Sista dagen på året


Jag gick upp klockan 12. sitter och dricker det sista kaffet i muggen. R ligger i soffan och sover?! (märkte inte ens att han lämnade sängen inatt) Det är fint väder ute men dock SVINKALLT. Jag har inget att ha på mig ikväll. Klockan är mycket och jag borde väcka honom och dra igång dagen  men jag orkar inte.
Det är ca 4 timmar kvar tills vi ska vara hos våra vänner för nyårsfirandet och vi ska hinna med att åka och klippa R först.Jag måste packa inför övernattningen i Vargön men jag orkar bara inte. Jag tror jag ska ta en kopp kaffe till och slöa en stund till. Det är väl alltid kul att bli irriterad över att bli påskyndad, komma fram med andan i halsen (eller 10- en massa minuter försent) och glömma hälften av vad man ska ha med sig eftersom man stressat järnet. Lets do a checklist!

Linser samt glasögon
Minipiller
Underkläder
Hårschampoo/balsam
Alkohol
Varm tröja
Värktabletter


Jisses nu börjar stressen smyga sig på!
Justdeja... Kaffe var det!

GOTT NYTT ÅR!


Jo just det ja


Jag är fullständigt handikappad på allt av vad photoshop osv heter så ni får stå ut med att det ser förjäkligt ut. Tror ja ska skaffa photshop t min dator kanske så att jag kan få lite träning.

Nehej gå o lägga sig var det ja. Jag har ju tjatat om att jag är så trött så nu är jag bara dum som håller mig uppe. Tror snart mina linser förkolnar och trillar ur om jag inte förbarmar mig över dem snart. Känner det i ögonen. Mmm kaffe vore gott. Nehej sov var det ja! Satan vad jag tappar tråden!


AdioS FlamingoS


Ehmm


Ibland kan ett samtal gå väldigt fel. OBS! Allt i inlägget är ironi. Vi älskar varandra, jag är ingen slyna och Rasmus är verkligen inte tondöv. Nu har vi gjort klart det. Ett ord är censurerat för er skull. Ni får helt enkelt gissa er till vad som ska stå där.







Caramba!



Film


Anledningen till att jag är så trött kan vara att vi tittade på film inatt. 3:e delen i serien "Underworld" utspelar sig egentligen före första filmen men bör ses sist ändå. Ja så kan det vara!



Namn: Underworld- Rise of the Lycans
År: 2009
Genre: Action, Fantasy, Horror
Längd: 92 min
Betyg: 3 ½/5

Tja den får lika höga betyg som de tidigare men den här var nog den bästa av de tre filmerna enligt mitt tycke. Ett plus är att (förutom varulvarna) att man knappt märker av att det är vampyrer. Menar då att det inte går till överdrift med sagofigurer liksom. Har man sett de två andra blir man väl tvungen att se den här också. Jag tycker iallafall att den var helt ok.





Back to reality


Mmm idag har det varit jobb på schemat efter en liten "semester" på fyra dagar. Var inte så sugen på att jobba alls idag men vad ska man göra? Fick en mysig start med frukost med älsklingen innan och det var ju bra! Jobbade mellan 13-20 så en lång dag var det iallafall inte!
Dagen har gått fort. Inte mycket mer att säga om den.

Jaja hoppas ni haft en bra måndag oavsett ni varit lediga eller slitit! Nu ska jag strax dra mig mot sängen. Är otroligt trött av nån anledning och sängen lockar en hel del! Ha en fortsatt bra kväll!


Saker jag gjort idag..


Jag har: tagit en ordentlig sovmorgon, duschat, ätit gröt till frukost, druckit kaffe, Sett på Robinson trängts på Torp, köpt 2 tröjor, köpt en mascara, köpte en kajalpenna, åkt hem, blivit blöt om fötterna, ätit en halv panpizza, åkt till trollhättan, kollat på en massa dumma program på tv med S, åkt hem ifrån Trollhättan, ätit middag, åkte med en godissugen pojkvän till Ica, mutat sambon att gå upp i tid i morgon, köpt godis, blivit ännu mer blöt om fötterna, suttit vid datorn en massa.

Ja det täckte väl egentligen allt..

Saker jag ska göra: Dricka något (är supertörstig) se om det finns nåt kul att kolla på innan vi somnar, ta bort allt mitt smink, borsta tänderna, fylla ett glas med vatten som jag kan ställa bredvid sängen, förhoppningsvis somna

Ehh där har ni min dag!




Spelkväll!


Ja nu kommer det snart folk på spelkväll här hemma. Med lite vänner, spel och vin kan jag nog glömma min förkylning en stund! Får hoppas på det iallafall!


Hellu folks!


Jag har tagit lite juluppehåll som ni kanske märkt. Julen har varit lugn och fin. Den firades i vanlig ordning åt varsitt håll och började med att jag blev hämtad runt 10 för att åka hem till Bokenäset. Under dagen blev det Kalle såklart och efter maten klapputdelning och efter detta lite sällskapsspelande. Vi valde ju att dra en julklappsmottagare i år så det blev ingen hög med presenter men jag fick ändå saker jag blev nöjd med. Bla en parfym, lite handdukar och det nya Super Mario Wii spelet. Hade mycket trevligt och var inte hemma förrän efter 01 tiden nångnång. Det är så en jul ska vara!





God Fortsättning på er! Ikväll blir det kanske en liten spelkväll ifall jag orkar. har ingen feber som tur är så det är ingen influensa iallafall! Skriver nog säkert senare igen eller i morgon!

Ha en superbra fortsatt dag också!

 



Avatar


Har precis varit o sett "Avatar" på bio





Suverän rulle! 4½/5 i betyg. Absolut sevärd. Kan säga att det föll tårar (inte av mig) men av andra i salongen när den var slut. Längesen jag såg en så här grym rulle! Se den!


Godmorgon i stugorna!


Det är en härlig måndag! -15 ute. Snart dags att dra till ännu en stressdag på jobbet men det är väl det som hör julen hit eller hur? Har sovit relativt bra inatt så jag är pigg och glad! Tror det är julkänslan som börjar spela in eftersom jag annars brukar vara lite nere på måndagar när första jobbdagen nalkas men inte idag. Idag är jag på strålande humör!

Viva La Vida!






Film

En rulle igår kväll :)


Namn: Wallander- Skytten
År: 2009
Genre: Action, drama
Längd: ?
Betyg: 3/5

Har inte sett många Wallanderfilmer. Tror det är max två stycken. Den här var väl helt okej men de känns lite b ibland. Vet inte varför jag tycker det men...

 


20:e december


Och nu är vi hemma igen efter helgens äventyr! Igår hann vi med ett 80 årskalas och en trevlig glögg/spelkväll i Trollhättan.

Idag har jag bakat julgodis! Vi var fem stycken som bakade olika sorters så nu ligger det en massa gott i vårt kylskåp. Får se om jag kan vänta tills julafton innan jag äter upp det. Har ju redan tjuvstartat lite hehe. Provsmaka får man väl göra? :)

Nu är det fjärde adventsljuset tänt. Resten av kvällen lär bestå av mys. Vi ska upp tidigt båda två i morgon så det blir nog inte så sent idag!

Godkväll :)


Nu är den färdig!


Årets gran är inne!


Julstämningen är på topp! Får hoppas snön håller sig också :)



I made it!!


Yes jag fixade matte B kursen! Underbaaart! Känns riktigt gott får jag säga. En boost för självförtroendet att jag klarade den på sidan av jobbet. Äntligen över JIHOOO!

 


Ordbok för att översätta...


Kvinnors kontaktannonser:


> 40-årsåldern.....................................49
> Äventyrlig........................................Har legat med alla
> Atletisk..........................................Inga bröst
> Alldagligt utseende..........................Muuuu.
> Vacker...........................................Patologisk lögnare
> Känslomässigt stabil.......................Går på mediciner
> Feminist.........................................Fet
> Fri själ...........................................Knarkare
> Vänskap i första hand.....................Före detta slampa
> New-Age....................................... .Kroppsbehåring på fel
> ställen
> Traditionell......................................Inga blowjobs...
> Öppensinnad..................................Desperat
> Utåtriktad.......................................Högljudd och jobbig
> Professionell...................................Bitch
> Fyllig..............................................Mycket fet
> Kraftig benstomme..........................Otroligt fet


Ordbok för att översätta kvinnors svenska:


> Ja....................................................Nej
> Nej.................................................Ja
> Kanske...........................................Nej
> Vi behöver.......................................Jag vill ha
> Vi måste prata..................................Du är i trubbel
> Visst, gör så....................................Det är bäst att du
> låter bli
> Gör som du vill.................................Du kommer att få betala
> för det här senare
> Jag är inte upprörd...........................Såklart jag är upprörd,
> din idiot!
> Du är uppmärksam ikväll..................Tänker du bara på sex?


Ordbok för att överätta mäns svenska:


Jag är hungrig..........................................Jag är hungrig
Jag är trött..............................................Jag är trött
Jag är sömnig..........................................Jag är sömnig
Snygg klänning........................................Snygg urringning!
Jag älskar dig..........................................Jag vill ha sex nu
Jag har tråkigt.........................................Vill du ha sex?
Ska vi dansa?..........................................Jag vill ha sex
med dig.
Kan jag ringa dig nån gång?.....................Jag vill ha sex med dig.
Ska vi gå på bio?.....................................Jag vill ha sex 
med dig.
Får jag bjuda dig på middag?...................Jag vill ha sex med dig.
Dom skorna passar inte klänningen..........Jag är bög.


Lite småkul. HAHA




Film


Den senaste filmen vi såg:



Namn: Underworld Evolution
År: 2006
Genre: Action, Fantasy
Längd: 106 min
Betyg: Halvbra

Ja har man sett en får man väl se alla. Den var helt okej men bättre betyg får den inte. Lite förutsägbar. Men en ok uppföljare..



Snön bara faller och faller..


Och den har hållit på nästan oavbrutet sen i morse! Då var jag nämligen uppe och gjorde nationellt prov i matten. Vet inte hur det gick än. Får återkomma till detta!

Dagen har bestått av förutom provet då såklart jobb 12-20, Mycket att göra som vanligt med det lugnade ner sig lite på eftermiddagen pga snön. Hade tur som fick skjuts hem av en arbetskamrat som var kvar lite längre och shoppade julklappar. Mindre kul var väl att vi krockade på vägen hem. I väldigt låg hastighet ioförsig men jag blev ändå ganska rädd. En mötande bil fick sladd och körde på våran sida. Tur att han också körde långsamt. Dumt att göra annat när man inte ser men man vet aldrig, det finns nötter i trafiken. Det hände inget med bilarna eller oss men nu vet vi att det är dags att köra försiktigt i trafiken när det är sånt här väder!

Nu ska jag njuta av kvällen med älsklingen!

Ha en bra kväll!







15:e december


Sorry friends! Det tar verkligen dubbelt så mycket på krafterna att jobba under den här tiden på året. Är alldeles slut när jag kommer hem och ikväll dröjer det inte länge innan jag säger tack och hej för mig och går och lägger mig!

Min dag har varit hektisk! Har en del i huvudet just nu med prov på ingång och allt så jag känner att jag bara går på halvfart. Får sitta och sukta efter den efterlängtade helgen så att jag kan få sova ut litegrann! Längtar redan och det är 3 arbetsdagar kvar. YEY!

Har ett par st julklappar kvar att köpa! Känns ganska bra då jag vet nästan alla av dessa. Suck. Kommer väl få springa i affärer den sista dagen och hamna i desperat fight om de överblivna sakerna som hamnat i de undangömda skrymslena i butikerna för lite sista(verkligen sista) minuten shopping,

Är inte den här tiden underbar (men inte alltid)

 

 


Film!


R spelade igår efter julbordet och jag fick sån lust att kolla på film så jag la mig tillrätta i sängen framför den här rullen:




Namn: Four Christmases
År: 2009
Genre: Komedi
Längd: 88 min
Betyg 3½/5

En rolig film med många udda inslag som kan locka till flera skratt. Borde absolut ses :)

 


Lucia!


Idag är det Lucia! hade velat gå och sett nåt luciatåg men det blev bara inte så..

Julbordet igår var riktigt gott! Den första julmaten är ju alltid ljuvlig! Åt en massa gott typ som lax och rökt makrill och det föll mig verkligen in i smaken så jag tror faktiskt (hör och häpna) att det nångång i framtiden kanske blir fisk här hemma!

Idag har det varit en lugn dag. Rutinmässig mathandling och Robinson-tittande stod på schemat! Vi missar det ju alltid på lördagar så vi får låta bli att läsa tidningen dagen efter innan vi sett programmet så vi slipper veta vem som åkte ut innan vi sett själva.

Nu blir det nog lite film här hemma snart!

Hoppas er dag varit/är lika bra som våran!

Pok


12:e december


Och jag ska jobba idag! jättekul! Är trött och min mage bråkar. Hade tyckt det var gott att bara få ligga kvar i sängen och gotta sig idag. Men det är bara till att gilla läget! Dagen kommer att springa iväg eftersom det kommer vara fullt upp idag! Får hoppas jag kommer hem i tid bara. Ikväll blir det julbord! Åh som jag längtat!

Dags att göra iordning allt det sista! Får skicka en "spark i rumpan" till älsklingen som är iväg och gör tenta idag! Lycka till älskling!

Ha en bra dag!

 


Fikataajm!


Nu ska jag dra o fika med en kompis! Sen efter det blir det myspys resten av kvällen. Ska lägga upp lite bilder ikväll så att ni får se vad vi har gjort! Hehe omväxling förnöjer :)

Pok!



Och en film


Blev det inatt




Film: Funny people
År: 2009
Genre: Komedi
Längd: 146 min
Betyg: 3/5

Kul film. Jag gillar Sandler, de flesta av hans filmer är bra. Lite kul att det var en massa andra kändisar med i filmen som tex Eminem. Värd att se absolut!



Till våren är det dags igen!





Svenska A! förbättra betyg YEY!


9:e december


Mepp mepp. Jag är otroligt jäkla astrött. Sov dåligt (och knappt nåt) inatt och började 1 timme tidigare pga att jag skulle städa på jobbet. Ville inte gå upp alls i morse och funderade på hur orättvist livet kan vara ibland. Resten av min 09-17 dag gick snabbt men var stressiga pga allt folk. Hann med lite av det jag behövde så är ganska så nöjd iallafall.

Har precis roat mig med plugg en stund. Kände hur hjärnan långsamt förvandlades till en klump deg i huvudet på mig så jag fick ge upp tillslut. Inte ens lite extra starkt kaffe kunde starta upp motorerna igen så nu ägnar jag mig åt saker som inte kräver lika mycket. Bloggande tillexempel.

Snart ska vi njuta av kvällen med en film (tror jag) vet inte vilken än men det lär ni få märka sen. Vi såg ju på en av mina tre favoritfilmer (De två tornen) i lördags så helst hade jag vela fortsätta med Konungens återkomst men det blir nog en ny film.

Godnatt!



Dra iväg snart!


Blev just inbjuden att komma o kolla på brorsan o hans tjejs nya lägenhet! Så bär det av mot Skogslyckan!

Angående förra inlägget skämtade jag lite med er. Jag går ingen kurs för att lära mig göra pyttipanna. Det kan tillochmed jag! R är inte hemma så det fanns ingen lagad mat när jag kom hem och då var det bara till att göra det bästa av saken. Ett ägg stekte jag också! Supergott resultat kan man säga :)

Ha en bra kväll nu! får se om jag orkar skriva nåt sen!

Pok


Matlagningskurs!

Ja nu har min matlagningskurs börjat! Tycker ni det verkar gå bra eller?






7e december


Och idag har det varit en hektisk dag! Var en kvinna kort på jobbet pga sjukdom så det har varit mycket att göra heeela dagen. Är ändå nöjd för dagen har varit bra! Hann lagom mycket på jobbet och nu är äntligen depp-måndagen över så nu är det bara till att se framåt och vara glad över att det snart är helg igen!

Har precis ätit lite mexicomackor och sen diskat upp all disk! Vi lovade ju varann att vi skulle bli bättre på att hålla ordning här hemma och det går fint! Är riktigt stolt över oss faktiskt :)

Nej nu ska jag ta och gå igenom alla sidor jag har som rutin och sen se ett avsnitt av Lost eller två!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

 


Nu åkej..


Vi iväg po 30 års kallas..




Kärt barn har många namn... Malte, haggan, Malle osv. osv..


Nattfilm :)


En film fick det bli ikväll också:



Film: Pandorum
År: 2009
Längd: 108 min
Genre: Skräck, Sci-fi
Betyg: Godkänd

Lite i klass med Descent. Gick att se på men ingen kanonrulle. Särskilt läskig var den inte heller. Överraskningsmomentet var väl det enda som gjorde att jag kanske ryckte till lite ibland. Men den får ett plus för slutet. Många liknande filmer har ju slut som suger stenhårt men den här överraskade lite faktiskt.


4:e december


Och fredagkväll! Härligt härligt åh så härligt! Dock har dagen varit sådär. Har mått jättekonstigt och knaprat värktabletter för yrsel och ljuskänslighet. Trodde jag skulle ramla ihop ett tag eftersom jag blev så matt i kroppen. Urscha, får hoppas att det inte är en förkylning på G.

Vi har inte gjort så mycket denna kväll. Ätit mat och sen tagit en tur för att hämta ut ett paket och sen har vi hämtat kameran som fick bo hos Sara & André en vecka. Nu ska jag bara njuta av kvällen och av att vara ledig två dagar.

Avslutar med ett par bilder från bowlingen i lördags



Älsklingens segerdans?






Ha en världsbäst fredag!

 


Fredag!


Hittade inget kul på Torp igår men det var som vanligt kul att gå runt med älsklingen och mysa. Han hittade iallafall två presenter till småttingarna i hans familj så nu har vi inte många julklappar kvar nån av oss :)  Idag är det fredag och jag känner hur veckan som gått sakta rinner av mig. Nu blir det snart jobbet och sen hem och njuta av en ledig helg!

Ha en bra dag allihopa!

 


Torp


Ja om en stund ska vi bege oss till Torp på öppetkväll. Handla lite julklappar och bara gå runt och mysa :) Får se om man kommer hem med något kul.  En fika kanske det blir också. Ja det ska bli en trevlig kväll :)

Ha en trevlig kväll allihopa! Får se om jag uppdaterar mer sen :)



3:e december


Jag orkar inte ens beskriva min dag. Den har varit en godispåse av fasa och allmänt bra. Än har jag inte det som krävs för att förändra min vardag men snart. SNART

Nu ska jag snart sova. Medan jag äter min yoghurt och bloggar så för jag också över min nya ljudbok till mobilen. Det blev Dan Brown och jag kan säga att ännu har jag inte blivit besviken. R gav den ju så högt betyg så jag får väl tro honom då. Rekommenderas varmt :)





Nu ska jag gå och borsta tänderna och dra mig mot sängen. Men först ska jag se till att älsklingen ser att jag går och lägger mig så att han slutar skrika så fort han dör i sitt spel. Sen ska han få en puss bara för att jag tycker om honom så oändligt mycket!

Good night sleep tight and dont let the bedbugs paralyse!


2:a december


Blah min mage vill inte vara med riktigt idag. Jobbigt... Fortfarande kallt ute och nedräkningen har börjat. Det här året med hela 4 dagar julledigt och inget magsjuka (hoppas jag) det är snart dags att gå till jobbet i vanlig ordning, 10-18 idag och det är ju gott :) känner att man hinner med lite på kvällen då också och inte bara hinner plugga, slappa, sova liksom.

Nu när känslan börjar komma och man faktiskt får spela jullåtar :)



Min absoluta favoritjullåt :)

 


1:a december


Det hade ju jag glömt av nästan :P Det är fortfarande kallt ute. Ca  -6 grader! Riktigt gott. Men var är snön nu då?

Dagen har varit en härlig mix av bra och dåliga saker. Skönast var nog att komma hem till älsklingen och inse att livet kan vara bra ändå. Och nu ska jag snart dricka ett stort glas vatten och gå och lägga mig. Blev förbannat törstig helt plötsligt. Måste nog fundera på om jag ska äta nåt innan också. Hatar att råka ligga vaken lite för länge och sen få gå upp och äta, det tar ju sån tid innan man somnar då om man måste borsta tänderna igen. I-landsproblem jag vet. I morgon är det redan onsdag och en dag närmare helg.

Haha ska sluta tjata nu. Ha en god skön natt allihopa!

 


Godmorgon!


Idag är det faktiskt minusgrader ute! ska vi få behålla lite kyla nu så snön kanske håller sig till jul? antagligen inte. Bara önsketänkande.. Snart är det dags att dra till jobbet. Jobbar 10-18 idag och efter det blir det hem och plugga. Börjar bli lite nervös inför det nationella så det är dags att fräscha till minnet litegranna så att jag inte sitter där som en stum idiot när jag gör det. Nej dags att packa ihop mig!

Ha en underbar dag allihopa!



RSS 2.0