Gör gott för kroppen!

 
Ganska nyligen hemkommen från ett drygt två timmar långt pass på gymmet. Körde maskiner i ca 45 min och löpbandet sammanlagt 70 min. Känns härligt i kroppen just nu. Har tränat i ca 3 månader och är glad över att äntligen ha kommit i gång. En härlig känsla att slappa i soffan efter ett besök på gymmet :)
 
Håller för full rulle på med min hemtenta och den tar lite tid. Är snart klar dock! ska bara svara på sista frågan samt snygga till texten och läsa igenom allt för att upptäcka om jag missat något. Ska vara inlämnad på fredag innan kl 17.00 så jag har ju lite tid på mig :)
 
För övrigt så sitter jag och väntar på att Rasmus ska komma hem med tåget. Han har varit iväg på kurs med jobbet sedan i måndags så det ska bli gott att få hem honom :) det är typ det jag gör. Mitt liv är inte så värst händelsefullt just nu kan man ju säga haha.

Äntligen Fredag!

 
Hej hopp!
 
Sitter i soffan med datorn i knät och har precis druckit mitt morgonkaffe. Har även skickat in skoluppgiften som skulle in idag så för stunden har jag inga måsten! känns gott! dock blir friden kortvarig eftersom vår hemtenta i kvantitativ metod kommer ut idag. Ska dock bara kolla igenom den om jag hinner. Vi har två veckor på oss och det borde vara tillräckligt. Idag har jag annat för mig! ska gå till gymmet senare och vara med på schlager-spinning! haha provade ju pulsspinning för första gången i onsdags och hade tänkt att detta skulle fungera som ett alternativ till de dagar jag bara tänkte köra kondition. Så att jag inte bara springer på löpband och tröttnar alltså. Inte för att jag tror att det kommer att hända men.
 
Nu ska jag plocka i ordning här hemma! Avslutar inlägget med ett litet skräckfilmstips. Gårdagens film blev Case 39 med bland annat Renée Zellweger. Den handlar om en kvinna som jobbar inom socialtjänsten. Hon får ett fall på sitt bord om en liten flicka som bor i ett hem där det inte står rätt till. Tillslut så gör hon ett tillslag mot flickans hem och räddar henne från att bli skadad i sista sekund. Kvinnan tar flickan under sina vingar och lovar att ta hand om henne tills ett lämpligt fosterhem dyker upp. Då börjar det hända massa konstiga saker kring flickan och kvinnan börjar undra vad det är hon har släppt in i sitt hus.
 
Imdb länk
 
 
 
 
 

5:e februari

 
Godkväll!
 
Idag har det inte hänt så mycket i mitt liv. Bara det vanliga. Skolan alltså. Hade eftermiddagslektion men åkte tidigare för att träffa tjejen jag ska skriva c-uppsats med för att göra ett försök att få ner våra tankar på papper. Har googlat fram flera gamla uppsatser samt artiklar för att få lite inspiration till ämnet och frågeställningarna. Arbetstillfredsställelse verkar utgöra grunden för våra idéer. Får se vart det bär av! vill så gärna sätta igång med detta nu direkt men har ju två kurser innan. Förhoppningsvis, om allt flyter på bra framöver, så har vi nog lite tid att lägga innan c-uppsatskursen börjar. Vore toppen för tiden kommer gå alldeles för fort när vi väl är där!
 
I vilket fall, för att lämna skolsnacket, så kom jag hem runt 16.30 och sen blev kvällen lugn. Somnade en liten stund i soffan men är ändå trött så det blir nog sängen alldeles strax. Har sovmorgon i morgon och det är inte fy skam!
 
Får hoppas ni haft en bra tisdag trots det dåliga vädret som varit!
Jag ska i alla fall lägga mig nu och fortsätta lyssna på min ljudbok. Håller på med tredje delen i serien om Djinghis Khan av Conn Iggulden. Gillar man historiska romaner, vilket jag gör! jag slukar allt av intresse som dyker upp, så kan jag rekommendera de här böckerna. Fem böcker ingår i serien.
 
 
 
 

Parada!

 
Jag såg en film jag tyckte var så himla bra igår. Det var en serbisk film som hette Parada (Paraden). Den handlade om den första Pridefestivalen i Serbien. Några homosexuella personer som vill visa sin rätt att finnas till trots att de är annorlunda. När en av dessa män möter en serbisk gangster tar detta en oväntad vändning. Gangsterns fästmö, en förstaklass bridezilla med en oehört stark vilja, sluter nämligen ett avtal med gruppen av homosexuella. Ett fantastiskt planerat bröllop mot att gruppen blir beskyddade från den mob som planerar att störa deras pridemarsch. En film full av de flesta av alla fördomar som någonsin yttrats mot homosexuella personer blandat med humor och allvar. Mycket sevärd!
 
Kolla gärna in. Den är ca 2 timmar lång och har fått bra betyg på imdb (och även från mig)
 
Imdb Länk
 
 
 
 

3:e Februari

 
Den här helgen har verkligen gått fort. Varit mycket trevlig dock!
 
I fredags bjöd min svärmor och svärfar ut mig och Rasmus på middag på en restaurang i Vänersborg. Efter middagen åkte vi till Vargön och spelade spel och drack vin i några timmar. En mycket trevlig kväll. Igår åkte vi ut en sväng till Överby för att handla lite presenter till ett dubbel-födelsedagskalas som skulle varit på eftermiddagen. Tyvärr så visade det sig att det förekom magsjuka i huset så vi åkte aldrig dit. Gårdagskvällen spenderades i stället hos några vänner och med Melodifestivalen på TV. Brukar aldrig se på det om ingen annan råkar vilja det eftersom vi inte är så intresserade men det var väl trevligt. Dock ingen låt jag tyckte var jättebra precis. Kom hem runt 00.30 i alla fall och slängde oss i sängen. Var dödströtta!

Idag har vi haft en latmaskdag. Städat här hemma. Tog en tur till Rusta för att kolla (jag har inte varit där inne ännu) och kom hem med en ny toalettmatta och lite annat. Bland annat lite köksartiklar och så. Sedan åkte vi över till Torp och shoppade lite annat. Kom hem med ett par nya mjukisbyxor och en grön scarf dom min älskling köpte till mig eftersom rödhåriga ska ha grönt på sig enligt honom. Haha.
 
Snart ska vi ta en promenad till pizzerian och förbi Pingvin så jag kan köpa min sallad. Försöker ju så gott det går att dra ner på skräpmaten så ingen pizza för mig :) resten av kvällen blir i alla fall lugn i soffan med film.
 
Ha en underbar söndagskväll!
 
En bild på scarfen och byxorna. Inget ansikte idag. Var inte fotovänlig. Haha

 
 

RSS 2.0