Godkväll

 
Haft en dag full av städ och tvätt här hemma! rätt skönt att få det gjort. När Rasmus kom hem från jobbet åkte vi en tur till Torp på jakt efter skor till mig. Hittade inga den här gången tyvärr men kom hem med en ny datormus vilket var nödvändigt då den andra tappar kontakten hela tiden. Har haft den länge och den provade mitt tålamod rätt bra i våras när jag satt med skolarbete. Vi åt en bit mat på Briggen och köpte sedan med oss lite kvällsgott hem för att ha till kvällsfilmen. Ikväll blev det "En gång i Phukett" som vi inte sett ännu. Den var rolig och framkallade många skratt.
 
Nu är det dags att plocka i ordning lite saker inför i morgon och sedan hoppa in i duschen!
Godnatt med er!
 
 
 
 

Nytt försök

 
Hej mina vänner!
 
Har haft en busy sommar och innan dess försvann lusten för att uppdatera helt och hållet. Men jag gör ett nytt försök inför hösten. Blir väl i vanlig ordning uppdateringar om allt från vad jag sysslat med till filmtips. Den som lever får se..
 
Idag ska jag iväg till Vbg och till min mentor som jag ska ha hela hösten. Jag och en annan tjej ska även, förhoppningsvis om inget förändrats, praktisera där hela den här terminen på halvtid. Den andra halvan ska jag läsa kurser. Blir en mycket upptagen höst också kan jag tänka mig. Men det ser jag fram emot. Hösten är en nystart på något sätt.Är ju även mitt sista år i skolan?! känns skönt, vemodigt och stressigt på samma gång. Som någon sa om när jag tar examen: "Då måste du skaffa dig ett big-girl jobb" .. Det ser jag fram emot!
 
 
 

RSS 2.0