Bakat cookies


Hej! Idag har varit en helt okej dag! har dock varit så enormt trött på jobbet så det var en lättnad att komma hem! tänkte träna men skippade detta pga hunger och trötthet man kan ju inte träna ifall man är trött (även ifall K på jobbet tyckte att detta var en superdålig ursäkt :P) När jag kom hem satte jag mig vid datorn en stund och sen har jag legat och läst medan R i vanlig ordning fick lite av sn dagliga dos av CS, nörd som han är (Dont worry, i love you anyway ;) Blev klar med boken jag höll på med igår och har nu börjat på en ny som jag hoppas håller måttet! Sen efter detta fick vi för oss att baka chokladrutor så nu har jag varit duktig husfru i köket! Mina sysslor den här gången blev att: Smälta smör och sätta på kaffe som skulle vara i. WOW jag börjar bli riktigt duktig på hushållssysslor :)

Nu ska jag snart sussananna! i morgon blir fullt upp innan jobbet!

Lite skratt såhär på kvällen =)


 








Natti natti

Hej!


Idag har jag varit ledig heela dagen! superhärligt :) fast ändå har det varit fullt upp! har tvättat, städat, lagat mat och tränat så nu sitter jag och andas ut en stund! R satte sig just framför datorn och spelade så nu undrar jag givetvis vad jag ska göra. Tror det blir till att sätta mig i lugn och ro och läsa lite! Varit lite dåligt på den fronten ett tag eftersom vi inte fick så mycket läsex till jobbet så jag har inte haft något att läsa men helt plötsligt trillade det in en massa bra så nu håller jag på med två böcker på samma gång! Pust då är det bara till att ligga i och vara glad för att det inte är två deckare så att jag blandar ihop dem ;)

Ha en bra dag alla!



Jag rekommenderar varmt den här boken. Hon har skrivit ett par stycken och alla är lika underbara :)

Fredag!


Men vad fan spelar det för roll? Jag ska jobba heela långa helgen så jag kan inte njuta särskilt mycket. Dagen har varit ganska okej, mycket folk på Torp idag så det har varit konstant kö i kassan hela dagen så å värst mycket gjort har jag ju inte fått (oj vilken omkastad mening) så när jag väl kom hem efter att jag stängde så var det i vanlig ordning soffan som gällde. Var uppe tidigare i morse för att tillbringa en stund på gymmet så jag är aningen trött, knappt fått nån ordentlig sömn på hela veckan och det ska Gudarna veta att det har tärt på mig..

Hoppas i vanlig ordning att jag ska få sova gott inatt, får försöka lämna tankar man inte ska ha innan man sover utanför dörren och slumra in i min törnrosasömn :) nu spöregnar det ute också! låter väldigt mysigt. Ska nog ta och lägga mig nu innan det blir försent! Toodels

Godnatt!


Snart iallafall :)

Gjorde inte mycket igår (klockan är efter 00.00) Vaknade sent efter en härlig sovmorgon men fick ju sån huvudvärk efter att ha sovit för länge (att det ens går liksom) så det fick bli en treo och sängen ytterligare en stund, blir ju halvt som halvt utslagen av den dumma värken. Sen glömde jag väl säga igår att R inte kommer att finnas till länge till. Han är nämligen förkyld och alla som lever i ett samboförhållande med en man vet väl vad det betyder ;) nej fy nu retas jag! Stackarn har varit sängliggande halva dagen pga denna jäkla förkylning så jag tycker faktiskt synd om honom, iallafall så gör jag det tills jag blir smittad (brukar inte bli det av hans förkylningar, peppar peppar) för då kommer jag att hata honom :) I vilket fall så var ju gymmet stängt idag så det har blivit en långpromenad med en bra ljudbok i min ensamhet. C skulle ha följt med men hon skulle fixa i deras "nyköpta" lägenhet och jag orkade inte vänta på henne så jag gick ensam. Ganska skönt eftersom vädret varit härligt idag! Sen har det inte hänt mycket så det har varit en skön dag!  I morgon blir det jobb 11-20 och sen hem direkt! måste leta reda på min cykelnyckel så att jag kan börja cykla snart! träningen har ju gett resultat på mig så jag får hålla igång så länge jag orkar!

Nej nu ska jag dra mig mot sängen! I morgon är en ny dag och jag ska försöka komma upp ganska tidigt så att jag hinner gå till gymmet! helgen står inför dörren och det brukar leda till sötsaker (som jag brukar unna mig) men det får man ju om man är duktig ;)

Godnatt!

Tjo!


Här sitter jag igen efter en lååång o jobbig arbetsdag :) jobbade 9-16 så det var en liten överdrift! Har sovit supermega dåligt två dagar i rad så dagen har trots detta känts väldigt lång fast inte timmarna har varit många.. Igår natt somnade jag inte förrän det första dagsljuset kom in genom fönstret, jag tänkte be R sluta greja med mobilen för att den lyste så men fick mig ett bittert uppvaknande. Urscha, hoppas jag sover bättre inatt! *håller tummarna*

Efter jobbet kom R och hämtade mig och vi gick raka vägen och röstade (för första gången i mitt liv, spääännande) och när det var avklarat så handlade vi mat och åkte hem för att laga en stor god kycklingsallad. I skrivande stund sitter jag med den bärbara i knäna och skriver lite innan jag ska kolla på lite serier. Vi har roat oss med att kolla på en film som hette "The International" men orkade inte så klart på hela för den var aningen långtråkig så nu sitter han vid sin dator och spelar och jag sitter vid min. Sociala paret nr 1 alltså ;)  Nej nu ska jag gå och ta vaniljglass och en maaassa chokladsås! R fällde en kommentar förut: "Jag ska ta glass nu, jag säger detta för att jag vet att om jag kommer in med en skål glass till vardagsrummet utan att ha sagt till dig så kommer du vara sur hela kvällen"... Hmm killar är väl roliga dom? ;)

Toodels

Söndag!


Helgen har varit bra även ifall den har varit lugn :) i fredags var jag ju ensam hela kvällen då R var iväg på "killkväll" i Trollhättan tillsammans med ett par kompisar. Jag gjorde absolut ingenting. Satt hemma och glodde på serier på datorn tills ögonen blödde, åt Salt och Blandat och gick sedan och la mig :P Igår hände det heller inte mycket. Vi blev medbjudna till Munkedal men var väl inte så värst sugna på det så vi gick äntligen och såg "Änglar och demoner" istället. Den var helt okej! fast jag tyckte dock den var lite lång. Det positiva med detta var att det hände saker hela tiden och den var ju spännande men det var inte en sån upplevelse jag trodde det skulle vara.. (tyvärr)

Idag har vi varit i Vargön hela dagen! R´s pappa ringde och frågade om vi ville komma och äta grillat och rabarberpaj så vi tog oss upp i morse i halv panik (skulle vara där kl 13, vi vaknade 12.15) och slängde oss i bilen och när vi väl kommer dit så var det strålande solsken så det blev en mysig dag i solen med fotbollsspelande och god mat + fika! Nu sitter jag hemma i soffan och slöar! resten av kvällen blir det mys i soffan eller i sängen framför den bärbara datorn med nån film! är ledig i morgon eftersom vi äntligen ska ta och säga farväl och "avsluta" allting på begravningen för mormor. Ska bli skönt att få det gjort även ifall hela dagen kommer bli superjobbig, kommer kännas bra för oss alla efteråt, som att lägga något bakom sig men ändå aldrig glömma det :)

Nej nu ska jag ta och dricka ett glas vatten! supertörstig!

Film


Jag tycker ju att det är jätteroligt att se på film. Det har vi tillbringat mycket tid med. Bio är vi på minst en gång i månaden, man måste ju sponsra de superfattiga människorna bakom filmerna med lite cash också och inte bara vara olydig ;) I vilket fall såg vi "Watchmen" för ett tag sen på bio. Det måste varit en av de konstigaste superhjältefilmer jag någonsin sett men för att förstå vad jag menar så bör man se den. En helt okej rulle som bryter lite mot de old school "reglerna" som följer med när man stämplar en film med människor i dräkter av alla dess slag. Finns det en stund över så måste man ödsla lite tid framför dumburken och röja igenom denna :)


Goodkväll :)


Ett tag sen jag skrev nu igen. Slarver :)

Jag har haft det bra sen sist! den här veckan har sprungit iväg och jag har knappt gjort nåt. Förutom tränat och jobbat. Varje kväll har blivit lugn framför datorn eller tv:n med R! det är så de ska tillbringas :) Hade ju hoppats att vi skulle hinna gå på Änglar och Demoner men tiden har varit dålig tro´t eller ej :) jobbat 12-20 två dagar i rad och efter det är jag helt slut!

Den här helgen vet jag inte riktigt vad som händer! R ska iväg i morgon så jag ska få lite av min nödvändiga "me time" som jag värdesätter så trots att jag älskar min sambo ;) på lördag får vi väl se! är ju Eurovision på tv men vi är ju inte så superintresserade så den kanalen kommer nog inte vara påslagen  här hemma!

Nej nu är jag hungrig! lite mat kanske!


Ett par bilden från festen i fredags :)













Fräsch lägenhet och ännu fräschare Malin :)


Idag på min lediga dag har jag haft fullt upp vill jag lova! Först var jag uppe en snabb sväng på Komvux för att fixa lite saker inför hösten. Sen bar det av mot Jane som hade lovat att hon skulle klippa mig idag och när man ska köra hela rubbet med färg och allt tar ju det ett par timmar så jag var inte hemma förrän efter kl 16 nångång där. Väl hemma så åt jag en snabb middag och sen blev det storstäd för hela slanten! Ska ju som kanske bekant ha paartyyy är hemma på fredag och då måste det ju förberedas med ett storstäd. Det tog ytterligare ett par timmar och nu sitter jag här i lugn och ro och väntar på att hamburgarna ska bli klara som mitt hjärta står och steker i köket.  Kvällen kommer till att bli lugn och fridsam framför tvn eller datorn. Precis så som en onsdagskväll ska vara :)

Nej nu ska jag ta och kolla på Efterlyst!

Ha en bra dag!

Måndag


Hej nya arbetsveckan, åh vad jag längtat! öhmm eller inte.. Idag blir det jobb 12-20 så det är snart dags att dra mig ur den ljuva datorstolen och börja med de sista sysslorna innan det är dags att ta sig ut i den ljuvliga majvärmen. Ser dock ut att blåsa en del. BLÄÄ! Jag har annars inte jättemycket att skriva just nu. Det har inte hänt så mycket sen sista inlägget så jag avslutar den här dagens inlägg med en bild från tjuvtittat.se:

Hur man blir stoppad av en polisbil :)



Ha en bra dag!

När man har tråkigt..

Hittar man lekar i gamla bloggar och vässar geniknölarna.. Den här leken hittade jag hos Sara
Det gäller att svara på alla frågor och orden du skriver ska börja med första bokstaven i ditt namn, sen får man inte heller använda samma ord flera gånger.

1. Vad heter du? Malin
2. Ett ord på 4 bokstäver? Mark
3. Flicknamn? Mona
4. Pojknamn? Martin

5. Yrke? Musiker

6. Färg? Marinblå

7. Klädesplagg? Mysbyxor

8. Mat? Mannagrynsgröt

9. Sak i badrummet?

10. Plats/stad? Mariestad

11. Orsak att vara sen? Min katt åt mina bilnycklar

12. Något man skriker? MAMMA!

13. Film? Million dollar baby

14. Något man dricker? Must

15. Band? Metallica

16. Djur? Mås

17. Gatunamn? Myravägen (en sån adress finns i Kungsbacka enligt Eniro ;)

18. Bil? Mitscu.. Ja ni vet

19. Sång? Mister Brilliant (Fronda)

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Monopol

OHH i made it :D


Söndag=Tråkdag!


Igår blev det lite ändrade planer. Vi åkte aldrig till Trollhättan eftersom P & S var så enormt sega och inte var hemma från middagen de var på förrän typ kvart i 9 så vi tog faktiskt en sväng bort till Charlotte och Joakim som hade fest. Blev inte jättelångvariga eftersom jag skulle upp i morse men det var trevligt!

Idag har jag ju jobbat 11-17 och sen blev det direkt hem till matchen och efter det var det dags för veckohandlingen. Skönt att vara klar med dagens måsten för nu kan jag slappa heeela kvällen här hemma! R ska snart spela i vanlig ordning så jag kommer knappt existera för honom för ett tag framöver så jag ska nog sätta mig och glo på nåt avsnitt av Gossip Girl nu eller så sätter jag på en film :)

Ha en superbra söndag!




En bild från hockeymatchen :) YEY vi vaann!

Bio


Den här filmen längtar jag till!




Biopremiär den 13 maj! snart snart snart!

Lördag!


Igår var vi på bio i Vänersborg och såg "Wolverine" med Peter och Sofia. En bra film faktiskt, har ju redan sett början hemma i soffan men kvalitén på de som gick att ladda ner var väl inte den bästa :P  den var inte klippt så man såg linor och grejer när de hoppade :P inte så himla kul att se då!

Nu står vi och lagar mat. Idag blir det favvorätten Flygande Jacob! yeeey! ska bli himla gott! Sen senare ikväll ska vi återigen umgås med Peter och Sofia, Får se vad vi ska göra bara, skulle egentligen ha varit ute med båten men vädret är ju inte det bästa och sen så hände det annat i vägen. Jag har ju jobbat ett par korta timmar idag också :)

Happ! Så ser min dag ut framöver!



En absolut sevärd film tycker jag allt! helt ok action i den så behöver ni ett biotips så får ni ett här!

RSS 2.0