Julpynt-mys


Igår efter att vi var hos mamma och gratulerade henne i efterskott på födelsedagen så åkte vi hem och storstädade innan vi satte upp det mesta av julpyntet



Sen blev det till att tända första ljuset och sitta och dricka glögg och mysa.
Julen börjar närma sig och det är så underbart :)

 


Snart dags


Vi ska till Trollhättan för en kväll med bowling och festande på Buddys! Yey ska bli jätteskoj :)



Jag gillar min nya tröja från Vero Moda. Trots att jag ser lite pluffsig ut i den :P


Jaja Ha en supertrevlig kväll! Det ska vi ha!



Shooter


En lugn fredagskväll med världens godaste maträtt Flygande Jacob, godis och en bra rulle! Ahh det kan vara livet ibland (särskilt om man ska jobba dagen efter) Vi funderade faktiskt på om vi sett den här filmen innan då vi kände igen namnet och visst var det så. Det var faktiskt en av de absolut första filmerna vi såg tillsammans när vi var nykära och vårt förhållande rykande färskt. Brings back memories! En bra film iallafall!




Film: Shooter
År: 2007
Längd: 124m
Genre: Action, Crime
Betyg 3½/5


Värd att se! absolut!


Ont i den jävla armen


Det har jag fortfarande... Bara till att bita ihop. ta en värktablett och hoppas på det bästa. Ikväll jobbar jag till stängning och dessutom jobbar jag i morgon också så det blir ingen röjkväll ikväll iallafall. Regnar gör det ute också ja.. Underbart! Det har inte gjort nåt annat i typ 3 veckor nu. När kommer snön? Nån som vågar slå vad? :P

Sitter o dricker kaffe i lugn o ro. Strax dags att dra!

Ha en bra dag (och kväll)


En bra ledig dag


Har det varit! Sen efter allt plugg på eftermiddagen så mötte jag upp min mamma och lillasyster för att åka med en sväng och lyssna på när syrran sjöng. Min superduktiga syster :) Efter det åkte jag och R en sväng till Torp och shoppade loss litegranna. Får ta bilder och visa i morgon. Är alldeles för trött nu. Efter det blev det raka vägen hem för att slänga i sig lite skräpmat och sen upp till Östraboteatern där vi brudar på jobbet hade blivit bjudna på Mark Levengood! Det var en rolig tillställning med många skratt och "milda" skämt om oss svenskar och uddevallabor.

Nu har vi precis kollat på film:



Namn: Butterfly Effect 3
År: 2009
Genre: Skräck, drama,
Betyg: 2/5 inte världens rulle kanske..


Nu ska jag ta värktabletter eftersom jag känner mig lite småskum efter sprutan. Sen blir det sängen! Godnatt och sov gott vänner och övriga!



Nyvaccinerad


Äntligen gick det att få ta det där jäkla vaccinet.! Har ju varit slut hela tiden men nu lyckades jag :) Var där kl 13 när de öppnade vaccinereringen och kom in på plats 2. 5 minuter senare var det en jättekö så man kan säga att jag hade lite tur.

Annars har jag betalat räkningar. Alltid lika trist att se pengarna försvinna. Och nu ska jag snart sätta mig ner med matteböckerna en stund. R är iväg och pluggar med några klasskamrater så jag är alldeles allena ett tag till.

Så rolig är mitt liv just nu. Hoppas ni har en bra dag :)


Hellu


Börjar med lite Tjuvlyssnat.se:

Ett gäng tjejer ~13 pratar om siamesiska tvillingar.
Tjej 1: Jag har hört att de kan känna på sig när den andra är i fara.

Yey.. Vad är intelligensnivån på henne?


I morgon är jag ledig och det är löning :D dagen blir dock antagligen full av plugg men får se om jag hinner sticka näsan utanför dörren och gå lite i affärer. Vore inte dumt att hitta nåt skoj att ha på mig på lördag då det blir bowling på Buddy's med lite härligt folk..

Hoppas er dag varit bra! Min plan är att komma upp relativt tidigt för att se om det finns nåt vaccin till mig. Wish me luck!


Är det sol


Jag se ute? vavava? hur länge ska det hålla i sig då? knappast tillfredsställande länge. Sen är det ju ca 5 grader kallare idag också. YEY! ska det fortsätta så kanske vi får snö till advent ;)

 


Alltid lika seriös..


Jag: Älskling ska vi göra något? Nån idé?
Han *smålallandes: Ja vi kan spela bongo på Malins huvud.


Ehh.. Tror vi hoppar det va?



Idag har jag fått mycket gjort. Skola och sen jobb. Var lite trött i morse på att det verkar finnas större chans att jag vinner en miljon på lotteriet än att jag hinner ta svininfluensasprutan innan det inte är nån idé längre. Jag förstår att det finns en massa människor att vaccinera men det finns aldrig något kvar till mig när jag kan ta gå dit verkar det som :S

Hoppas eran dag varit bra! Nu blir det duschen och sen sängläge för mig. Nu skiter jag i den elaka tölpen som sitter i vårat kök och grejar med sina leksaker. Jag vill inte leka trumma idag!

Puss & Kram

 


New Moon


Den var verkligen superbra! Högsta betyg och alla tummar som finns upp :)


Nu resten av kvällen ska jag njuta av sambolivet och ha myskväll med sambon ifall han nu inte har planer på att spela. ( för då får han avbryta dem ;) Ha nu en underbar söndag allihopa!

 


Nu drar jag...


Iväg på bio! New Moon äntligen!






Film igen


Ja det blev ju en lugn kväll så en rulle åkte på..




Film: Gamer
År: 2009
Genre: Action, Sci fi, Thiller
Längd: 95 min
Betyg: 4/5

Äntligen en bra rulle! Absolut värd att se enligt min åsikt.
Grymma actionfilmer går det ju inte att få nog av.





Lördag!


Och det har varit en lugn dag och en lugn kväll och så kommer det förbli. Vi har varit en sväng på Torp och handlat lite saker men annars har inte mycket hänt. Sitter och äter godis, dricker must och kollar just nu på Transformers. Innan blev det Robinson och det verkar som att det är nåt värt all följa i år :)

Hoppas er kväll är bra oavsett ni festar eller inte!

Byebye


Sett 2012 nu!


Och det var en helt okej film med mycket effekter. Jordens undergång, allt rasar. Så gott som hela mänskligheten dör förutom några rika as som köpt sig en plats på ubåten som ska föra dem i säkerhet för myyycket pengar plus alla världsledare och viktiga forskare i världen (såklart). Alla andra vanliga människor får klara sig bäst de vill (vilket de inte gör) 
 En film man kan lägga till sin filmsamling men som jag inte kommer se en gång till eftersom den var så jäkla lång. Men alla har ju olika uppfattningar. Tidningarna ger den inte så bra betyg men ni får helt enkelt se den själva och sen tycka till :)



Betyg: 2½/5.


Fredag

Nu ska vi snar dra iväg t Vbg på bio! Är totalt utmattad och mår inte riktigt 100 så vi får hoppas att jag inte svimmar. Har inte tid att bli sjuk. Har ju mycket att göra i helgen så det vore ju tråkigt om de planerna ändras.

Annars har dagen varit ok. Jobbet gick fort och nu ska jag njuta av min lediga helg. Blir säkert nåt mer inlägg ikväll när jag kommer hem!

POK


Ingen jävla rubrik



Jag orkar inte komma på någon haha. Tv-kväll som vanligt när det är torsdag. Mammas pojkar. Yeeey :) Förutom detta har jag pluggat litegrann ikväll. Blir nog tidigt i säng eftersom jag mått pyton på jobbet. Knaprat alvedon och varit allmänt seg. Hoppas inte det är nåt skit på gång. Varken orkar eller har tid med att bli sjuk nu. Fast det kanske är bättre nu än vid jul.

Vet inte hur det blir med vaccinet än. Verkar vara svårt att veta riktigt när man kan gå dit för drop-in vaccin. Gah vill göra det så fort som möjligt så jag så fort som möjligt slipper skiten som man kan få efter. I början var jag lite emot att vaccinera mig men jag har ändat uppfattning. Får väl se hur det blir.

Dags att ägna koncentrationen åt tv:n

POK


Funderingar


Fixat studieledighetslappen nu. Har också räknat ut mitt snittbetyg, trixat och fixat lite med mina kommande (önske?)betyg för att höja det maximalt. Keep on dreaming. Hörde att man kunde få lite extra poäng för arbetslivserfarenhet (YEEEY) och sen såklart för högskoleprovet. Vilket jag ska göra om eftersom jag typ hatar det mest i världen. Tidspress och svåra frågor. Inte kul alls. Men det gäller att försöka igen. Inte ge upp! Jag har börjat inrikta mig mer och mer på en utbildning nu  som det finns en chans att jag kommer trivas med och jag kan behöva alla poäng jag kan få för att komma in. Ärsch nu svävade jag iväg. Fast ju förr jag är klar med min utbildning desto bättre. Vi får väl se. Jag är ju fortfarande ung, har hela livet framför mig. Blablabla. Hur kan man veta idag vad man vill göra om 10 år? Finns det nån ångergaranti liksom? så man inte sitter där i framtiden med studielån, huslån, två ungar och ett jobb som man får psykiska men av och ens liv slutar med att man blir ensam, hatad av all och går på så höga doser antidepressiva medel så att man får tillbringa dagarna med att trycka ner pillrena som hotar att svämma ut genom öronen (samtidigt som kronofogden knackar på dörren och du är både tjock OCH chokladsugen) Ja vem vill ha ett sånt liv liksom? jag vill veta vart man kan köpa en försäkring för de val man kan tänkas göra fel i livet.

Nån som vet?


Det sliter på mig


Att gå upp tidigt. Jag skulle lätt kunna gå och lägga mig nu och sova i 12 timmar om jag fick. Men det är inte så värst smart så jag får väl försöka hålla mig vaken ett par timmar till. Snart börjar ju Efterlyst på tv så då kanske det blir lite popcorn och en allmän myskväll ifall R kan slita sig ifrån sitt jäkla spelande. Om han inte gör det får jag väl helt enkelt roa mig på egen hand ikväll och det brukar ju gå fint annars. Extra tidigt är jag hemma idag också! slutade 18 och det är himla skönt eftersom jag sällan gör det. Så det ska jag njuta av framför tv:n och datorn eftersom jag måste skriva en ansökan om studieledigt lapp idag.

Fick förresten 0,6 på högskoleprovet. Ska försöka att inte känna mig superdum. Det var riktigt svårt och under tidspress så det enda jag kan säga om det resultatet är väl "bättre lycka nästa gång"

Nu ska jag ta mig lite mat att äta! Toodels


Gissade ni på sockerkaka?


Så gissade ni fel för enligt receptet var det "God sockerkaka" (saknade tyvärr ingredienser till den äckliga) Nu har vi provsmakat en bit och trots att jag gjorde den alldele själv så är den förbannat god! Det ska vi fira med att gå och lägga oss och sova :P Jag är megatrött och vi båda två ska upp tidigt i morgon så det är bara till att anpassa sig och gilla läget..

Natti på er era små apskaft ;) i morgon är det en ny dag full av äventyr!

POK


???


Vad kan det bli av det här?




Och det här?




Kollar ni noga ser ni att det är jag som står i köket så det vet man aldrig.. Mohahaha



Det är olycksbådande tyst


Ifrån vårat badrum. Det beror nog på att R antagligen har släppt ut husflugan Buzz därifrån. Så om det hörs skrik och dunsar ifrån vårat sovrum inatt så är det nog min kära sambo som jagar flugor. Jisses! Inte konstigt att våra blommor dör när han inte ens kan hålla koll på en liten fluga..



Ikväll har jag..


..Blivit hämtad av världens bästa pojkvän, varit superhungrig och ätit sallad från Mcdonalds.

Idag har jag förövrigt varit i skolan och sedan jobbat till stängning. Visst låter det som en underbar dag? Sov lagom gott i natt men de underbara arbetarna började igen i morse och det var mindre populärt vill jag lova! BANK BANK lät det då. Underbart på måndag morgon när jag helst inte vill gå upp ens. Jag svskyr måndagar. De kan aldrig vara bra på nåt sätt...

Ullared på tv nu och sen grannfejden! Måndagar=Tvkväll. Nåt som gör att den känns lite mindre grå iallafall..

Hoppas ni haft en bra dag iallafall!

 

 


Pysselkväll!


Ja nu är jag hemma efter en supertrevlig pysselkväll med arbetskamraterna (plus ex arbetskamraterna) Kvällen bestod av mycket godsaker samt glögg. Årets glögg var jättegod förresten! Den får höga betyg!

Nu ska jag snart gå och lägga mig! Skola i morgon så jag behöver inte upp supertidigt iallafall!

Avslutar kvällen med en bild på mina tomtar som jag gjorde. Stolt över att jag kan åstadkomma detta :)



Visst var de supersöta :)

 


Hur roar man sig bäst en söndag?


Man städar och tvättar såklart ;) Har precis ätit frukost så här dags eftersom jag har svårt att äta direkt när jag går upp. Nu ska vi snart ner och slänga i en ny tvätt för att sedan byta om till städbrallorna och sätta igång med storstädet!

Hörs säkert senare!

 


Vampire diaries

 

Nu blir det till att äta kvällsmat och kolla på nåt avsnitt utav Vampire diaries. Hört att det programmet ska vara så bra så vi får väl prova.





Tacoskväll



Nu är maten iof uppäten sen ett par timmar och det verkar bli en lugn kväll. Skönt med sådana ibland också. Senare blir det popcorn och kanske en film. Eller så blir det spelkväll. Nåt kommer jag kunna roa mig med iallafall!

Ha en supertrevlig kväll!



Åter hemma från...


... Världens mest tråkiga butik (för kvinnor som mig själv som är totalt ointresserad av bilar) BILTEMA! Där har vi varit en sväng för att R skulle köpa saker till sin bil (radiostyrda) Annars idag har inte mycket hänt. Var ju meningen att vi skulle tvätta (trodde jag) men det var visst i morgon :) Sen har vi varit en sväng på systemet för inköp av lite glögg till i morgon. Vi brudar på jobbet (plus några av ex-boktjejerna) ska träffas för en pysselkväll och eftersom jag vägrade baka kom en av tjejerna på att jag kunde köpa årets glögg: Clementin



Ingen som hunnit smaka? Flipp eller flopp? lovar att lämna mitt betyg i morgon.


Nattens film

 




Film: Inglorious Basterds
År: 2009
Genre: Drama, War
Betyg: 3,5/5

Stundsvis också underhållande film. Den var aningen lång men den var så bra att det knappt kändes. Det här är en film man borde se :)


Nu är biljetterna bokade!






ÄNTLIGEN :)

 




Tv-kväll :)


Verkar det bli nån timme framöver:

20.00-21.00 Mammas pojkar
21.00-22.00 Lyxfällan

Det har ju blivit lite av ett beroende att se på mammas pojkar nu. Haha löjligt egentligen..

Min dag har varit bra. Först skola och sen kort jobbdag! Nu sen jag kom hem har jag typ hunnit äta och plugga och nu ska jag bara stenslappa heela kvällen :)


Hoppas er dag har varit bra :)


Godnatt


Nu ska jag krypa ner brevid min sjuka lilla älskling och förhoppningsvis somna inom kort.

Sov så sött!

 
Jag älskar den här låten :)





Kall dag


Har det sannerligen varit idag. Ursch tog lång tid innan jag fick upp värmen efter att ha vistats ute. Annars så har dagen flytit på bra och har varit helt okej. Dock är jag supertrött eftersom R har blivit sjuk och därför har snytit sig x antal gånger inatt samt att han hade feber så att han drog sig nära för att få värme. Stackarn. Köpte (på hans begäran) en godispåse och en julmust med mig hem som blev mycket uppskattat.

Det är skönt att vara hemma :) Lite synd att kvällen går så fort när man slutar kl 20.
Jaha nej nu ska jag nog snart ta mig en dusch och kanske gå och lägga mig :)

Hoppas att eran dag/kväll har varit bra :)
Pok


Njuter av kaffet


Innan det är dags att dra sig mot jobbet. Ska ta bilen idag och det känns mycket skönt. Slutar kl 20 och det är förbannat segt att inte vara hemma förrän 21 (bussen går kl 20.30) om nu inte R är världens bästaste pojkvän och hämtar mig. Men idag är han i skolan och har fått skjuts så det är ju synd att bara låta bilen stå där och stå :)

Morgonen har varit bra! Först var jag en sväng uppe på min gamla skola för att hämta mina slutbetyg (igen) då den förra laddningen jag hämtade försvann på nåt mystiskt sätt? (jag tror det finns ett spöke här, min kofta jag äääälskade försvann också mystiskt, men där tror jag fortfarande inte att min sambo är oskyldig ;) Jaja mina betyg behöver jag iallafall för att söka till en kurs till våren. Hade tänkt läsa upp Svenska A för att ha större chans att komma in på skolan till hösten. Vi får väl se hur det går!

Nej nu har inte jag tid att sitta här längre! Dags att göra sig i ordning för jobbet!

Ha en bra dag allihopa!


Skön kväll


Efter en lång kall dag. Fast just nu hade jag bara velat ta en lång promenad i höstrusket för att rensa tankarna litegrann. Det är sånt som kan vara nödvändigt när man har mycket där uppe som på något sätt rubbar ens verklighet en smula när man går på tomgång och tankarna smyger sig på. Men det blir nog ingen med det ikväll. Har egentligen ingen ork och vill inget annat än att ta en varm dusch och sen krypa ner i sängen och kolla på nåt bra på datorn! Upp i tid i morgon så det kanske blir tidigare än anat :)



Älskar våran kamera. Blir mycket vackra bilder


Godmorgon


Snart dra iväg till jobbet. Pigg och glad idag trots vädret. Det är väl sånt man får stå ut med så här års antar jagså det är bara till att vänja sig..


Har ni sett de här någon gång? Lite konstiga människor men fan vad duktiga de är:

 



Film


Och gårdagens film blev:



Namn: Johan Falk - Operation Näktergal
År: 2009
Genre: Drama action
Betyg: 3/5

Aldrig sett nån Johan Falk film innan. Kanske för att jag omedvetet jämnfört dem med Beck.
Men det kanske jag gjorde med all rätt. Dock är Beck bättre :)


 


Glad idag!


Iallafall nu på kvällen :) I morse var jag uppe med tuppen för att dra mig upp till skolan och göra matteprov nr 2. Det kändes skit efter provet, alla frågor var skitsvåra och det drog ner mitt humör avsevärt. Plus att jag har sträckt någon nerv i benet så att jag har ont när jag går. Yey! Det skulle bli en sån där måndag igen. Dock var humöret inte så farligt ändå förutom att jag oroade mig för provet. Helt i onödan :P Jag fick godkänt och jag blev så jäääkla glad! Kanske för att jag precis fick veta en jättekul grej också :) Ska inte gå in närmare på det just men det är riktigt, riktigt kul ;)

Sitter i lugn och ro framför datorn. R håller på med lasagne i köket och resten av kvällen blir riktigt lugn och skön :)

Hoppas eran dag har varit bättre än min men att eran kväll är lika bra :)

Pok pok


Hemma igen efter mina äventyr!


Ja eller jag har allt varit hemma en timma eller två. Sorry.. Jag ljög :)

Gårdagens biofilm var mycket bra om man tycker om MJ. Hela filmen var inspelat material från när de repade hans come-back konsert som skulle ha börjat gå av stapeln i somras. Väldigt coolt med alla scentrix och dansarna var fruktansvärt bra! Nästan lite så att man blev tårögd av helheten av filmen. Kändes lite som att det var ödets ironi att man förbereder sig så jäkla hårt, vänder och vrider på varenda tonart så att den sitter som den ska, varenda trumslag osv och så går han och dör så att folk inte får chans att uppleva detta. Thats a biiigh shame! Dansarna riktigt dyrkade varenda steg han tog och även ifall han var otroligt petig att allting (varenda tonart) skulle vara precis som han ville så var han ju en mästare på det han gjorde. Ja den kan jag rekommendera till de som gillade vad han gjorde även ifall den negativa kritiken haglat över denna bioupplevelse.

Efter filmen blev det ett snabbt besök på Mcdonalds (jag drack en cola) och sen bar det av hemåt för en lugn kväll med ett par glas rött framför tv:n med mamma och pappa. Mama Mia blev kvällens film. Inte sett den (har ej verkat intresserant) men den var bättre än jag trodde.

Idag har varit en lugn dag med farsdag-firande och en massa pluggande! Nu hoppas jag att R kommer hem snart för jag har inte träffat honom sen i torsdags eftersom han låg och sov i fredags morse när jag drog t jobbet och sen hade åkt när jag kom hem! Saknar den lilla paddan ju :)

Happ happ! Hoppas er helg varit lika fin som min!

Puss & Kram

 


This is it!


Ja ikväll blir det ju som sagt bio med mamma & syrran!
Ska bli spännande att se om den lever upp till förväntningarna

 


Freeeedag


Och jag är gräsänka hela helgen. R är iväg på lan och jag sitter hemma och ugglar :) Men inte för att jag har tråkigt. Ska ha en mysig kväll för mig själv och bara vara.. Mig själv :)

I morgon får det väl bli plugg på dagen och sen på kvällen blir det bio med mamma och syrran. "This is it" Blir det då. Sen på kvällen ska jag åka med mor hem och tillbringa en natt där eftersom jag ändå skulle dit på söndag på fars dag.

Ska någon annan göra nåt kul i helgen då?

Pok

Godkväll i kylan

Ja jävlar vad det är kallt idag..

Kom nyss hem från jobbet. Kort dag idag och det är underbart! Ska dock nu direkt sätta mig med näsan i matteboken så att jag får den där obligatoriska pluggstunden avklarad! Hörs kanske senare!

 

 


Saker jag VILL ha från Nelly



Underbart att ha när det är kallt ute och kallt i butiken





Det där linnet är helt underbart.





Megasöta strumpor
Jag gillar strumpor av nån anledning :P
Kanske för att man aldrig kan få för många :)




En kjol jag inte sagt nej till




Jag är egentligen ingen klänningtjej men det är väl aldrig
Försent att ändra på sig? ;)



Allting kommer som du förstår av rubriken från www.Nelly.com


Det där är några saker jag vill ha. Nu är det dags att börja överraska mig :)




Ännu en vanlig dag


Har kommit och gått! Hellu there kära läsare. Hoppas eran dag varit bra, det har min iallafall varit! Idag fick jag hoppa in och jobba 1 timma längre än jag skulle ha gjort eftersom en arbetskamrat var hemma med sjuka barn. Har haft en del att göra när vi var en kvinna kort men dagen har flytit på bra och jag känner mig nöjd med dagens insats och det är ju det viktigaste. Har pluggat en stund idag också *stolt* ska ju göra provet på måndag så jag har inte så mycket val :P Känner mig dock ganska säker så det ska nog gå bra!

Nu sitter jag och slappnar av med en vattenflaska bredvid mig. Jag älskar vatten! det är lätt den dryck jag skulle välja att dricka hela livet om jag skulle vara tvungen :) Någon som tycker nåt annat eller? :P

Tänkte ta och surfa runt litegrann och besöka alla sidor som ska besökas dagligen. Sen kanske jag kommer ägna resten av kvällen till lite spelande eller kanske framför nåt avsnitt Lost. Hittar jag nåt kul att skriva om blir det kanske fler inlägg :)

Ha en underbar kväll!

 


Film

Igår blev det den här filmen:









































Namn: Underworld
År: 2003
Genre: Action, Fantasy, Thriller
Betyg: 3½/5

Såg att det snart kommer en ny fil, (nr 4?) på bio och jag har inte sett dessa innan så det fick bli en vampyr/varulvfilm.
Bra action och en bra rulle. Ska följa upp med de andra filmerna också :)


 


Godkväll på er!


Det har varit måndag heela dagen. Den känslan har verkligen suttit när inpå heeela dagen! Skolan i morse. Det gick bra. Börjat med geometri idag och det har väl varit intressant :D jobbet har gått bra också. Slutade kl 20 och älsklingen var så snäll så han hämtade mig. Sötnosen där! tur att man har en så snäll pojkvän ibland :)

Grannfejden på tv nu. Återigen löjliga bråk med löjliga människor. Fast det kan var underhållande att se på ibland. De bråkar ju om så skitlöjliga saker.

Nej jag hade inte mycket att skriva om min dag, den är inte så intressant så jag ska fortsätta med mitt. Ha en fin kväll allihopa!



Dagen efter


Men jag var inte så farligt bakfull som jag trodde jag skulle vara idag. Gårdagens party var lyckat med många olika figurer/monster. Det blev ingen utgång men här kommer kvällen i bilder:



En Bellman haha ;)




Mina spindelbollar





Döingarna..

Tingeling fick också vara med :)

Det får bli det för nu! det krångla att lägga upp bilder och jag orkar inte vänta typ 5 min med varje bild. Allt läggs upp på FB sen ;)


RSS 2.0