Lördag!


Ja och vi har haft fullt upp :) igår efter att ajg kom hem bestämde vi oss för att åka till Vargön och bada jacuzzi, det blev rätt sent eftersom bilen vägrade starta! jäkla batteri, jag ringde runt till en massa folk men ingen kunde hjälpa oss pga olika anledningar så vi fick tillslut ringa på hos grannen som fick komma ner och hjälpa oss att ladda batteriet med sin bil. Efter många om och men kom vi faktiskt iväg och det blev en stunds bad och en hastig och lustig övernattning eftersom vi var tvungna att ladda bilens batteri över natten.

I morse när vi vaknade blev det frukost och sen begav vi oss iväg till Ikea med Rasmus mor och far.  Fick köpt en massa bra saker i vanlig ordning och en massa impulsköp som hör Ikea till :) Kom hem för en stund sedan och sitter nu en stund i lugn och ro innan vi ska till C & J och äta mat och umgås. Har varit en väldigt trevlig ledig helg och det kommer den flrbli den tiden som är kvar av den. Lite mat och vin gör nog att den håller  :)

Hoppas ni har haft en trevlig helg ni med!


Hola!


Den här veckan har sannerligen gått fort! en till 10-19 dag sen är jag ledig heeela långa helgen! Inget direkt planerat så vi får se vad som dyker upp! förhoppningsvis nåt skoj om inte mitt hjärta blivit för sjuk eftersom han har haft ont i halsen i två dagar nu den stackarn. Får hoppas att det inte går ut över mig bara ;)

Förövrigt är jag nu stolt ägare till ett alldeles eget gymkort :D Som har blivit välanvänt den här veckan iallafall! har mest sprungit på crosstrainern eftersom jag inte fått nåt direkt program att gå efter ännu men det kommer! har en inbokat tid så nu börjar det snart på riktigt allvar! Har hunnit vara nere 3ggr iallafall, är himla nöjd..



Annars har inte mycket hänt. Jobb, pojkvän (pojkvän, jobb?) och träning har tagit upp min dyrbara tid alldeles för strikt den här veckan så jag har väl inget mer att tillägga så nu ska jag nog krypa ner i soffan brevid en hostande sambo och kanske unna mig en riskaka om jag känner för att vara lite extra snäll mot mig själv hehe. Åt nyss världens godaste hemlagade pyttipanna men jag är fortfarande sugen på nåt!

Ha en underbar kväll!


Söndag :)


God kväll! Jag har haft en härlig helg trots att den kantades med jobb! i fredags hände det inte så mycket iallafall. Blev en lugn kväll för jag var så enorm trött efter dagens jobb. Blev en liten promenad på kvällen och vi fick med oss kameran ut. Efter det tror jag att jag somnade rätt direkt när vi kom hem. Mitt minne är ju inte det bästa så jag kommer inte ihåg men jag tror det var så :P



Jag hittade min drömprins där mitt inne i stan ;)

Igår så hade ju älsklingen bokat in sig på en grabbkväll och då ville ju inte jag vara sämre så efter att jag slutade så blev det en snabb makeover innan Charlotte kom med lite vin som vi smuttade på innan Sara och André kom och hämtade oss och det bar av till bowlinghallen. Det var dags för en "girlfight" där vi slogs med näbbar och klor för att försöka segra. Dessvärre är ju jag urkass på att bowla så jag kom sist (hmm) men fan det börjar arta sig med min bowlingtaktik! blev lika glad varje gång jag lyckades få ner ett par käglor. Fick iallafall 169 poäng på 1 timme och det är jäkligt bra för att vara mig haha ;) Sen kan jag ju inflika att jag fick mest strikar, wohoo! well efter att timmen tog slut (tyvärr inte välutfylld pga en massa krångel med våran bana :S) så kom André och hämtade oss igen och det bar av till Harrys för lite mat och dricka, där mötte Emma upp oss och det blev en väldigt trevlig kväll!




Min mat. Sara slog vad om att jag skulle orka äta upp...
Det gjorde jag inte..






Dessa tre bilder äro lånade av den vackra 
www.sparklingsara.blogg.se

I morse när jag vaknade var jag väldigt, väldigt trött :S sov inte bra av nån anledning men det var bara till att dra sig upp ur sängen och till jobbet. Efter att jag slutade så var dagen så gott som slut. Har inte gjort någonting sen jag kom hem bara typ legat i soffan med Rasmus och myst och kollat på tv. Men det är så söndagskvällarna ska tillbringas!

Hoppas ni har haft en bra helg! dags att krypa ner i soffan igen!

Ett snabbt inlägg!

Ja för snart är det jobbdags! 12-20 idag, yeey :) aldrig nån ro, aldrig nån vila :/

Har varit i skolan nu på morgonen! duktig jag känner mig hehe. Var sån handledartid så det var gott att få sitta och räkna med en lärare närvarande så att jag kunde få hjälp när jag behövde. Var typ bara 4 pers där förutom mig så det var riktigt gott. Tyvärr har det inte släppt än så jag förstår inte allt ännu men det släpper väl får jag hoppas!

Nej nu får jag borsta tänderna och dra på mig alla mina kläder :P tiden står sannerligen inte still!

Bye

Tisdag!


Uäck vilket väder det är ute! bläbläblä vad jag hatar slask och pissblöta fötter i pga skor som är snygga (men inte vattentäta) blä, då får det hellre ligga snö på marken!

Min lördag var förresten superskoj! det blev supergod mat och lite tävlingar ( där jag o Rasmus tyvärr kom sist i varenda gren, hmm) Vi tjejer fick också varsin present i form av en jättefin glasflaska ifrån Egypten då såklart som vi fick fylla med valfri parfym där Rasmus mamma hade köpt ett par olika vi fick välja från. Ja det blev ju en del dricka också men en trevlig partystämning som höll en bra stund in på natten :)

I söndags blev det det vanliga: handling utav mat och bara slapp hela dagen lång! där fanns det inte mycket att säga.

Igår kan vi hoppa över för det var ingen skoj dag det heller! Nu ska jag iallafall snart sätta mig med lite matematik igen! lika bra att hålla farten medan man förstår hur det går till! det är inte lätt när jag måste förstå allt själv (eftersom jag inte kan gå på alla lektioner) men det går bra hittills iallafall!

Nej pluggdags :)

Avslutar med en bild ifrån i Lördags på Rasmus och hans färska brorsdotter Elle ( ca 1 månad), megasöt :)



Lördag!


Och en ledig sådan :D underbaart! Idag ska det hinna smed mycket. Ett gymbesök (snart) lite pluggande och sedan ikväll blir det middag hemma hos Rasmus föräldrar! det ska bli mycket trevligt!

Igår var vi hemma hos Sara och André och bara umgick, fick äntligen bytt julklappar också haha har inte hunnit träffas förrän nu. Jag blev ju magsjuk där i mellandagarna så jag ville inte riktigt ta risken att smitta någon heller. I vilket fall var det supertrevligt! åt tacosnachos eller vad man nu säger och chokladmousse, och så åkte Singstar på såklart! Ja tack för en trevlig kväll gumman!

Nej nu är det dags att göra sig iordning! byta om och sen föra över pengar så att jag kan köpa gymkortet. Tur att vi bor i samma hus som gymmet annars hade jag aldrig orkat dra mig iväg!

Kanske uppdaterar mer sedan! eller så gör jag det om en vecka ;)

Toodels

Slut på ledig dag!



Ja nu är dagen så gott som slut och det har inte hänt någonting! jag gick och la mig i sängen en stund förut så att R skulle få lov att plugga ifred men det slutade givetvis med att jag somnade. jag var ju så enormt trött så ögonen föll ihop av sig själv. Sov gott i ca 1 ½ timma innan jag blev väckt för att det var dags för matlagning. idag blev det köttfärslimpa med mosad potatis! hur gott som helst! efter det blev det bara lugnt som sagt.

Sitter och kollar på en dokumentär om Usa och deras jävla vapenkåthet. Det är 5-åringar med riktigt tunga vapen som skjuter och blir gladare ju tyngre vapen som sätts i deras händer. Sicka människor :S mina barn ska då inte ens få komma i närheten av vapen överhuvudtaget men i Usa har man rätt att bära ett vapen pga grundlagen. Ja det kan bara vara de där idioterna som är så rädda av sig. Hmm får hoppas att inga av dem har nån psykisk störning i huvudet för alla de där sjuka ungdomarna som skjuter vilt i skolorna får lov att köpa vapen så fort de blir 18 år så det är ju inte svårt att få tag i vapen för sådana ändamål. Jaja det är en sjuk värld vi lever i.

I morgon blir det jobb igen 12-20. Jippiii :) längtar redan haha.

Nej nu ska jag sätta mig i soffan och fortsätta glo på ungar som skjuter med k-pistar osv. Toodels

Lilla skolflickan är hemma :)


ja jag känner mig faktiskt som en liten skolflicka igen fastän jag bara läser en kurs och knappt kommer ha tid att gå på lektionerna pga jobbet :) Igår var det ju introduktionsdag! en lång dag från 08,30-14.00 med en massa, massa information som skulle in  i huvudet (ja sen skulle den ju gärna stanna där också) och vi hade en kurs i studieteknik vilken var väldigt intressant, roliga lärare också så det blev många skratt! Ja efter den skoldagen blev det till att bege sig till jobbet och gå till 20.00 där. Var gött seg efter en lång dag får jag säga så det blev tidigt i säng.

I morse var det ett rent helvete att gå upp! jag har aldrig varit så trött i hela mitt liv jag lovar! sen blev det inte bättre av att Rasmus försökte få upp mig genom att tala om att det var jättemycket snö ute! det var bara till att dra på sig ytterkläderna och bege sig till Komvux för den första lektionen i Matematik B, den slutade en halvtimma innan utsatt tid pga att typ ingen hade fått sina böcker än (inte jag heller) och många stod i kö för att få låna (hmm, köp istället?) så nu kom jag hem för en stund sedan pisseblöt om fötterna och har precis käkat lite mackor och druckit kaffe! Nu får vi se vad som händer resten av dagen eftersom R också är hemma ifrån sin skola!

Tooodels

Ett meddelande till...


Den som trots att det är januari har pengar över och känner sig givmild

Me waaant:





En bärbar dator


Gymkort (eftersom jagi nte får ha en crosstrainer hemma ;)


Wii-fit, kostar typ bara 1000:-




En utomlandsresa, please ;) (bilden är ifrån Rasmus thailandresa)


Ja där fick ni lite tips, jag fyller ju år i september så börja spara ;)


Lugna gatan!


dagen har varit himla lugn och fin! gick upp sent och har inte gjort något vettigt idag. Jo vi har ju veckohandlat mat. det är ju rätt vettigt :P och sen har vi gjort en god kycklingsallad som satt väldigt fint för en stund sedan eftersom vi knappt åt nån frukost idag (smart) jaha nu har jag bara ägnat en stund åt ordning och reda i köket och nu sitter jag här och väntar på bättre tider. Åh vilket intressant dag va? :P får väl bli en promenad senare eftersom gymmet här nere har haft stängt idag :S hmm jag som skulle bli nytitig! ja det är nog det mest ansträngande som händer idag med tanke på att jag ska upp tidigt i morgon >< Japp hela dagen fram till kl 15 ska ägnas åt en dag på Komvux för att introduceras med mattekursen jag ska gå. Damn it vad jag ångrar att jag inte läste B-kursen i skolan! Gaah blir tokig på när jag tänker på hur dumt det var att jag inte gjorde det! Jaja det ska sannerligen bli en utmaning att ta sig an det so wish me luck!

Happ dags o ägna sig åt kvällen!

Söndag


Hellu! äntligen vakat till liv! var så förbannat trött i morse att ögonen knappt kunde hålla sig öppna men var tvungen att gå upp ändå så att jag kan sova inatt :)

Det var en jättretrevlig dag igår! vi åt god mat hemma hos C & J och drack lite vin till. Efter maten kom Bezzerwizzer upp och det blev en spelomgång där det tyvärr slutade med att vi förlorade (men vi var näääära ;) spelade killarna mot tjejerna så det lite av en maktkamp där där pojkarna gick i mål först. Nåja, inte dumt med att kunna säga att man har en smart pojkvän haha ;) Klockan hann iallafall bli 01.30 innan vi drog oss hemåt och la oss i soffan för att se en film som hette "How to lose friends and alienate people" den är helt ok det vi sett hittills :) vi stängde av för vi blev för trötta runt 03.30 där nångång :P

Idag har jag sovit gansk länge och bra! precis druckit mitt morgonkaffe och tänkte bege mig till soffan nu och glo på lite tv! idag blir det förhoppningsvis hem till mina föräldrar och hämta våran stackars matta som legat där länge eftersom den behöver en tvätt. Börjar se lite tomt ut utan matta så det kan vara skoj att få tillbaka den! Sen ska vi såklart få in en skön promenad ute i kylan idag igen! bra så länge motivationen håller! i morgon blir det köp av gymkort! jaha det är det jag vet händer just  nu! ska nog kanske gå in och försöka väcka R nu så att han inte sover bort dagen. Han har lovat en god frukost idag så jag kan knappt bärga mig!


Rätt kul film :)


Toodels

Lördag!


Och i morse gick inte jag upp förrän 12.15! hur underbart som helst med en sovmorgon får jag säga! har sovit gott inatt trots att my love legat och trängts med mig hela natten :P det är ingen fara när jag inte behöver upp på morgonen :)

Får se vad som händer idag! det är så himla fint väder så det kanske blir en promenad! får börja nu lite smått eftersom det har slagit över till 09 och mitt nyårslöfte börjar gälla, då blir det snart att köpa gymkort och sätta igång ordentligt med gymmandet. Men frisk luft är inte så dumt det heller så en promenad skulle inte sitta fel!
senare ikväll kanske det blir en spelkväll med ett par kompisar! får se hur det utvecklar sig!

Nu ska jag iallafall ta mig nåt att äta!

Tooodels


FREDAG!


Hellu hey! har haft en skön period nu med lite ledighet iallafall :) nyåret firades in med god mat tillsammans med Peter och Sofia och sedan förfestande framför lite Tekken spelande :P väldigt skoj spel det där haha. Efter ett tag kom det lite mer folk och vi roade oss innan vi gick vidare till festen hos en annan kompis till Rasmus. Där hade de mesta av folket dragit till Lipz men det blev en del raketer och skrålande där ändå innan vi senare på natten gick tillbaka till dit vi startade för lite efterfestande. Den 1:a dagen detta året somnade vi runt kl 05.30 men det var gott eftersom vi tog taxi till Vargön och sov i en riktig säng. Senare den dagen blev det dags för den årliga kalkonmiddagen (inte så årlig för mig än då eftersom jag bara varit på 2 stycken :P) där det blev en massa god mat och efterrätt. Dagen slutade lika bra med en film hemma i tvsoffan. Såg en film som hette Surveillance. Rätt småcreepy film med ett oväntat psykoslut. Klart rekommenderad






Idag har jag jobbat mellan 10-19 och nu ska vi snart äte lite god fruktsallad med glass framför tv:n. En av mina absoluta favoritfilmer Konungens återkomst går ju på 4:an just nu så den får jag ju inte missa ;)

Ha en bra kväll!

RSS 2.0