om jag ens hade någon då och det kan jag inte erinera mig om att jag hade. Lite småscary sådär tycker jag för det låter lite konstigt, iallafall enligt mig men det kanske bara är jag som hakar upp mig på sådant.. Och nu måste jag döda den jäveln innan jag går och lägger mig för väcker den mig i natt så kommer jag förvandlas till Frankenstein i morgon när jag går upp i lagom tid för att tvätta som jag ska göra och då vill jag inte möta mig själv ens om någon skulle försöka bota mig med 5 koppar kaffe och 3 stycken risifrutti för jag tvivlar på att det ens funkar på filmduken. Nu förstår ni nog vilket morgonhumör jag får efter såna små skitsaker, problemet är att jag är alldeles för lat för det just nu. Min säng ser äckligt lockande ut bredvid mig här, flugan kanske somnar om jag har tur :D

Jag har förresten förövrigt varit rusktigt modig idag! jag har klippt mig själv! eller toppat håret iallafall, vet faktiskt inte ifall resultatet skulle ge närmsta frisör en hjärtattack av chock eller om det går förbi det där som folk irriterande nog har mage att notera men jag tycker inte det ser så farligt ut, tog bara lite, lite liiiitegrann som jag var tvungen till eftersom jag ska spara ut till långt hår nu, får nog snart ta mig en svängom med blonderingsmedlet på min utväxt som börjar gå mig på nerverna och det bara efter att 6 veckor har gått sen jag la ut över 1000:- på frisören. Jaja sånt är livet, får väl påpeka att jag inte var riktigt 100% nöjd med mitt förra frisörbesök och att jag inte kommer gå dit igen för det var inte värt pengarna, tänker inte smutskasta så inga namn nämda men den som söker den finner och jag letar vidare efter den perfekta frisören, kan bocka en salong från min lista iallafall.

Undrar om man kan försöka sova med lugnt inre nu. Jag ska snart göra mig ett försök tror jag. Eller så ska jag lägga mig och studera "Konsten att läsa tankar" som jag ska göra ett tappert försök att läsa innan Rasmus tar den för man vet aldrig vad han kan ta sig till haha ;)

Har du tagit dig denna biten är du riktigt duktig faktiskt :D jag är stolt över dig haha

Eftersom jag har din uppmärksamhet så passar jag på att skicka en stor puss till alla som jag älskar, utan er ingen mig, ingen nämd ingen glömd men ni vet vilka ni är såklart, skulle inte klara mig en dag utan er och nu ljuger jag inte. Puss på er darlings!

Ärsch. Godnatt



Ledig i morgon!

Yees ska bli riktigt gott faktiskt :) ska hinna med en del tråkgrejer dock som slänga in några tvättar och städa men sånt är ju tyvärr nödvändigt trots allt..

Idag har jag inte varit så annorlunda från de flesta andra dagar, jobb 10-19. Dagen har verkligen sprungit iväg! sa sviiisch så var klockan 15 o sen 18  o tillsist 19, knappt känt att jag jobbat alls. Varit en heel del folk på Torp idag vill jag lova iallafall :) haft fullt upp o varit mer eller mindre stormade hela dagen tycker jag..

Jaha, jag har inte haft tillräckligt rolig dag för att ha mer att skriva så det kommer väl när nåt intressant har hänt! ska iallafall sätta på lite kaffe nu tror jag så att jag håller mig vaken lite längre trots att jag är ganska så trött, får se vad man gör sen :) kanske är duktig eller bara riktigt slapp, jaja

Godkväll!


Förläggardag


Yees det har jag varit iväg på idag :) nära på att det inte blev något eftersom jag trodde att min arbetskamrat som skulle hämta mig var sen men det var ju jag som var tidig :P hon sa 07.30 så jag satte mig ute i busskuren och väntade, ingen kom och efter en halvtimma tröttnade jag och gick in igen, hann ta av mig kläderna o krypa ner i sängen igen innan det sådär 20 min senare ringde o min arbetskamrat undrade vart jag var.Jag hade glömt att ändra till vintertid så jag hade varit uppe en timma tidigare än vad jag skulle varit.. Kändes lite småsurt men men såna smällar får man ta, blev att snabbt slänga på sig kläder o bege sig mot Göteborg.

Sen från kl 09.00-17.30 har jag alltså suttit på föredrag.. De största förlagen kommer dit och pratar om sina höstnyheter, man pratar alltså böcker hela tiden, sen var det en hel del författarbesök också, några "små" andra "större" namn som var där o pratade om sina nya böcker så det var riktigt intressant belive it or not..

På morgonen kunde man anmäla sig till en tävling om bidrag till en resa till Prag till våren där det är nån stor bokmässa i think och jag anmälde mig utan några större förväntningar att jag skulle vinna, kom på att jag inte ville dra iväg med ett gäng vilt främmande människor ändåså och det var så många där så det var ju ingen chans att jag skulle vinna. Jo tjena, mitt namn var det första av tre namn de drog så jag vann alltså 7000 kr som ska användas till den resan jag inte vill ha :S gah jag har inte alls nån lust att åka, ibland är det inte kul att ha tur :S nu kanske jag låter fånig men jag har folkskräck, vill inte bo ihop med nån jag känner i 4 dagar ens om jag skulle fått hela betald så vi får se hur det blir med det hela, kanske ger bort den till nån som vill åka istället.. Jag ska iallafall fundera på det..

Mmm snart dags o sova, ska bli ruskigt gott får jag säga, är ganska trött eftersom jag gick upp kl 6 istället för 7 haha :)

Så natti på er!

Vinterdags?


Goddamnit vad kallt det var i morse när jag gick upp! gläntade ut genom fönstret och såg till min fasa att det var frost ute! blää ingen skön morgonpromenad för mig, dum som jag är så bokar jag tid till läkaren kl 09.00 på morgonen så det blev på med den varma goa jackan+mössan och vantarna och ut i kylan, frosten låg ju på backen men min jacka måste ha en inbyggd bastu eller nåt för jäklar vad varm jag blev, upptäckte att  jag hade en bit kvar till läkaren när det var 10 min innan jag skulle vara där så jag fick ju sätta igång o småspringa genom Tureborg :P måste sett rätt rolig ut när jag skyndade gatan fram kom jag på senare, men jag var faktiskt bara 5 minuter sen! vilken bedrift utav mig!  jag kan aldrig lära mig att gå hemifrån i tid, blähhh.. och undertiden låg en annan person hemma o sov i min varma säng, orättvist livet kan vara ibland!
Well efter doktorbesöket så hade han faktiskt mer eller mindre vaknat till liv och orkade ta sig ner till stan så det blev en mysig frukost på ett café och sedan en sväng på torp innan jag började vid 12.00, gott o bara gå omkring o kika litegrann även ifall lönen inte kommer in förrän i morgon :) var inne och kikade i lite inredningsbutiker också och kikade på allt möjligt man kan tänkas behöva i en lägenhet. Det är gott att vi har så lika smak för när det väl blir dags (efter alla om och men) så kommer det inte bli tjafs om varken färger eller porslin, tycker typ lika om det mesta, precis så ska det vara!
Annars så har dagen sprungit iväg, sitter hemma nu med småhuvudvärk som säkert kommer spricka ut i migrän så jag ska snart förebygga den där plågan genom att knarka lite tabletter!

Ledig i morgon! verkar som att eftermiddagen kommer spenderas med Emma! åh så roligt :) längtar redan!

Nej nu ska jag göra mig lite kaffe, vägrar i vanlig ordning gå och lägga mig tidigt när jag är ledig dagen efter så jag ska tvinga mig att vara vaken :)

Åh åh jag är så glad, vi går emot ljusare tider! wooohooo :) här är vi bara positiva så det så ;)

Byye


Det börjar verkligen bli så bra!

Är verkligen lycklig på fulltid nuförtiden, det är helt underbart att vara kär! det finns inte nåt som kan få ner mitt humör just nu, wondeful life :)

Well kanske en beskrivning av min helg nu då! vi börjar med fredag då såklart :) jag jobbade till klockan 19 och lagom tills jag slutade kom Emma och vi gick omkring en stund på Torp och kikade kläder och bara umgicks, var riktiigt härligt! planen var att köpa nåt att ha på mig till på lördagen då jag skulle till Lipz och ett fint linne på Gina inhandlades :) efter det var det till att sätta sig i bilen o bege sig till Vargön och hem till henne för lite fredagsdricka! där väntade såklar våra hjärtevänner och det blev en mysig kväll med lite cider o ett par glas vin, det var meningen att vi skulle upp i någorlunda tid på lördagen så vi drog hemåt ganska tidigt, skönt med en kvällspromenad! väl i säng började vi titta på Råttatouille men jag somnade efter bara en liten stund alldeles utmattad så det blev inte mkt av filmen :)

Lördag skulle vi ju som sagt upp tidigt men det existerar inte i vårat lexikon så vi gick upp ca 20 min innan vi skulle bli hämtade av Emma o Niklas för att färdas till Göteborg. Hade himla go huvudvärk pga vinet som jag vaknade av ganska tidigt.. Mindre roligt vill jag säga, orkade knappt gå upp men till sist satt vi i bilen och kom iväg ungefär då vi sa att vi skulle åka :) Vi skulle t Göteborg o köpa maskeradkläder till Halloween men eftersom någon inte kan läsa en karta och vi av misstag hamnade i fel ände av stan så blev det inget med det ;) Vi gick in på Universeum och kollade på en massa djur istället. Blev aningen paff då vi gick in i "djungeln" som det kallas och det flög omkring fåglar och fjärilar där, försökte få syn på aporna men de gömde sig, så synd...Well strosade omkring där ett tag och kikade innan vi for tillbaka till stan igen och kollade lite till innan vi åkte hem. Inga maskeradkläder för nån av oss men jag köpte en vinterjacka! jättenöjd!
När jag och darlingen kom hem var det ytterligare stress för då skulle vi på förfest hos en kompis till honom och det var lite dålig tid imellan då vi sa att vi skulle vara där och när vi kom hem från Götet så det var snabba ryck som gällde! Väl framme på festen var det jättekul, fick träffa en del kompisar till honom och det var väldigt trevligt faktiskt! blev lite dricka och vid 00 ungfär drog vi vidare till Lipz där  vi tillbringade nån timme innan vi tog en taxi hem. En riktigt lyckad kväll! jag hade jättetrevligt med allihopa och det var ännu trevligare o få träffa lite nära vänner till Rasmus också.. På natten försökte vi kolla på filmen igen men jag somnade för att den inte var bra helt enkelt, så se inte den!

Vaknade på söndagen av att det ringde och det var Niklas som ringde o väckte oss, nja vi var typ redan halvvakna som tur var men inte så vidare sugna på att gå upp, iallafall jag :) Älsklingen o Niklas skulle iväg o kika på en vinterbil till mitt hjärta så det var till att dra snabbt igen! inte en lugn stund! Emma o jag for iväg rätt fort när vi kommit hem till dem :) vi drog till Överby och shoppade medan de åkte lång väg för att kika på en bil, en lyckad shoppingtur! fick köpt en del saker till lägenheten och en festklänning. Sen åkte hem till henne o Niklas och fick en stund för oss själva innan boysen kom hem med en bil till och så fort de kom innanför dörrarna fick vi ju dra igen för då skulle ja o Rasmus till syrran o hennes kille o kolla på film o bara ta det lugnt så jäklar vad vi varit på språng! blev en sen kväll hos syrran o väl hemma hos mig igen så kollade vi på 2 avsnitt av Scrubs o stenslockade sen :)

Idag har jag vaknat, gått upp, segat o blivit körd till jobbet, jobbat o dragit hem o slappat :) jäklar vilken intressant dag va? hehe eller inte!  men så brukar mina dagar se ut ;)

Well en kär hälsning till alla som orkat ta sig igenom min lilla roman ;) självklart bara om du är värd den haha :)
Nu ska jag faktiskt vara lite duktig o fixa i ordning i mitt kök eftersom jag stökat till det!

Toodeeels


Fotbollskväll :)

Gaah missade lite av matchen eftersom jag inte var hemma förrän typ 20.45 ungefär! illa.. varför ska de sätta matcher på tider jag inte är hemma? hmm irriterande! 1-1 får la duga.. Vi förlorade ju inte iallafall..

Jobbat idag as usual, dagen har gått relativt fort trots att jag inte fick någon bra start alls sen jag gick upp ur sängen, blev lite ledsen och irriterad innan jag kom till jobbet så det har ju såklart påverkat min dag en hel del. Gått i min egna lilla värld och deppat idag. Men det blev bättre framåt kvällen, vid stängningsdags var jag på toppenhumör, kul att inte jobba ensam sista timmen också :) hade fint besök från vår andra butik så det var kul att ha nån att tjata lite med :) det har man ju aldrig annars...

Megatrött, sovit mina behövliga timmar men ändåså faller snart ögonen ihop :S måste ha sovit dåligt inatt eller nåt men det tror jag inte jag gjorde :S blev sent igår kväll men jag hade ju sovmorgon så jag borde vara piggare än vad jag är. Well börjar 10 i mon så det blir sängen lite tidigare idag, ska bli så jäkla gott!

Jag längtar så till helgen! då ska vi åka till gbg o kika på maskeradkläder till vår Halloweenfest! har ungefär bestämt vad jag ska ha på mig så det är bara att hitta nån gammaldags fin klänning som sitter fint o sen lite smink :) jag ska vara fin dam fast spöke eller vampyr då, får se har inte bestämt mig ännu, vi ska ha parklädsel iallafall ja o pojken  så vi får se om vi hittar kläder så vi kan matcha varandra iallafall litegrann, kanske blir lite extensions i håret, clips då så man kan växla mellan kort o långt hår.. vi får se!

Nej nu ska jag diska klart resten av disken! har blivit en del mer ordentlig den senaste tiden faktiskt! nu ska jag bara lära mig laga mat också så är lyckan gjord! får försöka lära mig så att jag kan vinna lite vuxenpoäng ;)

Adios flamingos!




lugn härlig dag!

Måndag igen, första dagen på en jobbvecka! härligt ledig i morgon så jag ska väl inte gnälla ;) längtar som fasiken t helgen så denna veckan kommer springa iväg! snart fredag wohoo:D

Kort dag idag.. 9-17 :) åh så gott! man behöver sånna dagar ibland!

I morgon blir det städ+tvättdag, kul :P får min belöning i form av middag med hjärtevännen på kvällen så då kan jag stå ut med lite städning hehe

Kollar på 2½ män, så jäkla kul det är haha, aja ska snart gå o lägga mig, är fortfarande väldigt trött, jäkla trötthet, försvinner aldrig..

Nepp sängen o lite Scrubs nu ;D byebye

Ännu en helg förbi..

Japp.. ytterligare en veckas jobb framför sig...

I fredags var jag ledig :) tänkte försöka göra nåt nyttigt som att tex tvätta, men det nyttigaste jag gjorde var att ta  en promenad på ungefär 45 minuter och förde samtidigt som inte alldeles för ovanligt ett samtal med Emma på samma gång, det var ju inte så dåligt ioförsig men jag fick inte ut mycket från den dagen.. Rasmus kom på kvällen o vi kikade på en film och drack lite vin så det blev lugnt..

Igår jobb hela dagen.. Var meningen att jag skulle på filmkväll men jag blev lite anti + att jag var så förbannat trött så jag riktigt slocknade i säng när jag väl la mig. Stendäckade, vaknade upp på morgonen o hade tydligen läst ett sms som jag inte kommer ihåg att jag gjort :S då har man sovit tungt :D

Idag har jag jobbat likaså :) Rasmus kom vid 16 då ja slutade och vi kikade runt efter vinterjacka på torp men fann ingen någon av oss.. Att det ska vara så svårt, i dont get it! börjar bli lite sur och allmänt trött på att leta men man måste ju ha en. Och det börjar bli riktigt kallt ute också ju :/ damn it!
Efter våran lilla runda så åkte vi hem till min syster o killen där majoriteten av min familj skulle käka middag :) då fick älsklingen träffa min pappa också, så trevligt! fick lekt lite med mina älsklingsungar också och det är ju inte fel det heller.. Deras moster jobbar för mycket :/
Sedan åkte vi hem till mig o kollade på senaste Beck filmen.. Ganska kass faktiskt, höll inte alls samma nivå som de tidigare men den gick att se, dock lite seg. Ovanligt för att vara Beck filmer..

Två veckors dag idag :) fick en trevlig överraskning i form av blommor ifrån hjärtevännen :) blev riktigt glad vill jag lova, han är så söt min prins, a keeper ;)

Nej nu måste jag sova alldeles strax! kort dag i morgon, ska städa på jobbet.. Dock betyder det upp en timma tidigare än vanligt så det bör bli sängen strax.. Ska bara bränna ut en skiva jag kan lyssna på medan ja städar :)

Nu så, toodels <3

Din skugga


Jag minns en dröm om snö
Det är svårt att se dig
som en glasbit i en vattenpöl som frös

Jag väntar utanför
för att få se dig
Jag behöver din kyla nu
behöver din svala hud

Jag blir din skugga
Jag blir den du aldrig ser
Låt mig bli din skugga
Jag skadar dom som ler
åt dig, din skugga
Jag blir ögon på din rygg
Låt mig bli din skugga
och du bli min

Jag minns en dröm om snö
innanför kragen
som snöbollar i händerna
som frös

Jag väntar utanför
för att få se dig
Jag behöver din kyla nu
behöver din svala hud

Jag blir din skugga

Jag blir din skugga
Jag blir den du aldrig ser
Låt mig bli din skugga
Jag skadar dom som ler
åt dig, din skugga
Jag blir ögon på din rygg
Låt mig bli din skugga
och du bli min


image8

Ännu en Onsdag..

Ja det är sant. Onsdagar är härliga, då är det snart helg :) man får ju fösöka vara positiv iallafall :)

Inte så mycket att säga om dagen idag, jobb jobb i vanlig ordning ingen frid eller ro överhuvudtaget bara jobb, det känns verkligen nu att jag blev höjd till 90% istället för tidigare 75% timmarna springer iväg varje månad, känns som om att jag knappt har nån fritid men det är väl så det är när man blir vuxen antar jag. Mitt hjärta sov hos mig inatt iallafall, kom efter jobbet runt 01.10 och jag låg och stensov :S tänkte vara vaken när han kom men jag stenslocknade i säng vid 22.40 och vaknade inte förrän han ryckte i dörren, himla tur att jag är så lättväckt för jag hade inte låst upp dörren och ljudet på mobilen var avstängt.
Jahapp det var meningen att vi skulle gå upp i tid o hinna umgås innan jag blev körd t jobbet till klockan 12 då jag började men nån vägrade gå upp i vanlig ordning, jag var iof väldigt trött jag med eftersom jag inte kunde sova på natten då jag somnat på kvällen så nu är jag häärligt seg :)

Underbart glad iallafall, bara så glad över allting och det känns riktigt bra, i skrivandes stund fick jag ett sött sms så nu blev jag ännu gladare om det nu går :)

Får se vad som sker til helgen, har lite planer o så men inget fastställt,  min jobbhelg så det får bli relativt lugnt ;) en eller tre cider kanske man kan få ner iallafall, ska ioförsig antagligen bara sitta o titta på film men det ska bli kul faktiskt...

Näee fy så trött jag är. Får nog snart bli sängen i think, jag och ett par avsnitt av Scrubs för att kunna slappna av ordentligt, Scrubs är ju bara för bra och blir aldrig uttjatat, satt o skrattade gott åt ett par avsnitt inatt så jag får fortsätta med det ensam ikväll :)

Adios flamingos :D


Underbart kul helg :D


Tjo here again :) varit väck hela helgen därför ingen blogg förrän idag :) haft en jättekul helg!
I fredags var det iof mindre kul, hade ont i halsen som fasiken så jag knarkade halstabletter hela dagen så planerna vi hade på att gå ut försvann rätt så bra, jag satt hemma o drack bort min värk och spelade wii tills jag slocknade vid 23 ungefär..

igår hade jag en kort lugn morgon innan pojken kom o hämtade mig och vi skulle till min förtjusning (haha) ;) åka hem till honom och träffa föräldrarna, var allt lite nervös men det gick ju fint, ingen var hemma när vi kom hem så vi drog bort till en broder till honom och hälsade på, fick tillochmed krama om en 2 månader gammal bebis: ) vilken lycka :D åkte iväg en snabb sväng och käkade o sen när vi kom hem igen var hela släkten där :) haha lika bra att hälsa på alla samtidigt så man får det gjort :)
senare på kvällen blev det jacuzzibad med jordgubbar i choklad och vin, lite romantiskt på lördagskvällen är alltid trevligt. och efter det drog vi bort till Emma o Niklas o drack litegrann och klappade på Orvar som är en väldigt söt orm :) jag vågade, haha :) jag är då inte feg i första taget :D kvällen var lyckad som fasiken men vinet tog ut sin rätt så jag blev meegatrött så vi fick skjuts hem och däckade i säng bägge två direkt ungefär, fasiken så trött jag var :S

Idag gick vi upp typ klockan 15.00 haha snacka om att ta sovmorgon, min familj ringde och krävde svar på varför vi inte var på väg hem till mamma o pappa för att visa upp min lilla trofé så vi fick vackert slänga i oss lite käk o dra iväg direkt igen, tror att förutom att vi tillbringade hela dagen i sängen så var vårt andra nöje åka bil eftersom vi åkte vargön-bokenäs och vice versa o sen tillbaka till uddevalla o hem till mig, vi var på bio alldeles nyss i vänersborg o såg Stardust med Emma o Niklas, rätt kass film lägg inte era pengar på den B filmen :P lite rolig i mellanåt men det var nog tamejfan allt :(

Nej dags o sova nu, någon ska ju upp i normal tid o jobba i morgon :)

Tooodeeels

2 år idag


Har jag någonsin nämnt att jag tycker att tiden går fort? det är inte klokt så dagarna blir till år och springer iväg! Idag har jag haft mitt körkort i 2 år! woho congratz to me :) och inte har jag blivit av med det som mamma förutspådde på grund av fortkörning, jag kör ju så sällan också så det hade verkligen varit en bragd att bli av med det när jag inte ens kör.. Det tvivlar jag på ens går, om man inte cyklar full men sånt sysslar inte jag med :P
knäpp tanke, haha sitter o skrattar i min ensamhet åt att jag är så jäkla rolig :P Jaja uppenbarligen har jag ett stort spritintresse så vem vet jag kanske köper en cykel o cyklar full bara för sakens skull haha

Mycket bättre dag på jobbet idag! känns skönt faktiskt, dagen har gått fort eftersom jag har haft fullt upp i vanlig ordning! kanelbullens dag idag också så en bulle fick man tillochmed när man kom till jobbet i morse! niiiice

På tal om att dölja saker.. Har jag berättat att jag tycker om min pojkvän Rasmus väldigt mycket? ;)
Nähä? jaha men det gör jag iallafall så nu vet ni det. Hela Sverige gråter floder då Malin inte är singel något mer :) to baad. Jag har min prins nu så det så :)

Och jag längtar maaassor till på lördag :D


Weell, avslutar med en söt bild på mig och en av mina hjärtevänner

Minä rakastan sinua




Skiiiiiiit DAG!


Jag är på meega dåligt skit humör! dagen har fanimej varit skiit! jag orkar inte gå in närmare på vad som hänt just nu då det är onödigt men kan säga att det såklart har med jobbet att göra :/

Dagen började dåligt, megatrött när jag gick upp, sen superdeprimerad, ryck jag får ibland alltså, säkert den där jävla höstens fel, jag har varit deprimerad heela dagen och att ta tag i lite jobbiga diskussioner gjorde då inte saken bättre, fick en sån utskällning för ta mig fan ingenting! är så förbannad! jag hatar att vara deprimerad. Hoppas det gått över till i morgon så jag kan andas ut, det andra vet ju jag att jag har rätt så där är det inte mkt att tjata om..

Precis ätit lite kvällsmat o kommer alldeles alldeles strax däcka i säng, meegatrött, hade ett långt samtal igår kväll i mobilen men det var värt en stund mindre sömn, fick sagt mycket viktigt från bägge hållen och det ljusnade litegrann när jag fick berättat om lite skit också...

Jag tänker en del på framtiden nu, kanske är knäppt av mig men jag kan inte låta bli.. det är oftast mycket snack o lite verkstad men åh vad det är härligt att tänka, inte bara tänka utan att prata om det :) ja för övrigt är livet helt perfekt :) har egentligen inget att klaga på, den här lilla dispyten kommer ju lösa sig också så det borde vara bra redan i morgon :)

Nej nu tänker jag gå och sova bort mina olyckliga onda tankar :) när jag är på det här humöret ska man tacka gudarna för att jag inte har några vodoo dockor haha, många som annars skulle fått plötsligt ont i magen då :P

Jaja till mina nära och min kära pusspuss :)


Kyligt ute nu..


Godkväll, nu har pojken precis åkt hem så nu sitter man här själv o tråkar i vanlig ordning. Har en stoor kopp rykande het varm choklad framför mig på databordet :P det är gott kallt här inne, undrar om de sänkt värmen igen :S har fullt med kläder på mig och en filt men är lite kall ändå :S

Jaja lagom rolig tvättdag idag! tog i vanlig ordning 100 år innan tvätten blev klar :S började nog vid klockan 10 och hämtade kläderna ur torkrummet vid 15 men de var fortfarande lite blöta, hmm irriterande ::(

Vid 16 nångång kom Rasmus :) då var jag typ klar med tvätt o städ och allt så vi drog på oss ytterkläderna direkt o gick en promenad ner till stan och fikade och gick hem igen och bara umgicks :D jättehärligt, saknar honom jämt när han inte är med mig, förbannar våra tider som gör att vi inte hinner träffas hela tiden :( inte mycket att göra åt.. Vi måste ju försörja oss på varsitt håll ju :) livsviktigt ändå :)

Åh det var nästan bländande sol förut när vi var ute på promenad, skulle tagit med mig mina solglasögon om jag inte gjort sönder dem haha :) konstigt väder det är ändå...

Snart dags för sängen, ögonen faller nästan ihop av sig själva, Inte bra ju...

Well dricka klart chokladen nu o sen kanske lägga sig o sova :)

Ciao bella!

Oktober

Nu är det redan Oktober, blää hösten är på väg med stormsteg, kan aldrig säga nog hur mycket jag hatar hösten. Det är den deppigaste årstiden på heela året, gillar tillochmed vintern bättre, det börja bli mörkt ute så tidigt nu också, nästan becksvart när jag slutat jobbet ju :/ konstigt att vädret är som det är, igår frös jag och idag har det varit solsken och jättefint väder verkligen.. How wierd..

Ledig i morgon! sköönt :) ska dock tvätta :/ blää me dont like. Tyvärr behövs det ju imellanåt, man har ju inte nån som tar hand om ens smutsiga kläder. Kanske ska köpa en massa massa kläder o börja slänga allt efter jag använt det så slipper jag ju tvätta.. Hmm det ska jag fan göra med alla underkläder haha, nej skämt åtsido, jag är en duktig flicka, bäst på att tvätta ju :)

Annars händer det nog inte överdrivet mycket i mon, Hjärtat kommer på eftermiddagen :) nåt o se fram emot iallafall!

Jahaja nu ska jag nog sussa :) natti natti


RSS 2.0