Glad Halloween


Önskar det Sjöndinska huset!





Dags för fredagsmyyys


Nu har jag äntligen slutat jobba, sitter och bloggar medan maten står på spisen. Kyckling & ris med jordnötssås står på menyn idag! Underbart gott!

Har haft lite Halloweenkläder ångest idag men det är äntligen löst! Underbara Frida på jobbet hade en perfeeeekt klänning och tröja som passar till stilen precis! Nu är jag supernöjd och längtar ännu mer till partyt i morgon med alla underbaringarna!

Som jag skrev nyss blir det snart käk och efteråt är det inte omöjligt att det slinker ner lite popcorn. Varit fruktansvärt onyttig ett tag nu så förhoppningsvis blir det ett gymkort inhandlat vid nästa lön!

Ha en superunderbar kväll allihopa! Får se om det blir nåt mer inlägg idag!


Mammas pojkar


Går på tv just nu. Brukar aldrig se på sånt annars men det är ju underhållande! Tänk om man kunde få en mapp med ALL bakgrundsfakta man vill (och kanske inte vill) veta om sin nya pojkvän. Vore inte fel att få reda på alla skelett i garderoben han kunde tänkas ha, eller hur?

Min dag har varit bra och gett mig en hel del. Hunnit mycket på jobbet så jag är riktigt nöjd med min insats idag! Så nöjd så att jag bara tänker njuta av kvällen och sen min sovmorgon som jag har i morgon. Jobbar 12-20 i morgon men det gör inget :) vi ska inte göra nåt ändå.

Nu börjar det igen!

Byebye

Godmorgon :P


Nu skämtade jag :P Har varit vaken i flera timmar! Har ju "lov" på Komvux nu så jag skulle inte till skolan i morse. Därför börjar jag klockan 13. Ska dock till Torp lite tidigare för att hinna gå till systemet. Orkar inte göra det i morgon då det kommer vara triljoner folk där så det får bli idag på morgonen. Sitter och äter frukost i form av mackor, yoghurt och kaffe! Mums! det är så en frukost ska vara :)

Mitt dåliga humör har försvunnit så nu äntligen är jag lite normal :P Tur det tror jag eftersom älsklingen började tappa tålamodet ;)

Ja i vilket fall får ni ha en underbar dag! Det ska jag ha!

Pok


Just nu från den Sjöndinska huset!


Vi har varit på Torp en sväng i jakten på den nya vinterjackan till mig. Jag fick presentkort i födelsedagspresent som jag tänkte utnyttja och jag hittade DEN Direkt. Rasmus står i köket och fixar maten och jag sitter och bloggar. Här kommer uppdateringen i bilder.



Jag och min nya kärlek.




Matförberedelser.


I köket kan det ibland bli en riktig (ägg)röra! Pelle förlorade sin vän men hann inte vara ledsen så länge innan han själv följde i samma fotspår! (nu var jag väl äggstra rolig haha;)

Det var allt för den här gången, snart dags att äta och sen traska iväg för en kväll av förberedelser!

Pok

 


Lediga dagen


Och jag gör verkligen ingenting, har varit på stan en snabb sväng hos hon som brukar fixa mina ögonbryn för att fixa till buskarna :) i vanlig ordning nöjd med resultatet! Rasmus är hos en klasskamrat och pluggar och jag har supertråkigt! Mitt humörkurva pekar fortfarande neråt och jag borde plugga matte men min ork finns bara inte där. Funderar på att bädda ner mig i soffan med en kopp kaffe och se vad dumburken har att erbjuda och kanske sätta på en film eller sätta mig och spela något för att få lusten att komma tillbaka. Ikväll ska vi hem till Sara & André för lite förberederser inför halloweenpartyt på lördag. Det ska iallafall bli trevligt!

Dags att sätta på kaffe! Ha en fortsatt trevlig dag vad ni än gör!

När jag är lite låg..


Pga en speciell tid på månaden så piggar jag upp mig med lite Scrubs.
Det brukar kunna få mitt humör att bli på topp igen :)














Pms


Behöver jag ens säga nåt mer? humöret är bra men minsta yttepyttelillasuperlöjligastaresakelimoj kan göra att jag förvandlas till ett monster snabbare än nån hinner säga "jagbaraskoja"

Ibland är det underbart att vara tjej *tummen upp*








Film


Jag fick inte kolla på kärleksfilmen igår eftersom R kom på att vi såg den för ett par månader sen. Istället blev det den här rullen:




Namn: Mañana
År: 2008
Genre: Komedi
Betyg: 3/5

En svensk underhållande film med ett par roliga skämt. Borde ses om man har en stund över.



Äntligen hemma!


Ja det kan man säga :) har jobbat till 20 idag och sen blev jag hämtad av älsklingen, vi gick in på Maxi för att köpa Julmust som vi var på jakt efter igår kväll vid 22 utan resultat :P En påse med turkisk peppar åkte med på samma gång så nu sitter jag i soffan och njuter! Snart börjar Grannfejden på tv följd av Roast på Berns så jag kommer nog inte röra häcken härifrån på ett par timmar. Underbart med en bärbar dator så jag att jag kan kolla på tv och sitta vid datorn samtidigt :)

Hoppas eran dag varit lika bra som min (förutom att jag var uppe vid 07 för att tvätta) Nu ska jag kolla igenom alla mina obligatoriska internetsidor!

Puss o kram


Love Actually


Just nu på 3:an går det en av världens mysigaste filmer. Love Actually, tror jag såg den första gången för ett eller två år sen med Sara och nu efter att ha sett den ett par gånger tycker jag att den är underbar. En riktigt kärleksfilm eller vad tycker ni :)





Regndag!


Idag är det ju söndag. Var skönt att få en extratimmes sömn i natt eftersom jag var uppe med tuppen igår morse.. Provet gick väl helt okej. Jag förväntade mig ju inte att jag skulle skriva superbra och jag fick medelpoäng så det får jag vara nöjd med!

Nu har vi varit och fixat veckohandlingen och städat lägenheten. Snart ska jag bli hämtat och vi ska åka upp till kyrkogården och kolla på mormors sten som äntligen kommit. Efteråt blir det nog lite fika nånstans och det ska bli trevligt!

Hoppas eran söndag är perfekt trots regnet :)

Puss & Kram


Fredag nu igen!


Men idag har det inte varit så mycket fredagsmys, vi sitter vid varsin dator och har fullt upp. Dagen har varit fruktansvärd. Har gått och varit så spänd hela dagen att jag nu har ont i axlar och nacke. Det var skönt att få komma hem och relaxa med en drink. Nu är den dock slut och det blir ingen mer eftersom jag måste vara pigg till i morgon! Då blir det högskoleprov för hela slanten och jag har börjat packa ner allt jag kan tänkas behöva:




Nu är jag förberedd!

Blir sängen tidigt idag eftersom jag ska upp runt 07. Vet inte exakt vart jag ska vara heller så jag får vara där i tid så jag kan orientera mig. Så önska mig lycka till nu :)



Paus


Ja jag sitter och kollar på Mammas pojkar på tv :P Brukar inte se på sånna program annars men det här programmet är lite underhållande på många olika sätt. Det är så kul att se hur mycket falskhet som förekommer mellan tjejerna. Haha de är hopplösa med sina kommentarer som typ "Lilltjejen har sommarlov" osv. Ja tjejer kan vara bra falska :P

Idag har jag annars bara varit i skolan och sen jobbat som en helt vanlig torsdag! I morgon är det dock fredag och efter jobbet blir det hem och ta det lugnt. Högskoleprovet på lördag! Ska bli spännande att se vad jag kan (och inte kan) :)

Nu börjar det igen :)


...


R sitter fortfarande och spelar. Kanske börjar bli dags för lite Lost



"Går det nåt annat än Lost på tv ikväll?"

 


Efterlyst


På tv just nu! Det får man ju inte missa. R sitter och spelar för ovanlighetens skull och jag har krypit ner i soffan med mysfilten ifrån Ikea med datorn i knät och tv:n på. Tur att man är kvinna och kan göra två saker samtidigt ;)

Dagen ha varit aningen stressad. Mycket att göra så det har varit full fart. Städade i morse också så jag var uppe tidigt. Får nog bli sängen relativt tidigt idag för att ta igen den sömnen. Sover alltid så dåligt när jag måste upp tidigt.

Nej dags att fortsätta glo på Efterlyst!

Byebye






Film





Film: Star Trek
År: 2009
Genre: Action, Äventyr, Sci fi
Betyg: 2/5

Den här filmen blev det igår (natt) kan väl inte säga att jag var överförtjust av att se den men kan väl egentligen inte ge den något rättvist betyg eftersom jag somnade med jämna mellanrum och knappt förstod handlingen när jag vaknade till. Den funkar väl om man inte tänker på att man antagligen har lite förutfattande meningar om att den ska vara löjlig pga serien. Men den går att se :)




Tjo


Min bloggdesign ska vara fixad nu! tack älskling för det!

Kom hem för en stund sen. Hade hänt en viltolycka på vägen så bussen var en kvart sen. Jättekul. Nu har jag precis ätit mat och sitter och bloggar på samma gång som jag lyssnar på tv:n. Det är ju debatt och jag försöker vara lite uppdaterad om vad som sker i debattvärlden. Ikväll handlar det bland annat om smslån som kan vara intressant :)

Upp tidigt i morgon! börjar kl 09 och det tycker vi inte om. Blir nog sängen om en stund! Får hoppas jag somnar fort så att jag slipper vakna av det där jävla bultande monstret där ute. Höll på igår också men inte lika högt som tur var :)

Nej nu ska jag ägna mig åt tv:n och min kaka som landade brevid mig i soffan :P Sambofetma here i come!! ;)






Dan Brown


På onsdag kommer Dan Browns nya bok ut. Jag är sugen på att läsa den. Får hoppas vi får den som läsex. Inte för att chansen är särskilt stor men drömma kan man ju. Har ändå inte jättehöga förväntningar på den. Översättarna fick inte börja med översättningen innan boken släpptes på engelska och då jobbade de under tung press så jag får hoppas att språket inte blivit påverkat av detta.

Nån mer som är sugen att läsa den?







Måndag kväll!


Slutade 20 idag så det blev en kort dag hemma! En riktigt tv-kväll har det blivit med Grannfejden och såklart Roast på Berns. Det är så en kväll ska vara!

Förövrigt har nog inte mycket skoj hänt. Min dag har varit full av plikter med skola och jobb. Underbart att vara vuxen känner jag ;) En del att göra på jobbet så det är svårt att slappna av riktigt när man kommer hem!

Nu är det Scrubs på tv! Yeeey :)

Söndag!


Och nu är alla söndagsbestyr klara! Fick sovit ut i morse vilket var jättegott. Var dock hemma typ vid 03.15 eftersom vi vart o hjälpt Rasmus pappa efter hans spelning i Lilla Edet. I morse när jag vaknade hade jag huvudvärk eftersom jag sov till 12.30 men det var behövligt :P Nu har vi iallafall varit och veckohandlat och lagat mat. Jag har idag hjälpt till med att riva morötter och äpplen för idag blir det ugnspannkaka! Mums!

Senare vet jag inte vad som händer faktiskt. Pratade på bio men får se om det blir av. Mycket snack och lite verkstad som det brukar heta.

Åh en arbetskamrat köpte den nya chokladen igår och jag blev alldeles såld!
Jag gillar annars inte bärsmak så mycket men den här var underbar så jag var tvungen att köpa hem en förut ;)

Har ni provat?




Nej dags att använda det som finns kvar av kvällen till nåt givande.
Ha en bra kväll!


Har man dålig humor så har man..


Igår på jobbet stod jag och en kollega framme i kassan och pratade litegrann då hon råkade stöta till något och jag utropar: AKTA! hon replikerar då med "anka" varpå jag skrattar och säger att jag när jag var mindre skrattat så jag grinat åt just den kommentaren. Hon säger att det aldrig innan varit nån som fattat vad hon menar med "anka" i det läget men det är klart jag förstår!

Har man dålig humor så har man..


(Om ni mot all förmodan inte har sett filmen får ni titta ca 25 sekunder in i filmen;)



Jaja det ÄR dålig humor. Men lättroad är jag ju iallafall :)

 


Vansinne..


Jag har säkert nämnt att de håller på att arbeta precis utanför vårat fönster? I vilket fall så är någonting (en maskin, en tank?) som nu tre nätter i rad har bultat oavbrutet i ca 2 ½ timme! Det är förjävligt för jag kunde inte sova från kl 01 till 03.30 nångång då det slutade. Och det är inte så att det bultar en gång var fjärde minut eller så utan ca 2ggr/sekund JÄTTEHÖGT i 2 ½ timme!! Jag blir vansinnig! Kan man gnälla om att det låter om en arbetsplats på natten hos störningsjouren?  jag var tillochmed ute kl 02.20 för att kolla exakt vad det var som lät (vet inte riktigt vad men det var täckt av nån träplatta) och ett par av mina grannar reagerade också märkte jag då de öppnade fönstret och stängde det igen ett par gånger.

Detta har lett till att jag sovit väldigt kort i natt. Får hoppas att jag inte är ett monster på jobbet nu pga detta. Jag har en tendens att ta fram bad Malin när jag är trött vilket man vet om man bor ihop med mig ;)

Hoppas ni sovit gott iallafall!





Rosa bandet


Förresten ni tänker väl på Rosa bandet? väldigt, väldigt många butiker allt ifrån klädbutiker till matbutiker säljer någonting i förmån för Rosa bandet. En kan inte göra allt men alla kan göra nåt. Själva säljer vi Kalendrar där 10%  av försäljningen går till cancerfonden. Vi säljer också rosa hjärtan där vi skänker 5:- för varje sålt hjärta. Tänk på det när ni shoppar loss. Här hemma behövde vi förra året en ny skurhink och mopp och då blev minsann ett set ifrån Willys som var skyltat med Rosa bandet. Alltid nåt. I år har jag dock inte köpt något men det ska jag göra!


Den här supersöta kalendern från Filofax säljer vi och finns även i svart. Söt rosa penna (också rosa bandet) finns också att köpa.


Eller blir det den vanliga rosetten?




...


Jag har TRÅKIGT! typiskt mig.. Brukar tycka att det är skönt att få lite egentid när R åker iväg för en kväll men nu saknar jag det lilla kräket. Hade mest av allt velat ha en av våra nästan obligatoriska godnattrutiner då vi ligger i sängen och kollar på nån serie på datorn, jag sparkar undan hans jävla fötter som absolut ska ligga på min sida och helst under mina ben (fröken romantisk är ju det sista man kan kalla mig) sen när vi är tillräckligt trötta somnar vi på varsin sida nästan så långt ifrån varandra det bara går (överdrift?) Ja det hade inte varit fel. Jag kan inte ens föreställa mig hur det skulle vara att bli singel igen. Är så van med det här livet efter 2 år så jag vill inte en tänka på smärtan som skulle komma om den hemska sanningen kom fram att det inte funkar. Ursch

Men allt är frid och fröjd. Nu ska jag ta och dra mig in i duschen innan sängdags och göra mig ren och fräsch för Mr John (Blund) Ha en superbra kväll oavsett ni är ute och festar eller världens tråkigaste människa som jag är just nu!



Den här bilden presenteras av: "Ibland får man bjuda på sig själv"
Alternativt: "Bilden jag ville ta ligger på den andra datorn"

Hoppas ni har njutit av föreställningen!



Fredag!

Men jag är allena hemma och sitter i lugn och ro framför datorn och tar det bara lugnt med en skål godis brevid mig och ett glas cola på bordet! Ska ju jobba i morgon så orkar inte med nåt annat.

I morse var det inget kul att gå upp när det var snöblandat regn ute! Svinkallt var det också. Nu har vintern börjat komma och det är dags för den tråkigaste tiden på året (borträknat jul och den första riktiga snön då man ska mysa med glögg och pepparkakor) Eller håller ni inte med?

Nu ska jag fortsätta njuta av min kväll! Ha en superbra kväll!


Ledig dag slut!

Ja idag har ju jag haften av mina ganska sällsynta lediga dagar mitt i veckan! Har inte gjort mycket skoj men känns ändå som att jag tagit vara på dagen! Har pluggat matte en bra stund, tagit en tur på stan och sen somnat en stund i sängen (sovit uruselt två nätter i rad) lagat mat och sett två filmer. Idag blev det faktiskt två riktiga fullträffar! Transformers och Donnie Darko. R har sagt att han inte trott Transformers var nåt för mig men jag tycker att den var riktigt bra! Nu efter den andra filmen så rymde R till sin precious dator igen och jag flydde till min. Sociala paret är igång igen! Själv ska jag snart lägga ifrån mig datorn eftersom Scrubs började på tv nu! I love Scrubs :)





Jag förstod inte filmen riktigt så jag sökte lite på Internet för att försöka komma underfund med vad som hände och varför.. Har ni sett filmen förstår ni..



Förstår inte att jag inte sett den tidigare..

Ja nu blir det iallafall Scrubs! Toodels


Bio Bio Bio


Det går/kommer en del filmer på bio som jag vill se:

This is it. Michael Jackson
På bio 28:e Oktober





2012
På bio 13:e november





New Moon
På bio 20:e november





Luftslottet som sprängdes
På bio 27:e november





Snabba Cash
På bio 15e januari




Alice i underlandet
På bio 12:e mars





Det är de filmerna jag vill se som de gör reklam för just nu!
Nån som är sugen på lite bio i höst/vinter eller? :P



Tisdag!


Och jag har jobbat heela dagen :) 10-19!  I morgon är jag ledig så just nu njuter jag av kvällen med en bit kladdkaka som älsklingen gjorde igår :) supergott! Senare blir det väl en bra film och en massa slappande för hela slanten :)

Hoppas er kväll är lika bra :)


Måndag!

Det är en dum liten dag det som kommer efter söndag. Vilket gör den till den näst värsta dagen på veckan. Jag hatar måndagar! Hoppas att den här dagen har nåt skoj att erbjuda annars så tänker jag ångra att jag ens gick upp ur sängen i morse...

Snart dags att bege sig upp mot Komvux för ännu en lektion i matematikens konst! Hörs mer när jag kommer hem (om jag inte flytt till ett land utan måndagar innan då förstås)


Skojjsigt

Svenskan kan vara svår den..


Ingen parkering förbjuden
(Skylt på bensinmack i Uppsala)

Vi utför rost och plåtskador billigt
(Bilverkstad utanför Göteborg)

Stekt röd tunga
(På en restaurangs lunchmeny)

Seriösa priser
(I fönster till pizzeria i Visby)

Sjuk gymnastik
(Skylt i centrala Lund)

Jag är sjukdom, kommer morgon
(Hos frisör i Stockholm)

Vid köp av klockarmband - gratis påsättning
(Skylt på loppmarknad i Göteborg)

Jämna pengar underlättar växlingen
(Lapp i cafeterian på Högskolan i Halmstad)

Ät fisk - bli frisk
Affären stängd pga sjukdom
(Skylt på dörren till mindre affär i Gnesta)

Posten hämtas då och då, ibland något senare
(På brevlåda utanför hotellet i Kittelfjäll)

Frigående ägg
(Affisch i ett fönster till en mataffär i Göteborg)

Para er tre och tre i liftkön. Se upp så inga klädesplagg fastnar i liften
(Plakat vid skidliften i Sunne)

Morgondagen inställd pga bristande intresse
(Lapp i Medborgarhusets foajé i Stockholm)

Priserna gäller endast när gatuköket är öppet
(Gatukök i Uppsala)

Tomgångskörning förbjuden högst 1 minut
(Skylt vid lastkaj)

Idag rabatt på underkläder som avdrages i kassan
(Skylt i mindre klädesbutik)

Extra mört kött. Vi hänger själv i butiken.
(!)



Haha lite kul :)





Godkväll!


Det är ganska sent en söndagskväll. Jag avskyr söndagskvällar. Dom påminner en bara om att det snart är dags för en ny vecka med nytt ansvar jobb och slit. Eller hur?

Det har inte hänt mkt den här dagen. Vi har lyckats städa undan efter "festen" igår så nu är det återigen rent och fint här. Sen har vi veckohandlat och efter det bara tagit en myskväll. Dock mår jag lite sådär halvdant. R berättade att han hade två klasskamrater som nyss varit magsjuka. Yey! Han spydde i morse och sa att det inte berodde på baksmällan och sen på eftermiddagen så la min mage ner så jag har varit lite orolig att de ska vara den där hemska, hemska åkomman! Mår bättre nu men har inte vågat äta nåt ordentligt pga magen så vi får väl se. Kan inte missa matten i morgon heller eftersom vi håller på med svåra saker så jag får hoppas på det bästa. Hoppas ingen annan blivit dålig heller för den delen. Vet ju inte om det är magsjukan om sagt eftersom vi båda äter och är ohälsosamt pigga men man vet aldrig. Den slår ju till olika hårt på olika personer..

Vi har iallafall kollat på film ikväll. Den här gången blev det "Linje 123 kapad" Med blandannat John Travolta och Denzel Washington. En bra actionfilm och absolut sevärd tycker jag!










































En riktig full-hålligång helg!


Ja det här har varit en riktigt trevlig helg! I fredags blev det givetvis fredagsmys och en nästan döds-lugn kväll framför dator/tv. Det enda otrevliga med fredagen var att jag fick ett virus på min dator så att den slocknade totalt. Verkar som tur är att älsklingen har kontroll över situtationen så den kommer nog vara igång igen ikväll. Det är lite saker kvar o fixa med den.

Igår så åkte vi med Sara och André en sväng till Göteborg för att leta Halloweenkläder. Det blir ju en gmensam fest vi 4 ska ha och jag har stora förväntningar på att det kommer bli en toppenfest! Sara har ju inte festat på Halloween på nåt år så nu får vi ta igen det ;) Vi hittade iallafall lite kläder och peruker som vi tyckte var bra. Jag och Rasmus hade redan kollat ut de här perukerna på internet och tänkte beställa men när vi ändå var inne i butiken så köpte vi dem direkt. Ja det var en trevlig tripp. Mindre trevlig var ju hemvägen då det hade hänt en bilolycka på motorvägen. Vi stod i kö i 45 minuter men fick höra på radion att vägen varit avstängd i 2 timmar så vi hade ju ändå tur. Läskigt att köra förbi för bilen var ganska mos. Urscha

När vi kom hem var det städ som gällde eftersom vi skulle ha hem folk på tacoskväll och fotboll! Det blev en riktigt trevlig kväll med fler folk än vad vi trodde :P Fast ju fler desto roligare brukar det ju heta :)

Här följer dagen och kvällen i bilder:



























Någonstans på en bakgata i Göteborg..




Bilkö pga olyckan




Glad men aningen rastlös...




Olycka..




Olycka igen




Partypeople!


Jag tänkte lägga upp fler bilder men det verkar inte funka för tillfället så det får väl räcka med de här :)

Nu ska jag försöka dra igång dagen. Det är lite o städa här som vi inte orkat ta itu med ännu så det är kanske så dags nu :)









Hellu


Sitter här hemma i lugn och ro och är något så fruktansvärt godissugen. Funderar på att åka till närmaste nattöppna bensinmack och köpa en stor chokladkaka till mig själv! så illa är det!

Nu är det bestämt att vi ska ha en Halloweenfest ihop med Sara & André. Lite blandat folk från båda sidorna. Kan ju inte bli annat än rätt :) Så nu ska planeringen och festklädsel-letandet börja! Ska åka till Gbg på lördag en sväng så får vi se om jag hittar nåt där. Annars så har jag hittat en intressant peruk på www.bodega.se som är perfekt! Som sagt det återstår att se.

Nu är det nog dags att gå och lägga sig! Jag är supertrött ännu och har varit det hela dagen. Har väl sovit dåligt eller nåt så det vore skönt med en liten sovmorgon i morgon :)

Ska ta lite kvällsmat nu! hungrig som en varg!  natti


Tråkdagen


Ja jag gillar verkligen inte söndagar.. Dagen har gått fort. Har hunnit med en härlig sovmorgon, veckohandling och en stund framför matteböckerna. Nu väntar vi in min kära mor som ska komma hit en sväng och hämta vårt gamla databord och stanna för en fika. Det blev bra med det nya bordet! här kommer ett bildbevis :)



Ja vi är riktigt nöjda!

 


Lördag!


Det var jättetrevligt igår på kräftskivan! Det blev god mat, dricka och trevligt sällskap precis så en fest ska vara :) Dock drack vi inte supermycket vilket var ganska härligt när vi vaknade i "morse" vid 13.00 typ. Jag sover så jäkla bra i det rummet för det är mörkt och svalt så jag slipper vakna vid 09 som här hemma när jag har sovmorgon av huvudvärk pga ljuset..

Dagen har flytit på bra! Under dagen var vi hos älsklingens bror och hjälpte dem tapetsera. Eller R hjälpte till. Jag var "barnvakt" åt deras dotter på 10 månader. Passar mig utmärkt! hon är så söt nu nr hon inte är livrädd för "okända" människor längre som var innan. Det blev iallafall en del bus och barnmusik den eftermiddagen. Nu har vi varit hemma i ett par timmar. Har ätit lite god snabbmat och hunnit kolla på en film.  Nu vet jag faktiskt inte vad som händer. Det återstår att se..

Ha en fortsatt trevlig kväll/natt!



Den här rullen blev det. En B-film med max 2 skämt i min smak i hela filmen så den behöver ni inte ödsla tid på..




Fredag!

Jag passar på att skriva nu eftersom jag inte kommer hinna nåt sen!

Nu ska jag snart dra iväg och jobba för att sedan direkt efter stängning hämta upp en förfestande sambo för att dra raka vägen till Vargön och kräftskiva. Ska bli så himla roligt :)

Dags att börja dra sig utåt!

Ha en underbar fredag!


I morse kände jag mig..


Så här..



























Men det över efter ett par timmar som tur var :)
(bilden tagen från www.lolcats.com)


Dagen har varit okey! Dock var jag megatrött och lite allmänt seg men det är ändå första oktober idag så jag är nog inte riktigt van med hösten än :P

En glad nyhet är ju iallafall att jag klarade mitt matteprov jag gjorde igår! 29/36 rätt visade resultatet och jag är mäkta stolt :) Det känns så jäkla gott vill jag lova!

Dags att ägna sig lite åt kvällen! I morgon blir det fullt ös efter att jag slutat jobbet. Då bär det av till Vargön för kräftskiva! Yey! ska bli roligt :)

Ha en underbar torsdag!



RSS 2.0