6:e maj


Idag har jag haft en skön ledig dag!

Har hunnit plugga en liten stund, glott på lite filmer på internet och ätit hemmagjorda hamburgare. För en stund sedan tyckte Rasmus att vi skulle ut och röra på oss så han drog på sig sina inlines och jag drog på mig joggingkläderna så blev det en halvtimmes tur ute i det sköna men aningen kalla vädret. Sitter i soffan och ska snart hoppa in i duschen. Hostar i mellan åt eftersom luften ute var kall och för att jag fick ner mycket i lungorna. Jag är verkligen inte i form ännu men det får vi försöka ändra på!

Ska hoppa in i duschen nu. Resten av kvällen blir lugn för båda två ska upp och jobba i morgon och jag ska upp rätt så tidigt. Brukar aldrig kunna sova bra när jag ska upp tidigt men några timmars sömn hoppas jag de ska bli. Hoppas ni haft en skön söndag :)

The Awakening


Det är 1921, och England är förkrossat av första världskrigets förluster. Florence Cathcart arbetar med av avslöja folk som bluffar andra människor på pengar genom att påstå sig kunna tala med spöken. En dag blir hon kontaktad av rekorn på en internatskola som vill att hon ska komma och undersöka den påstådda förekomsten av ett barnspöke som barnen på skolan har sett. Trots att hon är skeptisk och egentligen inte vill ta sig an uppdraget så åker hon dit och börjar undersöka.

 

Namn: The Awakening
År: 2011
Regissör: Nick Murphy
Genre: Horror, thriller
Längd: 107 min
Betyg: 6/10 (imdb 6,5/10)


Lite i samma stuk som flera av filmerna i samma genre som dykt upp de senaste månaderna. Överraskade dock vid några tillfällen vilket var bra. Tycker den är sevärd ifall man vill hoppa till lite och bli skrämd. Skådespelare i filmeni urval: Dominic West (300), Rebecca Hall (The town, Dorian Grey), Imelda Stuanton (Harry Potter och Fenixorden), John Shrapnel (Troja, Gladiator).

 

 


Två glas vin till hockeyn


Idag har jag haft en lugn och slapp dag. Rasmus är iväg och kollar på en bil som de tänkte ha till cruisingen som är nu senare i maj i Trollhättan och som han och hans kompisar varit på i flera år i rad. Själv sitter jag här hemma och glor på datorn och inväntar Sverige-Tjeckien matchen som går av stapeln ikväll. Nu är ju hockeyvm igång och då får man ju inte missa Sverige-matcherna.. Lite vin är hemköpt kvällen till ära också..

Hoppas er dag är fin :)

En bild från inflyttningsfesten hos Peter och Sophia som vi var på förra helgen
RSS 2.0