Surviving Christmas


Drew Latham (Ben Affleck) är en rik företagsledare som har allt, förutom en familj att fira jul med. Han bestämmer sig därför för att hyra familjen som flyttat in i hans gamla barndomshem för dyra pengar bara för att få en riktig familj under den speciella högtiden. Det blir en julafton som inte liknar något annat och den hyrda familjen börjar ångra att de accepterade pengarna och släppte Drew i sitt hem.



Namn: Surviving christmas
År: 2004
Regissör: Mike Mitchell (Shrek- forever after)
Genre: Komedi
Längd: 91 min
Betyg: 5/10 (imdb 4,9/10)


Förkyld


Åh så eländigt! näsan rinner, huvudet är segt och halsen värker som f u c k! ett par dagar innan nyår då vi har roliga planer. Givetvis! Jag vill bli friiiisk! fy fy fy fy.. Nåja, kommer nog däcka sen. Sov dåligt pga halsen. Låg och vred och vände på mig tills klockan var runt 7 då jag gick upp och tog alvedon. Efter klockan 8 gick R upp eftersom han skulle ringa till vårdcentralen för sin magkatarr. Han fick dock bara svaret att köpa medicin på apoteket så vi begav oss dit när det öppnade (mycket motvilligt från min sida) efter besöket där gick vi till Willys och handlade lite frukostbröd och juice och sen blev det en härlig frukost. Nu har vi hunnit se en film. Jag sitter här och är aktiv eftersom min hals är ganska mild just nu.. får hoppas det håller sig så!

Ha en bra dag allihopa!



Devil


Fem främlingar hamnar tillsammans i en hiss som mitt under resan gång plötsligt stannar av skäl inte ens mekanikern kan lista ut. Medan det kämpas despetar för att få ut dem därifrån så börjar det hända mystiska saker där inne. Alla i hissen verkar inte vara så oskyldiga som de verkar och när en efter en börjar dö så inser personalen utanför hissen att det finns en risk att det inte är mänskliga krafter som skapar kaoset



Namn: Devil
År: 2009
Regissör: John Erick Dowdle (Quarantine)
Genre: Skräck
Längd: 80 minuter
Betyg: 6,5/10 (imdb 6,5/10)

Skräck som kryper sig på och som långsamt byggs upp. Jag som personligen har lite svårt för filmer i den här genren tyckte att den var rätt så skrämmande. Särskilt i slutet. Är man inte lättskrämd så tycker man inte att den är så läskig men den är absolut sevärd. Med skådespelare som Logan Marshall- Green
som bland annat spelat i Brooklyns finest och O.C och Bojana Novakovic som spelat i Edge of darkness mot Mel Gibson och även Drag me to hell. Som sagt en sevärd film!


28e december


Hoho! i morse somnade jag runt 04.30! helt knas! de där jäkla lastbilarna o traktorerna utanför fönstret satte igång med att röja snö igen runt 2 och höll på hela natten. Åh vad jag tycker bra om dem.. Verkligen..
Har dock hunnit med litegrann idag trots att jag vaknade sent. Har i alla fall kikat runt lite i affärer och varit på systemet inför nyår så nu kan jag känna mig lugn! det fanns alkohol så det räckte :)

Nu ska jag göra R sällskap i köket där han lagar mat. Kanske diska lite också så blir det inte mycket sen! Ha en fortsatt trevlig eftermiddag/kväll



Bilder från jul


Ja, jag firade som jag kanske nämnde (?) julen hemma hos min mamma och pappa med hela familjen hemma den här gången! Jag och R har firat alla våra julaftonar hemma isär då vi är överrens om att ingen av oss är beredd att "ge upp" firandet hemma förrän det kommer ungar och grejer. Vi har lite julmys ihop kvällen innan istället och på kvällen när vi kommer hem och det har gått bra hittills!

Lägger ut lite bilder från mitt firande hemma


Julkorg till mamma och pappa














Kung Caspian och skeppet Gryning


Nu har vi precis varit på bio och sett den nya Narniafilmen. Den här gången är det Lucy, Edmund och deras odrägliga kusin Eustace som återvänder till Narnia för att åter igen göra en heroisk insats i det vackra landet. Ombord på skeppet Gryning träffar de numera kung Caspian och de alla seglar iväg tvärs över landet till världens ände för att leta reda på några försvunna riddare och för att rensa undan ondskan.




Namn: Kung Caspian och skeppet gryning
År: 2010
Regissör: Michael Apted (The world is not enough, Bakom stängda dörrr)
Genre: Äventyr, fantasy, familj
Längd: 113 min
Betyg:  5/10 (imdb 6,7/10)


Narnia marathon!


Vi ska se den nya Narniafilmen i 3d i morgon så vi tyckte att det var dags att friska upp minnet lite så vi har precis sett klart första och ska snart sätta på den andra filmen.. Så ser vår myskväll ut! hoppas ni har det bra!






Betleejuice


Vi såg en riktig klassiker häromdagen. Lite kul att se gamla filmer ibland :)

Adam (Alex Baldwin) och Barbara (Geena Davis) dör i en bilolycka på väg hem ifrån stan. De bor dock fortfarande kvar i sitt fina nyköpte hus tills de upptäcker till sin fasa att det flyttar in en ny familj, familjen Deetz som är så avskyvärda att Adam och Barbara bara vill bli av med dem. Men då deras spökfärdigheter inte räcker till för att skrämma iväg de nya husägarna så tar de hjälp av spöket Betleejuice (Michael Keaton)  som genast åtar sig uppdraget att skrämma vettet ur inkräktarna


Namn: Betleejuice
År: 1988
Regissör: Tim Burton (Corpse bride, Edward Scissorhand)
Genre: Komedi, fantasy
Längd: 92 min
Betyg: 5/10 (imdb 7,3/10)

Lite kul med gamla specialeffekter. Men filmen som jag inte sett sen jag var mindre var
faktiskt inte så kass som jag faktiskt trodde att den skulle vara

 

 


26:e december


Holy something jag vaknade 13.40 idag :P snacka om att jag var trött! igår var jag ute med Sara på ett fullproppat Mortens. Fick stå i kö i ca en halvtimma vid 20.30 för att komma in och där inne var det inte mycket bättre men det fanns plats på dansgolvet och vi hade en mycket trevlig kväll som slutade med lite nattmat innan vi gick hem var till sig. Jag satte mig vid datorn en stund när jag kom hem och sedan ringde älsklingen som jag inte träffat sen julaftons morgon och pratade en låång stund. Tror jag somnade vid 04 och vaknade som sagt sent. Har haft lite svårt att sova när jag sov ensam i två nätter (konstigt nog) så det där behövde jag verkligen!

Nu har jag druckit en kopp kaffe. Ska snart ta mig något att äta och sen invänta att min älskling ska komma hem! det  blir en lugn dag med mys framför tvn eftersom vi varit ifrån varandra i två dagar! Har lovats enchiladas också så söndagskvällen kan knappt bli bättre :) Hoppas ni får en mysig dag!


Bilder från gårdagen från Sara









Party

Nu drar jag till Sara för lite förfest innan det blir utgång! Ha en trevlig kväll oavsett ni super eller inte :)


God Jul!


Jag åker till mammam och pappa för en julafton med familjen som många andra! ska bli mycket trevligti vanlig ordning! Hoppas ni får en riktig kanondag trots iskylan ute :)


En gammal julbild från 2008




22 bullets



Efter en lång, brutal och framgångsrik karriär som torped i Marseille-maffian har Charly dragit sig tillbaka. Under tre år har han levt ett tillbakadraget liv och ägnat sig åt sin fru och sina två små barn. En vintermorgon lämnas han att dö på kajen i den gamla hamnen med 22 kulor i sin kropp. Han lyckas överleva och börjar leta efter Tony, den ende mannen som skulle våga sig på att försöka döda honom. Men Tony gjorde ett misstag... han misslyckades och helt plötsligt står de båda inför ett maffiakrig



Namn: 22 bullets
År: 2010
Regissör: Richard Berry
Genre: Thriller, action
Längd: 117 mi
Betyg: 6,5/10 (imdb 6,7/10)


23:e december


God dag! idag har jag tagit en ordentlig sovmorgon. Kan bero på att vi gick och la oss vid 03.30 igår. Ingen speciell anledning till varför.. Jag ville bara inte sova! Idag har jag förutom detta inte gjort mycket alls förutom slappat. Skönt att slippa tänka på skolan i ett par dagar! Vi har varit en sväng i affären och till apoteket där vi köote magtabletter eftersom vi båda två har magkatarr som smyger sig på ibland och man vill ju vara förberedd!

Nu efter maten ska vi se ifall vi orkar städa.. Det behövs verkligen men det är ju inte det roligaste som finns precis! Men men det är saker man får stå ut med!

God Jul!





A perfect day


Rob Harlan (Rob Lowe) har tur i oturen då han när han blir uppsagd får chansen att återuppta sin dröm: att få publicerat en bok som han jobbat med länge. När lyckan ler mot honom och han plötsligt får en agent som är villig att jobba med honom och boken "A perfect day" toppar alla listor så märker han att framgången har sitt pris. Han får mer sällan tid för sin fru Allyson (Paget Brewster) och dottern Carson (Meggie Geisland) och mitt upp i allt så dyker det upp en man som vet saker han inte rimligen borde veta och som säger att han endast har en kort tid i livet kvar och att det är bäst att han försöker lösa problemen med familjen innan det är försent.




Namn: A perfect day
År: 2006
Regissör: Peter Levin
Genre: Drama, romantik
Längd: 87 min
Betyg: 5,5/10 (imdb 5,4/10)



22:e december


God jul på er alla! idag har det varit en bra dag! jag har varit på seminariet en stund. Det gick bra. Var inte så många där så vi fick slå ihop tre grupper. Sen när jag kom hem vid 15.30 så åkte vi direkt på jakt efter en julgran. Vi åkte ju runt igår och hittade ingen på Torp eller på blomsterlandet. Sen fick vi tips om att det skulle finnas på Skogslyckan och där fann vi äntligen en! Sen har vi givetvis druckit glögg, klätt granen och slagit in alla julklappar så nu kan julefriden infinna sig Skööönt!

Kvällen blir lugn.  Nu blir det "Vem kan slå Filip och Fredrik" och sen vid 21 ska vi se "Sagan om de två tornen" som ju är en av mina favoritfilmer! Julmys i allra högsta grad!



En mistel




Julgranen!







Julklappar :)



Inhale



Paul Stanton (Dermont Mulroney) och hans fru Diane (Diane Kruger) har en dotter som är svårt lungsjuk och som står i en evighetslång donationskö för att hon ska överleva. När de inser att dottern kommer hinna dö långt innan de finner en passande donator så får de ett tips från en doktor om att det kan finnas ett annat sätt.. Det kan gå att hitta lämpliga organ på svarta marknaden. Paul reser genast till Mexico där det går ett rykte om att det finns en doktor som kan hjälpa dem och detta leder till en rad obehagliga incidenter som Paul inte hade räknat med




Namn: Inhale
Regissör: Baltasar Kormákur
År: 2010
Genre: Drama
Längd: 100 min
Betyg: 7/10 (imdb 6,9/10)



21:e december


Hoho! vaknade och mådde bättre idag än igår.. Min magkatarr (som jag fick reda på att jag led av igår) som jag hade igår försvann efter ett par tabletter jag fick av mamma. Jätteskönt! orkar inte gå omkring med kramp i magen längre. Ska köpa såna tabletter som jag kan ta när jag får ont.

Idag har jag skrivit på min seminarieuppgift om organisationskultur som jag ska ha som underlag för vårt seminarium i morgon (som by the way är helt frivilligt att gå på.. nödvändigt?) jag har varit och köpt lite gott till ikväll då vi ska kolla på film och ha myskväll och nu ska jag ta mig en kopp kaffe! underbart!

Varit lite dålig med bloggandet det senaste och det beror på stress och dålig fantasi. Kommer komma ut ett par recensioner inom kort då jag sett en del filmer jag gärna delar med mig av :)

Hoppas ni får en bra kväll i alla fall! :)

Skyline


Ett kompisgäng vaknar upp mitt i natten efter en hård festkväll av något som de tror är en jordbävning. Men till deras fasa upptäcker de att Los Angeles badar i blått ljus och att människor beter sig underligt. När de också upptäcker stora rymdskepp som svävar ovanför staden och flygande utomjordingar som hypnotiserar och kidnappar människor så inser de snart att de måste komma därifrån utan att bli upptäckta




Namn: Skyline
År: 2010
Regissör: Colin & Greg Strause
Genre: Sci-fi, thriller
Längd: 85 min
Betyg: 5/10 (imdb 4,6/10)

Inte alldeles för storslagen, sämre än t ex "The mist" och "Cloverfield" som också spelar på utomjordingar som vill ta över världen.  Med skådespelare som Eric Balfour som bland annat har en roll i "The Spirit"  och Donald Faison som är mest känd som Turk i "Scrubs"  inte så väldigt många kända skådespelare men det var ändå en film som fungerar bra som tidsfördriv





Fredag!


Hej hopp! idag har jag varit i skolan heldag! yeeey! haha, kom hem därifrån för en stund sen och sitter och njuter av att vara hemma. Dagen har varit bra i det stora hela, dock har jag varit jättetrött i slutet av föreläsningarna eftersom koncentrationen varit nere på zero. Hade tyckt att vi kunde haft eftermiddagsföreläsningen en annan dag istället så hade jag nog hängt med bättre.. Kändes som att jag inte fattade något! suck men det släpper nog...

Ska snart äta lite mat och sen senare ikväll ska jag upp till min kära syster o hennes kille och äta chips och se någon bra komedi är det tänkt! Ska bli trevligt!

Hoppas er fredag är bra vad ni än gör :)

Scott Pilgrim vs The World


Scott Pilgrim (Michael Cera) är en kille som är barnsligt förtjust i sitt (urkassa) band han har ihop med ett ett par vänner. Han har en 17-åring flickvän (Ellen Wong) som han inte ens hållt hand med. En vacker dag flyttar det in en ny tjej i området. Hon heter Ramona Flowers ( Mary Elizabeth Winstead) och är en mystisk färgglad tjej med mystisk bakgrund. Scott och Ramona börjar träffas i smyg eftersom Scott fortfarande är "ihop" med sin 17-åring, och detta dejtandet får en oväntad törn när Ramonas elaka ex dyker upp med övernaturliga krafter för att försöka ha ihjäl Scott. Det visar sig att den killen som vill vara ihop med Ramona måste besegra sju elaka ex för att få vara tillsammans med henne på riktigt.  Baserad på ett dataspel med samma namn




Namn: Scott Pilgrim vs. The World
År: 2010
Regissör Edgar Wright (Hot Fuzz)
Genre: Romantik, äventyr, komedi
Längd: 112 min
Betyg: 6/10 (imdb 7,9/10)




Hej hopp partypeople!


Den här dagen har börjat helt meningslöst. Gick upp och åkte till skolan. Dötrött eftersom jag inte sovit så bra i natt. Går till klassrummet och klassen samlas. 09.20 ingen lärare.. 09.30 ingen lärare, i samma veva går en klasskamrat i väg för att efterlysa läraren. 09.30 en lärare kommer (dock fel lärare) och frågar förvirrat vad han ska ha lektion om? får svaret organisationsstruktur. Säger att han ska gå iväg och efterlysa vår lärare.
09.40 samma lärare kommer tillbaka och berättar att vår ordinarie lärare är i i England på konferens och att han inte kommer tillbaka förrän torsdag. Klassen blir skitsur och säger att vi ska ha seminarium på fredag och frågar hur det ska gå till. Alla går hem och får invänta svar på ifall vi ska ha föreläsning i morgon :P  Haha jag var hemma vid 11 igen. Synd att det inte kom något besked om inställd lektion. Då hade jag kunnat sova :P jaja inte hela världen

Nu har jag slumrat en stund i soffan. Vi ska snart i väg o handla present och senare ikväll ska vi på barnkalas :) Hoppas er dag blir fin :)


Lucia


Hej! idag har jag varit ledig hela dagen utan en tanke på skola så jag har passat lilla Milja. Vi har haft mycket skoj idag :) bland annat varit på fika med Sara och sen sett mamma uppträda i kyrkan í luciatåget.

Jag är aptrött så det enda jag ska göra nu är att bädda ner mig i soffan med min bok tills jag somnar :)
Ha en mycket trevlig kväll


Min fina syster i luciatåget











Resident evil- Afterlife


Då var det dags för den fjärde filmen i serien "Resident evil" jag har bara sett de två senaste men de var bra! Blir bara en trailer idag för ni vet säkert storyn :D jag var skiträdd för de här spelet när jag var liten. Zombier är läskiga saker det! är inte lika rädd längre så nu kan jag se filmerna haha :)






Äntligen lite lugn!


Ja jag var uppe kl 06.30 idag för att ta mig till skolan och skriva tentan. Suck för att gå upp tidigt. Dock har jag sovit förvåningsvärt gott i natt (?) brukar inte göra det när jag ska upp tidigt men det var ju bra! tentan gick helt okej (tror jag) kom lite konstiga frågor som vanligt men jag lyckades förhoppningsvis plocka hem poäng ändå :)

Nu har jag ett par dagar jag inte behöver tänka på skolan! SKÖÖÖNT! ska bara njuta och även ta ett par glas vin i morgon men söta vänner för att fira tentaavslutet! nästa vecka börjar en ny kurs men det är en skön helg i mellan :)

Ikväll får vi se vad som händer :) blir nog lugnt tror jag! ska bli skönt! kanske ska se på film med syrran men vi får se om det blir av. R ska iväg ut och slira runt så får se om jag ska ta det lugnt istället :)

Ha nu en underbar dag

Inför tentadag!


Nu känner jag det välkommande lugnet :) känns som att det kommer gå bra och det håller vi tummarna för! sitter och läser igenom min sammanfattning ännu en gång för att vara på den säkra sidan. Men det känns bra som sagt. Får hoppas jag inte får hjärnsläpp när jag väl sitter där i morgon. Ursch hemska tanke!

Ska äta lite mat nu innan jag fortsätter. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll :)

Snö, nej.. jo... nej..


Himla väder idag! det verkar som att det inte går att bestämma sig för ifall det ska snöa eller inte.

Sitter och är förbannad, jag pluggar och det är vissa grejer som vägrar sätta sig i mitt huvud! Det är viktiga saker så det är förbaskat irriterande. Får verkligen överinlära det sen så att det kanske stannar i den där grå massan det påstås att jag har där uppe.. Ehh

Ska passa på att plugga ett ordentligt pass nu igen. Lilla M kommer hit sen igen eftersom hennes kära mor har luciauppträdande. Hon blev tyvärr inte lucia (shame som fan) men hon ska givetvis vara med ändå och jag ställer givetvis upp som barnvakt eftersom hon är så himla söt (Milja alltså, haha nej då.. syrran också)

Har sett ett par filmer sen som jag måste recensera. Tills dess: Have the nicest day!



Mamma för en dag


Ja lilla Milja har varit här ett par timmar igår och ska vara här många timmar idag! kul att bli lite mammatränad haha.. Just nu sover det lilla monstret så jag ska passa på att plugga lite för sen blir det lek och gos för hela slanten!
Har precis ätit frukost så nu ska dagen dras igång.. Ha en fin fin dag!

Lilla sötnosen igår och idag

 


En rolig helg!


Trots lite prestationsångest som medfört en del pluggande så har jag faktiskt haft en rolig helg! i fredags blev det lugnt med vin. Igår blev det plugg och sen tillbringade vi hela kvällen hemma hos min syster och hennes kille tillsammans med syrran, hennes kille och lilla bebisen. Hade en jätterolig kväll med en del dricka (några av oss i alla fall) tjat, lek i snön och en dansmatta som gjorde oss helt utmattade! Vi hade så roligt att vi inte kom i säng hemma förrän klockan hade passerat 03.00 :D det är receptet för en rolig kväll :) Idag har vi tagit sovmorgon, jag har pluggat ännu mer och sen har vi varit på kalas hos älsklingens bror som fyller år idag. Också mycket trevligt med tårta och kaffe så nu sitter jag i soffan och är alldeles slut! Jag har iof roat mig med att diska när jag kom hem på kvällen. Orkar inte det i morgon..

Det blir nog sängen tidigt i kväll så jag orkar upp i tid i morgon för mer plugg. Sen blir det väl barnpassning på eftermiddagen ifall inget kommer i vägen! En rolig måndag alltså  :)

Sov så sött :)

En bra låt får avsluta kvällen :)





Prestationsångest


Har bara pluggat i ca tre månader men nu börjat prestationsångesten krypa fram. Känns som att jag har mer att plugga på än vad tiden räcker till för. Superjobbigt! Tenta på fredag och nu sitter jag och intalar mig själv att det inte är hela världen ifall jag kuggar på någon fråga. Det som är bra med högskolan är att ifall jag kuggar på t ex fråga 1 så behöver jag bara tenta om just den frågan, alltså kuggar jag på delen om motivation så får jag tenta om en ny fråga om ämnet. Det gör ju att det inte blir ett sånt nederlag ifall det går snett.

Sen blev jag så besviken på mig själv. För ett par dagar sen fick vi tillbaka hemtentan jag skrev och jag tycker själv att den var superbra gjord. Så fick jag bara G på den. Man ska inte bli sur för sånt för jag ska givetvis bli glad över att slippa komplettera men ibland är det svårt att tänka så. Ska hämta ut tentan på fredag efter att jag gjort den nya så får vi se vad det står. Förtjänar jag det inte så förtjänar jag det inte. Jag ska vara glad för att jag fick G och lägga energin på den nya tentan i stället. Här går det inte an att vara sur för en sån sak :)

Mycket gnäll i det här inlägget :P sorry för det! Men det är skönt att skriva vad jag känner ibland så att jag kan lägga det bakom mig och se framåt mot de nya utmaningarna i stället :)

Ha en fin kväll :)

Kommisarie Späck


Poliskommisarien Mårtin Späck (Leif Andrée) och hans kollegor Grünvald Karlsson (Johan Hedberg) och Irene Snusk (Cecilia Frode) hamnar mitt upp i en mordutredning som Mårten till en början tror är verket av en självmords-seriemördare. De lever på den teorin tills de upptäcker att de i stället har med något mycket mer allvarligt att göra: En piratkopieringsliga som de till varje pris måste stoppa från att ta över stan. Samtidigt råkar Mårten illa ut då någon vill att han ska få en hjärtattack genom att föräta sig. Han får betald pizza hemskickad och hittar tårtor på sitt skrivbord. Vem vill honom illa?



Namn: Kommisarie Späck
År: 2010
Genre: Komedi
Längd: Alldeles för lång för att vara hälsosamt
Betyg 3,5/10 (imdb 4,6/10)

En parodi på ja gissa vilken film? Beck såklart. I rollerna hittar vi även Per Moberg som kvinna, Ulf Malmros och Markoolio. Den här filmen fick mig att skratta två gånger. Nej, egentligen bara en gång, den andra gången skrattade jag åt R som höll på att "garva läppen av sig" av ett skämt om Palmeutredningen som antagligen bara han skrattade åt. Vi har en tomte bredvid vår TV. den var roligare att titta på. Nu sätter vi punkt här. Helt enkelt: Inget att se. Punkt




Fredag kväll


Sitter och kollar på Hitta Nemo. Den är typ slut nu. Så himla bra haha :) Blir en lugn kväll med lite utlovat vin :) YEY så ska en fredagskväll tillbringas. Inget jäkla skit Idol här bara. Det går bort :)

Ha en superfin kväll!






Den tredje december


Hej hå! äntligen FREDAG! ska plugga idag (i vanlig ordning)och sen blir det nog till att städa  lite här hemma. Det ser ut som jerusalems förstörelse som min kära mor skulle ha sagt.. Skönt är att det inte är -12 ute idag i alla fall!

Nej jag ska vara duktig och sätta i gång! ska belöna mig ikväll för att jag är så duktig haha.. Har nämligen hört det ryktas om lite vin och det är ju aldrig fel :)


Shrek- Forever after


Vad gör ett träsktroll när allt spännande i livet redan har passerat? Shrek har räddat en prinsessa, skaffat en talande åsna som kompis, träffat en hel del sagofigurer och räddat svärföräldrarnas kungarike. Nu sitter han fast med fru och tre barn och det värsta av allt: ingen bybo är rädd för honom längre! Shrek älskar sin familj men önskar en enda dag då allt var som förr och då erbjudandet om just detta dyker upp sluter han ett avtal med den skumma Rumpelstiltskin som får oanade hemska konsekvenser!



Namn: Shrek- Nu och för alltid
År: 2010
Genre: Komedi
Längd: 93 min
Betyg: 6,5/10 (imdb 6,7/10)

Jag har alltid gillat filmerna om Shrek och den här är inget undantag. Bra och rolig avslutande film om det gröna träsktrollet och en sån där uppföljare som faktiskt går att se på utan att man ångrar sig. Sevärd!



Den andra december


Hej! dålig uppdatering idag :) beror på att jag haft fullt upp, sorry! Har varit i skolan på seminarium. Vi skulle diskutera frågor kring ångest som vi själva har tagit ut ur boken "Positiv ångest" som vi har jobbat med nu. Det är rätt slappt på seminarium. Bara sitta i en grupp och diskutera i över en timma och läraren är bara där i typ en halvtimma. Sen åkte jag hem och satte mig för att plugga, vi åt mat och sen la jag mig och sov i typ två timmar så jag kommer aldrig kunna sova nu! maken till trötthet :S jag var helt slut, blä!

Nu ska vi göra mexicomackor till kvällsmat och sen får vi se vad som sker. Klockan är ganska mycket med det går ingen nöd på oss. Vi ska inte upp tidigt i morgon :)

Hoppas ni haft en bra dag!






Välkommen!


..Underbara december :)  nu räknar vi ner till julmys och förhoppningsvis lite skolledigt!

Idag är det en tvätt, städ, barnpassning och plugg-dag!  jisses hur ska jag hinna med allt? ska finslipa klart min seminarieuppgift. Har fått en bra tid för redovisningen i morgon så jag får till och med sovmorgon vilket känns rejält skönt!

Nej nu ska jag nog dricka upp mitt kaffe och sätta igång dagen!



RSS 2.0