Lediga dagen sluut!


Men den har varit lyckad faktiskt! Vaknade relativt tidigt och satte igång att börja städa litegranna, såg ut som ett bombnedslag med saker överallt och jag verkligen hatar att städa!!! finns typ inte nåt tråkigt så jag la av efter en stund och började sortera tvätt istället eftersom jag som vanligt på min lediga dag i veckan är tvungen att tvätta. Efter att jag slängt i ett par tvättar så fortsatte städandet, var glad över att jag diskade igår kväll för det hade jag ingen lust med alls idag märkte jag :) efter ca en halvtimme städning till såg det bra ut och då la jag ner det helt och bara tog det lugnt med en frukost bestående av en massa kaffe, en risifrutti och ett äpple, direkt efter att jag hängt upp tvätten kom Emma och hämtade mig, var ju meningen att vi skulle simma men hon var så förkyld så vi bestämde oss för att gå ner t stan, sola sen gå o fika o sedan traska hemåt igen men vädergudarna var emot oss, det började spöregna så vi fick snällt ta bilen :P jaha efter solningen blev det en pasta med kyckling på Cactuz o sen åkte vi hem o spelade lite Mario Party, brorsan o hans tjej kikade in en stund också, sen hände det inte mycket mer, tänkte gått ut o sprungit men hör och häpna det började snöa jag säger då det, fy fan! så jag har inte tränat idag, känner mig slapp, bläää

Hade egentligen velat städa ur nån garderob eller nåt idag så man iaf har börjat litegranna men dagen räckte inte till det.. Får försöka t helgen istället då jag inte vet om det blir nån utgång på lördag, har ju annars tid söndag eftermiddag. Blä jag hatar att flytta, tar sån jäkla tid o kraft men jag kommer inte undan :)

Nej undrar om jag ska ta mig nåt lätt o äta nu o sen välja ut en film att se, i morgon hoppas jag snön har smält bort, jobbar 12-20. Första gången i världshistorien tror jag men vad spelar det för roll :) har inget o göra hemma ändå, nej nu måste jag slita mig, toodels

Ännu en onsdag


Ja det är så sant så sant :)

Förstår inte vad det varit med mig de senaste dagarna, har varit så oändligt trött även ifall jag sovit helt ok med undantag natten till igår, jag har gått och gäspat på jobbet konstant hela veckan och hade velat ta en stoor spruta med kaffe och bara sätta in i armen, allt för att inte somna stående (eller sittande) och har  varit allmänt lättirriterad om jag blivit störd i mitt arbete av vemsomhelst, ingen har kommit undan  :) på fredag då jag jobbar igen ska jag skippa de bruna linserna och ha i de vanliga, (det kan påverka) och för en stund sen bytte jag lakan i sängen, allt är tillåtet i jakten på den perfekta sömnen..

Jaha jobbat idag 10-18 och sen åkte jag hemåt, stannade i stan och handlade lite mat och åkte hem, därefter blev det en snabbvändning i dörren ungefär och träningskläderna åkte på, lika bra att hålla igång så länge jag har lust, men ska försöka bäst jag kan, man får ju variera sig lite och i morgon blir det simning med Emma, mindre bra är att min bikini ligger hos Rasmus så jag fick plocka fram den jag hade innan, den är nog på gränsen att vara för liten,  får låta bli att gå omkring utan handduk när jag rör mig på land om man säger så.. Öhmm ja...
sen efter det blir det solning och sen vettefan, det återstår att se :)

Nu dags att sova kanske :) toodels


Lycka


Ja gissa vad!  vi har fått lägenhet!!  så from den 1 mars slår min dröm in och vi blir sambos, underbart! var och kikade på en lägenhet i lördags och det var tydlign inget snack om saken, vi skrev kontrakt o allt, sen ville de inte skicka kontraktet till oss innan de hade kollat upp oss men nu har jag det liggande här framför mig, jag är superglad och jättenervös på samma gång, våran tid tillsammans hinner slå över till 5 månader som par när vi kan räkna lägenheten som vårt nya hem!  det gick fort, riktigt fort men som sagt jag är övertygad om att när min nervositet har lagt sig kommer vi bli väldigt lyckliga tillsammans, visste ju i lördags att vi skulle få den men ville veta säkert innan jag skrev något :) så framöver någongång kan alla mina kära räkna med en inbjudan till en inflyttningsfest ;) allt var finfint med lägenheten förutom lite tapeter som är sönder på vissa ställen i sovrummet och vi kommer att utnyttja det till att få tapetsera om, det är blommiga tapeter i sovrummet och ja det är lika hemskt som det låter men hyresvärdinnan på 60+ tyckte att det var sååå fint såå så  det får bli lite tjat från våran sida där, men det ska nog gå, jag är bra på att övertala ;) Ohja just det, vi har ett gym på bottenvåningen! bara till att gå ner o slänga i en tvätt så är gymmet också där i ""källarvåningen", inte helt fel, då kan man ju inte skylla på att man inte orkar när det bara är att gå två trappor ner för att komma dit ;)

Så nu är jag väldigt glad :)

Jaha snart 4 dagar utan my love,  börjar vänja mig nu så tiden går fortare, första dagarna var hemska men nu går det bara bättre och bättre, idag har dagen sprungit iväg i vanlig ordning, har dock varit så förbaskat irriterad  pga vissa anledningar så när jag kom hem vid 20.00 fick det bli lite terapi i form av en joggingrunda på 45 minuter, börjar verkligen komma igång nu igen! det är riktigt gott :) pratade med hjärtat på msn för en stund sedan och fick via mejl veta vad han o kompisarna sysslat med de senaste dagarna, det lät underbart i Thailand, lite avundsjuk får jag medge men jag har det trots allt bra här i regniga svearike :)

I morgon blir det jobb i vanlig ordning så ska börja bege mig emot sängen nu!
Puss på er mina nära o kära!

Tröstshopping på listan idag :D


Japp idag blir det shopping, fick lite mer pengar än jag brukar eftersom jag var ledig 4 dagar, haha låter knas men jag hade semesterersättning kvar sen -07 som jag tog ut så då blir det ju lite extra cash :)
Åhh om en stund kommer Emma och det bär iväg, riktigt köpsugen nu =)

Igår blev det:

image18


Och

image19



En mycket lugn myskväll för mig själv med lite spelande o film, tråkigt o säga hejdå när han ringde från flygplatsen men en vacker dag förhoppningsvis väldigt snart kommer vi inte behöva säga hejdå till varandra för längre än ett par timmar :)

Ja det var väl allt, Emma skickade nyss sms o ville komma lite tidigare så jag får väl börja göra mig i ordning, är lite småsur förresten för jag är inte smart nog att komma på hur man tar bort centreringen av texten efter att jag lagt in bilder, det funkar bara inte så ni får ursäkta textröran haha ;) Ha en bra dag nu alles!












Ensam


Ja nu har han åkt ifrån mig, 3 veckor tills vi ses igen, fy fan :(

Fick Super Mario Galaxy som avskedspresent, han vet att ja ville ha det spelet :) nu har jag nåt som kanske fördriver tiden lite iallafall :)


Måndag kan bli en väldigt väldigt bra dag :D hoppas hoppas!

Toodels

Flytta ihop och "reseångest"


Mmm det går väl sakta men säkert med lägenhetsletandet, men det duger inte!, jag vill bli sambo NU jag är säker och vet att det inte är ett misstag att gå så fort framåt så jag önskar att vi kunde hitta nån bra snart, de enda kraven är att det inte ligger alldeles för långt bort ifrån stan och att lägeheten är fräsch, oj kanske blev lite krav där ändå haha, ingen som har/vet nån lägenhet som står tom?

Jag har lite reseångest, snart är det lördag och han åker ifrån mig i 3 veckor, det är en himla lång tid, jag får försöka stå ut o sen när han kommer hem ifrån Thailand så ska vi aldrig mer vara ifrån varann så länge, det har vi lovat ;) får hoppas att jobbet o kompisarna tar upp all min tid så att tiden går fort.. Hoppas kan man ju ;)

Det har varit en rätt dålig dag.. jobbade 9-20 och inte nog med att jag var trött, mitt upp i allt fick jag ett tråkigt besked ifrån Rasmus också, typiskt, hoppas det inte påverkar oss allt för mkt i framtiden, shit happens som man brukar säga, får hoppas han kommer in på kurserna han vill gå till hösten, håller alla tummar som går att hålla :)  det löser sig nog i slutändan.. Blev bara lite sur o ledsen på samma gång..

Ja snart kommer lönen och då blir det fanimej shopping, kläderna jag ska få ifrån Thailand är inte nog, jag ska köpa MEER, hehe tröstshoppingsugen o då blir det förhoppningsvis lite shopping på söndag med hjärtat Emma :) kul som fasiken :)

Nej nu ska jag göra mig nåt o äta, toodels

Duktig jag varit!


Ja idag har jag faktiskt varit ute o sprungit, åh vill komma igång igen, fasiken så härligt! får försöka börja på allvar eftersom det är mitt nyårslöfte att röra mig mer men vi får väl se hur det går :P haha ska försöka o börja någorlunda ordentligt :)

Denna helgen har varit lugn! jag har jobbat.. I fredags blev det bara till att vara hemma o slappa förutom att vi tog en sväng t Vargön vid 21.00 nångång för att ställa in Rasmus bmw som inte skulle stå ute när stormen kom, annars hände det inte mkt :) kunde knappt sova under natten pga stormen så var gott trött igår..

Lördag blev det som sagt jobb, investerade i ett monopol som blev kvällens höjdpunkt (nästan iaf) det nya med monopol visa kort man har istället för pengar så man håller på att föra över pengar t varann osv :) jätteroligt, var meningen att vi skulle äta pannkakor men jag köpte visst fel stekspade så det blev bara smet av alltihop hahaha ;) nej men den förstörde stekpannan, inte så bra :/ efter lite spelande och pannkaksätande ( jag fick en pannkaka iaf) så blev det en tur t Mcdonalds för Rasmus del och sen åkte vi hem t syrran o hennes kille en sväng o drack kaffe o pratade i ett par timmar :) när vi kom hem igen vid 00.30 nångång satte vi igång en film men den ar så långtråkig o dålig så jag typ somnade så vi stängde av :P

Idag har jag jobbat, sen sprungit o nu sitter jag här helt allena o ska välja ut en film ur alla filmmappar som han samlat på sig. finns en del att välja mellan... tror det blir Lucky  nr slevin :)

I morgon blir det jobb, vill inte att veckan ska ta slut faktiskt för på lördag åker Rasmus iväg på semester till Thailand i 3 veckor :( vi pratade om detta när vi typ blev ihop men det kändes som så långt fram men nu är det dags, ska inte bli roligt precis..

Jaja ska nog ta o göra mig nåt att äta nu, toodels

Lagom kul dag!


I morse så steg jag upp klockan 7 eftersom det är min städdag på jobbet och så började jag vid 9, var pigg o glad faktiskt, brukar inte sova så bra men vaknade utvilad och redo för en ny dag direkt när klockan ringde..

Annars har dagen löpt på ganska fint, var väl inte en superduper kul dag, nej den var snarare bara ok, jag o Cattis bestämde oss för att dra ut o springa när vi slutade jobbet eftersom vi slutade samma tid men det började ju spöregna på eftermiddagen och vägrade sluta så vi ställde in, tråkigt var så sugen men jag har inte lust o dra på mig världens förkylning, håller ju på o bli av med den jag lider av nu  så dumt att utmana ödet. Jaja har inte fått tag på älsklingen på hela dagen heller, han har antagligen glömt mobilen hemma eftersom jag inte fått något samtal heller och det gjorde ju inte mitt humör bättre..

Dock dagens ros till killarna på Kampenohof som fick mig att skratta när jag stod utanför Pressbyrån och väntade på bussen, jag var trött och irriterad och såg då ett par rätt unga killar som drev med folk, en av dem satt i förvaringsskåpet och den andra stod utanför och erbjöd folk som gick förbi att öppna skåpet och om de gjorde det så blev de såklart skrämda, haha jag har knäpp humor men det var precis vad jag behövde, han som stod utanför fick en utskällning av en tant men de gav inte upp för det, han frågade varenda människa om de ville öppna och när jag gick förbi sa jag till honom att han skulle byta taktik o säga t folk att han inte fick upp skåpet och be dem försöka öppna det, vet inte om han fortsatte med min taktik men roligt var det iallafall :) det gjorde mig lite mer uppåt , en sån liten grej, haha konstigt

Jaha ska snart gå o lägga mig en stund, vet inte om jag får kvällsbesök idag eftersom jag inte får tag i Ramus men det återstår väl att se..

Tooodels


Min helg


Har varit helt underbar! ledig o allt som jag varit :)

I fredags blev jag hämtad vid 18.00 slaget då jag slutade av Rasmus o vi begav oss till Vargön där vi tillbringade våran helg eftersom hans föräldrar är i Mexico på semester så vi hade hela huset för oss själva :) det blev lite lugn o ro innan vi begav oss till Vänersborg och gick på National treasure med Peter o hans flickvän vid 21.00, en bra film faktiskt, fick iallafall betyg Godkänt utav mig, efter filmen så åkte vi tillbaka hem till honom och tog oss ett litet nattskumbad, jättehärligt o sen såg vi " I am legend" en väldigt, väldigt bra film som handlar om att människosläktet får ett virus o blir typ ljuskänsliga bestar, haha det låter inte bra men ni borde ge den en chans, en snygg skådis i iallafall som ska rädda världen, kan knappt bli bättre ;)

Lördag så blev vi väckta 13.15 av att hans syster ringde o skulle bada med Rasmus brors flickvän så vi fick gå upp o rengöra den o sen åkte vi och handlade lite mat eftersom vi skulle äta med Rasmus bror och hans tjej, jaja när vi kom tillbaka från handlandet så var hela huset fullt med syskon o deras respektive, väldigt trevligt tycker jag, sen blev det då kyckling inrullat i bacon och pommes, meegagott o lite senare på kvällen kom Emma o Niklas och Rasmus äldste bror och tjej över på jaccuzzi party, det blev en kväll med mycket dricka, bad och bastu, en väldigt rolig kväll alltså :) vi höll igång en bit in på natten fast vi inte badade hela tiden då såklart, det får vi absolut göra om nångång tycker jag :)

Söndag tog vi sovmorgon :) sen blev det en film till fter frukosten, "Gone baby gone" den var dock inte lika bra som jag trodde att den skulle vara, snarare obehaglig med pedofiler o kidnappade barn osv, men den gick att se :) sen hände det inte mycket mer o senare på eftermiddagen så åkte vi till Uddevalla igen eftersom jag jobbat idag, det blev en riktigt lugn kväll med en massa film innan vi somnade nångång på småtimmarna.

Ja så bra var min helg iallafall! Idag har jag jobbat 12-20, brukar jag annars göra på onsdagar så det kändes lite ovanligt men men det har varit en relativt bra dag, var på dåligt humör i morse och då automatiskt lite småsur över att ha mycket o göra o ingen tid att hinna med det men det är smällar man får ta när man är så viktig på sitt jobb ;)

Jaha lägenhetsletande går framåt iallafall! positivt som fasiken, dock inget nytt att berätta om det men nu är jag redo att bli sambo, vill ha lägenhet NUUUUU!

Jaja inget mer o skriva nu, tooodeeels <3

Lägenhetsletande..


Mmm nu för nån dag sen bestämde vi oss för att försöka hitta ett boende här i Uddevalla för att äntligen bli sambos :) ställt oss i kö på två stycken så vi får se om det blir nån visning utav dem för oss, tror att de som varit medlemmar längre än oss har förtur så det ska bli spännande och se hur detta kommer gå för ett par som bara varit medlemmar i ett par dagar :) fortsättning följer...

Snart dags för jobb, kanske uppdaterar mer sedan! toodels

Oopps ett tag sen :D

Jag har slarvat med skrivandet IGEN, sorry för det ni som nu tycker att jag har nåt intressant att skriva ;)

Jag orkar inte dra upp allt som hänt, nyår var perfekt i vilket fall, god mat bra vänner, kan knappast bli bättre ;)

Har jobbat idag, sitter här nu och väntar på att jag ska bli trött nog för att gå o sova :) är trött men vill inte ännu riktigt, igår kväll när vi gick o la oss satte mina grannar under igång att bli högljudda, mycket liv man har om man börjar föra oväsen o ha så jäkla dålig respekt mot sina medmänniskor  att man kan med att spela hög musik till kl 01.00 en söndags kväll/natt, det gör mig faktiskt riktigt irriterad, tålamodet var inte långt ifrån att ta slut vill jag lova, de flesta började sina jobb idag och Rasmus skulle upp kl 04.45 så det var ingen höjdare, jag var så färdig när de väl tystnade att jag somnade direkt och vaknade inte av att hans mobil ringde, det gör jag alltid annars, vaknade när jag fick en hejdåpuss på kinden, jäklar vad jag sov tungt :)

Ledig i morgon, skööönt :D ska bara städa lite i vanlig ordning o sen vänta på babe som kommer direkt efter att han slutat jobbet, då ska vi väl bestämma vad för mat vi ska äta och åka och handla och sen tillaga nåt gott tillsammans! jag börjar bli bra på det där med mat, får mer o mer ansvar i köket nu haha, är inte bara förvisad till att skära grönsaker  längre ;) stolt jag är över mig själv :D

Har jag sagt att jag älskar Manson nångång? ;) jag förstår inte vad folk tycker att det är för fel på den nya skivan, den är så jäkla megabra, jag har lyssnat på den  mer eller mindre hela kvällen nu och den blir om det går bara bättre och bättre för varje gång, låtarna är inte väldigt rockiga utan det är mest lugna låtar men fan vad underbar den skivan är! i looooove "Eat me drink me"




De låtarna jag gillar bäst är lätt:

Evidence
Putting holes in happiness
Heartshaped glasses
They said hell´s not hot


Men som sagt är ska man lyssna igenom hela, trodde inte jag skulle komma på mig själv älska sån här musik ;)

 
Jaja nu blir det snart sängen, ögonlocken faller ihop så jag säger godnatt innan jag faller i djup dvala för den här kvällen, ska bli gott med sovmorgon i morgon :)

Toooodeels




Oh titta en bild på mig ifrån juldagen som Sara har tagit, och jag gillar den! wohoo ;) det är inte ofta jag godkänner en bild på mig själv, självkritisk som jag är.. Jaja sluttjatat, over and out, byebye



RSS 2.0