26e december


Och inatt slog den till, den där jävla magsjukan! varit dålig hela natten och spydde sista gången 06.30 i morse. Har alltså knappt kunnat sova någonting men är ändå ganska pigg :S nu är det febern som snart slår till antar jag för jag kommer nog inte spy något mer om sjukan följer samma mönster som den gjorde för de övriga i min familj som varit dåliga. Det hoppas jag att den gör för magsjuka är tamejfan det värsta jag vet! skulle ha jobbat idag men det gick ju åt skogen, likadant i morgon, yeey förlora pengar skooj!  ( tummen upp ) det enda vi får hoppas på nu är att Rasmus ska klara sig så att han inte blir sjuk om 1 dag och sen smittar tillbaka på mig som är på bättringsvägen. Det vore ju inte skoj! vill inte vara sjuk på nyår ju.

Nej nu ska jag gå och dricka ett glas vatten eftersom jag är rätt härligt uttorkad och på samma gång passa på att ta en värktablett för huvudet!

Hoppas ni har det bra iallafall!

Pok

God Jul i efterskott


Hellu! hoppas ni har haft en riktigt trevlig jul! dett har jag haft trots lite tråkiga saker. Igår på morgonen så ringde min äldsta syster med nyheten av att alla i hennes familj + min kära mor de senaste dagarna hade varit magsjuka och att ett par av dem inte hade tillfrisknat ännu,  yeey tänkte jag, så otroligt roligt men jag tog risken och åkte dit ändå eftersom alla andra gjorde det. änsålänge är jag inte sjuk så vi får hoppas att mitt immunförsvar tar den här smällen :P stackars lilla Julie fick ha en hink med sig hela tiden för att hon var så dålig, hon var så seg så att hon knappt orkade öppna julklapparna utan bara låg i sin mammas knä och kollade när hon hjälpte till att öppna :( blä inget skoj den där magsjukan :S
Men julen blev bra ändå. Vi fick avboka tomten men istället fick min yngsta syster Louise leka tomte med ett ihopsatt skägg av bomullstussar (tomedräkten låg hos grannen som skulle tomta) och det gjorde hon riktigt fint förutom ett litet missöde då Julie frågade tomten om varför han hade nagellack :P haha tur att hon inte kopplade ihop färgen med mosters svarta naglar för då hade det varit kört antar jag haha. De är inte dumma de där små :)
Jaja vi drog oss hemåt runt 12 tiden där eftersom brorsan min skulle jobba idag så jag fick sova i min riktiga säng inatt och det var ju gott =) Nu ska vi snart käka frukost och ikväll blir det lite party om folk vågar sig hit (jag är ju frisk änsålänge så, haha)

Här kommer lite blandade kort

 

Julgranen




Tomten och Julie



Bus med Felix


Lite rädd för tomten är han allt :P


Hade kunnat lägga in en massa mer bilder men det orkar jag faktiskt inte :P ha nu en väldigt go fortsättning allihopa!

Pok

Fullt upp!


Idag har jag knappt hunnit andas ut :P nej riktigt så farligt har det inte varit men det har varit en massa på schemat iallafall. Vaknade runt 12.00 eftersom vi gick o la oss typ 03.30 inatt (satt uppe och spelade, var så himla skoj) så när jag väl gick upp var det en liten stund lugn och ro innan vi satte oss i bilen och begav oss till Vargön där vi besökte först svärmor och svärfar sen vandrade vi vidare hem till Rasmus bror och hans tjej för att hälsa på underbart söta bebis Elle en stund innan vi återgick till svärmor och svärfar för att Rasmus skulle få greja med sin radiostyrda bil en stund innan vi tillsist åkte iväg en sväng till Överby och handlade de sista julklapparna (nåja, ett par har jag kvar men det är bara att springa in i respektive butik och köpa dem)

Nu sitter jag framför datorn i lugn och ro och nu framöver blir det 4e adventsmys!

Hoppas ni har haft en underbar helg!

Toodels

Lördag


Det förra inlägget blev så konstigt :S megastor text när jag uppdaterade hmm, undrar vad jag gjorde, verkar inte få det att bli rätt heller..

Sitter med en kopp kaffe och njuter av lördagsmorgonen med en stänk av huvudvärk, underbart! blir nog nån smärtlindring snart annars kommer jag avlida. Verkar som att det blir ändrade planer idag, får se vd som händer istället. kanske åker och hälsar på lilla bebis-Elle! Hade jag tyckt var kul :)

Hoppas ni får en trevlig dag!

20 dec


Och jag njuter av en ledig helg efter en låång slitsam arbetsvecka, är så trött på allt som har med jobbet att göra känns det som just nu så det ska bli skönt att få komma bort lite från det i ett par dagar. Sen har jag ju lite "julledighet" också på 2 dagar :P wehoo skööönt!

Har suttit i soffan sen jag kom hem vid 19.30 förutom ett avbrott till Mcdonalds för att köpa en sallad, sen har det blivit soffan, en påse salt & blandat + lite Amigo choklad till en film "Mad money" hette den. Helt okej film faktiskt, stundvis rolig :)



Nu ska vi kanske snart se Twilight, om jag orkar det vill säga, sovit halvbra hela veckan så kanske däckar i säng om en stund :P

Jaja helgen kommer bli fullspäckad :) får berätta mer senare!

Toodels


Aloha!


Ledig idag och det är ju helt  underbart :)

Börjar med att gratulera Rasmus som blev farbror i fredags till en liten flicka! hur kul som helst eftersom det typ bara är killar i den familjen! grattis till Joakim o Catrin också såklart :D ska bli så himla kul att få se det lilla underverket men vi har valt att avstå ett par dagar eftersom det troligtvis har gått maginfluensa på jobbet . Vill veta att jag är helt frisk innan vi åker dit :)

I lördags var det inflyttningsfest hos Sara & André! jag gick ensam eftersom R hade dubbelbokat sig men det gick bra ändå! de hade fått det riktigt fint i lägenheten! så kul, nu har jag lust att köpa lägenhet och renovera och inreda jag med :) men det får nog vänta ett tag (iallafall tills allt plugg är klart:)

Nej nu ska jag pyssla med annat! ha en bra dag alles!


Tisdag!


Idag ska jag jobba 11-20! vi hörs kanske senare om jag inte blir så trött på allt att jag faller ihop!

Nej nu är det snart dags att dra sig, ska åka tidigare för att handla lite julklappar. Börjar känna paniken smyga sig fram likt vinterkylan :S är inte klar med alla ännu så det får bli till att kämpa på!

Toodels


Måndag


Och ytterligare en dag på jobbet avklarad, bara en maassa dagar kvar innan julruschen är över. Jag verkligen hatar den jävla stressen som smyger sig på vid den här årstiden. Annars tycker jag att det är kul att jobba (oftast)  men nu är det bara otroligt tråkigt och jobbigt, avskyr att vakna upp till en 8 timmarsdag framfrö mig, blää.

Annars är är det bara bra! Har haft en trevlig helg med julbord och familj + vänner. Annars har den varit lugn och fin :) precis som en helg ska vara!

Nu håller R på att värma lite chokladrutor som han bakade häromdagen! Mums :) ska krypa ner i soffan och glo på ett avsnitt Arkiv  X. Sen blir det nog sängen. Jag sov inte vidare bra inatt, ca 4-5 timmar max och det är ju inte vidare bra för nån del av kroppen så jag får verkligen hoppas att jag faller i dvala när jag väl hamnar i säng!

Ha en trevlig kväll alles!

Tjo


Dålig uppdatering, soorry :)

Precis varit iväg på lite extra jul-öppet på Torp, fick köpt ett par skor :) alltid bra med lite nya saker!

Annars har inte så mycket annat hänt! jättetrött efter jobbet för det är verkligen mycket att göra :( alldeles slut när jag kommer hem. Ser  verkligen fram emot en ledig helg som avkoppling! vi ska på julbord på lördag med min familj, ska bli himla kul  :)

Nej nu är det snart dags att sova! lägger in lite bilder på mina kap ;)



Stövlarna och tröjan :) Din sko och Pondus, riktigt nöjd!



Närmare bild på skorna :)

Sov gott nu!

RSS 2.0