-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

The american


Jack (George Clooney) är en yrkesmördare som i början av filmen befinner sig i Sverige. Han blir dock snart upptäckt och blir beskjuten av några svenskar som verkar vara ute efter honom. Han beger sig till Italien för att gömma sig där medan han väntar på att hans chef ska ge honom ett sista uppdrag innan han drar sig tillbaka. Han går till en prostituerad kvinna som han blir förtjust i och ungefär i den här vevan hittar "the swedes" honom och han dras in i en jakt för att ta reda på varför de är ute efter honom, samtidigt som hans paranoia gör att han har svårt att lita på folk. Allt medan han försöker klara av uppdraget han är där för.




Namn: The american
År: 2010
Genre: Crime, drama
Längd: 105 min
Betyg: 4/10 (imdb 6,7/10)

Det var en väldigt seg film. Inte mycket hände. Fokus verkar ha varit på Jacks paranoia och omgivningen i stället för på djupa dialoger och annat. Inte särskilt bra alls. Kollade mest klart för att jag avskyr att sluta se en mitt i. En film kan överraska i slutet men den här föll bara platt tyvärr.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback