Onsdag!


Och en vääldigt spännande dag har gått förbi :P eller inte! har ju varit ledig idag som jag nämde igår och fick faktiskt sällskap. Sambon var för dålig i morse för att jobba så han har varit hemma idag, mestadels sovit så det spelade ju ingen roll, inte vidare roligt sällskap sovande men han är ju lite piggare nu och det är ju bra :)

Vad har jag gjort då? jo jag har slappat, kollat på en grym film som det var meningen att vi skulle se tillsammans men han somnade ju. Well det var " The punisher" iallafall, grym action :) se den!
Hmm vi skulle ha åkt till Vargön nu på kvällen och grillat och haft en trevlig stund med hans föräldrar men det fick ju ställas in tyvärr :( men han har varit hemma hela dagen! underbart iallafall :) och sen är det bättre att sjukdomen hinner försvinna tills våran fest på lördag, vi vill ju verkligen inte behöva ställa in, får hoppas att hjärtat är bättre innan dess! men det tror jag allt, dont worry :)

Snart dags för film! en dokumentär blir det nu :) får se om det är nåt att ha!

Ha en underbar kväll och sup nu inte ihjäl er!

Toodels

Hola!


Hejsan hoppsan! sitter här hemma nu, jobbat hela dagen 10-18 kort dag idag! underbaaaart!

Ledig i två daga
r nu, det är megagott det med! sovmorgon here i come ;) har rätt tråkigt just nu, funderar på att försöka dra med mig sambon på en promenad men han ligger halvdöd i soffan och mår inte bra den stackarn :(
hoppas inte att det är nåt smittsamt :S tydligen magen och magsjuka vill vi ju inte åka på så här nära lördagen då vi ska ha våran efterlängtade inflyttningsfest :)

I morgon ska vi grilla på kvällen med sambons familj! ska bli roligt!

Well nu ska jag göra nåt!

Toodels

Söndag


Tjo! varit hemma hos mina föräldrar idag för att hjärtat skulle greja med sin bil! underbart o komma hem litegranna och få träffa familjen såklart :) händer ju inte för ofta nuförtiden! ätit grillat också för första gången i år. Himla gott får jag säga, åt mig mer än mätt. Sen efter maten blev det "Pans labyrint" redan sett den en gång men det hade inte min mamma så vi fastnade framför den tills vi var tvugna att åka för att vi skulle göra vår rutin-mathandling :D

Nu sitter jag här o bloggar lite snabbt, snart blir det mys i soffan med en bra film innan det blir sängen! Hoppas ni har haft en bra söndag ändå trots regn och rusk!

Tooodels!

Handy"man"


Tjo alles snabb uppdatering! har varit på Torp o shoppat idag, fick köpt en jacka på Mq och en klänning inne på Carling, ursöt! väldigt nöjd faktiskt!

Kom hem för e stund sedan, vi har hämtat vårat matbord så nu är vi igång och fixar, jag har skruvat ihop ett bord :P woohoo handypoäng där ju ;) det var iof inte så svårt men :)

Sitter här nu o tar en cider , lite tidigt kanske men det blir inget festande förrän senare ikväll, tar en bara för att jag var så sugen på en breezer just nu :) får hoppas det händer nåt ikväll, är ju ändå ledig!

Jaja hoppas ni har en alldeles underbar lördag!

Toodels

Godkväll


Har precis varit ute o joggat/gått i 1 timma! underbart skönt i vanlig ordning, får se hur länge lusten håller i sig den här gången :)

Har för övrigt varit en vecka som varit sådär. En mycket god vän var med i en bilolycka i tisdags. Har inte velat skriva nåt innan hon själv "talat" ut om vad som hände men allting gick som tur var bra! det var tydligen en jäkla smäll men hon klarade sig med lite smärtor i knä och en arm. Det kunde gått mycket värre. Fasiken så rädd jag blev eftersom jag fick veta via msn där hennes syster satt senare på kvällen, kompisen skulle komma till mig strax över 17.00 men dök inte upp och jag frågade då vart hon var och systern svarade "på sjukhuset". Vet nu att man inte ska ta något för givet, en olycka händer så lätt. De personerna i den andra bilen klarade sig också bra med lite värk och chock men det är ändå jävligt skrämmande när sånt här händer. Det gick ju bra och alla mår väl relativt bra. Det är det viktigaste. Och det är jag så oerhört glad för!

Annars har det bara varit jobb för hela slanten. cash cash ;) nu ska jag ta en dusch!

Toodeels

Vackert väder!


Åh har precis varit ute o gått en långpromenad i solskenet! en riktigt lång tur blev det  på 1 timma och 20 minuter! är riktigt stolt över mig själv :P stegräknaren slutade på 10428 steg :) pratat med hjärtat hela tiden, han är ju på jobbet nu sen någon timma. Konstigt att man kan fylla upp ett så långt samtal med prat hela tiden även ifall man har träffats hela morgonen och tidig eftermiddag! kunde lätt ha pratat 2 timmar till eftersom jag ringer gratis till hans 3 mobil. Får se om jag är så uttråkad av att sitta hemma ikväll att jag kanske går en runda till, men ska inte lova för mycket :)

Snart kommer Emma hit! vi ska tillbringa en stund tillsammans! alldeles för lite utav den varan för vår del den senaste tiden :( vi klämmer in när båda kan hehe men det är inte tillräckligt! ska bli kul iallafall.

Nej nu ska jag ta en banan o fräscha upp mig lite!

Toodels

Tjo!


Ledig idag! sitter o dricker en kopp kaffe o ska snart gå iväg en sväng med hjärtat till mekonomen o hämta nånting tråkigt, ligger ju väldigt nära här så det är ju inte långt iallafall :)

Helgen har varit bra, fredag blev lugn framför tvn och talang såklart, lite god mat och alkohol innan vi somnade :)
Lördag var det jobb o sen åkte vi hem, älsklingen hade köpt Mario Kart till Wii så den kvällen blev det typ bara spelande hela kvällen, och lite god mat :)
I söndags blev jag väckt tidigt, älskling ville att jag skulle följa med o kolla på en bil men efter många om och men så åkte hans far med och jag stannande hemma och grejade, fick ett snabbt besök av Emma, Niklas och Emmas systerdotter Alice. Sen på eftermiddagen så ringde han o sa att han var på väg hem så han tog vägen om och hämtade mig och så åkte vi till Vargön och grejade lite med den nya bilen :) eller han grejade och jag solade ansiktet sittandes i en solstol :P sen åkte vi hem :)

Korta drag, hinner inte uppdatera en novell om vad som hänt i helgen men det där sammanfattade väl det mesta!

Dags o dra snart! Toodels

God kväll!


Dagen har inte varit så bra precis som jag förutsa i morse :( det var inget kul att jobba med en förkylning, och jag veeeeet att jag har en tendens att bli gnällig och allmänt jobbig när jag blir lite sjuk men jag är sån i naturen :P huvudet har känts tungt och jobbigt hela dagen och jag var slutkörd även ifall jag bara jobbade 9-16 idag så när jag kom hem hälsade jag snabbt på hjärtat mitt (som låg och sov i soffan framför Simpsons :P ) och sen däckade jag i vår häärliga säng i våra nybytta sängkläder med linser i och allt! vaknde till efter ett tag och plockade ur dem snabbt för annars tar ju ögonen stryk men sen somnade jag om igen tills hjärtat kom och la sig brevid mig och vi låg och småpratade en stund. Sedan hade han tydligen bestämt sig för att jag skulle laga maten idag och det börjar arta sig ;) så mycket tillsägningar fick jag inte, men jag står så handfallen i köket, står och fånstirrar och säger "vad ska jag göra nu?" stup i kvarten så jag ska nog vara glad över att han ha så bra  tålamod mitt hjärta :P särskilt idag när jag varit en riktig plåga och blivit väldigt arg på saker som inte gått min väg, tillexempel att inte skalet på vitlöken ville lossna, en förkylning som sitter tungt i huvudet OCH pms, underbart :PJaja maten som tillslut blev lasagne smakade himla gott och vi åt vid tv:n och fixade i ordning efter oss och nu njuter vi väl egentligen av kvällen, jag framför datorn o han framför tv:n blir nog snart sängen! får hoppas att jag kan sova ordentligt, vill inte ta nässpray för det gjorde det knappast bättre förut så jag får väl vara ett snarkande monster inatt haha, har tydligen snarkat som en gris i natt, det kommer när jag är förkyld. Får väl låta honom somna innan mig då så han slipper lyssna på eländet! haha

Avslutar med en fin låt! nu blir det natten!
Toodeels


 


Förkyld!


Japp vaknade på det roliga sättet i morse, inte så himla allvarligt jag orkade ju upp men faan vad jag hatar att vara förkyld, får hoppas att jag håller hela dagen bara! får väl skriva lite efter jobbet om jag lever då :)
kort dag idag 9-16 :) underbart!

Byee

Irriterande!


Ja den här morgonen började lite halvbra sådär, jag gick upp klockan 07.30 eftersom jag började kl 09 trodde jag, som tur var tittade jag på schemat runt kvart i 8 och upptäckte då till min förfäran att jag var ledig idag, skit kunde ju ha sovit längre :P haha men istället för sängen så blev det ner till tvättstugan och början på en dag med en sjuhelsikes massa tvätt! allt vi köpte på Ikea ska tvättas plus våra kläder så jag tror det blir 6 tvättar sammanlagt! lika gott att få det gjort, hälften utav sakerna är ju bara till att slänga in i tumlaren så är det torrt sen så :)

Förövrigt har det blivit lite städande! vill bli klar med allt så att det blir tid för en promenad  o kanske lite kaffe hos syrran sen när Rasmus kommer hem!

Så ser min dag ut! kanske uppdaterar senare om nåt skoj händer!

Toodels

Wii fit- nya träningsmetoden?


Åh jag vill verkligen ha Wii fit! verkar som om det är ett jäkligt bra träningssätt med vad jag har förstått det som en massa olika träningsvarianter och en slags våg man står på för att mäta ens rörelser. Inte bara att jag varit sugen på att införskaffa det ett tag nu, fit har också fått mycket bra kritik i bla tv och i tidningen "Metro" och det gör mig ännu mer nyfiken på att pröva på :) synd bara att det är rätt dyrt ca 1000:- för paketet, det är ju som kritikern säger att man sparar in det om man räknar på vad ett gymkort/friskis kort kostar på ett år men det gäller nog inte om man inte har Wii från början. Känner ingen som har testat själv så nån åsikt förutom medias har jag ju inte tyvärr, kan ju kännas som att köpa grisen i säcken. Jag väger fördelar och nackdelar, jag älskar ju att springa men variation förnöjer ;). Får se om jag kan lägga till det i samlingen under "spel"  inom kort, den som lever får se!




Måndag


Ännu en gång och första dagen på en ny arbetsvecka..Min dag har varit ganska så sysslolös:
Jobb 10-19 tusenochen saker att göra, stress i vanlig ordning, blev dock nöjd med min insats, hann ganska så klart iallafall :) när jag slutade så åkte jag hem till sambon som stod och väntade med en halvklar sallad. Den blev supergod när den väl var klar iallafall. Nu ligger han och sover, ska ju upp tidigt i morgon och jag ska nog snart krypa ner i soffan med min bok en liten stund innan det blir sängen för min del, somnade megatidigt igår och vaknade pigg och utvilad, vill göra detsamma i morgon så det blir nog ingen sen kväll för min del.

Hoppas första dagen på veckan har varit Ok för er med!


Ikea


Idag har vi varit iväg till Ikea för att handla klart det vi behövde till lägenheten! är supernöjd med allt som vi inhandlade :) fick tyvärr inte tag på allt vi ville ha, vissa saker fanns det lite att välja mellan men sånt är livet, vi får dra en omgång till till Mio eller nån annan butik. Fick också köpt matbordet vi tänkt, dock så kommer det om ca 1 vecka men vi får väl stå ut, haft e bra dag iallafall :) nu känns det ännu mer hemma här! underbaart! fick tom köpt lite växter, får se hur länge vi kan hålla dem levande :) nu ska vi snart iväg och köpa thaimat :) lyxar till det litegranna ikväll :)

Förövrigt har helgen varit bra! i fredags blev det middag på Cheers och ett x antal drinkar/öl/cider/shottar tillsammans med min arbetskamrat och hennes kille, kvällen avslutades med lite guitarr hero hemma hos dem, mycket niice kväll får jag säga!

Igår tog vi det lugnt :) kom i säng sent i fredags natt så vi sov till efter 12 nångång, sen åt vi frukost, senare på eftermiddagen kom Emma o Niklas hit och hämtade oss och det blev en tur på torp, sen så åkte vi hem och inväntade att klockan skulle bli 18.30 så att vi kunde gå på bio :) såg Superhero movie, inte så jätterolig men den dög väl :) efter filmen blev det bara lugnt, lite tvtittande och en sväng med bilen innan de åkte hemåt igen och vi blev ensamna igen, då roade vi oss med att titta på en halv film innan vi typ slockande, jag var ju mer eller mindre dödstrött och vi skulle ju upp ganska tidigt idag så det var ju inte nån idé att ha en sen natt så det blev sängen strax efter midnatt nångång :) Så har helgen varit! ska kura ihop mig i soffan brevid sambon nu, är så himla trött vet inte vad som är fel på mig men jag är ju sjukligt trött haha :P

Hoppas ni har haft en lika trevlig helg som jag har haft!


Bye


Tors 10 april


Tjo! sitter o tar det lite lugnt nu, har precis varit ute o sprungit :) känner mig jättenyttig i vanlig ordning :)
Förövrigt har dagen varit lugn, jobbat 12-20 innan jobbet blev det en långpromenad med hjärtat runt stan som avslutades med ett systemet besök :P i morgon blir det lite party nämligen :) sen gick vi in o handlade lite käk och gick hem och åt frukost tills det var dags för mig att dra. På  jobbet var det lugnt, har hunnit jättemycket idag så jag är nöjd med dagens jobb-insats hehe :) hade för skojs skull på mig stegräknaren nästan hela dagen idag för att se hur mkt jag egentligen går och den stannade på över 15000 steg, wohoo :) får försöka slå personligt rekord nån dag hehe.

Nej nu ska jag dricker ett par glas vatten sen får vi se hur länge jag orkar vara vaken innan jag slocknar, hjärtat jobbar till kl 00-00 idag så jag orkar inte vara vaken så länge :( han ska vara hemma i morgon pga ryggont också, lyyyyx vill också :) well jag får väl slita och ha mig, jobbar ju bara 11-18 så jag överlever nog!

Toooodeels

Sen måndagskväll


Helluu, inte bloggat på ett par dagar, sorry för det! vet att ni dör av nyfikenhet för att få läsa om vad jag har gjort i helgen :P haha har ju ett genomsnitt på 5-6 besökare per dag så nån är ju iaf intresserad :P

Fredag blev lugn, kom hem sent till sambon som låg i sängen och sov :P vi gick direkt iväg och fuskade med att köpa Mcdonalds o pizza, fy faan, osunt! men det fick bli så, ingen orkade laga mat. Det blev en myskväll med Talang på tv och sen en film vi inte orkade se klart på innan vi blev för trötta :)

Lördag, joobb 10-16! sen hämtad av sambon som tillbringat dagen i Vargön för att visa upp sin bil för en köpare, en affär blev gjord så nu är den såld! både roligt och tråkigt men men. Nåja, kom hem och var så jääkla trött så jag la mig ner i sängen o skulle vila ögonen en stund,  vi skulle ju vara hos hans föräldrar och äta middag vid 18,00 men vi försov oss :P han la sig ner brevid mig, jag bad honom väcka mig ett klockslag ingen av oss trodde att vi skulle somna men det gjorde vi :P så det blev stressigt, sprang nästan ifrån spelet, alkoholen. Vände i trappan för att hämta de sakerna och glömde då påsen med ombyten vi hade, så typiskt :P väl framme ca en kvart- tjugo min senare så blev det thaimat och sedan  blev det Alfapet som vi spelade parvis i lag. Väldigt roligt efter ett par glas vin/drinkar/öl/cider :P blev en del regel"tjafs" innan spelet var slut och vi faktiskt vann! wohoo, fick en present i form av en väldigt fin vas som kommer göra sig fin i våran lägenhet. Typ efter det blev det sängen, somnade typ på sekunden, var helt slut!

Söndag: vi gick upp vid 10.00 fick en härlig lyxfrukost med en massa gott till och en stund efter var det dags att dra! vi åkte till Uddevalla igen, mötte upp syrrans kille med hans firmabil och åkte till Mio och hämtade våran soffa och tvbordet!! äntligen! tror inte ni förstår hur lyckliga vi var när vi efter ett par om och men ( nja Rasmus dårå ) fick ihopmonterat allting! det blev så jääkla fint! sen åkte vi förbi Mio i Herrestad på väg till Torp och köpte en matta som passar utmärkt ihop med allt annat! nu blir det Ikea nästa helg och sen är vi så gott som klara! uuuunderbart åh vad jag har längtat! hehe :) På kvällen blev det faktiskt en bowlingtimma med Sara & André, mycket trevligt! det får vi se till att fixa fler gånger, fler dubbeldejter! kul o träffa Sara också, inte blivit så mycket med det den senaste tiden, tråkigt! sen på kvällen blev det en film, "Cloverfield" blev det, ännu en "världen går under" film med aliens från yttre rymden :P dock inte den bästa jag sett, då var "The mist" bättre faktiskt, Cloverfield var så mörk hela tiden och det var bara filmat genom en filmkamera hela tiden, ett minus för det, man såg knappt vad de gjorde ibland.. Jaja sen hände det inte mkt, vi gick o la oss typ :)

Idag har jag jobbat 10-19, när jag var påväg hem ringde jag min kära mor och gratulerade henne på namnsdagen, det är Irma idag :) fick veta att de var inne i stan så jag frågade om de ville komma bort på lite kaffe, bor ju som bekant max 3 min från Kampenhof där de var så de tackade ja. Så kvällen har jag tillbringat med min mamma och två yngsta systrar vilket resulterade i en hel del Wii spelande och en massa snack om allmänna saker, mycket trevligt! de stannade till efter 21.00 nångång och när de åkte så tog jag hand om disken, duschade och satte mig här för att blogga i väntan på sambon som borde komma hem snart!

Hoppas ni hade en angenäm helg och trivsam första arbetsdag eller vad ni nu sysslar med på dagarna!

Toodels

Åh så underbart!


Har precis varit ute en stund o gått i det vackra vädret! trodde sträckan skulle ta mycket längre tid men jag gick ju ganska fort också, lite powerwalk, nyttigt ;) snart kommer sambon hem och då ska vi ta en fika på en uteservering, fiken hade fullt upp idag såg det ut som, senare ikväll blir det självklart en joggingrunda och sen god mat, tror det skulle bli köttbullar o potatis idag, mums! det är min lilla mästerkock bra på :) Ja så ser dagen ut! hoppas ni har det underbart o njuter av vädret som jag gör :) dags för 3e koppen kaffe o sen kanske börja göra sig iordning!

Toodels

Hellu hey


i morgon är jag ledig! hur gott som helst :)

idag har jag jobbat mellan 9-16, sen åkte jag hem o käkade mat, middagen var serverad när jag kom hem, så ska det vara ;) väldigt god mat! sen åkte vi hem t syster min för att ge en blomma t hennes kille som fyllde år igår, fick i vanlig ordning en stund med mina supersöta syskonbarn, riktigt kul i vanlig ordning.
Jaha efter det har inte mkt hänt! vi kom hem o typ bara slappade, sånt är livet ;)himla gött!

Åh vill shoppa lite nya kläder, är himla sugen alltså, behöver tröjor, känns som att alla mina kläder ligger nedpackat :S jag har fått lite kritik för att jag inte har tömt påsen där allt finns ännu, den står tydligen bara ivägen :P i morgon ska jag nog göra slag i saken, ska tvätta litegrann hade jag tänkt, egentligen borde jag rensa ut mer men det är gamla godingar jag inte vill göra mig av med ju, även ifall jag inte använder det :S en vårjacka ska ju snart inhandlas också, vill hitta en snygg kort, har ingen sådan och jag vill ju kunna använda sommarklänningarna jag hade förra året, har alltid så svårt o veta vad man ska ha över en klänning överlag, är ju inget modefreak precis o som ni kanske förstått har mina pengar det senaste gått till lägenheten, första prio behöver en heel del nödvändiga saker till. men snart är allt klart, soffan kommer ju kanske på fredag! åh vad jag hoppas, hoppas, hoppas, känns på nåt sätt som att sista handen blir lagd då :)

Nu ska jag nog kika på ett avsnitt Grey o sen krypa ner bredvid sambon, är ju iof ledig i mon men det är inget fel med att komma upp i tid ändå, tooodeels

Efter jobbet :)


Japp nu är jag hemma, det har varit en bra dag idag! kort dag på jobbet o sen hem direkt till sambon, hann typ inte vara hemma längre än ett par minuter innan han hade bestämt sig för att vi skulle dra ut o springa så det var inte mkt till att säga emot :) himlans vad nyttig man kan vara då :) nu har vi sprungit två dagar i rad o flera ska det bli! direkt när vi kom hem så blev det lasagne, jag ÄLSKAR lasagne :) nu ska vi bara ta det lugnt o fint med lite kvällsmys, hoppas ni har en lika trevlig kväll!

Innan jobbet


Japp ska snart dra iväg t jobbet, har en riktigt slapp vecka denna veckan så jag slutar tidigt 3 dagar i rad! underbart :)

Vi firade våran halvårsdag med att gå ut o bowla, det gick inte så bra för min del :P jag förlorade såklart men jag skyller på de två skolklasserna med småbarn som var där o skrek, kunde ju inte koncentrera mig :P dumma småbarn haha. sen gick vi och åt på restaurang, otroligt god mat! där blir det fler besök i framtiden! sen gick vi hem och bara tog det lugnt och njöt av varandras sällskap ännu mer framför en film med nybakad sockerkaka innan hjärtat gick o la sig, han skulle ju upp tidigt. 6 månader har gått och de ska komma och gå många fler månader, mitt liv är så rätt just nu, var så kul o fira tyckte jag, är verkligen speciellt för mig eftersom det är mitt första långa förhållande, livet är perfekt helt enkelt :)

Igår slutade jag kl 17.00, hjärtat kom oväntat och hämtade mig eftersom vi behövde lite ingredienser till dagens mat, och så hade han tagit sin andra bil som vi inte åkt sen han ställde in den för vintern, snart ska den säljas, lite småtråkigt men fick iallafall åka lite innan, han har ju inte hittat nån seriös köpare än så vi får se hur det går :) Ingen som vill köpa en bmw möjligtvis? ;)
Iallafall åkte vi hem och började laga mat, baconinlindad kyckling i sås och ris till, jäkla lyxmat en vardagsmat :P men man måste få unna sig utav livets goda haha. Efter det så drog vi ut och sprang igen, helskotta så duktiga vi börjar bli, mycket roligare att springa flera personer har jag märkt. Efter dusch ochh övrig uppfräschning så var ungefär dagen slut, han gick o la sig o jag satte mig för att läsa. Så var våran dag iallafall!

Nu ska jag dra till jobbet snart! ha en helt underbar dag :)

RSS 2.0