Onsdag


Och på gång till jobbet!

Igår blev en skön ledig dag! den började med att vi åkte och köpte en bärbar dator till mig (vi måste ha två datorer om jag kommer in på skolan, kan inte slåss om att skriva arbeten på en..) som jag kan ha att skriva och spela spel på. Medan R fixade i ordning den under stundvis diverse svordomar vi inte ska nämna här så gick jag ner och körde helprogram på gymmet så jag känner att jag fick slappa framför datorn hela kvällen sen :P

Nu ser jag att klockan blir mycket! Måste kila, den springer ju fram!

Höres senare

Morrn


Och nu var det måndag igen. Har uppdaterar väldigt dåligt den senaste tiden. Inte haft nån ork och motivation men tänkte slänga in ett par rader idag eftersom Sara skickade sms igår och typ mer eller mindre undrade om jag levde :P (verkade det som iallafall)

Hlegen har varit lugn och bra. I fredags blev det god mat, vin och en hemmakväll o soffan. I lördags var R hemma hos sin bror på en killfest för att fira att han broran blev pappa för ett tag sedan och då satt jag hemma i soffan själv och käkade lösgodis och kollade på melodifestivalen. (den gick i bakgrunden iallafall) :P. Igår var det barnkalas på schemat och då bestämde vi oss för att gå på bio och se "Män som hatar kvinnor" Den var verkligen värd att se :) hemsk men bra (Y)

Nu är det jobb 10-19 som gäller. YEEEY
Se you later!
Fredag!


Mitt första inlägg blir ett tråkigt inlägg. Vissa saker känns bara så jobbiga just nu. Yrkesmässigt inte privat. Man har ju hört historier om folk som blivit lidande på grund av sin yttrandefrihet i bloggen så jag ska försöka att linda in mina ord i den mån jag kan men ni som känner mig kommer inte ha några problem att förstå vad jag menar. Min situation ter sig så att jag har lite ångest över framtiden: kommer jag komma in i skolan? om inte vad händer då? Det är just det som är problemet! jag vet inte, jag orkar inte tänka på det, jag vill att det ska gå lätt och vara över redan! men så lätt är det inte. Saker sätter sig i fel strupe och linan knyter sig och inget vill gå som jag vill. Det är bokstavligt talat som att någon hela tiden envisas med att slänga stora stenar på min fina nysopade asfaltsväg, någon högre makt som verkligen utnyttjar situationen och gör det bara för att den vet att ingen kan sätta sig emot en. Det gör mig något så fruktansvärt arg! Jag orkar inte med ständiga diskussioner och förstår inte vart detta ska leda men en sak vet jag och det är att man kan komma långt bara man väljer att gå på rätt väg. Även ifall min är klichéfylld med stenbumlingar just nu så tänker inte jag stanna och känna mig besegrad. Jag är alldeles för ung för att ha vissa livserfarenheter som jag har skaffat mig. Alldeles för ung för att  låta andra köra över mig bara för att jag inte vågar skrika ut min illvilja om att jag vägrar bli utnyttjad av folk som tror sig veta bättre bara för att de har varit med längre. Ursch jag orkar inte ens tänka på vilken jobbig tid som ligger för dörren. Men jag får försöka fylla luften med positiv energi. Ett slut är början på något nytt och om det för mer sig mer livsglädje och skapar en  förändring i min vardag så tänker jag  välkomna den med öppen famn, allting kan ju bara bli bättre och det beror helt och hållet på mig och jag är INTE här för att stanna :)


Morrn


Det är onsdag överallt och jag har en sån arbetslust. Nej ser ni där ljög jag :/ ingen lust att jobba alls idag. Blä.

Igår hade jag en skön lugn dag hemma eftersom R tillbringade dagen i skolan och sedan i Vargön för att fixa till  bilen han ska sälja. Det var gott att få vara lite ensam. Jag hann med att plugga, springa 2 gånger till min optiker för att hämta linser, träna hela programmet på gymmet och vänta ca 1 ½ timma på min kära mor och syster. ( och ca 1 timme på en av de andra systrarna ) Eftersom jag var ledig igår kunde jag åka med till sjukhuset och hälsa på min mormor som ligger där och det var skoj att få träffa henne, han även säga hej till min farmor som också ligger där innan vi åkte hem. Blev ganska sena därifrån så när jag kom hem blev det en film (en början på en iallafall) Innan jag trodde att jag skulle slockna i sängen men icke då. Jag har inte sovit bra inatt heller. Damn it. Well kommer vara ett vrak idag men det är inte mycket att göra åt!

Dags att borsta tänderna. Toodels

BilderBlev ju party i lördags, får slänga in ett par bilder från det =)
Mitt Wii åkte såklart på =)
Vad vore en förfest utan lite ögongodis ;)
Av nån superkonstig (?) anledning hade jag frukansvärd träningsvärk dagen efter. Här spelas det baseboll-
Söta som få :)
Nykter som få?
..Och lite KÄRLEK är ju aldrig fel =)RSS 2.0