Fjordparty!


Ska precis öppna en cider. Ikväll blir det paaarty!

Synd att inte vädret är med oss. Men vi får göra
det bästa utav situationen ändå!






Shoppingen


Hej bloggen! Det har varit en hektisk men bra dag. Känns som att tiden sprungit iväg idag! Var hos optikern på lunchen och fick konstaterat att jag åter igen får höja styrkan på mina ögon. Nu har jag -3,75 på höger öga, alltså är jag halvblind ;P jaja.. Förhoppningsvis ska det bli bättre när jag använder glasögonen mer, dock har jag inte valt några än. Jag ska vara extra kräsen den här gången. Nu har jag två stycken jag väljer mellan men jag kanske hittar fler fina, vem vet?

Min kväll blir lugn. Tänkte kanske ta en tur till Fjorden och kolla lite men R ska upp tidigt så får se om vi orkar. Maten står på spisen också och det tar ju lite tid att äta och så. Om vi inte kommer ut idag så finns det ju fler partydagar framöver!


Här är iallafall kläderna (och ett par av glasögonen jag väljer mellan) som jag köpte igår.
Båda från Vero Moda









Shoppingkväll


Goddagens! idag har det varit en skön dag. Mycket att göra på jobbet och stundtals lite problem men allt går att lösa med lite vilja så det försvann ganska fort. Dagen har alltså varit helt okej. När jag slutade vid 18 så kom R och vi gick raka vägen till Synsam eftersom jag är på jakt efter nya glasögon. Var där ett bra tag och fick tillslut valt ut tre stycken bågar jag har på prov här hemma. Jag har jättesvårt att bestämma mig för vilja jag ska ta. Blä... Efter det gick vi runt i lite affärer och jag fick köpt lite kläder. Bilder kommer lite senare. Resten av kvällen blir händelselös. Börjar 12 i morgon så jag behöver inte gå upp tidigt som tur är.

Ha en supertrevlig kväll!

Söndag


Det brukar ju alltid vara en tråkdag och den här dagen är inget undantag. Det har varit ca 14 grader ute + regn hela dagen. Jätteroligt! R har jobbat och jag har roat mig med allt möjligt här hemma i min ensamhet. I morgon är det jobbdags igen. Känns som att min lediga dag sprungit iväg i vanlig ordning. Får se vad som händer. Kanske blir lite hämtmat och en film så fort R är klar med det han sysslar med på datorn. Vi har haft ett inbrottsförsök i bilen och de har förstört en låskolv så det blev en massa tråkigt jobb för stackarn att sitta och fylla i lappar och försäkringspapper. Ursch säger jag bara!

Hoppas er dag varit bra!

Gott folk det är lördag!


Idag har jag jobbat. Brukar sällan jobba helger så det var kul för omväxlingsskull. Väntar på att R ska komma hem från sitt jobb. Han jobbar alltid helger (känns det som) vet dock inte vad som händer idag. Han ska ju jobba i morgon också så det får väl bli ganska lugnt. Blivit bjudna på grillfest så vi får se om vi nappar. Annars blir det väl myspys här hemma med god mat och en film i vanlig ordning. Men det är ju inte fel det heller!

Lägger in en partylåt! Ha en great night så skriver jag kanske mer sen!





Kvällsinlägg


Nu börjar klockan närma sig midnatt. Min dag har varit lite stressig men annars helt okej. I vanlig ordning varit ganska trött och det har ju inte gjort saken bättre att det varit rejält varmt ute och att dagen bjudit på sina duster. Dock försöker jag tänka på framtiden. Det ska bli skönt att komma igång med skolan ordentligt och få börja på ett nytt kapitel i sitt liv (livet som för övrigt ser rätt bra ut just nu) Och få utmana sig själv och se vad som händer. Jag är riktigt taggad!


Snart ska jag ta mig ett glas vaniljfilmjölk (som jag bestämt mig för att  tycka om) och sen följs detta utav duschen och tillsist sängen. I morgon är det fredag! jag ska hoppa in extra på lördag så det blir näst sista jobbdagen för den här veckan. YEY! blir säkert full rulle i morgon!


Sov så sött allihopa!








Knight and day


Skulle ju lägga upp vad jag tyckte om filmen vi såg när vi "kidnappade" Sara ju!
Filmen handlar om June (Cameron Diaz) och Roy (Tom Cruise) som träffas av något som verkar vara en slump på en flygplats och som senare hamnar på samma flyg efter konstiga omständigheter. Efter vissa händelser så får de trots sitt misstycke slå sig samman för att kunna överleva när helt plötsligt både
maffian och FBI är ute efter dem.


(Jag hittade ingen bra trailer, sorry)



Film: Knight and day
År: 2010
Genre: Action
Längd: 109 min
Betyg: 3½/5

Bra skådespelare, helt okej historia, fler roliga inslag. Me like :)
Äntligen en bra film som faktiskt var värd pengarna jag la på den




Onsdag!


Det blev inte särskilt mycket uppdaterat igår. Jag jobbade 9-17 och sen blev det tjejkväll på stan med bio och efteråt lite god mat och ett glas vin på en härlig fullsatt uteservering. Får lägga upp vad jag tyckte om filmen sen ikväll när jag kommer hem. Nu ska jag snart dra mig till jobbet nämligen. Idag blir det stängning 12-20. Blir nog lite bättre eftersom jag faktiskt fick sova gott i natt. Nu kommer jag inte få anstränga mig för att inte släppa fram min bitchiga sida ifall jag blir irriterad :)

Ha en toppendag! ska jag ha (förhoppningsvis)

Snabba Cash


Filmen bygger på boken med samma namn av Jens Lapidus. JW (Joel Kinnaman) har det liv de flesta skulle vilja leva. Han lever livet med snygga brudar och i Stockholms innekrogar ihop med de rika vännerna som tror att han är en av dem, men egentligen sliter han hårt med att köra svarttaxi på nätterna för att ha råd med kläderna och spriten. När han får ett erbjudande utav en serb i knarkbranschen att få tjäna snabba pengar ger han sig in i en värld där ett krig pågår mellan olika grupper av invandrare. Misshandel och dödskjutningar blir en vardag och tillslut undrar han ifall det verkligen är värt det eller om även han själv bara är en bricka i ett spel.


 

Namn: Snabba Cash
År: 2010
Genre: Thriller, drama
Längd: 124 min
Betyg: 2/5

Har man läst boken (som är tjugo gånger bättre) blir man väldigt besviken.
Jag har läst boken. Punkt slut

 

 



Back to business!


Nu är semestern slut! i alla fall de tre veckorna som var mina första. Nu är det vara att tuta och köra! Sitter med en kopp kaffe framför mig i cykelkläderna och bara väntar på att få cykla till jobbet! Får se hur den här första dagen går med alla omständigheter som svävar runt den, men vi hoppas på det bästa!

Njut av semestern ni som fortfarande har något kvar! Nu ska jag fixa det sista och strax dra mig!

Adios

The Lake house


Jag sitter här hemma ensam och väntar på att R ska sluta jobbet. För att fördriva tiden satte jag på en film och den här filmen har jag velat se ett tag. Känns lite som att alla har sett den utom jag så det var väl så dags.






Film: The lake house
År: 2006
Genre: Drama, romance
Längd: 99 min
Betyg: 3/5

Mysig kärlekshistoria. Perfekt för tråkiga regniga dagar!


Nu laddar vi om!


Ja igår hade vi ju tjejkväll. Dock uteblev vissa som skulle kommit men vi hade mycket trevligt ändå. Vi satt ute på balkongen hela kvällen och drack alkoholhaltiga drycker innan vi runt 23 tiden drog på oss och gick ut på stan. Tyvärr var utelivet lite uteblivet (haha) eftersom det var Fallens dagar i Trollhättan så det var lite dåligt med folk i våran ålder ute. Vi gick istället till Mcdonalds och åt en hamburgare och gick hem. I det stora hela var det en trevlig kväll. Tack för det tjejer!

Ikväll blir det till Vargön och lite partajande eftersom det är Fallens dagar som tidigare nämnt. Bara till att ta en dusch och försöka återställa mig :) Vi hörs senare!







 

 

 


Tjejkväll!


Sorry får dålig uppdate idag! har haft fullt upp idag! Varit och kollat in min nya skola och gått runt litegrann där och sen har vi typ bara städat! Ikväll kommer det en massa fräscha brudar hit för en trevlig tjejkväll med utgång! Sitter med en drink brevid mig och inväntar de första gästerna!

Ha en superbra kväll!


En härlig torsdag!


Ja dagen har varit härlig! Vi har som bekant varit på 12-årskalas hos älsklingens systerson i ett par timmar och ätit god mat, jordgubbar och glas plus en himla massa tjo och tjim! alltid kul att komma till ett ställe med en massa barn som går att skoja med! synd bara att det kom in en del regnmoln under dagen.

Nu händer det inte mycket. Ska nog lägga mig i tid ikväll. Har varit "ögonenfallerihop-trött" hela jäkla dagen. Har nog slagit rekord i kaffedrickande idag skulle jag kunna tro.

Dags att kolla på ett avsnitt True blood! Ha en skön kväll




Babe badade förut ihop med sin systerson och brorsson


Träning på schemat


Det är regn och rusk idag. Ja jisses vad det regnar. Jag tog mig en ordentlig sovmorgon och vaknade inte  förrän min syster ringde vid 11.45. Kanske ska börja försöka vända tillbaka dygnen nu igen innan jag börjar jobba igen. Kan ju vara smart

Idag står kalas på schemat! Älsklingens systerson har fyllt 12 så vi ska åka dit sen. Innan dess så ska jag nu ner till gymmet och köra lite kondition på crosstrainern. Får se hur mycket jag orkar. Är ju lite svalare idag än det varit tidigare så det borde gå bra!

Ha en kanondag!

An Education


Filmen handlar om den 16 åriga flickan Jenny (Carey Mulligan) som faller pladask för den minst dubbelt så gamla David (Peter Saarsgard) som skämmer bort henne med lyx och glamour och som får henne att glömma bort sitt tidigare liv och önskan om att få plugga på Oxford för att istället tillbringa tiden på underbara restauranger och krogar. Hennes föräldrar lär sig tycka om David och protesterar inte när han tar upp alldeles för mycket tid av hennes studier och intressen. Dock har han en hemlighet som han döljer för henne och är allting verkligen inte för bra för att vara sant?

Film: An education
År: 2009
Genre: Drama
Längd: Ca 100 min
Betyg: 2/5

Den fick bra betyg på tv men var inte lika bra som jag trodde.
Dock mycket intriger och det kan ju sällan bli fel då :)

 

 


Ännu mer moln


Ja vem stal solen egentligen? Nu kommer det typiska svenska vädret tillbaka igen! Men det gör inte mig särskilt deppig ändå! Jag är otroligt glad just nu! Nu kan inget gå fel känns det som :) framtiden ligger i mina händer!

Jag vet inte vad som händer idag. Kanske ska träffa C lite senare. Vi skulle egentligen sola men det är molnigt ute och jag tror inte ens solen tittar fram ur minsta glipa någonstans. Supertråkigt! Jag ska nu ta och fixa i ordning lite och sen försöka dra igång dagen!  Bye bye

Dagen träning!


Blev 45 minuter på crosstrainern! Härligt och svettigt vill jag lova.



Repo man


Filmen utspelar sig i framtiden då alla som behöver ett nytt organ (allt ifrån lungor till struphuvud) har möjligheten att för ruskigt dyra pengar och hög ränta få ett konstgjort organ inopererat av företaget "The Union". Alla får en betalningsplan som de ska följa för att betala av organet. Remy (Jude Law) och Jake (Forest Whitaker) jobbar på företaget som så kallade "Repo man" och deras jobb är att söka upp personer med inopererade organ som inte kunnat betala på ett par månader och ta tillbaka organet. Allt med hjälp av en slags pistol som de kan söka av områden och som läser av streckkoder på organen så att de kan veta var människorna med betalningsanmärkningar finns. Tillbakatagandet sker med våld. Kan du inte betala så dör du. En dag så råkar Remy ut för en olycka och måste då få ett hjärta inopererat och innan han vet ordet av det så är det han som blir jagad av de forna kollegorna.




Film: Repo Man
År: 2010
Genre: Action, Sci-fi, Thriller
Längd: Ca 111 min
Betyg: 3/5


Vill ut och springa!


Men det jäkla vädret känns för ostabilt. Grått och trist plus att det ryktades om att det skulle regna och åska ännu mer (som om vi inte fick nog igår liksom) jag tycker att det är jäkligt obehagligt med åska men jag stod ändå ute på balkongen och kollade på blixtrarna. Det är ju så jäkla coolt på något sätt. I vilket fall som helst blir det väl gymmet antar jag. Får roa mig med crosstrainern eftersom jag inte kommer ut i den friska luften.




Mörka moln ovanför oss idag


The lovely bones


Igår fick jag äntligen se den filmen jag aldrig tagit mig tid att kolla på: alltså "The lovely bones" och jag tycker att den var riktigt bra! Filmen handlar om Susie Salmon (Saoirse Ronan) som blir mördad av sin granne och som sitter uppe i himlen och kollar ner på sin familj och sin mördare och följer deras liv. Familjen har svårt att släppa taget och detta börjar slita dem itu samtidigt som mördaren helt iskallt fortsätter sitt liv och inte lider några samvetskval.



Film: The lovely bones
År:  2009
Genre: Drama, fantasy
Längd: 136 min
Betyg: 4/5

Peter Jackson har regisserat filmen och det kan ju inte bli annat än bra! Det var en jättefin film som jag verkligen kan rekommendera! Se den, se den ;)

 

 

 


Sista semesterveckan påbörjad


Och det känns ju sådär.. Börjar deppa redan trots att det är en vecka tills jag börjar jobba igen. Min måndag kommer se ut följande: gymmet om en stund när frukosten sjunkt ner, lite städ och sen när R kommer hem från jobbet blir det veckohandling. YEY en helt jäkla vanlig måndag!

Hoppas er dag blir bra!


 

 


Farsan


Behövde en rolig film att se i går så valet föll på "Farsan" alla andra har ju sett den så det var väl värt att ge den en chans. R tröttnade efter typ halva filmen. Handlingen var inte särskilt lockande. den handlade om ett par som inte kunde få barn men fejkade ett graviditet för killens pappa för att inte göra honom ledsen. De skulle adoptera lagom till barnafödseln. Pappan till killen vill hitta en tjej och är ute på jakt. Punkt där har ni den spännande filmen. Okej jag skrattade en del vid vissa tillfällen men jag hade lika gärna kunnat skippa att se den.



Betyg: 1/5

 


Kvällskaffe


Dagen blev bra! Har hunnit städa lite och sen har vi lagat mat. Inget avancerat idag utan det blev hemmagjorda hamburgare. Efter maten så blev det en timmes promenad med S vilket var väldigt varmt men skönt eftersom jag kom ut och rörde på mig. Efter att vi skiljdes åt efter promenaden gick jag raka vägen hem och sen har inte mycket hänt här. Ska snart göra mig lite kvällskaffe och kanske dra på ett avsnitt True blood.


Hoppas er dag varit super!

Härliga morgonkaffe!


God morgon! En härlig söndag tycks det bli. Grå moln och åska ute men jag är inte deppig för det. Sitter med mitt morgonkaffe och njuter av stunden. R har precis åkt iväg till RC-klubben så det är tyst och lugn här ;) Sedan är det 28 grader varmt ute också! pust! tänkte gå ut en promenad men den får nog vänta. Det var inte i närheten lika varmt igår men då var det fruktansvärt att motionera. Det är nog ganska kvavt ute också kan jag tro (ursäkter, ursäkter) annars vet jag inte vad som händer idag. Kanske blir en promenad med sötaste S sedan. Det ser jag fram emot! Annars tänker jag nog bädda ner mig i soffan och se på en film. Har en massa jag velat se ett tag men som R stenvägrat så jag får väl passa på.

Ha en bra dag!

Underbar kväll


Det blev en jogging/powerwalktur i 80 minuter. Det var fruktansvärt! Ursch skulle väntat tills värmen gått ner lite innan jag började men det är lätt att vara efterklok. När jag kom hem drack jag flera glas vatten och sen duschade jag i iskallt vatten. Det var så skönt, kändes som att min kropp kokade! R satt ute på balkongen och tog ett glas vin och solade. Försökte kika vad alla människor gjorde ikväll men det blev nitlott. Alla verkar ha varit upptagna så vi beställde thaimat och kollade på film istället. Nu blir det nog snart en film till. Det är verkligen helt tyst i Uddevalla idag. Antar att alla antingen är på Diggilo eller i Grebbestad.

Avslutar med lite kort. Adios







Ha en trevlig kväll


Nu går det för långt ;)


Jag tycker att det var lite lustigt. Ibland tycker jag att det känns som att jag och älsklingen kan läsa varandras tankar. Vi säger saker som den andra precis tänkte på utan att innan ha pratat om det innan och sånna liknande saker. Jag var bara tvungen att lägga upp den här bilden. Igår kväll satt jag med mysbyxor hemma och när R kom hem bestämde vi oss för att gå och handla tacos. Han har arbetskläder på sig och vi var båda två tvungna att byta om. Vi tog ett par byxor och en tröja och bytte om i olika rum. Jag börjar skratta när jag ser honom för det var så lustigt. Då har vi oberoende av varandra klätt oss likadant. Efter att ha tagit bilden byter jag till en blå tröja istället.


En slump eller är detta symptom som sakta smyger sig på
när man varit ihop "för länge"

(Jag vet att jag inte är en skönhet utan smink :P)

 

 


Clash of the Titans


Jag lovade ju att lägga ut en recension på filmen vi såg häromdagen. Det blev i alla fall Clash of the Titans. En film vi båda velat se ett tag men det blev aldrig av (så som det kan vara ibland) Handlingen är inte särskilt komplicerad utan handlar om att människorna förklarar krig emot Olympens Gudar. Halvguden Perseus (Sam Worthington) är den enda som har styrka nog att försöka ställa allt i ordning igen och det gör han med hjälp av allt ifrån trägubbar till monster och vanliga människor


Film: Clash of the Titans
År: 2010
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Längd: 106 min
Betyg: 2/5

 


Full rulle!


Dagen har varit helt okej ändå! Jag har kanske inte gjort en massa intressanta saker men jag har gjort en del nyttiga. Började med gymmet runt 12 och efter det åt jag en lunch bestående av en matlåda från frysen (spaghetthi & köttfärssås blev det) sen drog jag på ljudboken och städade lägenheten. Återigen, hur f a n kan man stöka ner så mycket på bara en dag? helt ofattbart. Jag förstår ju att man bör diska varje dag men övriga lägenheten? Efter en del grejande satte jag mig ner och surfade runt en stund innan jag blev väldigt uttråkad så jag drog återigen igång ljudboken och tog en timmes powerwalk i den härliga solen. När jag kom hem tog jag en dusch och nu sitter jag här och glor. R har precis slutat så han kommer väl hem snart. Sen är jag öppen för förslag! Något hoppas jag ska hända i alla fall. Det är ju Fredag som bekant



Här blir det nog inget dansande ikväll men jag lägger in en partylåt ändå!

 

 


Vampires sucks


Haha såg just på blogg.se att det kommer en parodi på "Twilight" filmerna. Jag brukar väl tycka att sånna här filmer håller låg nivå på humorn men jag ser på dem ändå av någon underlig anledning. Jag måste bara se den för att se om den är okej eller om den bara blir löjlig.



"You're the Black Eyed Peas"  Haha :P


Fredag


Ännu en fredag! Vad har jag för planer för idag då? Det blir nog träning, lite städning och sen vet jag faktiskt inte. Något skoj får jag väl försöka hitta på. Ikväll händer det nog inte så mycket heller. Är inte sugen på att festa men kanske tar mig ett glas vin eller något ändå. Får se.

Jag har verkligen inget att skriva just nu så jag slutar! Ha en bra dag

Inspirationen flödar


Eller inte. Fy vilken seg dag! jag har roat mig med att lyssna på ljudbok och typ städat större delen av dagen innan älsklingen slutade jobbet. Sen när han kom hem hände det inte heller mycket. Vi har lagat och ätit mat samt sett en film. Recension kommer upp senare. Ja så kul har jag haft idag. Knappt värt att skriva ett inlägg om :)

Happ, hoppas resten av kvällen erbjuder nåt skoj!

Adios flamingos

Skön dag


Ja idag har det varit en skön dag. Jag fick min motion i form av att vi sprang ut till Ö&B och tillbaka. Eller R åkte inlines och jag sprang. Det tog ca 45 min båda vägarna så det kändes i benen på hemvägen kan jag säga. Kunde dock givetvis inte springa hela vägen men den mesta biten faktiskt. Konditionen jobbar sig sakta uppåt. Kommer säkert få äta upp den joggingturen i form av träningsvärk i morgon men det struntar jag i!

Efter träningen hoppade jag snabbt in i duschen och vi åkte till mina svärföräldrar för att äta med dem. Var ett jäkla tag sen jag var där så det var extra trevligt idag. Vi åt grillat kött, korv och en paj till. Väldigt GI-style eftersom de knappt äter något annat. Blev ett par glas vin till maten så jag kände att jag blev lite påverkad men det har gått över. Får ju ta lite vin nu när jag har semester och allt.

Nu händer det inte mycket. Ska nog sova snart. Är supertrött redan. Ha en god natt allihopa :)

Frukost


God morgon. Jag har varit vaken ett tag men skriver "god morgon" ändå. Det verkar bli en härlig dag. Dock är det inte så varmt ute som jag hade hoppats på så vi får hoppas att vi inte behöver ändra våra strandplaner idag.  Vi ska åka till Vargön och lägga oss på en strand där och sen ska vi förhoppningsvis grilla. Det är det som står på schemat just nu. Och åka till ÖB och hämta hjärtats plånbok som han trodde att han hade tappat igår. Den låg på jobbet så ibland får man ha tur. Det innebär ju en massa jobb ifall man blir av med den så det var skönt att den kom till rätta.

Nu ska jag gå och göra smörgåsar och ta ett glas vaniljyoghurt! Ha det superduper!

Julie 5 år


Idag fyller mosters stora flicka 5 år! Grattis stora gumman!

Dagen har varit ganska hektisk. Har typ knappt hunnit vakna innan jag skulle åka till Torp, möta upp min syster och köpa present till Julie. Köpte en Hello Kitty luftmadrass och skydd till hennes sparkcykel hon fick av syrran och sin pappa. Sen åkte vi hem och började fixa i ordning för kalaset. Mitt jobb blev att blåsa upp ballonger. Lagom kul då de bara sprack av mina naglar. Ja iallafall. Runt 17.00 kom alla gäster och det blev ett trevligt kalas med mycket skratt och god tårta!

Nu kom jag alldeles nyss hem! Ska inte göra särskilt mycket mer ikväll. Kanske blir ett avsnitt True blood för att få tiden att gå.

Hoppas er dag varit super!



Julies luftmadrass



Milja försöker gömma sig för allt folk?



Milja med sin mormor



Julie blåser ut ljusen



Stor flicka kan minsann själv!



Julie poserar för kameran




Ny ljudbok


Den här är det som just nu går i min mobil. Som jag har längtat :) En direktuppföljare till "En nästan vanlig man" En av de bästa böcker jag läst. Den kan jag varmt rekommendera ifall någon vill ha en riktigt bra sommardeckare att roa sig med.






En ny vecka


Idag går jag in på den andra semesterveckan! dagen kommer se ut som följande: Lite städ, gymmet, ut på stan för att hitta en present till systerdottern som fyller år i morgon, sen bara lugnt.
Inte mycket till solväder här inte. Supertråkigt
! Jaja sånna här dagar behövs också. Känns bara bittert när det inte är sol på nåt sätt.

Nej nu ska jag städa! Uppdaterar senare.

Kärlek är...


Haha :P

 

 


En härlig helg avslutad!


Mmm och nu har jag bara två veckor semester kvar :(

Igår blev det en bra dag. Jag låg och solade med C i ett par timmar på Strandpromenaden och efter att ha bättrat på brännan ytterligare så cyklade jag hem, tog en dusch och började göra mig i ordning för kvällens äventyr. Det vankades grillning och spelkväll hos C & J. När älsklingen kom hem ifrån Rc-klubben gjorde han sig också i ordning och vi drog iväg. Det börjades med grillning på ett berg där vi också fick sällskap av S & A som till allas vår lycka bestämde sig för att dumpa sina Crossvm planer och umgås med oss istället. När solen sjönk gick vi in och satt allihopa och drack, lyssnade på massa musik och spelade ett parti med Rappakalja som orsakde stora skrattanfall hos mig. Kvällen var mycket lyckad och vi var inte hemma förrän runt 03 nån gång och jag somnade säkert inte förrän runt 03.45 så det blev en lång natt.

Idag har det inte hänt mycket. Jag har suttit och spelat dataspel typ hela dagen när jag inte har kollat på tv. Nu har vi ätit lite skräpmat och snart blir det ett avsnitt PB. Resten av kvällen blir det superlugnt här hemma! Det får bli några sånna kvällar ibland också ;)

Hoppas er helg varit bra!

Jag avslutar med lite bilder från igår!



Älsklingen blandar några äppledrinkar.



Jag såg glad ut i mina brillor.



Jag lyckades ta en bild där mitt hjärta inte ser allmänt konstig ut eller skitsur



Jag och Charlotte poserar



Folk och fä och en fin utsikt



Vi fick tillslut sällskap



Ett "Jag tar kort på den som tar kort" kort



Vi fick sällskap av måsarna efter lite hjälp av bortkastad korv och korvbröd
Det fanns alltså fler än vi som var hungriga...



...Och törstiga med för den delen



Jag vet inte vad det var som jag tyckte var så intressant på andra sidan?



Jag är inte så full som jag ser ut



Rappakalja pågår!







Gårdagen


Igår så var vi ju på Eclipse. Den var så bra. Framkallade en del skratt och det gjorde det ju inte precis sämre att det fanns en del snygga killar att titta på. Den får ett helt okej betyg av mig. Som vanligt när man läst boken så märker man att många detaljer plockats bort men det är ju så det är med böcker som blivit filmatiserade. När vi kom ut ifrån den stekheta bion så gick jag, min syster och en till runt en kort sväng på stan innan de två satte sig och åt på Pingvin. Jag gick hem efter det och möttes av musik och levande ljus på balkongen. Babe hade fått besök av C & J på kvällskvisten så de satt och njöt av balkongen med en tom vinflaska framför sig och lite diverse annan alkohol. Jag joinade dem med en drink jag själv och där satt vi till efter 01 nån gång och bara hade det trevligt innan vi bröt upp och gick och la oss.

Nu kom jag hem från stranden för ca en timma sen. Bättrat på brännan en del och det känns bra. Nu ska jag snart börja dra på mig sminket och förbereda mig för kvällen som återigen ska tillbringas med C & J och förhoppningsvis min sötnos och hennes kille om de inte åker upp till crossen.

Ha en superfin kväll!

Bilder från igår











Drar till stranden!


Dags att bättra på brännan ytterligare! Ska strax möta upp C på parkeringen sen ska vi cykla till Skepsviken och ta och njuta av solen ett par timmar!

Syns senare!

Solig skön dag


Idag när jag vaknade ringde jag min syster. Vi har pratat om att lägga oss och sola nånstans och idag fick bli den dagen. Tänkte skicka sms till Sara också eftersom vi också pratat om det men så långt kom jag aldrig innan hon skickade till mig. Det blev ett par varma härliga timmar i solen innan jag och syrran gav upp och åkte till stan för att ta en macka och lite cola. Efter det gick vi på stan en stund innan jag gick hemåt. Älsklingen hade precis slutat så jag hann nästan inte komma innanför dörren innan han ringde och ville ha hjälp med att bära in vårat nya bord till altanen. Nu är det ihopmonterat så nu ser vi fram emot en massa sköna middagar där ute :)

Nu ska jag gå ut och njuta av bordet. Avslutar med två bilder från dagen.
Ha en fortsatt perfekt dag!


Moster gullunge sov så gott i sin vagn när vi fikade

Det blev så himla hemtrevligt med ett bord.

 

 


Full rulle


Ja idag har jag tagit en riktig städdag här hemma. Kände att det behövdes, orkar inte med när det ser förjävligt ut och ibland är vi lite lata får jag erkänna. Så medan hjärtat har varit på jobbet så har jag städat och tvättat. Har också hunnit med en stunds solande på den nya balkongen. Bara 45 minuter på eftermiddagen men solen tog ändå kan man säga. Efter solandet tog jag mig ut och motionerade en stund och nu efter en dusch och lite mat så ska jag nog bara ta det lugnt. Kanske blir lite nattsudd på stan sedan om hjärtat orkar. Han ska upp ganska tidigt i morgon. Nej nu ska jag titta klart på "16 and pregnant" som går på tv.

Toodels

Får ju ha lite sommarmusik också!

 


RSS 2.0