Fredag!


Javisst och jag är ledig i helgen! underbart! nu ska jag bara orka med en dag till på jobbet sen blir det två härliga dagar :D längtar haha

Vad händer för skoj hos er då? blir det nåt partaj? vi har köpt hem ett par spritsorter så det blir nog nån drink ikväll. Iallfall tillräckligt med sorter för att göra en riktig Tom Collins och sen min favorit: Vanilla Sky! ska bli väldigt gott (i dubbel betydelse) att få helg!

Hoppas ni får en trevlig fredag! det ska jag ha! nu dags o sätta på lite kaffe!
Tooodels!




Nu är förresten min gamla hörbok klar! den var väl sådär, ett helt okey slut men den var ju inte lika läskig som jag trodde :P bara stundtals seg... tyvärr, hade ju lite höga tankar om den. Iallafall den jag lyssnar på nu verkar jättebra! bara kommit ett par spår in i boken men hittills helt ok!

Toodels igen ;D

Promenad!


Ja snart ska vi ut o gå igen! ska bli skönt! får se om min stackars rygg håller bara, kan man få ont i ryggen om man går mycket tro? nån som vet?

Hoppas ni har en trevlig torsdag! i morgon är det äntligen freeeeedag och efter en kort dag på 10-18 så har jag ledig helg!! Yeeeey!

Trevlig kväll alles!

Måndag!


Och kort dag på jobbet. Som jag nämnde igår så började jag 9 och slutade 17! jättegott med en kort tid! träffade mor min och min yngsta syster som kom in och sa ha hej precis när jag slutade så jag gick en liten stunde med dem i affärer innan jag tog bussen hem! Systra me (den äldsta denna gången) fyller ju år i morgon så det fick ju bli lite presentkollande haha :) fast jag tror jag vet vad vi ska köpa ändå! jaja sen när jag kom hem tog jag det lugnt en stund innan det var dags för mat. Hann läsa lite i en av sambons nya läroböcker "psykologi" nåt hette den. Verkade riktigt kul, bra att han testar lite innan jag söker in så att jag får se vad det är för nåt. Mycket intressant iallafall! Nån timma efter maten blev det återigen en långpromenad med Charlotte! vi gick lite längra idag så räknaren slutade på 9964 steg! är riktigt nöjd, särskilt när man går i en rask takt hela tiden!

Ja nu sitter jag här allena, Rasmus har redan gått o lagt sig. Förstår honom, vi var faktiskt uppe samma tid i morse eftersom han skulle till skolan och jag började tidigt, lite mysigt!  jaja nu blir det snart sängen för min del! ska lägga mig o lyssna lite på hörboken jag håller på med. Fortfarande "Människohamn" den är bra men lite seg ibland. Ska jag ge ett tips på en bra bok så blir det "En nästan vanlig man" den är underhållande på sina sätt, ett gäng rika snobbar som har ett förbannat tråkigt liv och försöker göra sin trista tillvaro lite mer underhållande på diverse sätt. Verkligen värd att läsa eller lyssna på! (fast inget för riktigt feminister haha) Hade en ifrån förlaget som ger ut boken på säljmöte idag på jobbet och han sa att många (kvinnor) retade upp sig ordentligt på kvinnosynen men jag retade mer upp mig på en person haha.

Nej nu ska jag nana! ledig i morgon är vi bägge två men det är gott att komma upp i tid ändå!





Ganska snyggt omslag får jag säga :D

Söndag!


Hola! en solig söndag idag! härligt! vaknade väldigt tidigt idag :S eller väldigt, vid 08.35 förstå gången. En jäkla surrande fluga hade hittat in, den surrade.. Slutade aldrig, höll på att bli tokig men det var pga total utmattning jag tillslut fick en liten stunds sömn. Skönt att gå upp tidigt också eftersom jag börjar 9 i morgon. Måste få sova lite inatt.

Idag blir det handla mat i vanlig ordning sen får vi väl se. Jag vill hitta på nåt och då får vi se vad som händer!

Nej nu blir det snart sen pannkaksfrukost och lite buggträning :D

Ha en bra söndag!

Danskurs!


Godkväll! min dag har varit bra, väldigt bra :) det började med jobb (kanske mindre kul) mellan 10-15, sen kom sambon och hämtade mig och vi gick en stund på torp för att sedan åka ut till Bokenäs för att gå på buggkurs! ja visst nu ska vi lära oss bugga ;) har skaffat en grym privatlärare så det är jag, rasmus, min mor och far, syrran och hennes kille och brorsan och hans tjej + kanske ett par till som ska börja ta lektioner. Första lektionen idag gick ju väldigt bra men det var svårt att få koll på alla steg och så men det gick tillslut! ska ladda ner lite bugglåtar för att träna lite hemma när vi får tid över! så skojjigt!

Efter dansen blev det en snabb sväng in på Maxi för att handla lite middag! blir klyftpotatis och kött med bearnaissås! gott gott! sen får vi se vad som händer. Vi kanske åker nånstans eller stannar hemma! i vilket fall ska det bli en trevlig kväll!

Hoppas ni också får en bra kväll!

Toodels

Hola hola!


Nu är det fredag kväll! yeeey, eller inte.. Jag ska jobba i morgon så jag kan inte slappna av alls  :(
Jaja jobbat 12-20 idag och det har varit en relativt lugn dag. Inte så mycket kunder men i vanlig ordning mycket som ska göras! snart kommer en sån där stressig period för mig igen och det njuter jag inte precis av :s urscha önskar jag kunde koppla bort och sluta tänka på det men det går ju inte, såklart.

Vet inte varför mitt humör är på bott idag. Har mest suttit vid datorn sen jag kom hem vid 20.45 ungefär och ska snart anfalla sängen :) har fått i mig lite kladdkaka+glass+chokladsås bara för att det är helg och godisförbjudet för tillfället har upphävts :P det var längesen jag smakade på nåt som var SÅ gott. Så blir det när man inte äter godis mer än på helgerna. Det smakar annorlunda :P

Jaja i morgon ska jag bara jobba mellan 10-15 men om jag sover dåligt inatt kommer dagen att vara förstörd. Är ledig söndag och det är ju skönt. Får se om man ska hitta på nåt kul då :)

Jaja nu ska jag sluta babbla! Have a naaaaajs friday och sup lugnt!

Tjo!


Nu ska jag snart dra på mig lite slappare kläder och cykla till jobbet! yes jag ska cykla idag ;) vill inte bryta en god vana med träning varje dag. Blir ju lätt en del godsaker som slinker ner på helgerna också, utan protest får jag väl säga men ändå. Får väl försöka vara ett uns nyttig iallafall!

Jobbar 12-20 idag, inget kul tid men jag är rätt van, gör ju det varannan fredag! den tiden brukar gå riktigt fort också av nån anledning :S snabbare än en 10-18 tid iallafall!

Nej nu ska jag ta mig något att äta och göra mig i ordning!

Ha en underbar fredag!

Godkväll!


Sitter o tittar på  "10 orsaker att hata dig" längesen jag såg den ju haha :)

Jobbat idag mellan 10-17 sen blev det lite skolstartshopping till Rasmus innan vi gick till Stadium och köpte en snygg väska till honom också. Efter det åkte vi hem. Lagade lasagne, (tillsammans faktiskt) åt och sen blev kvällspromenaden med Charlotte! mycket trevligt! tiden springer iväg när man är två som promenerar, blir ju mellan 9000-9600 steg vid varje promenad! naaajs :)

Jaja återgå till filmen nu när pausen är slut och sen blir det sängen! är megatrött!

Toodels

Dagens horoskop


Jungfrun 24/8-23/9


En trevlig dag, kanske inte så märkvärdig, men trevlig.
Du vill gärna förändra någonting i ditt hem

Well no thanks! jag är så nöjd med hur det ser ut här så det är bra för min del :D skulle vi möblera om här så  skulle det inte bli så vackert med tanke på alla hål i väggen vi lyckats skapa haha :D

Snart dags för promenaden! yeey


Onsdag!


Jättetrist väder ute som växlat mellan sol och spöregn typ hela dagen.. Har jobbat och kom hem fr en stund sen. Är dödstrött :S varit en hel del på jobbet idag plus att jag är väldigt, väldigt hungrig och det suger. mitt humör är i botten :(

Förutom det då? Hmm hade tänkt att ta lite bilder på lite olika saker som varit aktuella i mina blogginlägg men jag har ju inte systemkameran just nu. Saknar min (jaja våran) systemkamera men den är bortlånad så om jag skulle ta några kort blir det ju med mobilen men jag har blivit så bortskämd med bra kvalié på den kameran så det är inget kul längre :P

Ikväll blir det iallafall mat om en stund (flygande jacob yeeeeey) och senare en promenad med arbetskamraten efter att hon slutar 20.00 vi var ju ute och gick igår kväll i över en timma och stegräknaren stannade på 9500 steg så jag blev riktigt nöjd :D

Jaja ni får ha en helt underbar kväll!


Tisdag!


Och jag är ledig idag :d har inte gjort så mycket dock. städat lite och varit på Torp en sväng med Emma när hon skulle handla lite till sitt jobb. Sen åkte vi hem till mig och åt lunch tillsammans innan hon åkte tillbaka för att fortsätta jobba. Jag satte på ett avsnitt med Rome och inväntar nu Rasmus som snart kommer hem!

Min älskade älskling kom in på skolan! Yeeey vad roligt! fick en plats trots att han låg som reserv. Underbart! skoj för honom tycker jag  :D

Jaha det får vi ju ta och fira på nåt sätt! :) men vi får väl se vad som händer!

Hoppas ni har en trevlig tisdag!

Toodels

Söndag!


Helgen har varit bra :) i fredags tog vi det bara lugnt på kvällen efter jobbet och gjorde inte så mycket :)

Igår så var vi hemma hos en arbetskamrat och hennes kille o lagade mat, drack lite och spelade alfapet :D senare på kvällen blev det utgång! det var en väldigt trevlig kväll faktiskt!

Idag har det blivit väldigt, väldigt lugnt! vi har gjort det obligatoriska veckohandlandet med en matlista som kommer förgylla mina matstunder denna vecka :D

Måndag: kycklingsallad
Tisdag: lasagne
Onsdag; köttbullar och potatoes
Torsdag: flygande jacob

Yeey bara god mat haha :) fredagar ter vi bara hämtmat, dock inte så onyttigt som det låter eftersom jag bara äter sallad från barabappa baa i´m lovin it! :)

Nu har vi precis kollat på en ruskigt bra film som jag kan rekommendera "Felon" en fängelsefilm. Riktigt grym som sagt se den :)

Jaja det var allt för mig för idag! i morgon blir det kort arbetsdag :) skönt det sambon jobbar ju förmiddag så det blir en del tid tillsammans. Det gillar vi mycket mycket!

Jo förresten. Warner Bros har gått ut med att de ska skjuta upp nästa Harry Potter film till nästa sommar! Åh sur jag blev, har ju gått och väntat på filmen ett bra tag och så kommer den här bomben. Nåja den som väntar på nåt gott. Kommer säkert en massa filmer på bioduken till hösten som är värda att se men är ändå lite besviken eftersom jag är en nörd :P

Nej nu ska jag göra annat! godnatt med er! blir inte sängen för min del än men sov gott ni som är på väg!



Blir en lång väntan! *suck*

FREEEDAG!


Och jag är leeeeeedig :D *stort smile*

Kom hem från jobbet för en stund sedan! cyklade så när jag kom hem blev det duschen direkt! nu har jag satt på en kopp kaffe och inväntar Rasmus. Vi ska ha våran obligatoriska myskväll i vanlig ordnind med Pizza/sallad och en bra film och kanske lite alkohol! ska bli mysigt!

Hoppas ni får en underbar fredag mina vänner!




Mmm en sån där gul en lär nog slinka ner lätt ;)


Seg torsdag!


Idag var det jobb mellan 12-20 direkt när jag gick utanför dörren blev jag trött och deprimerad. Vet inte alls vad som tog åt mig. Dagen har varit likadan hela dagen. Ingen på jobbet hade nån arbetslust och alla var bara så sega. Antingen smittar det eller så var det bara en dålig dag för allihopa!

Kom hem för 45 min sen. Har inte ens orkat ta en promenad idag. Orkar knappt röra mig >< fyy fan! ska göra mig nån macka om en stund o sätta mig och glo på tv en stund och sen dröjer det nog inte länge innan jag däckar i sängen!


Ser precis ut som jag gjorde i morse :P

Jaja inte mkt o göra åt. Ibland har man sånna dagar!

I morgon blir det jobb 10-18 och sen en ledig helg. Underbart!

Ha en bra kväll!

Jobb


Ja snart dags för jobb! sitter och njuter av en kopp kaffe i lugn o ro innan bara :)


Jungfrun 24/8-23/9

Du föredrar en avkopplande onsdag. Du har inget emot att saker händer, men du vill inte ordna dem.



Så blir min dag! hmm har en del o göra på jobbet så det stämmer inte riktigt :S men det är väl dumt att förvänta sig!
Ska se om jag får in lite shopping på schemat idag. Måste ha en par nya träningsbyxor jag får skavsår av mina i ljumskarna och det ser jätteblä ut  :( men shopping är nog inte så svårt att få in :)

Hoppas ni får en underbar dag!

Booring


Jag har absolut ingenting att göra! inväntar Rasmus som kommer om ca ½ timma. Vill åtminstone säga hej till honom innan jag går o lägger mig. Måste försöka vara utvilad till i morgon också eftersom jag jobbar 10-19 (första heldagen på ett tag)

Vad ska jag fylla ut det här med då?

Jag gör ett litet bildkollage :D


SaraJag o hjärtat
None


Gamla och nya där :)

Låten jag aldrig tröttnar på :)




Jaja ska nog ta mig nåt att käka nu och sen kanske kika om jag hittar några snygga underkläder på Nelly som jag kan råka nämna för sambon min att jag vill ha ;) Haha. Han frågade om vi skulle äta marängsviss ikväll men det passar ju inte när jag ska upp "tidigt" i morgon. Och sen äter jag det så kan jag ju kasta "bara äta godis på helgerna" planerna i sjön! men det är ju så gott. Får se hur det går med att motstå de planerna. Kanske ska skjuta upp det till helgen istället så att jag kan njuta ordentligt!


Se vad jag lyckades få tiden att gå! snart kommer love hem! Yeeey!

Natti natti med er!

Tisdag kväll!


Hej igen! nu har dagen gått! inte mkt har blivit gjort :) när Rasmus åkte så satte jag mig och kollade på tv en stund och sen satte jag på en film som jag länge velat se. "The other Boleyon girl" den var väldigt bra faktiskt! bra skådespelare och bra historia :) efter den blev det en timmes promenad följt av en dusch och lite "middag" inte ätit nåt sen frukost så jag var riktigt hungrig vid 18 när jag åt :)

Nu sitter jag här med en kopp kaffe och tar det lugnt. Det är jag värd ;)

Hoppas ni har en bra kväll!






Heeeey!


Skrev inlägget innan i natt men det vägrade funka att lägga ut :S sidan knäppa sig men jaja. Orkar inte ändra det så det får vara precis som det är :D

Nu har vi precis gått upp och jag har blivit lovad att bli bjuden på frukost  ute på café! mums :D
Vad händer själva idag då?



Mmm suugen :D

Snabb uppdatering!


Hellu heey! klockan är sent men jag är ledig i morgon woohoo!

Igår (haha vrickat det blir när man skriver så bara för att det bytt dag för en timma sen) jobbade jag mellan 11-19, har varit en tråkdag på jobbet! mycket folk och lika mycket folk :P tyvärr letade ett par grinkärringar sig in också och det gillar vi ju inte! När jag kom hem blev det ganska direkt en kombinerad  gå/spring-rundtur på 1 timma! skönt att komma igång igen kan man säga! när jag kom hem blev det en dusch och sen lite kvällsmat framför ett avsnitt av Rome. Jag tittar på 4 olika serier just nu :P knasiga mig! Jaja verkar vara uppehåll i både Greys och Tree hill så det blir ju inga avsnitt där. Vill ju ha med svensk text också och det verkar det vara svårt att få tag på! Jaja, Rasmus gjorde sin första jobbdag idag efter semestern och har redan däckat ;) kan vara för att han blev väckt i morse på grund av nån idiot som ringde runt 09 och frågade om han visste vem som ägde Sjölings bilar på Gustavsberg. Jo tjena, klart han vet det bara för att han har samma efternamn :S sicka människor det finns haha:P

Nej nu ska jag gå och borsta tänderna och lägga mig o lyssna på min hörbok. Denna gången är det Människohamn utav John Ajvide Lindqvist. Ruskig och bra! han som har skrivit boken bakom den snart bioaktuella filmen Låt den rättaekomma in. Har ni inte läst den är det ett måste. Den är bra den! han skriver "

Bio!


Ja om en stund blir det nya Arkiv-X filmen " I want to believe" får hoppas den är bra trots att den inte fått så där överdrivet glänsande kritik! Sen efter filmen blir det kinamat :) Woho myskväll!

Ha en underbar söndag mina nära och kära !(och alla andra som läser också såklart )


Lördag!


Tjo! jobbat hela dagen! eller ja, hela o hela :P mellan kl 10-15 :) När jag slutade kom Rasmus och hämtade mig och vi gick till Maxi för att handla mat, när jag kom hem fick jag en liten överraskning i form av en bukett med vackra rosor! underbar sambo jag har ;) honom tycker jag om! alltid kul att få en liten present då och då :)

Nu händer det iallafall inte mkt :) Vi försöker komma överrens om vad vi ska göra men kommer inte fram till något bra så vi får väl se. Kanske åker nånstans, blir nog så iallafall!

Lyssnade precis klart på min hörbok "Bara ett liv" utav Sara Blaedel. Riktigt bra bok får jag säga! föreslår att ni lyssnar på den! det är den tredje utav författaren men man måste inte ha läst/lyssnat på de tidigare för att förstå. Ett till tips är "Ett snyggt lik" utav Peter James, den är bra den också ;) ifall nån var intresserad!

Well well hitta på nåt nu kanske! Ha en underbar lördag!




Toodels

Sen natt eller tidig tidig morgon ??


Tolka det hur ni vill :D idag har jag varit ledig men inte mkt har hänt! vi tråkade nästan hela dagen tills vi sent på eftermiddagen fick för oss att ringa en av hans bröder för att höra vad han o hans sambo gjorde. Det slutade givetvis med att vi åkte en sväng till Vargön till en filmkväll hos dem :) när vi kom dit var den andre broderna där med sin tjej o deras söta Milton som är ett charmtroll så det blev ingen film förrän rätt sent. I vilket fall blev det "The game plan" en komedi aus Walt Disney, ni vet en av de filmerna som är så förutsägbara att man kan snabbspola filmen i huvudet och bespara sig den plågan man skulle vara tvungen att ta sig igenom annars ;) Haha nej den var lite söt och stundtals rolig! Men den var inget jag ens tänker antyda att ni borde se så glöm den meningen haha ;)

Nej nu ska jag snart sova! Hoppas jag kan sova gott inatt. Har lite saker på hjärnan. Är väl meningen att man ska släppa allt när man lägger sig i sängen men vi får se hur det blir med det :S vill bara få det överstökat så fort som möjligt. That's all!

I morgon blir det 12-20 jobb.. Yeeey på en freeeedag! Jaja inte mycket att göra åt där heller! får försöka genomlida det! blir ju lite värre när jag tänker på att jag ska jobba helg också när det är sånt här väder. Ursch brukar vara mycket folk då!

Ja just det! Sova var det ja!

Toooodels




Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag

None



Alfapetkväll


Japp vi har nyss avslutat ett parti med alfapet :D det är ett himla kul spel faktiskt. Jag vill köpa ett annat spel snart. Rummikub det är så himla skoj :D

Annars har inte mkt hänt idag. Jag jar jobbat 9-16 (städade) och sen när jag kom hem hände det inte mkt alls direkt. Rasmus åkte iväg en sväng och jag stannade hemma och kollade på tv :P så rolig e jag! var bara så förbannat trött eftersom jag var uppe vid 07 i morse :S blää det krävdes lite kaffe där för att gå upp haha.

Jaja nu ska jag vara lite social, avslutar med ett par alfapet bilder :D



Tänkarminen :P hade en himla stressande sambo som ville lägga ut så fort som möjligt så jag hann knappt tänka :D
Fasiken så mörkt hår jag har på bilden :S jaja det är blött det är därför ;) ska nog slinga om det snart tror jag!



Ja.. Tillslut var det helt omöjligt att lägga ut fler brickor :S spelplanen sammarbetade inte och alla bokstäver vi fick oavsett hur många gånger vi bytte kunde inte hjälpa spelet vidare så vi fick avsluta :D

Dags för lite Mario Kart! yeeeeeey och förresten

JAG VANN PÅ ALFAPET ;) 
(kunde inte låta bli hjärtat ;)


Toooodels


Tjooo!


Hemma sen en stund från jobbet :) gött trött idag med! inte lika mkt folk idag som igår men det har sannerligen funnits att göra >< blir trött av all stress blää, ska hinna mycket på lite tid! Annars (förutom tröttheten) så är allt bra! skönt o vara hemma så jag kan ta det lite lugnt, blir tidigt i säng ikväll eftersom jag börjar 09 i morgon!

Jag har lyckats slå av en pyttepytteliten del av en av mina tänder :( det är gott störande att känna av det hela tiden. Det gör inte ont eftersom jag inte tuggar på den sidan men det är en känsla som sitter där hela tiden. Tandläkarbesök nästa, yeeey..


Jungfrun 24/8-23/9

En bra dag för sport och en bra dag för affärer, men i övrigt blir tisdagen vardaglig. Nästan tråkig.

låter precis som min dag, förutom sporten, men det kanske är för att jag tänker på sport haha, eller på att jag borde motionera mer :S så kan det nog vara! haha tankeläsning, en slump eller bara dåligt samvete? hmm

Nåja jag orkar inte tänka mer på det! nu ska jag göra något annat med mitt liv!

Toodels


Första jobbdagen!


Ja det var segt att gå up i morse! sov jättedåligt inatt och drömde mardrömmar, bläää >< inget kul natt alls..

Men dagen har gått bra ändå! väldigt mycket folk på Torp idag så det har varit fullt upp från öppning till jag gick hem. Stressade nästan sönder mig! men sen fick jag en positiv överraskning när jag gick hem vid 18, hjärtat kom och mötte mig :D vi skulle köpa mat men ändå ;) jag blev glad!

Nu har jag precis tagit en dusch! får se vad som händer härnäst!

Toodels

Semester snart slut


Ja tyvärr :( fyy fan..

Igår hade vi det välsigt trevligt! vi var hemma hos Sara & André och spelade Guitarr Hero :D aldrig spelat förr men det gick ganska bra. Förutom att jag tryckte på fel knapp hela tiden haha. Var tänkt att vi skulle spela monopol men det blev försent. Åkte därifrån vid 23 tiden och när vi kom hem blev det en film. Suburban Girl, den var bra tycker jag men det är väl egentligen mer en tjejfilm tror jag. Nåja, när den var slut så spelade vi lite Mario Kart innan vi slocknade runt 02,00 därnånstans :D

Vaknade för  ca 1 timme sen.  R ligger och sover ännu i vanlig ordning men jag gick upp när jag var ganska trött eftersom jag måste gå o lägga mig tidigare idag pga att jag börjar jobba i morgon  får ju försöka få ordentlig smn då så jag orkar med morgondagen! det blir tillbaka till verkligheten och slitet haha.

Jaha kalas om ett par timmar! ska bli trevligt! sen får vi se vad som händer!

Toodels





Webcam bild haha

Hellu hey


Lördag.. Sista helgen innan jobbt börjar på måndag. BLÄ

Liseberg igår var trevligt! vi var bara där i ca 4 timmar innan vi tröttnade men hann åka och spela en hel del ändå! vet inte varför, jag brukar vilja vara där i timmar. Hmm kanske blir så när man blir äldre :S på hemvägen stannade vi iallafall på Mc Donalds  på Torp och köpte oss varsin ceasarsallad och sen åkte vi hem och tittade på Arkiv-X har inte sett nästan nåt av de programmen så vi har börjat kika från början :) tyvärr blev det inga kort från Liseberg. Vi vågade inte ta med oss systemkameran när vi bara var två stycken och vara tvungna att lägga den vid sidan när vi åkte något. Så där blir det inga kort till vårat minnesalbum :D

Jaha vad händer idag då? Vi måste åka och köpa en födelsedagspresent till lille Milton som blir 1 år i morgon. Milton är Rasmus brorson som vi ska på kalas till i morgon. Skojjigt! senare ikväll hoppas jag att det blir lite drickande. Måste hitta på nåt skoj  nu när semestern snart är slut ju! får se vad som händer!

Åh jag har lite "gjort slut på mycket pengar ångest" köpte hudvårdsprodukter för 743 spänn igår :S jag säger bara att jag hoppas att det är bra grejer. Var ju helt underbart att få dessa produkter i ansiktet när  jag var där igår och de luktar ju så gott. Är det bra saker så är det värt det! punkt slut. Sen drog vi ju på oss världens dyraste Paradis ask igår! för första gången i historien vann jag INGEN choklad-stjärnvinst :( efter mycket pengar och tid vann vi iallafall en Paradisask. Eller älsklingen vann. Det var på hans nummer haha. Otur :(

Jaja nu ska jag väl se till att få dagen att börja!

Toodels

Ansiktsbehandling


Har jag precis varit på på City Spa! så himla underbart! känner mig jättefräsch i ansiktet nu och fick för första gången en form på mina ögonbryn som jag är nöjd med. De hade himla bra produkter så jag köpte med mig lite hem :D
Det kan jag rekommendera, en jättebra present:  Ansiktsbehandling i 90 minuter. Aaahh :)

Idag blir det LISEBERG! eller ikväll får jag väl säga! ska bli himla kul längtar redan!

Nej nu blir det kaffe! toodeeels

RSS 2.0