Godkväll


Nu sitter jag här och väntar på att få kvällsmaten serverad :P varma mackor och varm choklad, ska bli jättegott :) tur att man har världens bästa sambo som tar hand om en :)

Idag har jag jobbat i vanlig ordning inte mycket har hänt under jobbtiden som är värd att anteckna ner så där släpper jag det. Är så glad över att lönen kommer om en halvtimme :) dags o handla klart de sista julklapparna! jobbigt, vet inte vad jag ska köpa till alla än så det blir lite tankekraft bakom hela sessionen också :s och jag som inte gillar att tänka haha. Men jag har allt lite tankar bakom de flesta av julklapparna så det ska nog inte bli en så stor börda detta året. Hoppas jag. Presenten till Rasmus kommer ju bli svårast :S i vanlig ordning, jäkla killar :S bajssvåra att köpa något till. Borde se till att vara pojkvänsfri den här tiden framöver så jag slipper det lilla problemet haha :)

För övrigt kanske jag kan glädja någon/några med nyheten om att J.K Rowling ger ut en ny bok (på engelska) den 4e december, det kanske ni redan visste men jag hade TOTALT missat detta. I vilket fall "The tales of Beedle the Bard"  heter den. Ska bli jätteskoj! det är  som jag förstår det en liten påbyggningshistoria om en stor bok de nämner i "Harry Potter och Dödsrelikerna" och figurerna där och deras äventyr. Kommer dock inte ihåg hela historien då det var ett tag sen jag läste  den men jag ser framemot detta boksläpp med stor spänning





Nu ska jag äta kvällsmat! Toodels 

Rolig helg!


Har ju varit ledig hela helgen så i fredags åkte jag direkt med bussen till thn efter jobbet för att R skulle hämta mig där. Vi hade bestämt oss för att sova hela helgen i Vargön hos hans föräldrar för att "passa" huset medan de är bortresta. Jag kom ju dit lite senare. R åkte tidigare för att byta vinterdäck eftersom snön överraskade oss häromdagen :) i övrigt så blev fredagen lugn, blev lite tv-tittande i sällskap av hans äldre bror + tjej ett tag men sen hände det inte mycket annat.

Lördag så skulle vi ju ha lite bada-basta fest igen :) blev lugnt under dagen men på kvällen blev det mer röj :) vi var lagom många personer men jaccuzin och bastun var ändå full hela tiden :P  det var lagom mycket dricka och god stämning allmänt så det var en väldigt lyckad kväll! när festen var över så slocknade verkligen jag direkt :S gush så trött jag var :S

 Idag började vi morgonen med att städa huset innan vi åkte hemåt igen. En snabb sväng förbi Biltema för lite kul shopping :P fick köpt lite julpynt också, inte så mycket men ett par ljusstakar och halmsaker iallafall! mer pynt osv blir det väl till helgen! inte klokt att det redan är första advent då :S

Well här kommer bilderna iaf.

Svart ljusstake



Halmhjärta till dörren



Och en bock :)



Ja mer pyssel kommer som sagt! ska faktiskt bli lite kul att pyssla i år!

Nej nu ska jag käka lite mat och förbereda mig mentalt för en ny arbetsvecka ;)
Ha det gött!


Bad BAD me :)


Flera dagar sen sist, snacka om att jag inte har haft nåt att skriva om :) Idag är jag iallafall ledig och tillochmed ensam hemma en stund! Dags för lite Malin-time wehoo :) fast inte så länge eftersom R bara är i skola till klockan 13. Skönt ändå, då har vi hela dagen på oss att göra nåt skojjigt sen!

I morse vaknade jag iallafall av älsklingen efter att han kom hem ifrån Biltema vid kl 08.30 (?) han kunde tydligen inte sova så han hade gått upp vid kl 06, tror ni att jag kommer ha en trött sambo sen eller? :P jag blev iallafall väckt "vid 09" som han påstod fast klockan var typ tjugo i, jag var lagom seg men tog mig upp ändå och fick mannagrynsgröt och kaffe nästan serverad. Skönt att hinna umgås lite innan skolan börjar trots att han bara är borta en kort stund!

Ledig nu till helgen! Åh vad jag längtar! det ska bli en rolig helg, blir lite basta-bada fest igen! kan inte veckan gå snabbare? :)

Konstigt väder ute :S igår när jag gick till jobbet var det -4 grader ute, I morse var det ju regnigt och blåsigt men nu är det sol :S verkar som att naturen inte kan bestämma sig riktigt, well bättre med sol än skitväder iallafall :)

Nej nu återgå till mitt kaffe, toodels!

Spel och slappdag?


Tråkigt väder ute, halvsjuk pojkvän och absolut inget att göra..

Sådana här dagar känner jag bara för att åka och köpa ett nytt Wii-spel och sitta och spela hela dagen (om jag hade fått tillåtelse då;) det är perfekt väder för lite spelande framför datorn och en massa onyttigheter :) men vi får väl se vad som händer, något kanske dyker upp..

Annars tänker jag spendera lite tid framför mitt absoluta favoritspel utan några konkurrenter som ens kommer i närheten:



Jag vet inget spel som är så fulländat, med risk för att låta nördig (men det skiter jag i) det där spelet och även föregångaren kan jag spela, och spela och spela :)

Vad händer hos er då?

Pok

Tidig tidig lördag


Och det är leeeedig helg för mig! inte mycket kommer hända för vi har ju en liten sjukling här :P love har blivit förkyld och hostig så vi får ta en lugn o fin helg :)

Annars då? vad händer för er del? nåt skoj hoppas jag!

På söndag ska vi på musikal! Mary Poppins blir det :) heela jobbet ska iväg och ha en trevlig stund i gbg, ska bli skoj faktiskt!

Nej dags o vara social! tjoo

Onsdag!


Jobbat 12-20 idag, har varit en lugn dag förövrigt, lugn men seg.

Nu ska jag bara slappa heela kvällen, behöver ha lite lugn o ro känns det som, få slappa är ju inte helt fel.

Så nu blir det inte mer än så här (nödvändigt, kunde lika gärna skitit i att skriva ;)

Uppdatering!


Nu har Emma åkt härifrån för ett par timmar sedan och jag har roat mig med att göra lite hushållsbestyr :) dammsugit och så, mest för att slippa åka på stryk för att det inte har blivit gjort ;)
Nu är R på väg hem ifrån skolan och jag ska bli upphämtad direkt för en tur till Torp och inhandling av mat, ingen lugn och ro här inte :) hoppas ni har en trevlig kväll!

Pok

Ledig!


Ett tag sen jag uppdaterade! sorry för det! men jag hinner nog inte så mycket just nu heller för snart kommer Emma! ska umgås en stund och det ska bli väldigt kul! mycket sällan vi hinner ses nuförtiden!



Gammal bild :) jäklar så snygga vi var där!

Tidig lördag!


Aaa o jag kanske borde sova :) ska jobba i morgon, bara förbannade löjliga 3 timmar men ändå, får försöka vara pigg heela dagen eftersom det blir direkt iväg efter jobbet är slut, först för lite halloweensminkande och sen förfest :) ska bli kul!

Idag har det varit mycket folk på Torp! jag jobbade mellan 10-19 och var därför helt slut efter jobbet :S R kom o hämtade mig och vi gick och handlade lite småsaker på Coop och sen gick vi förbi systemet! kvällen har varit lugn med lite mat (Mcdonald´s sallad ;) och en påse med turkisk peppar. Var så himla sugen på lakrits av nån anledning :S brukar mest vara choklad jag blir så sugen men inte den här gången! En film hann vi med också! Righteous Kill hette den, bra skådespelare och bra handling, en film jag kan rekommendera faktiskt!

Nej nu ska jag plocka i ordning lite för i morgon!

Toodels

RSS 2.0