Fredag


Nån mer än jag som har typ total koll på hur mycket det snöat de senaste dagarna? Slutar det aldrig? det är inget kul längre :/

Jag var på jättebra humör nu på morgonen. Har hunnit med en runda ner till gymmet och en halvtimma på crosstrainern samt lite magövningar så jag kände mig nöjd och glad. En hel del vatten har jag också fått i mig eftersom min superhärliga huvudvärk som oftast smyger sig fram på kvällen antagligen beror på för lite vattenintag efter träningen. Jag trodde jag drack tillräckligt men jag blev motbevisad av R igår som tyckte jag ändå drack för lite och när jag hällde i mig ett par glas med jämna mellanrum så försvann den. Hmm magi eller? tillbaka till den bistra verkligheten. Det första provet i skolan gick inte så bra så nu är jag väldigt besviken på mig själv. Det är så jävla svårt och jag som inte precis är ett mattegeni behöver inte sånna här nedgångar :( Skit får se till att plugga ännu mer. Det jag håller på med nu går iallafall bättre. Jag förstår det ju hittills iallafall..

Idag blir det jobb 12-20 och efter det en lugn och fin kväll eftersom det vankas jobb i morgon med. Men sen är jag ledig söndag så då ska det hinnas med allt ifrån barnkalas till bowling :) fullt upp precis som det ska vara på en lördag!

Snart dags att dra mig iväg ut i kylan! Till alla er som av nån anledning är på samma humör som mig vill jag bara upprepa de visdomsord som sitter upphängda på en lapp på våran ytterdörr:

"Detta blir en bra dag"

Toodels

<3

Lite sent men det här var våran alla hjärtans dag iallafall




I fredags när jag kom hem ifrån jobbet väntade den här synen mig direkt i hallen...




...Hela vägen in till sängen...



...Där det här väntade, Älsklingen ville överraska mig vilket inte gick eftersom jag var ledig på lördagen så han tjuvstartade med firandet. Åh vad jag älskar mitt hjärta! den bäste som finns ;)



Fredag


Och snart dags för jobb! en skön stund i lugn och ro är inte fel innan ännu en slitsam dag :P

Vaknade i morse med huvudvärk pga en dundrande snöskottsmaskin. Fcuk vad den lät trodde inte att det var sant, jag kurade ner mig i mina nytvättade sängkläder och tryckte fingrarna mot öronen, ville inte alls gå upp men var ju tvungen, skulle plugga matte en stund innan jobbet så det var bara till att dra sig ur den sköna sängen och upp mot ännu en snöig dag (och nämnde jag att jag hade huvudvärk) iiiih, dagen började bra! Tummen upp för fredagar som börjar bra.. Förvånar mig inte om hela dagen går åt skogen bara för den lilla incidenten men jag ska hålla humöret uppe. Lite kaffe i min favoritkopp fick mig iallafall på aningen bättre humör!

Ehmm ja... Slarvade litegrann igår med det söta (godiset alltså, inte sambon ;) R hade ju gjort sin goda kladdkaka så jag kunde inte låta bli! Men jag känner mig inte som en dålig flicka för det, nej då! jag sprang en halvtimma på crosstrainern igår så jag förtjänade lite sött :P haha vilket vridet sätt att tänka, jag brukar inte se det så men igår kom suget över mig som en stor blåsig våg :)

Nej dags att borsta tänderna och snart ge sig iväg ut i snön!

Ha en underbar fredag

Man blir ju lite rädd..


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4330240.ab


Hur kan man bete sig så här? Jävla snorungar blir ju bara så förbannad, de borde prova på att få samma behandling så kanske det förebygger att såna här saker (eller liknande) händer igen för det gör det bakom föräldrarnas omedvetna ryggar.



Tjo!


En ledig dag per vecka kommer man inte långt med.. Idag har jag hunnit plugga matte uppe på Komvux i 3 tim och 15 minuter sen var det raka vägen hem igen för att hjälpa till med tvätten jättesnabbt innan träningskläderna åkte på och det var dags för mig att få mitt träningsprogram bestämt med hjälp av en kille som jobbar på gymmet. Är supernöjd med programmet som innehåller mycket hantlar (eftersom jag behöver styrka upp muskler i armar osv) och sen också en del bra saker för att styrka hållningen + situps:) Detta ska jag göra 2-3 ggr/vecka och sen kommer kondition osv till vid sidan av. Ja nu börjar allvaret på riktigt! Dags att dra ner ytterligare på allt sött och sätta igång med hårträningen, Det hjälper enorm mycket att träna på gym även ifall jag vet att de flesta bara är ute efter att gå ner i vikt och få snygg mage. Har dock haft ett par dagars uppehåll pga min mage som bara bråkar med mig men innan dess kände jag mig friskare och starkare så fort jag satte igång (nåja, nästan) att köpa ett gymkort verkar vara den bästa idén jag haft på länge. Nu får vi hoppas att det håller i :)

Nej nu ska jag ner o kolla till tvätten!

Toodels

..




En sån här hade lätt gått ner i magen på mig just nu. Är så sugen på en semla så det inte är riktigt klok. Tänkte äta en på Ikea i lördags men det blev en macka istället. Men det får vänta tills på lördag eftersom jag inte äter sånt här impulsivt när jag tränar. Dock har det ju inte blivit någon träning idag eftersom jag har träningsvärk så det skriker om det. Sen tror jag att jag börjar bli förkyld också. Wonderful

Måndag


Dålig uppdatering idag! har ingen större ork känner jag :P Ska snart krypa ner brevid sjuklingen i soffan och glo på lite Simpsons (eller inte) Hoppas ni har haft en bra dag iallafall!


Godkväll

Så här söt kan man se ut ifall man är sjuk och inte orkar annat än att ligga i soffan :D




















Filmen var förresten ingen höjdare så den blir dissad.. Såg att den bara fått typ 4 i poäng, knappt det haha. Men men, nu kan jag lägga ytterligare en film i min lista över sedda filmer :)

Dags att sova snart! börjar bli lite seg trots att jag fick en härlig sovmorgon i morse :) I morgon börjar "allvaret" igen! hoppas ni haft en underbar helg!

..

Det där var ett härligt träningspass! Nu blir det duschen och sen ska jag njuta av det som finns kvar av den här dagen (och lediga helgen) *suck*. Senare får jag nog unna mig en Mcdonaldssallad eftersom jag har varit så duktig!



I love...


 
...Mina superbra ansiktsprodukter! De enda produkterna som fungerar bra för mig, de är dyra (200-250:-/st) men det är det verkligen värt!


 



 


Söndag


Gårdagen blev väldigt lyckad :) var som vanligt roligt att umgås med C & J och är vi kom dit på kvällen så blev det god mat (pasta och kyckling) och sen en del dricka :) Bezzerwisser plockades också fram och det blev en parfight den här gången där vi tyvärr förlorade tillslut. Men vi var inte bittra för det. Kvällen slutade dock ganska tidigt eftersom vi bägge var väldigt trötta pga en sen fredagskväll och tidig lördagsmorgon.  Däckade i säng och vaknade efter en rejäl sovmorgon och en missad tvättid vid 12 ungefär. Sen dess har dagen bestått av lite pluggande och en massa slappande.
Nu ska  vi ska snart lägga oss och kolla på film en stund innan gymet öppnar! jag är himla slö idag så det får bli en skön söndagsdag för min del!

Den här filmen blir det.. Får se om det är en B-rulle eller ej.

RSS 2.0