Och så slänger vi in..


...Ett riktigt inlägg också!

Idag var jag för tredje gången den här veckan upp kl 07 eftersom jag skulle upp t Dalabergs vårdcentral och ta ett cellprov (ett sånt normalt test alla kvinnor gör när de ska fylla 23 och framöver) så det var bara till att göra det bästa av situationen och dra sig upp.

Efter den lilla upplevelsen så tog jag bussen raka vägen ut till Torp och gjorde min 10-18 dag för att sedan mötas upp av R för ett snabbt besök på systemet och Coop. Sedan åkte vi in mot stan, hämtade thaimat och avnjöt den till ett dubbelavsnitt av Robinson. Jag hann inte se nåt av avsnitten som visades i onsdags eller igår så det var ju skoj! byta dag så där helt plötsligt! superkul!

Nu ska jag snart plocka i ordning lite här hemma. I morgon ska jag försöka hinna med: städning, skriva lite på mitt reportage, mathandling och få hjälp av världsbästa Sara med håret innan vi drar hem till henne på PARTY! hur ska jag hinna allt? Jisses!

Nej jag får nog sätta igång. Ju mer jag kan underlätta idag desto bättre!

Aloha!

 


Watching the detectives



Den här filmen var den senaste att hamna på "sett" listan




Namn: Watching the detectives
År: 2008
Längde: 89 min
Genre: Komedi
Betyg: 2/5

Visst filmen hade många helknasiga filmer och Lucy Liu var rolig i rollen som superknäpp brud men det räckte inte tyvärr. Lite förutsägbar och den tappade enormt i slutet men en film man kan se om man gillar komedier..



Supertrött


Godkväll bloggen! I morse var jag uppe vid 07. Jag avskyr att gå upp så tidigt. Jag är seg och lite smågrinig hela dagen. Blä! Det gillar vi inte!

Min dag har väl varit helt okej. Startade med skolan i morse och jobb i vanlig ordning. Stängde idag så det blev en 12-20 tid. Det går väl ganska fort så det är väl okej. Värst är när jag kommer hem och nu är klockan helt plötsligt 22.05 och det är snart dags för sängen igen.

Vad vad bäst/sämst idag då?

Bäst idag: Få beröm av min lärare
Sämst idag: Vädret, utan tvekan..


Nyfriserad!


Idag har jag haft en full håll-igång dag! Vaknade vid 09.30 och drog mig mot stan för att hitta en frisörsalong som kunde ta emot mig på drop in. Efter ett par försök så hittade jag en som hade tid efter ca 40 min så det var ju jackpot! Efter besöket där så var det raka spåret upp till skolan för två timmars svenska och sen var det ner till stan igen till hon som fixar mina ögonbryn. Snacka om att jag har haft en skön dag idag! Efter noppringen så blev det lite obligatorisk mathandling och sen åkte vi ut till Torp för att köpa ett par skor till älsklingen och något kul för mig att ha på mig på lördag. Är supernöjd med mitt köp!



Visst blev det bara SÅ bra? :)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen. I morgon blir det tidig morgon (buhu) då jag har städet och börjar kl 09 så sängen hägrar! Ha en superbra kväll allihopa!




Och så var det söndag igen!


Och vi har haft en härlig helg!

Igår var vi i Vargön och badade lite med ett par vänner. Det blev en rolig kväll i vanlig ordning! Alltid gott att sitta med en cider i badet och bara njuta!

Idag har vi varit hemma hos älsklingens bror och ätit kladdkaka plus kollat på deras nya hus eftersom jag inte varit där än. Sen har vi ätit mat hos hans föräldrar och sen vi kom hem har vi kollat på gårdagens Robinson (som vi alltid missar) och sen har inte mycket mer hänt!

Nu är det bara att ladda för en ny vecka! I morgon blir det lite ärenden i stan och sen skola så det är snart dags för sängen!

Hoppas helgen varit bra! Nu ska jag ta mig nåt att äta. Är megahungrig!!


Torsdag


Idag har det varit ganska kallt ute igen! Det positiva med det är väl att jag har hittat min mössa igen. Ehh eller det var inte jag det var en tjej på jobbet, jag orkade inte leta så hon gick göra det åt mig ;) Men det är alltid bra med lite kyla (om man har en mössa) eller hur?

Min dag har varit ganska händelselös. Önskar jag kunde säga att det har hänt nåt jätteskoj eller nån mysko sak eller nåt sånt men nej inte ens nån extra knasig kund har varit inne. Så det har väl varit en helt vanlig jävla tråkdag! (vem släppte ut negativa Malin?)

Ja det var i det stora hela min dag.

Bäst idag: Få skjuts hem med C och därför slapp jag vänta på bussen i 35 min.
Sämst idag: Det har varit en himla långtråkig dag
Roligast idag: Ett skämt jag hittade på. Men det är lite för dåligt för att dra här. (Om nån läser som inte känner mig lär den tro att jag är dum i huvudet eller tappad bakom en vagn men det är jag ju inte! jag är bara ramlad på backen! och det har jag förresten ont i ryggen för!)

Godkväll på er era kameler! Nu ska jag gå och äta kvällsmat.




Sexy bullmama!


Nej det vill jag nog inte riktigt påstå... Jag ser så där vansinnigt oerfaren ut på bilden. Och vad är det med min haka egentligen? straange.






Vilken himla tur att resultatet blev bra trots att min haka ser konstig ut!
Gott var det också kan jag säga!


 


Semla!


Jag har varit konstant sugen på en semla sen jag såg att de kom tillbaka i butikerna för en vecka sen. Det går inte längre suget kommer att vinna! Jag ska absolut köpa en efter maten. Suget är mig övermäktigt...





Godmorgon!


Nej kanske inte riktigt men. Jag har varit uppe ett tag nu!

Ska på lektion sen vid 13. Jag var dock så sinnesrubbad förut att jag var övertygad om att jag skulle ta den bussen som går nu upp till Komvux. Tänkte nog lite fel där! Kul att sitta uppe i skolan i en timma tidigare menar jag! När jag kom på att klockan var mindre än vad jag trodde så satte jag mig för att plugga en stund. Har en lååång lista på ca 125 ord som vi ska kunna till ett ordprov om ett par veckor. Bara till att sätta igång! Jag har gett mig fan på att jag ska ha bra betyg i Svenskan så då ska jag vara ute i god tid. Men jag får ta lite i taget så jag inte överinlär så att det försvinner direkt så nu tar jag paus från det en stund.

Vet inte om det händer nåt idag! R är i skolan nu men kommer hem typ när jag åker så det blir inte förrän till eftermiddagen vi kan göra nåt isåfall. Det återstår att se!

Nu ska jag ägna mig åt min andra favoritsyssla: Disken ;D


Surrogates


Den här filmen handlar om att mänskligheten använder sig av sk "Surrogates" i vardagen En surrogate är en robot som de styr själva genom tankarna då de sitter fast i en speciell anordning. Robotarnas mål är att de ska underlätta för människorna. Alltså så använder de dem i allt som hör vardagen till: jobb, fritid osv. Sen kommer den vanliga storyn med "bad guys" någon har skapat ett vapen som vid användning både dödar "surrogaten" och den verkliga människan fast detta ska vara en omöjlighet. Ja det är det jag kan säga utan att spoila. Filmen var faktiskt helt okej och höll måttet rakt igenom. Gillar man action är det här en rulle att sätta på.



Namn: Surrogates
År: 2009
Genre: Action
Längd: 89 min
Betyg: 3/5


Söndag


Och vad har jag haft för mig idag då?

Nu ska vi glo på film och äta lite grönsaker med dipp. Bra försök att vara nyttig. Stor eloge till mig! brukar väl tycka sånt är nja men jag kan ju alltid smaka!

Ja det var nog allt. Söndagar brukar vara lika med segdagar så det var inte mycket skoj som jag sa!

Ha en fortsatt trevlig söndag!



Inte mycket att hänga i granen.. Vi har väl gjort en massa vuxengrejer som veckohandling och städning. Alltid lika kul haha. Pluggat lite på svenskan har jag också hunnit med.

My sisters keeper


Jag hade så tråkigt inatt att det blev ytterligare en film..

 



Namn: My sisters keeper
År: 2009
Genre: Drama
Längd: 140 min
Betyg: 3/5

Filmen handlar om en flicka som blir till av en anledning: för att kunna donera organ till sin cancersjuka syster. Men när hon fyller 11 år så får hon nog och stämmer sina föräldrar för rätten att få bestämma över sin kropp själv. Det var en bra film, väldigt hemsk men på samma gång tänkvärd. En "tjejfilm" som jag tycker att ni kan ta er tid att se!

 


Sommaren med Göran


Den filmen fick det bli så här på kvällskvisten!



Det var en helt ok film, lagom rolig men inte lika kul som jag trodde att den skulle vara. Väldigt mycket "Misslyckad person" humor men underhållande för att vara svensk om man säger så!

Nej nu ska jag nog gå o lägga mig. Är dödstrött!

Ha en fortsatt trevlig kväll!



Fredag + långledigt!


Och Spotify går på högsta hugg. Några av favoriterna :)










Vad händer annars ikväll då? Ehh inte mycket! Kanske blir en film sen men nu ska jag återgå till att göra "inget" Ha en superbra kväll!

 


Svenska A


Ja min nya kurs började ju idag! Har redan G i ämnet men kommer satsa stenhårt på Mvg och om det inte går för sig så kommer jag bli supernögd med Vg. Hade 2 timmars lektion med en massa information eftersom det var första lektionstillfället och det verkar vara så himla roligt! ska bli kul att gå kursen igen! Jag gillar utmaningar och ett par stycken tror jag allt att den här terminen med Svenska kan ge mig!

Jobbat 12-20 idag! seg tid men blev hämtad av darlingen så jag kom ju hem i någorlunda bra tid iallafall! Nu alldeles strax blir det Wii spelande och glass. Urk det dåliga samvetet börjar smyga fram men det är bara till att skaka av sig det. Jag ska börja träna snart är det tänkt!

Nu ska jag göra glass! Ha en bra kväll!

 


Film


Igår kväll var det en sån seg kväll som vi bara ville få att gå fort liksom. Jag föreslog att vi skulle kolla på film och efter många om och men valde jag en typisk tjejfilm




Namn: The Notebook
År: 2004
Genre: Drama, Romans
Längd: 120 min
Betyg: 3/5

Återigen en film jag borde ha sett men totalt missat. Fast jag har aldrig egentligen varit en filmmänniska innan jag träffade R. Nu tittar jag på rätt mycket film och då får man ju ta igen. Söt kärlekshistoria. Sorglig och allting men den var ingenting som satte sig i huvudet på mig. Den får medelbetyg eftersom den trots allt var sevärd.


Måndag!


Idag är jag "studieledig" börjar dock inte skolan förrän på onsdag så jag har en dag över till mig själv. Sitter och lyssnar på musik och slappar. Älsklingen är i skolan. Vet inte när han kommer hem men det borde bli snart. Den här morgonen har jag inte gjort mycket! har tagit lite sovmorgon. Kollat på tv och städat lite. Det är himla tråkigt att vara ensam! och sen när babe kommer hem ska han plugga så jag kommer väl krypa på väggarna! Måste ju iof åka till Torp och hämta en förbannad nyckel eftersom jag har städet i morgon. That Sucks! Jaja inte mycket att göra åt! måste man så måste man.

Kan ju bara slänga in att jag lagade mat så gott som alldeles själv igår! R sa att det var den godaste han smakat. Vet inte om han försöker uppmuntra mig men jag blev riktigt nöjd iallafall! Spagetthi & köttfärssås stod på menyn. Det kan jag nog laga nu om jag kommer ihåg ordningen på allt. Är rädd för att förstöra maten liksom! Nu kanske det inte tar så lång tid innan jag står i köket och ser ut som värsta proffs. Nej man vet aldrig ;)



Söndag!


det har varit en lugn och fin söndag. Blev väckt halv 11 av en bakfull pojkvän som inte kunde sova. Har druckit kaffe och ätit gott bröd samt kollat på Robinson som jag missade igår.

Igår ja... Då var det party hos Sara & André som gällde! Hade en mycket trevlig kväll. Tyvärr så hade jag inte mått så bra under dagen igår då jag varit supertrött och alldeles mör i kroppen så jag gick hem efter kl 22 nångång eftersom min mage plågade mig till förbannelse. De flesta andra krämpor kan man klara men när magen bråkar är man inte så värst tuff. Men de andra fortsatte med Sing Star och verkade ha haft en mycket trevlig kväll trots allt. Ursch vad synd att jag blev dålig. Hade sett fram emot att gå ut eftersom det var ett tag sen.

Istället la jag mig med en stor vattenflaska i soffan med täcke, ett par värktabletter och en bra film. Den här filmen har jag tänkt se ett tag så det fick bli mitt ensamma sällskap en lördagkväll (förutom en värkande mage)



En väldigt bra film! jag gillar ju den genren så den var klart värd att se! Jag vet att typ alla hade sett den innan mig men om du inte har sett den tycker jag att du ska ta dig tiden!

 


Tidig lördag


Åh hade inte mycket att skriva igår så det blev lite segt. Jag gillar fredagar och särskilt om det efter dem kommer 3 lediga dagar! studieledighet is the shit ;)

Min fredagskväll var mycket lugn. Jag höll på att somna i soffan ett par gånger medan tv:n gick i bakgrunden men efter en snabb "powernap" satte vi ändå på en film som var underhållande. Kände
för nåt lättsamt eftersom jag trodde jag skulle slockna och det är väl alltid roligt med komedier eller hur?




Namn: I love you man
År: 200
Genre: Komedi
Längd: 93 min
Betyg: 2-3/5

Nej nu blir det sängen! Jag har varit vaken alldeles för många timmar än vad som är bra för mig!
Godnatt!


Flickan från ovan


Den här boken har gjorts på film och kommer på bio i mars. Den ska jag absolut se. Boken är jättebra men väldigt hemsk. Den handlar om en ung flicka som blir brutalt våldtagen och mördad. Hon sitter i himlen och följer sin familj genom lycka och sorg samtidigt som hon själv har en del känslor att brottas med. Peter Jackson har regisserat filmen så det kan förhoppningsvis inte bli annat än bra! Den ska absolut ses på bio när den kommer!







Ledig dag!


Hellu hey! har varit lite trött de senaste dagarna och därför lite oaktiv..

Det snöar ute! ovanligt värre. Jag ska snart i vanlig morgonrutinväg göra mig lite kaffe och försöka starta dagen lugnt. Vet inte om det händer nåt särskilt idag dock. Syrran o hennes kille kommer kanske på en kopp kaffe sen. Tycker det är synd att jag inte träffar mina syskon mer. Men alla är så upptagna hela tiden.

Igår var vi i Vargön och spelade spel. Mycket trevligt. Vi spelade "Med andra ord" och vann faktiskt en gång. Det blev ganska sen där så när vi kom hem satte vi oss bara vid varsin dator och tog det lugnt.  Sicket liv man har ibland :)

Nej nu blir det kaffepåsättning! Ha en bra förmiddag och en ännu bättre eftermiddag!


Paranormal Activity


Ja nu har S & A varit här och vi har kollat på filmen som vi sagt i evigheter att vi ska göra så nu får jag väl lägga upp ett litet omdöme.

Jag har väldigt svaga nerver för den här sortens filmer. Spökfilmer som spelar på det psykiska är lite överkurs för mig och det var vid ett par tillfällen jag kände att jag inte riktigt klarade av att kolla mer. Vårt slut på filmen (då det tydligen finns tre) OBS! ska du se filmen sluta läsa nu! var det då hon gick ner för trappan efter att ha stirrat på sin kille i flera timmar och börjar gallskrika. Sen vet ni nog vad som händer. Jag kollade inte då de kom upp igen och verkligen inte när hon började krypa mot kameran då det påminde mig alldeles för mycket om en viss annan film. Tyckte att stämningen byggdes upp bra under hela filmen och sakerna som hände i rummet var läskiga men det jag nästan blev mest rädd för var att stirra mot sovrumsdörren av rädsla av att nån/nåt skulle komma gående därifrån. Ja det var läskigt när hon blev dragen i benen också och när hon bara stod still och stirrade på sin sambo. Ingen film jag skulle se ensam iallafall och nu får vi väl se om jag kan sova inatt 2-3/5 får den i betyg iallafall





Världens tråkigaste dag!


Ehh ja.. Kalendern visade att det var Söndag idag. Jag avskyr söndagar. De är deprimerande..

Idag har inte mycket hänt! Vi har varit "vuxna" och tvättat samt veckohandlat. Det är sånt man gör på söndagar. Iallfall mathandlingen. I morgon är det jobb som gäller igen men det ska vi inte tänka på nu. Just nu tänker jag på de hemmagjorda hamburgarna som står på spisen och att vi ska ha en mycket trevlig filmkväll då S & A kommer hit lite senare ikväll! Vi har ju pratat om ett tag att vi ska se "Paranormal Activity" så vi får allt se hur skräckinjagande den är!

Nej nu ska jag göra hamburgare. Magen skriker efter mat!

Adios Flamingos!


En film klämde vi ju in också!


Inatt i väntan på Mr John Blund!


Den här filmen har vi väl sett allihopa. Den är väldigt bra och skådespelaren är snygg också ;)
En perfekt film att se om man inte orkar ha huvudet med hela tiden!

 


Lugn lördagskväll och Robinson


Ja idag har det inte hänt särskilt mycket. Jag har bara tagit det lugnt och grejat lite med våra filmer. Har ju så många och jag gillar att ha lite ordning och reda i sakerna! Sen har vi ätit middag och nu sitter jag o kollar på Robinson i lugn och ro. Ska inte lyfta många fingrar mer ikväll!

Hoppas ni har en lika lugn kväll som mig! Är ni ute o festar så festa lugnt (inte) ;)

Gokväll!


God fortsättning!


Jag har haft ett supertrevligt nyårsfirande i Trollhättan med goda vänner, god mat & dryck och raketsmällande! Vi var hos P & S i deras lägenhet hela kvällen förutom vid 12-slaget då vi gick ut på en gräsplätt och firande in det nya året! Efter den pärsen tog vi oss in igen och satte oss och spelade spel och drack ännu mer. Vi spelade "Absolut överrens" och "Med andra ord" Jag vann båda gångerna så jag är supernöjd. Ja som sagt det var en superbra kväll (och natt) Det vet man om man är hemma typ 05.20 på morgonen! Var oerhört svårt att få tag på taxi och vi ville inte åka hem heller så det blev sent/tidigt!

Idag tog vi en rejäl sovmorgon och på eftermiddagen blev det obligatorisk kalkonmiddag i Vargön hos älsklingens mor och far. Supergott! Väldigt mätta åkte vi hem på kvällen och har tillbringat resten av fredagen med lite olika sysslor. Nu har jag totalt vänt på dygnet så vi får väl se när jag kommer i säng haha.

Ha en superbra fortsättning iallafall! Nu ska jag ägna mig åt annat!








RSS 2.0