Hey en med samma problem som jag ju ;)

www.tjuvlyssnat.se

En man ~50, med utländskt påbrå, kommer in och går raskt fram till första bästa lediga säljare.
Mannen (rappt): Jag ha ett problem!
Säljaren: Ja, okej.. Vad har du för problem?
Mannen (viftandes med sin telefon): Alltså.. Varje morgon, klockan åtta någon ringa mig. Jag svara. Men ingen svara. Det är någon som heter SNUSSER!!
Säljaren (förvånat och osäkert): Jag tror att det är ditt alarm som ringer?
Mannen (aningen röd i ansiktet): Okij.. (han går raskt ut ur affären.)

jag vet hur det är.. den där jävla snusser ringer mig varenda morgon klockan 8 också :D

Jag vet inte hur det kommer sig att jag känner igen mig så mkt i det som läggs ut på den här sidan :P
Men jag har verkligen sjuk humor :P

Tjej ~20: Kan du typ prata med dig själv i huvudet?
Kille ~20: Ja, det är väl inte svårt!?
Tjejen: Men alltså ha munnen stängd och prata med dig själv, fast tyst.
Killen: Ja!
Tjejen: Så du kan säga typ ?bajs? eller nåt? I huvudet.
Killen: Öh, ja. Tänka kallas det!
Tjejen: Är det tänka? Jag trodde det var typ när man funderade på saker. Inte när man sa nåt till sig själv? i huvudet? tyst.


Jag skrattade gott åt denna :P fråga mig inte men jag är sjuk, utan tvivel

Gatan är full av synthare och gother efter en konsert med Nine Inch Nails.
Man ~40 (med hög försäljarröst): Begagnade rakblad säljes!

Hahahahaha

Flicka ~6 springer fram till sin lillebror ~4 som har på sig en Spindelmannentröja och äter en Spindelmannenglass. Det märks att flickan är arg på sin lillebror.
Flickan (skriker): Spindelmannen är gay!

skrattar så tårarna rinner, jag är nog trött :P

Lite sant kanske:

Ett gäng går förbi med pappskyltar i händerna. På skyltarna har de skrivit siffror från 1-10.
Tjej vid sidan av: Vad ska ni med dom där till?
Kille med skylt: Döma skatetävlingen?
Tjejen: Vadå? Varför ska ni göra det?
Killen: Vi är stockholmare! Det är det vi gör - dömer folk!

:P

nej sovdags nu,  bye flamingos igen


Blää

Det har fanimej börjat bli megakallt ute nu :S jag trivs verkligen inte med det, då blir jag konstant förkyld direkt :s inte bättre av att ta kvällspromenader där det blåser så ordentligt, men ja får skylla mig själv, jag borde ta på mig jacka men det är så soligt o fint på morgonen så jag tror aldrig att jag behöver det..
Det värsta med allt är ju att någon uppenbarligen vill snåla med värmen eftersom det är äckligt och jag menar verkligen äckligt kallt på jobbet :S går omkring o fryser heela dagarna och idag hade jag ändåså en härlig varm tröja på mig, faan sätt på värmen!!

Ledig i morgon o så skönt tänkte jag men någon där uppe lär ju hata mig! istället bokar de in en tid hos djävulen  klockan 08.10 på morgonen! fan jag går ungefär upp då när ja ska jobba! sen är jag ju livrädd för kärringen också av skäl som man kan klistra in ordet skadestånd i :S kanske inte behöver gå närmare in på det nu men jag är verkligen rädd för henne, får tänka på att det komme gå bra

Kanske ska träffa Emma i morgon, som vanligt fullt upp på varsinna håll men man måste ta sig tid, en annan  kompis fick mig att förstå vikten i att hålla sina nära intill hjärtat för det kan hända vadsomhelst, helt plötsligt utan förvarning kan de gå bort, eller bli sjuka..
Jag beklagar sorgen, livet är verkligen orättvist ibland.. R.I.P

Jag ska se till att behålla de jag älskar nära mig, och se till att de jag bryr mig om inte glider ifrån...
Ska också se till att träffa dig oftare :D en gång i  tiden som fastklistrade vid varandra :) livet delade våra vägar men vi får anstränga oss för att inte komma ifrån varandra :) fast det tror jag inte går :D

Jag har aldrig upplevt sorgen av en nära som gått bort men det är min värsta mardröm, tror aldrig att "Jag älskar er" kan sägas för ofta :) ja ni vet vilka ni är

Nu ska jag brygga lite mer kaffe i think :)

Adios flamingos

Sunday


En rätt fin söndag idag faktiskt :D

Oh sovit 6 timmar inatt o vaknade ändå pigg o glad 1 timme innan klockan ringde :S konstigt jag funkar egentligen haha :)

Fick köpt den nya datorn igår, så härligt, lite snabbare o bättre om man säger så :)

Nu har lönen gått in :D ska shoppa som en gaalning, får se om nån av hjärtevännerna har tid o åka t gbg snart, måste köpa en jacka att ha till hösten!

Åh har iallafall lagt ut pengar på Dandy shortsen jag velat ha i en månads tid, de var sänkta 100spänn inte så mkt men ändå, weeii :D blev jätteglad, kunde inte låta bli :D

Kalas idag! syrran fyller 23 idag! dit senare o äta gott haha :)

Jaja nu kaffe :d

Work, Work, Work


*Puh* tillbaka efter semestern.. Det känns verkligen, knappt orkat med sen jag började ordentligt igen.
Är riktigt jäkla glad då ja fick reda på att jag skulle fått 4v betald semester som jag inte trodde så ja tog inte ut all ersättning så kan ta ett par dagar ledig till om jag vill o det med fullt betalt! uunderbart, trodde ju ja inte skulle få nån lön o leva på i augusti så jag valde o ta semesterersättningen då istället o strunta i pengarna för  juli men det löste sig ju.. En stem som lossnade från mitt hjärta, har en massa saker  jag vil köpa denna månad ju!

Weeii vi fixade biljetter till Marilyn Manson i gbg den 17e december :D hur  jääkla kul ska inte det bli då? jag längtar tamejfan redan! där kan man ju passa på o ta ut lite ledighet också! gottgottgott!

Om lönen räcker till blir det nog ny dator denna månaden också, tänkte köpa lite småsaker till lägenheten men det är dumt när man kan önska sig det i födelsedagspresent ;) man får  ju faktiskt vara lite smart :D

Dock kort dag på jobbet i mon 10-17 uunderbart! men sover tyvärr lite dåligt nu igen så det är inte kul o gå upp på morgonen men det är periodsvis så det släpper väl snart!

Nu dags för sängen!
Puss på er som är värda en puss

Love ya

Ledsen för seg uppdatering :D

Jag har varit lite seg med uppdateringen! jag ber om ursäkt för detta!
Ska försöka ta allt i så bra ordning som möjligt men det kan bli lite rörigt..

Kan börja med att skriva att ja ibland inte tror att ja känner folk längre, särskilt två personer jag tänker på, jag vet inte om jag har överreagerat men med tanke på omständigheterna så tror ja inte det. Jag har blivit ordentligt sårad, mest på en av er. Det kommer ta ett tag o komma över det för det tog mig faktiskt hårt, typ som att mina bekymmer inte betyder någonting och att allt kretsar runt er båda. Jag har uppfattat det så iallafall men jag gör mitt bästa för att glömma av det nu iallafall, och kom inte o säg att jag skriker över ingenting för tänk om det hade varit omvänt istället så hade vi fått se hur detta hade tagit. Men mycket blir sagt på fyllan så ska väl inte försöka göra alldeles för stor affär av det iallafall, tycker ju om er så mycket :)

Mycket bra kommer ur det dåliga också...

Var o såg Emma o hennes killes nya lägenhet och sov över där tills igår, vilket mysigt plaace! där kommer ni trivas även ifall jag längtar ihjäl mig efter min prinsessa varje dag! fast sen så har vi ju träffats en del ändå och det är ju tur!

Totalvänt på dygnet, inte bra alls, börjar snart jobba! fast det ska bli kul, tre veckor då jag nästan inte gjort nåt har slitit ut mig:P

Så, snart dags för sängen! massa o göra om ett par timmar, eller inte :D ska iaf ner till affären o handla, typ slut på mat igen så det är ju nödvändigt :)


Jahapp, Adios flamingos!

Söndag igen!


Oh då ska vi se.. första veckan på min semester är slut! 2 veckor kvar :P Oh så sköönt :D

Jag har bara segat heeela långa helgen! skönt o få ta lite tid för sig själv, kika på film på datorn o bara slappa :D skulle ha varit iväg på fest hos Rasmus men fick nån 24 timmars sjukdom igår, seg, yr i huvudet och varm som en platta ungefär, kände inte för att röra mig en centimeter ur min säng typ! men men det gick över till idag! var meningen jag skulle se hjärtevännens nya lägenhet men det gick visst nån skit där också så hon mår inte heller bra :( stackars min gumma :(

Well, jag har städat som en gnu idag o sen tränat litegranna.. Nu sitter jag framför min dator o funderar på att ta nåt att äta men jag orkar nog inte, skulle ha åkt hem men de svarade inte hemma av nån anledning så ja får väl åka i morgon då istället :) ska ju bli soligt ett par dagar så då får man utnyttja att de bor knappt 5 min ifrån stranden ;)

Jag o min gumma, dock lite gammal bild men den e fin

..

Attans den blev lite stor men skitsamma :)

Till nästa gång: Ta hand om er och om alla andra ( lät liite som han gubben med talkshowen där alla är galna, tappat hans namn för tillfället =)

Adios flamingos!

Solbrun o megatrött :)

Hola!

Haft en megahärlig vecka hemma hos mamma o pappa! åkte hem i måndags och låg hela dagen på stranden, blev ganska brun då :) sen har det varit kul o få träffa syskonen och bara bli ompysslad hemma :D igår var jag, mamma, pappa, Angelica & Louise på Liseberg :) jätteroligt! lillsyrrorna åkte faktiskt fler saker med mig än vad de flesta av mina kompisar gör haha :) jag trotsad min höjdrädsla som vanligt, jäklar vilken kick man får av det :P ohja en riktigt kul dag igår faktiskt, lite långa köer på allt dock! träffade även Rasmus där, kuul vi åkte Kållerado ihop :)

Idag har jag legat på stranden :) gah tror ja bränt mig lite men men det gör inget för nu börjar jag bli brun :D weei o hela nästa vecka ska bli lika fin så då får man nog solat en del då med :)

I morgon blir det antagligen partyyy! weeii :)
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me

Walking away I see the pain
You put me through
Lost in your game to change the same
Forever gone, forever you

There's something very wrong about this
I think you knew all along somehow
You'll only take me to change my mind
And leave me broken and defeated

So far away I see the truth
I see through you
Now that I know the way you play
I don't want to

Walking away I see the pain
You put me through
Lost in your game to change the same
Forever gone, forever you

Byeee


RSS 2.0