-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

The Awakening


Det är 1921, och England är förkrossat av första världskrigets förluster. Florence Cathcart arbetar med av avslöja folk som bluffar andra människor på pengar genom att påstå sig kunna tala med spöken. En dag blir hon kontaktad av rekorn på en internatskola som vill att hon ska komma och undersöka den påstådda förekomsten av ett barnspöke som barnen på skolan har sett. Trots att hon är skeptisk och egentligen inte vill ta sig an uppdraget så åker hon dit och börjar undersöka.

 

Namn: The Awakening
År: 2011
Regissör: Nick Murphy
Genre: Horror, thriller
Längd: 107 min
Betyg: 6/10 (imdb 6,5/10)


Lite i samma stuk som flera av filmerna i samma genre som dykt upp de senaste månaderna. Överraskade dock vid några tillfällen vilket var bra. Tycker den är sevärd ifall man vill hoppa till lite och bli skrämd. Skådespelare i filmeni urval: Dominic West (300), Rebecca Hall (The town, Dorian Grey), Imelda Stuanton (Harry Potter och Fenixorden), John Shrapnel (Troja, Gladiator).

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback