Lördag


Ikväll får vi se vad som händer men just nu så är det slappt, sitter i myskläder och har precis gått ut ifrån sovrummet där jag lämnade sambon sovandes :P vi slocknade litegrann haha. Jag har ju jobbat idag så lite seg är jag! men som sagt vi får väl se! kanske blir ut o ta en cider/öl eller nåt sen!

...


Fredag


Och jag sitter ensam hemma i mina mysigaste kläder och funderar på vad jag ska göra nu. Sambon är på ett litet party hans arbetskamrater har ordnat så jag har det sambofritt. Precis kollat på Talang och blev lite besviken över vem som vann eftersom hennes röst upprepade gånger inte räckte till men jag ska inte döma för jag röstade ju inte på någon av mina två favoriter heller som var rapgruppen och jongleraren. Men men så kan det bli :)

Förövrigt har dagen varit helt ok. Fick väldigt mycket varor ifrån en av de leveratörerna som jag har hand om så jag har stressat en del idag :S dock ingen idé att forsätta stressa för den här tiden på året samt på hösten är det extremt mycket för mig att göra så jag får försöka i den takt det går utan att slita häcken av mig för det!

Nej nu ska jag njuta av kvällen! upp och jobba i morgon så vidare sen blir den inte!

Toodels

Spyr på


De där jävla idioterna vi har vårat bredbandsabbonemang på! de är sånna jääävla idioter och nu är jag så trött på deras pissstil att jag är riktigt förbannad. Vi har betalat för att våran adressändring ska funka för i helvete men inte fan funkar någonting och om en enda räkning blir missad skickas det räkning efter räkning även ifall den första räkningen varit betald sedan ett par veckor. Den räkningen som aldrig kom var dessutom på villoväger i två veckor innan den kom fram till den som står på abonnemanget. Inte till oss som den ska göra!! sedan kommer det påminnelser mot alla odds ändå. Och när man ringer in till dem får man prata med världens mest inkompetenta kille som bara vill bli av med en liksom :S sen har vi påmint dem om två jävla gånger att vi vill ha papper så att bredbandet kan skrivas över på oss men det har inte kommit några papper ännu. Jävla dålig stil Comhem! det första jag kommer göra när jag vaknar i morgon är att ringa och säga upp bredbandet och fråga vad i helvete de håller på med. Känns som om det blir en dålig cirkel "betala bara påminnelsen så löser det sig" sen nu när en till kommit låter det väl likadant och för att inte få en prick i registret så får vi väl punga ut med mer jävla pengar fast det är de som inte kan hålla koll på vart räkningarna ska eller hur man postar ett par papper.

Galla galla galla. Det är inget kul o ha med dem att göra när det gällersånna här saker tillochmed när vi vet att vi har rätt. Det tar aldrig slut verkar det som. Jag var tvungen att få ur mig detta innan jag går o lägger mig för annars kommer jag inte kunna somna.

Toodels

Tvätt


Ja det är så dags igen för den jäkla tvätten :P precis slängt i ett par tvättar så nu får jag gå o vänta på att den ska hängas upp. Och jag som är så seg :P

Får hoppas jag inte somnar :P

Författarbesök


Godmorgon :D verkar vara en härlig o varm värld utanför mitt fönster :)

Idag ska vi ha författarbesök utav Camilla Läckberg, ska bli kul. Det kommer vara mycket folk och då kommer tiden att gå fort. Det är så det ska vara! mellan 14-15.30 om nu någon var intresserad :)

Sitter o äter frukost! mums :) snart dags o gå!

Toodels

Tisdag


Jag har drömt nåt konstigt inatt, eller egentligen har jag inte drömt det (tror jag) och så konstigt är det inte men när älsklingens väckarklocka ringde så vaknade jag också till och kände på mig att jag hade drömt att jag tagit på mig min bh :D sen då jag vaknade till ordentligt så kände jag att jag hade den på mig så det var ingen dröm. Jag kommer ihåg när jag tog på mig den och anledningen till det var att det skulle komma någon och jag kunde ju inte ligga där halvnaken när vi fick besök :S himla skumt. Om jag nu var vaken varför i helvete tog jag inte av mig den då? jag bara satte mig upp, tog på mig den, la mig ner o stenslocknade. Ja det var det konstigaste jag varit med om tror jag :P man gör mkt skoj i "sömnen"

Kort dag idag! yey 10-18 så det kanske får bli en promenad senare när jag kommer hem eller vad tycker du hjärtat? ;)

Nu ska jag iallafall sätta på kaffe och betala mina räkningar, vi fick lön idag :S jäkla sent men men!

Ha en superbra dag!

Måndag kväll!


Mmm sitter här i lugn o ro :) love sover, ska ju upp tidigt..

Haft en härlig dag! jobbet gick fort o sen kom jag hem och fick mat serverad, sen tog vi på oss ytterkläderna och gick en promenad i det härliga kvällsvädret, när vi kom hem satte vi oss o tittade på ett par avsnitt Two and a half men och sen gick han o la sig :)

Ska nog följa hans exempel nu efter en dusch! hoppas ni har haft en bra måndag!

Ny arbetsvecka!


Jajjamen! ska snart dra mig t jobbet, dricker mitt morgonkaffe nu så att dagen ska få en bra start och förhoppningsvis bra fortsättning också såklart!

Jobbar 10-19 idag, lite segt men tiden springer ju alltid iväg av någon konstig anledning!

Jaja ha en bra dag nu med er!


Söndag


Helgen har varit mkt trevligt! Igår avr vi hemma hos en kompis t Rasmus och grillade, blev ett par personer och det var mycket trevlit (och gott;) fastän ingen alkohol slank ner! Lite kubb blev det också, det hör ju nästan till :P

Idag har vi varit på kalas hos min farmor som fyller år till veckan. Lyckades dra dit alla förutom min kusin som bor i London just nu. Smörgåstårta och vanlig tårta och en massa kaffe, det var trevligt det med! kul o få se min faster med familj också och givetvis då även farmor & farfar. Det händer inte allt för ofta :) Första gången Rasmus träffade dem också. Extra trevligt :)

Kan medge att jag var ordentligt trött när vi kom hem. Jag har legat o sovit en stund :P " Ska du sova en stund innan vi åker o handlar?" frågade hjärtat och jag sa inte emot och gick och la mig i sängen. Nu när jag vaknade och gick ut så gissa vem som ligger o sover i soffan :P haha lite kul :)

Nej jag måste få upp honom nu så vi får något gjort. Han jobbar morgon denna veckan också så då kan han inte ligga där längre!

Toodels

lördag


...och vilken solig en :) hjärtat  har åkt iväg för att greja med sin bil, ska ta en buss t Trolhättan sedan så slipper han åka och hämta mig. Ikväll blir det grillning med ett par goda vänner till Rasmus o deras flickvänner. Ska bli mycket trevligt!

Snart ska jag gå ut o gå en promenad! har bara gjort i ordning lbland alla spellistor o skit på min mobil och lagt in den nya ljudboken som jag ska börja med nu när den förra snart är klar. Väldigt bra uppfinning hörboken faktiskt. Gör det roligare o vara ute o gå och sen att ha till o från jobbet :)

Ha en bra lördag nu människor!

Toodeels

Freeeedag!


JAAAAAA jippii :D jag är ledig i helgen hur gått som helst!

senare uppdateringt :) nu ska jag få skjuts t jobbet!

Todels

Torsdag!


Nu har jag nästan precis kommit hem ifrån jobbet :) har tagit en låååång härlig dusch! ville knappt gå ur den för att det var så härligt :) saknar att ha badkar :( får ta nån dag o åka hem till hjärtats föräldrar så att vi kan utnyttja deras jaccuzzi ;) får ju snart göra en favorit i repris sen i höstas då vi precis hade träffats: alltså bada med en massa ljus och äta chokladdoppade jordgubbar, åh vad mysigt o romantiskt det var ;)

Jobbet har gått bra idag! trots att vi bara varit två personer på hela dagen plus våran praktikant då :) vi kallade det " ha jour" när vi var på lunch eftersom det är en lite för stor butik att ha uppsikt över själv. Konstigt nog har det funnits att göra idag och vi har nästan av någon anledning blivit nedringda idag så vi hade händerna fulla kan jag säga och det gjorde det ju inte bättre att man blev ensam í 1 timma liksom :S tur ändå att vi hade en praktikant :)

Nu har jag tagit på mig myskläderna och ska bara gå omkring här själv och ha det allmänt trevligt tills hjärtat kommer hem! ska tydligen få skjuts t jobbet i mon så jag behöver inte lägga mig tidigt!

Hoppas ni har haft en trevlig torsdag! i morgon är det FREEEDAAG!

Toooooooodels


Snabb uppdatering!


För jag ska nämligen snart iväg på Vårshow på Östraboskolan! mina två småsystrar som går i musikskolan ska ha en show som alla musikklasser på Västerskolan ska medverka i! ska bli skoj, brukar försöka hinna gå på sådant om jag hinner men jag jobbar ju så dumt!

Jaja hoppas ni har haft en bra dag! min börjar bli bättre nu när jag fått i mig lite mat :P känner hur orken kommer tillbaka!

Tooodels

Onsdag!


Ska snart iväg t jobbet! älsklingen kör mig idag, yey! vilken tur man har som har en snäll älskling (ibland)

Det är solsken o varmt ute! underbart o jag slutar 17.00! kanske kan göra nåt med dagen då!

Nu ska jag äta yoghurt o dricka mitt obligatoriska kaffe!

Toodels

Tisdag


Har fortfarande tråkigt, ska ta på mig lite andra kläder o gå ut o gå en sväng snart. Inte mkt roligare man kan ha :( nu är det strålande solsken ute också helt underbart ju!

Humöret är lite bättre, inte helt ok än men det är på bättringsvägen :)

Jaja får se om det blir en massa blogginlägg idag ;) nu ska jag ta på mig kläder!

Toodels

Tisdag


Ingen bra dag idag, inget överdrivet kul väder o så är jag smådeppig, vet inte vad det beror på men humöret har smittat ifrån sambon :S konstigt humör bägge två är sådär allmänt nere och har varit det i ett par dagar: Som tur är är det inget allvarligt, bara sånt som blir ibland :)

Fick sån städlust förut efter att han åkte iväg t jobbet så nu håller jag på att städa för fullt. Eller höll på, jag är snart klar! finns bara lite i köket kvar. Sen är jag sysslolös igen. JÄVLA TRÅKDAG! och jag har inte ens varit ensam i två timmar :P hur ska jag överleva dagen? Hjärtat är i telefon, pratar ju jädrigt mycket ändå :)

Happ nu ska jag försöka sysselsätta mig :)

Toodels

Måndag kväll


Den här låten har jag fastnat för:



lördag


Ahh men ingen vidare bra start, det blir jobb här :) får se det positivt, det ger pengar, iallafall efter kl 12 idag :)

Ikväll blir det hem till Sara o André en sväng, hon har nyss fyllt år o de har ganska nyss flyttat ihop så det blir party :) ska bli skoj, synd bara att jag jobbar i morgon med!

Nej dags o göra lite kaffe!


Tvätt


Jag hatar att tvätta, det är så förbannat tråkigt. Har jag sagt det nångång?

Tisdag


Godkväll! njuter här hemma av att få lite lugn o ro :) jobbat kort idag mellan 10-17 och kom hem till ett dukat bord och älsklingens hemmalagade mat, pannbiff och potatis bjöds det på idag! mums en ny favorit :) himla kyxigt, längesen man fick mat på bordet när man kom hem :)

Vet inte vad som händer nu men kvällen är ung, blir nog lite Wii spelande om en stund här förutspår jag iallafall :) hjärtat kommer väl somna tidigt i vanlig ordning eftersom han jobbar morgon men en stund tillsammans får man ju iallafall! gott det!

Har mått halvbra idag, har blivit yr i huvudet stundvis och känner att jag har det nu också, trodde naiv som jag var att det skulle gå över när jag drack min 3e kopp kaffe för dagen men icke då!

Jaja dags o vara social, hoppas ni har en trevlig kväll!

Toodels

måndag


Tjo! jobbat hela dagen, inte mkt annat har hänt :) ska snart äta mat, flygande jakob blir det idag! muuums :)

Happ annars är allt bra, just idag känns det som att jag önskar att en person kunde gå och hänga sig. Ofta jag gör det, jag nämner inga namn men jag kommer nog drömma härliga drömmar om att jag råkar döda den personen. Hmm om det bara gick att komma undan med sånna saker ;)

Nej nu ska jag vara social, tänkte bara uppdatera min blogg, någon vill ju verkligen att jag ska göra detta så!

Tooodeels

Tjo

ledig helg! blir solen heela dagen tror jag allt sen grillning på kvällen, uunderbart!

ha en underbar dag nu!

Horoskop



Jungfrun 24/8-23/9


Dagen börjar inte särskilt bra men kvällen blir trots det ganska trevlig.
Fin chans till sköna vårupplevelser.




 

  





God morgon

Sitter med min kopp kaffe här och förbereder mig för dagen :) jobb tidigt idag 9-17.
Ska snart gå in och pussa på min halvdöda pojkvän innan jag går t bussen. Måste göra det, får ingen bra start på dagen annars! urscha jobbigt att vara så kär och beroende i/av någon :)

Ha en suuuperbra dag!

Toodels

..



Blev en mysig strandpromenadstur :)



image52

M <3 R fint hjärta va?




image53



image54

Hjärtat




Horoskop

image49

Jungfrun 24/8-23/9 Tisdagen den 6e maj


- Andra människor har en ovanligt stor förmåga att gå dig på nerverna.
Rätt rejäl risk för gräl och konflikter.




image50

Tvillingarna 22/5-21/6  Tisdagen den 6e maj



-Tisdagen blir riktigt rolig. Någonting spännande händer och du får dessutom en väldigt intressant idé.



 
Kärleksmatch mellan Jungfrun och Tvillingarna


 

När en Jungfru och en Tvilling träffas är det nödvändigt att de tar tid att lära sig den andres syn på livet och kärleken. De måste komma ihåg att båda parters synvinkel är värda att förstå. Tvillingen kan se båda sidor av en historia och ibland framstå som en splittrad natur. Relationen får mycket av sin styrka då stadiga Jungfrun tillför ena" Tvillingen emotionell trygghet och den "andra" Tvillingen stor frihet och andrum. Jungfrun kan ibland vara för seriös och krävande, speciellt i början av relationen då Tvillingen ännu inte är helt dedikerad. Om bara Jungfrun ger det tid kommer förhållandet att bli bra.

Det bästa med relationen är den trygghet de kan ge varandra då Jungfrun tillåter Tvillingen att självmant bli engageradi relationen. Så länge de kommunicerar med varandra kommer relationen att vara givande.




 

Det finns hopp för vår kärlek iallafall. Weehooo :D

image51


Toooodeels!


Inflyttningsfest


Ja det var det dags för igår :) mycket trevligt! kom faktiskt fler folk än över förväntan :P vissa hade ju tackat nej men dök upp ändå och det var ju trevligt! alla mina favoritvänner var där och en del av Rasmus vänner såklart, kul o träffa dem med det gör man ju inte så ofta. Var tyvärr dåligt framme med kameran så det blev inga bilder :( En av kvällens höjdpunkter var tydligen Mario Kart Wii :P det gick varmt under hela kvällen och batterina som satt i en av kontrollerna började ta slut haha. Men alla verkade ha en rolig stund som man ska ha det på fester :)
De flesta åkte hem runt 00.30 eftersom de tog samma bil så den slutade lite tidigt tyvärr men det positiva i det var ju att vi fick städat undan det mesta på kvällen redan. Med hjälp av Kristin som dök upp rätt sent och var fylleskjuts. Alla åkte när hon kom så hon var så söt och hjälpte till :)

Jag vaknade med huvudvärk i morse såklart! drack vatten men tänkte inte på att det var små glas jag drack ur så det var ju ungefär halva mängden som jag brukar dricka :P tog ett par treo och vaknade inte förrän 12.15 :P då blev det duschen och ganska fort iväg t Torp och till apoteket. Sedan åkte vi och gjorde vår rutinmässiga mathandling och nu tar vi det lugnt en stund. Ska snart åkte hem på fika hos syrran! brorsan o Malin kommer ju dit också så det ska bli niice :)

Ha en supersöndag!

Toodeels

FREDAG!


Kanske inte så himla kul för mig.. Jag jobbar ju i morgon men fredagar gillar jag, de brukar vara så mysiga!

Igår blev det ju Aloe Vera kväll hos Sara, vi var inte så himla många men kul hade vi kan jag tala om :) efter vi gått igenom produkterna och gjort våra beställningar satt vi bara och pratade och skrattade som tokiga :) väldigt härligt! Fick beställt en rengöringskräm till ansiktet och en dagkräm, får hoppas det är nåt att ha. Har svårt att hitta nåt som passar min hud :/ men iallafall så var det en lyckad kväll och vääldigt goda muffins och kakor :P chokladmuffins, det är grejer det ;)

Sedan kom mitt hjärta och hämtade mig och vi åkte hem, skulle ha gått ut och ätit men jag hade ju käkat så mycket muffins så det blev inget med det. Vi åkte istället hem t min syster och tog en Mcdrive på vägen ;) En film var det som hände :) Mycket trevligt det med i vanlig ordning! Kom hem sent och slocknade nästan genast!

Idag skulle vi ha varit uppe i tid. Men helt uppenbarligen så har vi olika regler gällande när vi behöver gå upp på morgonen i det här förhållandet haha ;) jag ska helst gå upp så tidigt som möjligt eftersom min onaturliga trötthet kanske beror på att jag sover för mycket ( snarare tvärtom tror jag men ) så jag var uppe för 1 timma sen iallafall, det är mer än man kan säga om min sambo, han sussar ännu, ska nog snart försöka väcka liv i honom men han kör med fula argument när jag säger att vi ska gå upp "Jag har varit sjuk" låter det och så vänder han ryggen ifrån mig haha. Well nu har han nästan fått 1 timma och vi har ärenden på Torp inför i morgon så d e la dags snart!

Hoppas det händer nåt skoj för er idag!




image48

Mr and Mrs evil


Well ja så känner jag mig lite nu :P vi har lyckats med att sno en grannes tvättid idag :P vi skrev upp oss och var övertygade om att vi skulle tvätta mellan 7-12 idag så vi slängde in tvätten osv. vid 12 när vi skulle hämta den var den inte torr så vi kollade på schemat och såg att tiden mellan 12-17 var ledig så vi skrev upp oss igen och fortsatte ha i sakerna i torkskåpet och i torktumlaren. Tänkte bara ha i den en stund men vi var uppe i lägenheten och storstädade inför festen på lördag så klockan hann väl bli över 14 när vi gick ner igen. Vi möter en dam med en tvättbalja full av blöt tvätt och går in för att hämta tvätten och upptäcker då efter en stund ( efter att vi pratat om vem som är så fräck att den går in och slänger in tvätt när nån annan har tid ) att aprilschemat är borta. Ooops det var visst IGÅR vi skulle tvätta:P  det är maj nu. Himla pinsamt, hon sa inget heller men jag gick ner och satt en "Vi ber om ursäkt" lapp på tvättmaskinen så hon skulle se den. Hon kunde ju inte torka sin tvätt stackarn och eftersom aprilschemat var borta hade hon ingen aning om vem som inkräktat på hennes tid. Hade ju inte behövt vara den som skulle tvätta samma tid som igår men ändå. Får väl vara glada för att vi inte fick världens utskällning :P

Ska snart iväg t Sara på Aloe Vera kväll :) får se om jag hinner skriva mer ikväll när jag kommer hem! kanske ut o äta sen om hjärtat har matlust :)

Tooodels

RSS 2.0