God dag!


Nu är vi på språng! Ska snart iväg på den första av två planerade bad-bastu-grill"fester" som står med på vår kalender för den här veckan! Först blir det lite ärenden och affären så bäst vi skyndar på!







Ibland har man tur..


Jag kokade vatten förut till mitt Nescafé (Vi har inte tidgare haft något behov av en vattenkokare så därför har vi ingen till våran kökssamling) När jag hällt i det varma vattnet så hände det här:


Se den fina sprickan i koppen..



Hmm (?)



Jag säger bara att det var himla tur att det där inte hände när jag höll i koppen för då hade min hand skållats i kokade vatten och om ni aldrig har hört talas om en brud med pms som slagit sönder sin lägenhet i ren ilska (jo, tjena) så hade ni haft (o)turen att få skåda en om ni varit här just då..


31 juli

Ber återigen om ursäkt för bloggens design. Den är så att säga under reparation ;)

Gårdagen var jättebra! R sov läänge eftersom han fick jobba över till sju så när jag väckte honom vid 14.30 typ så hade ju halva dagen redan sprungit förbi :) Iallafall så har vi pratat om jättelänge att vi ska köpa en ny tv eftersom hans gamla börjat krångla den senaste tiden så efter lite kikande på olika hemsidor så tog vi tummen ur och drog iväg till Siba och kollade runt lite. Efter många frågor, diskussioner och diverse annat så kom vi hem med en ny och vi är redan supernöjda båda två!  så medan han fixade karljobbet så tog jag på mig den för mig sällsynta rollen som kock :P eller kock och kock jag gjorde kycklingsallad :P om man är så ovan i köket som jag är så tar det så lång tid. För normala människor tar det kanske max 10 min och skära alla grönsaker till en kyckklingsallad men jag kan stå där i 25 minuter och obducera de där stackars små oskyldiga grönsakerna som hamnat på slaktarbrädet framför mig haha. Skratta gärna men jag sticker inte under stolen med att jag verkligen inte kan laga mat ;)
Efter maten så blev det bara slappande framför tv:n med en film och nu har R gått och lagt sig en stund innan han ska börja jobba vid 02 så då är det snart dags för mig att slita mig ifrån datorn och gå och lägga mig jag med! I morgon är en ny dag så det är bäst att vara förberedd!







Kväll


Får be om ursäkt för att bloggen ser helt fucked up ut. Det har hänt nåt med koderna och jag får be älsklingen ta en kik på det när han kan.. Nu är iallafall kommenteraknappen tillbaka igen.. (hoppas den stannar där)

Dagen har varit ganska okej ändå även ifall jag inte fått mycket gjort. Det nyttigaste jag har gjort var nog att vi har veckohandlat mat + en burk med nescafé som jag får dricka ett tag framöver eftersom jag förstört min kaffebryggare på nåt mystist sätt. Sen har jag pluggat matte en stund också. Jag fick ju ge upp i våras eftersom jag inte hann med jobbet + matten på samma gång men skam den som ger sig! kursen börjar den 24e augusti och jag har smygstartat lite för att få igång de gamla geniknölarna där uppe i huvudet :P kommer ihåg mer än jag trodde och det är ju positivt. Nästa år kommer jag nog kunna söka in till den utbildningen jag vill (förhoppningsvis) ska bara klara den här skiten först :P

Kvällens film blev en rulle som heter "Fifty dead men walking"  fast det dröjde ca 40 minuter av lite förvirring och långdragna gäspningar innan vi tryckte på stoppknappen. Den var inte så bra, hände knappt nåt förutom lite folk som slog varandra i mellanåt och när de inte slogs så förstod vi inte handlingen :P well inga bra betyg där inte. Önskar att jag hade en lång ramsa á la Dr Cox om hur många saker det finns som är roligare att göra än att se den här filmen men sån fantasi har jag tyvärr inte så här på kvällen :P Ni får nöja er med en bild och sen lämnar vi detta bakom oss för bearbetning.




Låt er inte luras av texten i hörnet. Det är säkert regissören som skrivit den..


Sommaren är kort..


Det mesta regnar bort..




















Så här ser det ut utanför vårt fönster just nu. Man ser det inte på bilden men molnen är väldigt vita, inte precis regnmoln kanske men det är inte heller moln som släpper förbi solen (motbevisa mig, snääälla) blir galen på vädret! Är det ingen vädergud som bryr sig om att jag har semester eller? Hade det varit fint hade jag tänkt att vi skulle tagit en fika på cafét vid strandpromenaden men nu vettefan om jag har lust. R ligger och sover ännu så jag får se när han går upp, han var säkert inte hemma förrän 06.15 i morse så han sover nog en stund till kan jag tro.

Jag känner redan att tristheten kryper tätt inpå så jag bör försöka komma på nåt att göra snart. Jag hatar att vara uttråkad så jag får väl försöka anstränga mig.  Ska nog ta och plocka i ordning här hemma litegrann och kanske föra lite oväsen så monstret vaknar :P Han ska ju sova ikväll innan jobbet också!

Toodels

Tjo!


Återigen tappad jag intresset för att blogga.. Det händer ibland och det är förjäkligt :P Har inte mkt kul att skriva om och då blir det så tyvärr!

Men nu ska jag försöka vara tillbaka igen med någorlunda nystart! (så länge det nu håller)

Jag njuter av att ha semester! 2 veckor härlig semester till då jag inte ska göra ett dugg förutom att slappa :) Har haft en tuff period ett tag så det är skönt med lite lugn och ro för en stund. Blir så mycket friskare i själen och i psyket då! Ska inte skriva en lång berättelse om vad jag gjort under dessa 2 månader av blogguppehåll utan jag börjar på ny kula hade jag tänkt:)

Idag har jag och min älskade R varit i Vargön en sväng uppe på en utsiktsplats på ett berg och haft en lite mysig picknick bestående av bullar och två flaskor MER. Det var gott att få komma iväg en sväng eftersom det kryper i skinnet på mig av att sitta hemma en längre stund nu även ifall jag bara ska ha det lugnt och gott :) (som det är meningen) I vilket fall har jag nåt att syssla med på kvällen när R sover och på morgonen när han sover efter sitt nattjobb. Det är det nya Sims spelet jag givetvis fastnat för :P himla beroendeframkallande alltså hehe :)

Nej nu ska jag faktiskt ta och sussa lite! Ha en skön natt!




Nån som är lika beroende som jag??


RSS 2.0