Lilllördag


Och efter en lång jobbig dag så har jag faktiskt en liten drink i handen. Var ju tvungen att testa om spriten vi köpte var god. Döm mig inte.. Har inte ens druckit halva för jag går ju fortfarande på värktabletter för mitt ben :D

Har varit himla trött idag och har jobbat till 20. Nu tar jag det bara lugnt och planerar att fortsätta med det. Orkar liksom inte göra något. Jo kanske ska göra mig nåt att äta. Är megahungrig!
Annars har nog inte mycket rolig hänt. Börjar bli äckligt nervös inför provet på måndag. Har pluggat en hel del och börjar förstå mer men jag får göra mitt bästa helt enkelt.



En bild från när vi var ute och åt glass i söndags. Prövade den nya "Magnum Gold" Den var ingen höjdare! Tacka vet jag Magnum White :)


Måndag


Idag har det varit en ganska händelselös dag. Ha varit i skolan och sen har vi bland annat kört lite skräp, handlat mat och sen varit runt i stan i lite butiker. Var på apoteket också och blev rekommenderad att äta en kur på en voltaren och två alvedon tre gånger per dag för att se om den misstänkta inflammationen i mitt ben läker. Ska göra som hon på apoteket föreslog och försöka vila benet så ska det nog gå över.

Nu ska vi nog antagligen ha en myskväll. Får se vad det bjuds på :)



Bio!


Ja nu har vi varit på bio och sett "I love you Phil Morris" En rolig komedi med en hel, hel massa bögskämt i men den var faktiskt helt okej. Vi var de enda som skrattade i hela salongen (vet inte om de andra kanske kände sig obekväma?) men många av skämten gick ändå hela vägen fram. Kan rekommendera den här filmen. Jim Carrey brukar ju vara bra och särskilt i komedier!






Söndag


Och helgen har varit lugn och fin. Älsklingen åkte ju till Tyskland i fredagskväll så lördagen tillbringade jag med att städa, plugga och motionera. Kändes bra i benet så jag körde en chansning. Mycket dumt säger jag idag. Det gör ännu ondare nu... Iallafall, igår kväll när han kom hem så åt vi tacos och tog det lugnt. Han var så trött efter en lång bilresa så han slocknade nästan direkt när vi la oss ner.

Idag har vi inte gjort något. Ska plugga litegrann snart och senare ikväll verkar det bli bio :) Ett bra sätt att tillbringa söndagen på :)

Ha en trevlig söndag!


Godkväll på er


Idag har det varit en halvbra dag. Grått och trist, stress på jobbet och noll motivation. allt beror säkert på vädret och att jag blir sur för att jag inte kunnat springa. Har fått ont i benet (typiskt nog) men tänker inte låta det förstöra träningen den här gången.  Det är alltid något när man kommer igång igen.

Förövrigt så är jag otroligt godissugen men tänker inte släppa efter för begäret. Ska ta en macka eller något och krypa ner brevid soffan hos älsklingen. Lite närhet kanske kan få mig på bättre humör (hoppas jag)

Toodels

Transformers 3


Jag har totalt missat att det kommer spelas in en tredje film. Den ska börja spelas in om ca en månad och platser som Kina, Afrika och Moskva har nämts som inspelningsplatser. Den här filmen måste jag ju absolut se för den föregående var faktiskt  riktigt bra, får väl ta och se ettan också då för att "förbereda" mig eftersom jag pinsamt nog inte har gjort det. Jaja biopremiären planeras till juli 2011 så jag har ju lite tid på mig.




Den här bilen ska tydligen finnas med i den kommande filmen, så gillar man inte handlingen kan man ju alltid kolla på bilarna istället :D



Dagen efter

..Kvällen före..

Jaja det är ingen fara på taket! Jag mår faktiskt helt okej idag! en riktigt kul fest igår med en del buggande+drickande. Så det ska vara :) Lite seg idag men det är sånt man får tåla!

Jag avskyr söndagar för de brukar oftast betyda att det snart är vardag igen, men för mig som är ledig måndagar så känns det ganska bra (ännu) Vi ska nog bara ta det lugnt idag. Lite filmmys ikväll och en promenad om en stund var det tänkt. Jag är snurrig i huvudet av allt pluggande så jag behöver en paus.

Hoppas er dag varit bra! (och fortsätter så=)

Lovely saturday!

Idag är det många bollar i luften! Vi håller på och tvättar, jag pluggar (håller på iallafall) och sen blir det middag följt av 30 årsfest. Full rulle!

Igår var det en mycket trevlig Thailand-fest hos älsklingens mamma o pappa. Vi åt flera olika thairätter och åt färsk frukt. Spelade lite "Med andra ord" också. Mycket underhållande spel det där (särskilt då mitt lag vann en gång) Man märker ju hur hjärnan lätt kan nollställas när man ska försöka förstå det allra enklaste ordet. Framkallade många skratt vill jag lova :)

Fick en välförtjänt sovmorgon i morse. Vi somnade väl runt 02.45 eller något och det var så skönt att få somna utan att ställa klockan. Vaknade pigg pch utvilad!

Nu ska jag fortsätta med mina bestyr! Ha en superduper dag!

Ännu en dag är över!

Idag hade jag en kort arbetsdag som var från 10 till 17. Mycket skönt att komma hem innan klockan sex för en gångs skull! sen var det snabbt ombyte till träningskläder för att möta upp Sara och ta en lite löpningsrunda! Åh vad jag älskar att komma igång igen! Känner hur orken och motivationen snabbt infinner sig! Efter denna tur så har jag bara duschat och suttit och pluggat en stund. Älsklingen har tillbringat dagen i Vargön och är ännu inte hemma så jag får roa mig utan manligt sällskap (än så länge) den här kvällen!

Hoppas ni haft en kanondag!


En bra låt :)




Nya Independence Day filmer


Ja regissören Roland Emmerich säger att det kommer att spelas in två nya Independence Day filmer som kommer att komma på bio med ca sex månaders mellanrum. "Will Smith är den som både möjliggjort och förhindrat planerna" säger han också. Ja är man en så bra skådespelare som Will Smith vill man kanske att allt ska bli så bra som möjligt (lönen *host*)  Får hoppas det blir något bra utav det. Vissa uppföljare vill man ju bara kräkas på. Antagligen inget jag kommer att se på bio eftersom jag inte gillade första filmen (jag var livrädd för aliens när jag var mindre) men kan tänka mig att se dem här hemma i soffan faktiskt.






Trött men glad ändå!


Och träningsvärk har jag också! Igår löptränade jag och i morse var jag på gymmet så jag får väl skylla mig själv. Men men klaga får man faktiskt göra ändå ;)

Idag har jag jobbat mellan 12-20. Lite segt att stänga för man hinner ju inte så mycket på kvällen när man kommer hem. Orkar inget annat än att sitta framför datorn/tv:n och varva ner och tänka på något trevligt kanske. Plugga behöver jag göra också plus skriva klart min novell. Det gillar vi... Inte..

Nu ska jag gå och ta ur mina linser och kanske ta en yoghurt och lite flingor. Känner hungern smyga sig på!V Toodels

Trött o bakis


Ja igår hade vi bestämt att det skulle bli lite party här hemma! Så efter att jag suttit en lååång dag med högskoleprovet så tog jag mig hem för att fixa iordning här hemma (och mig själv) innan gästerna kom! Vi blev inte överdrivet många men roligt hade vi! jag drack lite väl mycket vin bara så när jag vaknade i morse mådde jag som jag förtjänade.. Nåja det var det värt!

Idag har dagen bestått av en fridfull söndagsstämning. Det är årsdagen för mormors död så jag skulle egentligen varit uppe på kyrkogården och satt en blomma på graven men mamma och pappa glömde (?) hämta upp mig så de fick sätta blommor för mig också. Efter att de varit där uppe så kom de hit en snabb visit för lite kaffe och kaka och efter att de hade åkt så blev det lugn och ro igen. Nu åt vi en härligt god kycklingsallad för ett tag sen och nu blir det kvällsmys <3

Hoppas er dag varit till belåtenhet!



Här var det PARTY











Men ååh


Vart tog liksom motivationen vägen? Jag orkade inte ens dra mig ner t gymmet förut. Ioförsig var jag och älsklingen ute på en promenad i ca 40 minuter så det kändes inte som att jag kastade all träning i sjön. Tror vädret plus att den insikten i att jag verkligen fattar nada av det jag ska kunna till mitt nästa prov gör mig lite lealös i huvudet.

Idag har det varit en helt vanlig dag på jobbet. Sen har jag typ sagt vad jag gjort redan :) Nu ska jag gå och ta ett päron och sätta mig framför ett avnitt Lost.

Lägger upp en liten video. Med lite Shrek kan ingen vara nere ju.




Sista lediga dagen!


Och den ska tillbringas nästan likadant som tidigare måndagar. Mathandling och en del plugg. Ingen skola idag och det känns faktiskt lite skönt eftersom jag inte är överdrivet sugen på att gå ut i det här vädret i onödan. Det räcker med mathandlingen. Får se vad som händer idag annars. Känns som att pluggandet kommer ta ett tag till för jag förstår verkligen inte vissa delar. Men det brukar ju släppa tillslut (förhoppningsvis)

Goddag på er allihopa och välkommen till en ny regnig dag! Nu ska jag dra igång dagen iallafall! Ha det superduper!

Söndag!


Gårdagen blev lugn och fin får jag säga. Tillbringade eftermiddagen hos mor och far i Bokenäs och på kvällen när jag kom hem runt 21 tiden där nångång så blev det bara slappt. Älsklingen anlände ca 3 minuter efter mig eftersom han hade varit hos sina föräldrar och sen kollade vi på film. Kollade dock aldrig riktig klart på den eftersom den var lite seg men funderar på att göra det sen.

Idag har dagen varit lugn! Nu har jag precis diskat upp lite efter söndagsmaten som bestod av fläskfilé och hasselbackspotatis. Mycket gott! Dagen har också varit lugn kan man säga! Vi åkte en sväng till Torp förut och shoppade lite kläder. Nu ska jag se vad som händer här näst! Nåt skoj kanske dyker upp :) Lite bilder från shoppingen får avsluta inlägget. Älsklingen klagar över att han börjar bli rastlös nu så det är dags att hitta på nåt!




En klänning från HM för 149:-



Älsklingen köpte en tröja.


Toodels




Långfredagen


Hola! Idag har varit en lugn dag. R åkte till Thn igår för att umgås med ett par kompisar så jag satt hemma och körde lite "Lost"maraton. Skönt att ta det lugnt i sin ensamhet ibland! Idag har jag pluggat ett bra tag och städat lägenheten. Nu ska vi snart åka iväg till C&J och käka mat, dricka lite och spela spel. Ett perfekt sätt att tillbringa sin kväll på!

Hoppas ni har en bra kväll oavsett ni super eller ej!

RSS 2.0