Tjo heelg :D


Japp nu ere lördag, ska beskriva min helg hittills för er :)

Igår så var jag ledig! älsklingen började jobba vid 14.30 så vi hade en massa timmar tillsammans :) jag gick upp vid 06.50 för att tvätta, direkt efter jag slängt i den så gick ja o la mig igen typ :P var så hiiimla trött, blää så himla jobbigt :P när tvätten var klar så hade min trötta sambo också vaknat så vi gick ner o hängde upp den, slängde i en ny o sen åkte vi till Mio för att hämta våran byrå som kommit, Rasmus började sätta ihop den men tyvärr med våran vanliga otur så var det en härlig repa på den så vi fick reklamera den direkt, tröttsamt men inte förvånande! jaha en stund senare åkte han till jobbet o jag fick sköta mig själv ett par timmar, jag satte igång o städade, en stund efter kom Rasmus mamma o pappa för att ge oss en vinflaska de lånat av oss helgen innan, de envisades o vi hade ju ingen flaska så det var ju snällt, visade sig att vi fick 100% ränta också för vi fick två flaskor, och våran inflyttningspresent, en dammsugare av nyare modell! woohoo :P det behövde vi så det var välkommet :) sen gick jag typ o la mig eftersom jag var så trött. När Rasmus kom hem vid 19.30 så hör o häpna: gick vi ut och joggade! fick ett sms där han frågade om vi skulle springa lite o jag trodde ju han var galen eller nåt men det var underbart att komma ut i vanlig ordning, sen blev det en riktig myskväll med god mat och ett par glas vin till det och självklart en film innan vi somnade runt 12 nångång..

Idag så gick vi upp typ, jag fick skjuts till jobbet eftersom han skulle till Mio o prata om byrån, jag har jobbat hela dagen o sen åkte nästan alla tjejer på jobbet iväg till Trollhättan för en liten "jobbfest" vi bowlade, drack lite och åt gott, tyvärr kom jag sist på bowlingen men jag är glad ändå, vi har haft en väldigt trevlig kväll iallafall kan jag säga, kom nästan alldeles nyss hem o sitter o dricker ett glas vin framför datorn, tänkte vara lite social nu kanske så ha en fortsatt trevlig lördag varesig ni festar eller tar det lugnt och glöm inte att ställa fram klockan inatt :)



Tjooo!


Det har varit en bra dag idag! vi gick upp i tid i morse, det brukar ALDRIG hända :P säger vi att vi ska upp kl 09.00 så vaknar vi inte förrän jag typ måste göra mig iordning för jobbet, han brukar ligga kvar o sova och vi hinner som vanligt säga godmorgon-hejdå typ men idag var det andra bullar! vi gick upp och åkte till torp, på vägen kom vi på att vi skulle titta på lampor så vi åkte till Lampan i Herrestad och kom därifrån med en lampa till vardagsrummet! perfekt! sedan åkte vi till Torp, fikade litegranna, sprang runt och letade efter nån kontaktgrej vi måste ha för att koppla ljud från tvn till datorn och skiljdes sedan åt vid 12 då jag skulle börja jobbet.

Nu är jag äntligen hemma! fick så jävla ont i magen på jobbet förut så jag trodde knappt jag skulle överleva :S det gick över efter nån timme men ändå, bläää. Har precis diskat lite av middagsmatsdisken som sambon så snällt lämnade, fast det är ju iof rättvist, han lagar mat innan jobbet, jag diskar när jag kommer hem. Jag kan verkligen inte laga mat och det finns en nackdel med att jobba i butik och det är ju tiderna jag varken hinner/orkar när jag går upp på morgonen o orkar verkligen inte på kvällen så det är tur att han kan laga innan han börjar liksom :) Idag blir det korvstroganoff som jag snart ska avnjuta, mums är riktigt hungrig nu ju :)

Snart kommer våran byrå vi ha beställt o inom 2 veckor kommer soffan o tvbordet, så gott att det är så kort tid nu, mycket som "krånglat" småjobbiga saker som att vi köper fel sladdar eller att det dröjer så länge innan sakerna vi beställt kommer så jag är så jäkla glad över att det snart är över, kändes i början som att jag bodde i ett renoveringsobjekt typ, men inte länge till!

Är så himla lycklig för allt, snart firar vi 6 månader. För ett halvår sen skulle jag skrattat om nån påstod att jag ett halvår senare skulle bo ihop med en kille som jag älskade. Haha jag trodde inte ens på kärleken, var övertygad om att den inte existerade o att jag skulle förbli för evigt singel men ödet kan spela en ett spratt, vad glad jag är för att det hände ;) har aldrig mått så bra som jag gör nu. 6 månader har gått fort men ändå långsamt på något sätt, det är en stor grej för mig eftersom han är den första killen jag haft något seriöst med, jag har varit livrädd men är det inte längre :) ser fram emot måååånga år tillsammans nu, Underbart!

Nej nu ska jag göra mig lite mat o sen sätta mig och läsa lite, kommer lägga mig i tid idag, love jobbar över idag så jag kommer sova när han kommer hem, gott jag är så jääkla trött :)

Todels

Onsdag


Snart dags att dra t jobbet men först en ett par timmars umgänge med mitt hjärta :)
lägger in en liten film, have fun ;) its my favorite ;)



Gääsp


Hejsan svejsan! kan börja med att skriva lite om vad som hände igår :) det var inte mycket men ändå:P jag jobbade mellan 12-16 lyxigt kort tid :P när jag slutat blev jag hämtat och vi åkte hem och grejade lite med lägenheten i vanlig ordning, lite småsaker som att vi satte upp lister o sånt, well jag höll åtminstone fast lite sladdar haha :) sen på kvällen åkte vi hem till min syster eftersom det blev försent när vi skulle dit i söndags, hade en trevlig stund där i vanlig ordning o min mycket söta systerdotter har blivit en riktig pojkvänstjuv kan jag tala om :P hon sprang fram o tillbaka i rummet och gav Rasmus en kram varenda gång hon kom fram till honom, försökte jag krama honom imellan blev det ett jäkla liv haha, måttligt populär han har gjort sig hos småbarnen :) riktigt gulligt faktiskt, fick en så himla söt bild :)

image45

 i vilket fall var det ingen höjdare att åka hem när det var dags för det var en maassa snö på vägen efter det lilla snöfallet som föll :P men vi klarade oss helskinnade till stan, parkerade bilen och gick till pizzeria Roma och köpte oss lite sen middagsmat som vi avnjöt framför tv:n. Såg The man from earth, en film som handlar om en man som är 14000 år gammal, jag tyckte la den mest var långtråkig men Rasmus ger den ett grymt betyg, han gillar ju sådana filmer så :)

Idag har jag jobbat mellan 11-18 riktigt kort dag idag med, rätt gott! kom hem och har bara slappat :) väntar på att hjärtat ska komma hem nu! miss him all the time, inte alltid så kul o jobba på sånna jobb som vi gör så att vi antingen har en stund på morgonen eller kvällen ihop men thats life, man måste ju jobba för att tjäna pengar såklart. Desto roligare varenda gång vi träffas ju!

En bild på hur vårat sovrum ser ut

image47

Ursäkta att bilden är lite suddig :S min kamera är bra men fotografen, njaa ;)
Är så himla gott att ett rum är klart iallafall, förutom att vi ska stryka gardinerna då. Längst ner vid fötterna finns också en "fotbänk" som är lika lång som sängen i samma träsort :P vi har inte vikit från träsorten en sekund i allt vi har beställt :) det kommer bli riktigt niice när allt är på plats :)

Nej nu ska jag fortsätta med mitt i väntan på hemkomsten! tooodels alles!


Min påsk


Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men rätt så trevlig ändå :) jag jobbade mellan 10-15 vid 18 blev det middag hos mina föräldrar o sedan åkte vi till Vargön till Emma o Niklas och satte oss och kollade på lite 2 and a half man innan vi åkte hem igen,  jag var så enormt trött! somnade när jag kom hem efter jobbet och blev väckt precis innan vi skulle åka så jag orkade knappt med någonting, segt men när vi kom hem runt 12 så var det ju sängen som gällde så jag fick ju sova ut :)

I morse kom hans föräldrar hit o hjälpte oss tapetsera! sköönt det är klart nu! tacksam för all hjälp man fått! min älskling har ju gjort en del själv också den lilla händiga mannen men det är aldrig fel med lite hjälp :) Vi åkte iväg till torp en snabb sväng o köpte gardiner + stänger som vi ska ha då såklart, blev rätt dyrt men nu är det köpt, får säga att jag blev väääldigt nöjd med hur  fint allting passade i sina respektive rum så jag längtar tills vi fått stryka allting så det kan komma upp på riktigt!

Jaha snart ska vi åka t min syster o hennes kille, lite film eller något sådant, ska bli trevligt.. Om jag inte hinner somna innan haha ;)

Toodels

Gääsp


Godkväll alles! sitter vid datorn i brist på annat, kan inte sova än för då blir det för många timmar o då får jag huvudvärk i morgon, ingen bra idé :)

Idag har jag jobbat 10-19, dagen har gått rätt fort men jag har haft huvudvärk så den får inte bättre betyg än G, dagen alltså :) kom hem vid 20.30 o då stod älsklingen o fixade käk, tapetserat hade han gjort också så snart är sovrummet fixat! underbart för då är det så gott som klart! äntligen snart ett rum som är så gott som klart! weeii :) sängen passade utmärkt där också! synd att vi måste byta en del som är sönder :( jaja efter det gick vi till Willys o handlade lite och satte oss ner o började kolla på Rambo, action action kan man säga, men jag blir bara arg när jag ser sånna filmer, rosenrasande, bara krig o elaka människor, hmm fruktansvärt..

Igår såg vi The Mist, lagom småläskig men ingen höjdarfilm men gillar ni monster och massa blod så se den :) har ju sett  ett par Stephen King filmer de senaste o de brukar väl vara lagom skrämmande men den här var som sagt lite för mycket, är inte så rädd för rymdmonster osv så det måste vara en högkvalitéfilm för att jag ska bli rädd :P Jaja Rasmus tyckte den var jättebra så det kanske ni gör också :P


image44




Well om man ska börja dra sig t sängen nu, ögonlocken börjar falla ihop :)
ska ju ändå jobba 11-20 i morgon så jag kan behöva vara pigg ju, hehe tror jag gör det, toodels


Helgen slut!


Japp och mycket har man hunnit med :)

Igår så jobbade jag hela dagen, när jag kom hem vid halv 6 så var det tapetsering i full gång i vardagsrummet! Rasmus, hans bror och tjej satte upp tapeter på löpande band och de var inte klara förrän vid 21-21.30 där nångång! fy fasiken vad nöjda vi är, det är sååå jäkla fint :) på kvällen kom Emma o Niklas för vi skulle ju som jag kanske nämnt till GG o kolla på gruppen Lillasyster som uppträdde så det blev lite förfestande mitt upp i allt också (för oss som inte hjälpte till) jaja iallafall så var det en väldigt rolig kväll, mycket känt folk ute och det var bara lyckat rakt igenom.

idag har jag jobbat 12-16 o sen kom Rasmus för vi skulle fixa lite saker t lägenheten o sen handla mat i vanlig ordning  som vi brukar göra på söndagar, efteråt åkte vi hem, jag började laga mat, nästan helt själv denna gången också haha, sen tog jag hand om disken och han satte igång att sätta lister, men vi hann med en promenad en stund  också, får ju försöka vara nyttig ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det väl kanske en film innan läggdags, är ju alltid mycket tröttare efter en kväll ute så jag kommer slockna gott :)

Toodels

Fredag!


Och åter stundar en helg :) inte sådär överlycklig, ska ju jobba men jag får hoppas att jag står ut med det :P idag har varit en bra dag! vi gick upp runt 09.00 och gick en skön morgonpromenad tillsammans som slutade i lite shopping av mat, köksartiklar och en tur till systemet. Hann typ hem och vända  innan jag fick gå till bussen vid 11.30 ungefär. Jobbade mellan 12-20  sen kom hjärtat o hämtade mig, vi åkte hem och öppnade en vinflaska, gick o beställde kinamat och satte oss ner och kollade på Secret Window, nu är filmen slut, vet inte vad som händer nu men ett par timmar till får man ju vara vaken, blir säkert lite mer vin och kanske en film till eller lite Alfapet spelande, haha den som lever får se :)

I morgon blir det förhoppningsvis tapetsering och GG på kvällen! Weii ska bli skoj!

Vad händer för er del då?

image42


Nu ere kvällen


Ja det  är så sant så sant :)

bara jobbat idag, inget mer kul har hänt :P var faktiskt kul o komma hem för första gången sen det blev "snart tapetsera-röra" här hemma :S såg ju rent sagt förjävligt ut här men mitt hjärta hade städat lägenheten idag, åh så lycklig jag blev, den här lägenheten gav mig sjuka humörsförändringar innan :S var bara sur o grinig när det stod en massa lådor överallt, kan ju inte flytta nåt innan tapetseringen är klar så det har bara varit påfrestande att vara här, hoppas det går över nu när det är lite finare :) allt blir nog bra tillslut tror jag, då kan inget få ner mitt humör!

Nej nu kommer sambon ur duschen! nu blir det till att koppla in tv:n och dvd:n så att vi kan kolla på film :) jag är ledig i morgon så vi får ett par timmar tillsammans innan han ska t jobbet :) woohoo ;D

Tjo!


Tjoho, veckorna flyger fram i vanlig ordning, här kommer en liten redogörelse över min helg :)

Fredag: blev bara lugn, lite god mat och efter det Jumper på bio, jag tyckte den var väldigt bra men hjärtat mitt somnade och missade hela slutet så jag vet nog vad han gav den för betyg :P sedan avslutade vi kvällen med ett par cider/öl på Cheers som det nu heter, mycket trevlig kväll

image41

Här är en bild på våran fredagsmat, läckra tallrikar också :)


Lördag: blev rätt så lugn, vi fick hämtat tapeterna som vi ska ha, sen blev det en tur till Torp och senare på kvällen kom Emma o Niklas hit för att umgås, vi visste inte vad vi skulle göra men det slutade med en rolig bowlingkväll där jag av ren tur vann på det absolut sista kastet ( Emma blev väldigt glad :P ) sen blev det faktiskt Cheers igen på ett par cider/öl haha alkisar vi är :P nej inte riktigt men vi tar tillvara på mina lediga helger o har lovat varandra att aldrig bli ett tråkigt par som bara sitter hemma, tur det för vi hade vääldigt roligt :)

image38
En duktig älskling i köket :)

image41

Vi två =) skulle stila med min fina keps jag köpt men jag ser mest trött ut på bilden :P

image42

Niklas, Emma o jag på bowlingen :)

image43

Love ser nöjd ut haha :)


Söndag: blev lugn, spackling för älsklingens del o fixa matlista för veckan för min del, fick också tvättat rent alla kläder, sköönt böhövdes o vi hade ingen tid förrän i söndags :) fick även besök utav min syster med små söta barn, Julie höll i vanlig ordning på att springa omkring och fråga om allting och vara så där sött jobbig som barn kan vara haha, hon tycker verkligen extremt mycket om Rasmus, det är gulligt tycker jag :) Felix går ju helt o hållet nu, det blev mycket bus där med båda barnen :)

image44

Felix o jag leker tittut under bordet :)

Jaha så har min helg varit, igår hände inte mkt o idag har jag typ bara jobbat o fikat med Emma o Linn efter jobbet :) alltid gott med lite sötsaker :P väntar på att älsklingen ska komma hem, han jobbar sent denna vecka så han är hemma om en timma, ska nog lägga mig lite tror jag, är megatrött!

Todeels












 


God kväll

Godkväll :)

Idag har inte mkt hänt, jobbat 10-19 o sen kom jag hem, åt lite o nu väntar jag på att älsklingen ska duscha klart så att vi kan kolla på en film :)

Åh jag är ledig helgen, underbart! men det blir nog spackling :/ gott ändå o få det gjort så att det bara är att sätta igång när vi får tapeterna! längtar tills det blir ordning o reda här hemma!

Nej nu tog fantasin slut =) toodels


Sambo!


Ja nu äntligen har vi flyttat ihop till vårat nya hem :) underbart! bara bott här i ett par dagar men trivs enormt mycket, både med sambon och lägenheten :) flytten gick jättebra i lördags, var en jädra massa jobb bara, först till Vargön för att hämta Rasmus prylar o sen hit, upp till min gamla lägenhet sen hit, sen tillbaka till den gamla för städning ( som vi faktiskt slapp pga för mkt folk på för lite plats haha ;) och tillsist hit igen, alla lådor stod i en enda röra men vi letade bara fram det viktigaste, typ diskmedel, tvål, ett par handdukar osv så att vi klarade oss under kvällen, vi firade också med att gå ut och äta på Cheers, mycket god mat och det smakade nästan ännu godare med en cider till :)

Så nu har vi iallafall precis ätit, kassler och potatisgratäng, har fått igång bredbandet (som tur är) precis fått veta att vi har enormt dålig smak när det gäller färger på tapeter (hyresvärdinnan gillade inte våra färgval :P) men men sånt är livet, de betalar tapeterna men sparar pengar på att vi gör det själva, kommer bli så jäkla fint med en fondvägg i vardagsrummet :) åh längtar tills det är klart med allt :) vi har också hunnit med ett par bankärenden idag, himla gott och få det gjort faktiskt. Sen har våran säng kommit också! får åka och hämta den i slutet eller kanske i början på nästa vecka, det beror på..

Så ligger läget till för tillfället, orkar inte med nån sammanställning över allt jag gjort de senaste dagarna för det är mycket men kanske en annan dag, ser att mitt Nintendo Wii skriker på mig nu :P har köpt Rayman 2 haha det är ju så himla kul :)

Well well, toodels


RSS 2.0