Dagen efter..


ja nu har vi äntligen vaknat till liv. Jag mår faktiskt bra eftersom jag hällde i mig vatten igår efter att jag kom hem! Ja igår hade vi en tjejkväll jag och Sara och vad kul vi hade :) Det blev god mat, godis, melodifestivalen och en hel del dricka. Sen bar det av mot Mortens för en danskväll ute.

Nu ska jag bara slappa! Ha en underbar söndag



Vi åt bil-limousiner igår :D


Bröllopsfotografen


Den såg vi äntligen igår. Hade faktiskt sett framemot det. Den verkade himla kul. Dock var den inte så rolig som jag trodde men men.. Förväntningarna var kanske lite för höga?



Namn: Bröllopsfotografen
År: 2009
Genre: Komedi
Längd: ?
Betyg: 3/5



Freeedag!!


Och jag är supertrött! Fick jobba en timma extra idag också pga sjukdom så jag gick 10.0-19.30. Segt på en fredan men jag skulle ju gått 12-20 så jag får väl vara nöjd.. När jag slutade blev jag hämtad av älsklingen och sen blev det McDonalds för en sallad.

Dagen har varit bra annars. Bokrean är i full gång och dagen har trots allt sprungit iväg. Jag ska dock jobba i morgon också så det blir inte en sen kväll för mig idag.

Ha en bra kväll!

Sånna skämt var inget för mig


Jag och älsklingen satt i soffan och kollade på hockeyn igår kväll då han plötsligt säger att han ska dra ett skämt för mig.

Han: Deer says to bear *paus* Why the big paw's?
Jag: Va? (ser typ väldigt fundersam ut)
Han: Ja alltså "Renen till björnen: Varför så stora ramar?"
Jag: Va?
Han: Ja.. Ramar heter "paw's" på engelska och uttalas likadant som paus. Det är en paus imellan "Deer says to bear *PAUS* why the big paw's? Förstår du?
Jag: Ja jag förstår men den var inte rolig. Vadå "Why the big paw's" Björnen kan väl inte rå för att den har stora ramar eller? Det har ju bara växt på den.
Han: Åh du förstörde skämtet. Varför skulle du sönderanalysera det?
Jag: Det var inte roligt...


Så kan det gå...

 


Shitty day

Godkväll!

Idag har jag nog haft en av mina sämre dagar. Har sovit uruselt igen. Sen så var det min städdag och det betyder ju en timma tidigare upp än vanligt. Det enda positiva med det är väl att jag går en kort dag då. Idag 9-17 och det är himla gott ibland. Efter att jag kom hem har jag inte gjort mycket. Jag var lite frusen så jag tog en kokhet dusch och passade på att lyxa till det med en hårinpackning. Sen satte jag mig med en filt i soffan med datorn i knät och kollade på ett par avsnitt Lost. Så har min kväll sett ut!

Nu ska jag snart gå och lägga mig hade jag tänkt. Kommer nog kunna somna som en gris :P

Ha en bra kväll!


Film

Ja när vädret inte tillät att man gick ut blev det lite film istället..





Namn: The pursuit of happyness
År: 2006
Genre: Drama
Längd: 117 min
Betyg: 3½/5

En bra rulle jag missat. Lite sorglig men klart sevärd!

 


Sol idag


Ja titta solen tittar fram! Härligt väder i jämnförelse med igår. Ingen kommentar. Ni vet vad jag pratar om. Jag var himla glad över att jag inte jobbade för jag hade nog inte kunnat ta mig till jobbet. Alla bussar var inställda och det var så tyst och lugnt här (borträknat blåsten)

Sorry för dålig blogginspiration. Här hemma är det en lugn söndag med kaffe. Senare ska vi iväg hem till syrran och fira Felix som blev 3 häromdagen. Min sötunge :)

Hoppas eran helg varit bra!

 


ZzzzZ


Precis så känns det i mitt huvud just nu. Jag var uppe tidigare än normalt eftersom jag igår kväll trots allt bestämde mig för att gå och göra provet idag ändå. Så! Nu är det äntligen gjort! Känns bra ändå för jag känner att jag inte hade kunnat göra det bättre även ifall jag pluggade två veckor till. Jag tror det gick bra men det återstår att se. Det var ganska svårt. Godkänt får jag ju men jag är ute efter högre betyg så jag håller tummarna för att jag blir positivt överraskad.

Håller precis på med min andra kopp kaffe. Måste försöka vakna till liv eftersom det snart är dags att dra mig till jobbet. Jobbar till stängning idag så jag kommer hem sent. Underbart!




Det är sol idag! Skönt det men tur att termometern visar -2,0 för då blir det förhoppningsvis ingen slask ute. Det är ju det värsta som finns!

Ha en bra dag allihopa! Ska jag med ha och hoppas att jag inte somnar. Haha


Alice i underlandet



Ja den tredje mars kommer den ju äntligen! Ska bli så himla kul att se den. Kändes som att det var längesen jag började tjata om den här filmen. Tror inte jag är den enda som kommer se den på bio

 

 


Tisdag kväll

Hallå!

Nu är redan den här tisdagen slut! Det gick fort. Dagarna flyger iväg i vanlig ordning och ibland känns det som att jag inte har tid att stanna och njuta av livet. Jobb, plugg, sömn. Mycket mer hinner jag inte med.

Dagen har varit helt okej. Det har snöat ännu mer om nu någon råkade missa detta. Har hunnit lagom på jobbet och det har varit lugnt och fint. Snart blir det sängen eftersom det återigen är dags för skola i morgon. Livet går efter schema utan fördröjningar.


Bäst idag: Åh jag kan nog inte säga nåt konkret faktiskt
Sämst idag: Hur idiotiska kunder kan få en att att tappa fattningen då de försöker vända allting till sin egen fördel.

Okej! Så står det till... Hoppas dagen varit bra för er iallafall. Tror jag ska nog snart börja dra mig mot sängen. Det blir en lååång dag i morgon!


OS

 Nu sitter jag o kollar på OS på tv. Det ser bra ut för de svenska tjejerna! Hejja Sverige!!



bild från aftonbladet.se




Film





Namn: Young Victoria
År: 2009
Genre: Drama, History
Längd: 105 min
Betyg: 2/5

Jag gillar historiska filmer men den här var lite långtråkig och seg.
Inte värd att slösa bort en stund av sitt liv på.



Alla hjärtansdag!


Nu ska vi snart iväg till Sara & André för ett glass vin innan vi går till Kvarterskrogen och äter en bit mat. Ska bli mysigt! Ett perfekt sätt att tillbringa den här dagen på!







Apanage, epitet, dekolletage


Jisses det snurrar i huvudet på mig.. Sitter och pluggar lite till mitt ordprov. Det går väl bra antar jag. Har fixat ett program via skolan där man kan sätta in alla ord i olika korsord och de hjälper ju litegrann. Caramba! Nu ska jag bara lära mig alla prefix såsom tex: retro, kontra, para, poly osv i det oändliga. Prov väntar eventuellt nästa vecka. Bara till att plugga på!

Får gratulera min älskade lillasyster som idag fyller 18 år och firar det med en förlovning med sin pojkvän. Shit unge på väg och förlovning :S hon är sex år yngre än mig och ligger way ahead. Haha jag ska inte bli bitter ;) Vi ska iallafall fira henne med att äta mat senare ikväll. Ska bli mycket trevligt tycker jag!

Nej nu ska jag gå och rosta mig ett par mackor. Är dödshungrig! bara druckit två koppar kaffe idag men inte ätit nåt!

Ha en fortsatt bra lördag!



Bättre sent än aldrig


Jag har varken hunnit läsa eller sett Snabba Cash ännu. Haha.
"Dags att göra något åt det"
Tyckte jag och laddade mobilen. Har inte kommit mer än 12 spår ännu men hittills håller den ju måttet.  Får se om den håller rakt igenom








Hellu hellu


Min tredje dag uppe med tuppen. Bläää! jag har knappt kunnat sova på natten heller eftersom jag blir så stressad.

Idag har det varit städ på schemat. Det är ganska bra eftersom jag jobbar 09-17  de dagarna. Det är ju ganska gott att vara hemma tidigt. Dagen har bara sprungit iväg. Inget särskilt skoj har hänt. Nej det har varit en helt vanlig tråkig dag.

Känner att inspirationen inte flödar just nu. Ska nog sätta mig och plugga lite till mitt första svenskaprov! Ha en bra kväll!


About Schmidt



Namn: About Schmidt
År: 2002
Genre: Drama
Längd: 125 min
Betyg: 2/5

Jag trodde nog att filmen skull vara bättre än vad den var. Förstod inte riktigt vad filmen gick ut på. Nej det var nog två timmar jag kunde ägnat åt annat.



The Ugly Truth





Namn: The ugly truth
År: 2009
Genre: Komedi
Längd: Ca 100 min
Betyg: 3/5

En film med supersnygga Heigl. En rolig komedi jag rekommenderar. Stundtals lite smörig och man förstår hur den kommer att sluta men den var underhållande ändå!


Ännu en tråksöndag


Men det är tur att vi hade så kul igår då så att jag stått ut med tristessen idag :)

Vi var ju på Träffen igår för att dansa lite bugg till de som uppträdde som vi trodde var Arvingarna. Det visade sig dock att nån av oss hade kollat fel på en månad så det var Torgny Melins där istället. Kanske inte nån höjdare så enligt mig men dansa går ju alltid göra ändå så vi började kvällen med att bli bjudna på mat hos älsklingens föräldrar, sen blev vi körda till Trollhättan och satt ett par timmar hos P & S och förfestade innan vi åkte till Båberg senare på kvällen. Som sagt så var de kanske inte mina favoriter men vi dansade och hade skoj tills de stängde iallafall.

I morse var det inte kul att vakna. Jag hade druckit Rosévin och drack alldeles för lite vatten så jag fick sån huvudvärk att jag fick lägga mig ner en stund i mörker för att få det att gå bort. Har kännt mig lite konstig hela dagen så jag hoppas att det är bakfyllan som spökar. Orkar inte bli sjuk. Blää

Annars idag har vi inte gjort mycket. Slappat, lagat mat och suttit vid varsin dator och grejat. I morgon blir det ju skola så jag har sovmorgon! Wonderful! Nu inom kort tror jag att det eventuellt blir en liten film. Man kan ju hoppas! Tänkte iallafall lägga ut filmen vi såg i förrgår och ge ett litet betyg så det får komma i nästa inlägg.

Hoppas ni haft en bra helg!

 


Fredag

Hellu babes!

Varit lite off idag.. Har haft en förjävlig dag. Ibland förstår jag allvarligt talat inte hur jag orkar men "efter regn kommer solsken" brukar det ju så fint heta. Ibland duger det inte att vara den man är så är det bara!

Har haft en skön kväll med god mat (kyckling, ris & jordnötssås) och bara slapp. Snart blir det nog en dusch och sen sängen. Är himla trött även ifall jag fick sovmorgon i morse. Jag har inte sån energi jag hade förr :P I morgon är en ny dag och förhoppningsvis vaknar jag på bättre humör.

Ingen mobil ännu. Leveransstatusen är Uddevalla men jag vet inte vart den ligger! DHL har tydligen världens konstigaste leveransmetod så den kan komma till typ sju olika ställen. Jisses! Får ringa dem i morgon och höra vart fasiken den hamnat för jag vägrar åka runt och leta efter den. Har dock inte fått nåt sms än men det återstår att se om jag kan hämta den (nånstans) i morgon! Wish me luck!

Nej godnatt med er!

 


Film


Återigen kan jag inte låta bli att hissa/dissa en film jag nyligen sett. Den här gången kom oturen till den här rullen




Namn: Pool boy
År: 2009
Längd: Ca 90 min
Genre: Komedi
Betyg: 1/5

Det här är en sån där fånig rulle man egentligen inte vill se men man kollar på ändå. Urfånig. Älsklingen sa att den fått 8.0 på imdb.com men jag tror inte riktigt på det. Plus för ett par riktigt knäppa skämt men i det stora hela en skitfilm

 


Aloha


Vilken alldeles vanlig dag det har varit! Förutom att jag inatt drömde(?) att jag hörde ett pip i huvudet med jämna mellanrum. Suck om det ändå varit en dröm.. Vaknade 06.20 av pipet och då var det såklart våran brandvarnare som skrek ut att den ville ha batteri. R gick upp innan mig och tillslut nästan tjöt jag till honom att ta ur batterierna eftersom den pep en gång varannan minut eller något sådant. Fruktansvärt irriterande..

Annars har det i vanlig ordning varit jobb. Fullt ös idag i jämförelse med igår då knappt någon vågade sig ut i snön. Iallafall när jag slutade vid 18.00 så bar det vägen hemåt och kvällen har bestått av att bara ta det lugnt. Är aningen trött efter morgonens lilla incident.

Bäst idag: Ett mail om att min mobil äntligen har blivit skickad och att den kanske är här i morgon
Sämst idag: Men gissa hundraelva gånger. Brandvarnaren såklart..

Dags att dra sig till sängen snart tror jag. Ska orka med morgondagen också!



Snö nu igen


Ja det har väl ingen missat kanske. Idag skulle det komma en massa snö men jag var lite tveksam. På eftermiddagen hade det fortfarande inte kommit någon men sen helt plötsligt föll det ner mängder. Underbart! (Or not)

Min dag har bestått av jobb. Mycket mer har inte hunnit bli gjort. I morgon är det skola och därför blir det sängen snart. Det här vädret gör att jag lär bli väckt av en jäkla snöplog vid typ 04-05 och det är ju alltid lika underbart!

Bäst idag: Pannkakor till middag
Sämst idag: Ett mycket dåligt humör under dagen

Nej nu blir det ett avsnitt Lost innan jag beger mig mot sängen! Natti


...


Jag såg att det är andra som lagt upp det här på sin blogg men jag kan inte låta bli att härmas lite. Fantastisk låt, fantastiska artister, underbar hyllning








Icke trött


Men jag tänker nog gå o lägga mig ändå bara för att jag har så jäkla tråkigt. Har kollat på två avsnitt Lost. R gick o la sig för länge sedan eftersom han ska upp tidigt i morgon. Vad tråkigt livet blev helt plötsligt. Och i morgon är det tisdag. Så deprimerande..

 


Ny mobil


Nu är min nya mobil på väg! Det blev en HTC HD2.






RSS 2.0