Nu är dagen nästan slut!


Och den har bestått av allt ifrån storstäd till matematikprov! Jag tror faktiskt att provet gick helt okey! Hoppas det iallafall..

I vilket fall så har kvällen bestått av mys! Det blev god mat bestående av thaimat från favoritstället och sen gick vi på bio och fick äntligen se Flickan som lekte med elden! vilken film! den var riktigt bra men lite otäck på sina ställen.. Nu ska bara R göra klart lite skolarbete eftersom han ska ha redovisning i morgon och sen blir det nog sängen. Nån bra serie eller en bra ljudbok så somnar vi nog gott sen tror jag :)

Hoppas eran dag varit lika bra som min!

Nattinatti :)


Speciell dag idag..


..För det är våran 2-årsdag!








Nu blir det filmtaajm!


Den här filmen ska det bli! får se om det är nåt att ha..







Lugn kväll!


Ja ikväll händer det inte mycket! En vanlig kväll i den Sjöndinska huset :P Alltså så sitter R och spelar och jag sitter framför datorn i soffan och slänger ett öga på tv:n då och då för att försöka hänga med i vad dumburken nu har att erbjuda (just nu idol)  I morgon är jag ledig så jag ska ta mig en välförtjänt sovmorgon och sen vara lite så där lagom nervös över matteprovet som jag ska göra  imorgon. Men det ska nog gå bra! I morgon ska är en stor dag också. Ja det får jag gå in på närmare i morgon haha ;) Det är ingen vanlig dag för oss och ska firas med middag ute och eventuellt bio :)

Avslutar med två bilder från helgens bravader :) Det var en skoj kväll det :)

 

Jag fattar inte vart den fina minen kommer ifrån?




SKÅL!



Hej!

Förlåt för dålig uppdatering återigen. Ser att jag har ett par trogna besökare som är inne varje dag så jag får väl försöka då även ifall jag ibland inte har nåt skoj att skriva.  Idag har varit en helt vanlig dag med matematik 10.30-12 och sedan jobb 13-20. Hinner knappt göra mycket annat eftersom en del av kvällarna går för snabbt när jag måste plugga :P

Nu är det iallafall Roast på Berns på tv och det får vi såklart titta på :)


Nu är det ju Henrik Schyffert som blir roastad men det där klippet var himla kul också :)


Hurra för mig idag!


Idag har jag blivit en bit närmare på väg mot tantåldern ;) hela 23 år! Yeey

Dagen har varit bra och har bestått av skola, jobb och sen kvällsmys! Jag har hittills fått en volume master och ett nyckelband (haha har inte köpt nåt sjäv till mina nygamla nycklar) från älsklingen och en ljusbricka med ljus ifrån brorsan o hans Malin. Fina presenter allihop!

Vi har också kollat på en film. Bronson blev det ikväll! En helt okey rulle fast lite wierd får jag medge :)










Tjo!

Nu är jag hemma från jobbet! kort dag idag 10-17 :) Himla gott!

Ikväll blir det till att kolla på matchen och äta lite gott till det ;) Man hittar alltid nån ursäkt för att slänga i sig nåt onyttigt eller hur? ;) Annars blir det en lugn och skön kväll med min käraste.

Känner att jag hade lite brist på saker att skriva. Slänger istället in en rolig sketch ur "Ballar av stål"

 





Förkylningstider hej hej..

 


Här hemma är det som i de flesta hem just nu! R har väldigt ont i halsen och är förkyld. Jättekul! Och ikväll är det 25 års party för min syster som ju fyllde alldeles nyss. Hoppas han orkar följa med!
Bilden visar hur vi har bunkrat upp för dessa tider :) Alltid bra att vara förberedd! Dock fick värktabletterna ligga kvar i skåpet :)

Nu ska jag dra iväg t jobbet! Ha en underbar dag alla!




God fredagskväll alla!

Ganska nyss hemkommen ifrån jobbet! Sitter en stund framför datorn nu innan det blir lite kvalitetstid med mr Right (tror det ska bli det iallafall, nu är han helt koncentrerad på sitt spelande men han ska fanimej ägna tid åt mig också snart!) Dagen har varit bra iallafall! jobb 10-19 och nu äntligen hemma och kan slappna av lite. Ska ju tyvärr jobba i morgon också men jag får försöka överleva :) får trösta mig med favoritonyttigheten glass och chokladsås i mängder sedan! vi har faktiskt köpt maränger också så det ska bli gott ;)


Ha världens bästa kväll! 


RSS 2.0