Beck- levande begravd



Vi trodde att vi sett de allra flesta Beckfilmer så därför blev jag glad när hag upptäckte den här!





Namn: Beck- levande begravd
År: 2010
Genre: Drama, crime
Längd: 90 min
Betyg 5½/10 (imdb 6,3/10)


Seg!


Idag kanske det inte blir så mycket uppdaterat. Måste skriva på min hemtenta hela dagen. Jag blir alltid stressad fast jag inte borde blir det. Jag har över en vecka på mig men det känns inte som att tiden kommer att räcka till. Jaja! dags att sätta näsan i böckerna. Första frågan snart klar :)

Ha en trevlig söndag!



Julmust


Eftersom vi inte hade nåt fredagsmys igår och ja var hemma hos min familj och R var ute på äventyr så får vi ha lördagsmys istället! Vi ska äta fajitas, dricka JULMUST (som jag längtat efter) äta godis och sitta vid varsin dator och spela cs/sims. Jag kanske slår till stort och kollar på film. Längesen jag såg någon nu!

Hoppas ni har en underbar lördagskväll :)


Dålig bild men vi hade en prinsessa på besök igår.
Otroligt söt kan man säga att hon är






Tentaplugg


Sitter och skriver på min hemtenta. Nästan klar med första frågan! Nästa fråga är lätt så jag har stora förväntningar om att den ska gå snabbt att göra. Har ju till nästa tisdag på mig men det kommer två frågor till vi ännu inte fått så det är ingen idé att slappa. Ska man ha nåt gjort är det lika bra att göra det snabbt :)

Min maskeraddräkt är redan här! beställde den igår eftermiddag så jag blev lite paff när jag fick en postavi om att jag kan hämta den idag. Nu håller jag alla tummar jag har på att den passar. Annars blir jag ledsen.

Får återkomma med den informationen. Ska skriva klart det sista perspektivet på min tenta nu. Det handlar om en man som jobbar mycket hårt, har en jobbig ekonomisk uppväxt och som får hjärtklappning. Frågorna är "hur kan man förstå situationen han försatt sig i" och "hur han hans personlighet formats" ja det finns lite mer information än att han jobbar hårt såklart. Jätteintressant för er som inte läser den här kursen, jag vet. Men jag ville bara lägga ut det här för att folk ska tro att jag är smart! läser någon detta som inte känner mig kan det ju funka ;)

Puss på er!



Maskeradkläder beställt!


Jag fick lite panik ett tag. Skulle beställa dräkten jag hade bestämt mig för och så var den slut i min storlek! ja, jag vet att det är en vecka kvar och att det inte var särskilt förvånande men FAN. Hittade som tur var en annan dräkt som var minst lika fin. Passar den inte nu så börjar jag gråta..

Idag har min syster + bebis varit här och färgat mitt hår. Ja, inte bebisen då.. Hon låg mest och dregglade på en filt framför TVn. Sånt bebisar brukar göra. Jag var orolig över att jag köpt för lite färg igen men det gick bra som tur var. Mer färg nästa gång!

R står i köket och gör mat, ska bli gott! sen ska vi iväg på 25-årskalas till en kompis till honom. Ska bli trevligt!

Så ser min dag sett och ska se ut! hoppas ni har det bra!




Skrämmande nattsamtal


I natt låg jag och lyssnade på min ljudbok ett bra tag efter att R hade somnat och börjat snarka vilket han gör ibland. När jag skulle lägga ifrån mig mobilen blev jag tvungen att nysa eftersom jag är så hemskt förkyld. För att undvika att R skulle vakna så nös jag i mitt täcke. Två sekunder senare sätter han sig förvirrat upp och detta samtal utspelade sig:


Han: *sitter framåtlutad och kollar förvirrat ut i hallen. "Vad är det som kryper i taket??"
Jag: *blir orolig och kollar förvånat på honom* Sover du?
Han: NEJ då hade jag väl inte pratat fattar du väl?? vad är det som kryper i taket??
Jag: *ser absolut ingenting då jag är närsynt* Vad menar du? sluta skrämmas!
Han: Hörde du inte smällen?
Jag: Du får gå ut och kolla så det inte är nåt där nu..
Han: *går ut i hallen*
Jag: Tänd ljuset också!
Han: *tänder* det är inget här! men hörde du inte smällen?
Jag: Vilken smäll? Om du menade två sekunder innan du vaknade så var det jag som nös.
Han: Precis innan jag satte mig upp?
Jag: JA! du får INTE lov att skrämmas så! Det var inte roligt!
Han: *lägger sig ner igen och småskrattar en gång varannan minut i ca tio minuter*


Jisses vad rädd jag blev... föreställde mig någon figur från exorcismen som kröp omkring i taket. Det var riktigt elakt gjort tycker jag!





Hejdå datorn!


Min nya dator kommer förhoppningsvis i morgon så vi la ut min gamla på annons för ett par timmar sen. Folk har ringt som galningar! kommer snart en kille och kollar på den och om han inte köper den så har R lovat att ringa en annan kille och sen andra killar efter den. Ja det verkar inte vara så svårt att få den såld i alla fall. Får hoppas min nya kommer i morgon nu då bara! Annars blir jag lite handikappad. Har ju den här datorn att sitta vid men där kan jag ju inte sitta så mycket jag vill..

Maten ska snart i ugnen. Potatisgratäng och kött blir det idag. Mums! är vrålhungrig :)

Ha en fin kväll med er!


Superförkyld och hemtenta!


Hej hopp! en ledig tisdag och vad passar då bättre än att tvätta? det kan man ju liksom bara göra när man är ledig. När annars liksom?

Jag har blivit superförkyld under natten (eller morgonen) ursch! får hoppas det håller sig i det här stadiet som det är i nu, alltså då jag fortfarande är pigg och näsan inte rinner (fast det lär jag ju inte slippa) vår hemtentamen kom ut idag men jag har hittills bara läst frågorna, kände mig ganska säker på svaren men det blir nog en del bläddrande i kurslitteraturen för att fånga upp alla perspektiv igen som jag inte kommer ihåg ordentligt. Men det ska nog gå bra!

För övrigt vet jag nog ungefär vad jag ska ha på mig på Halloween. Väljer mellan tre olika dräkter. Vilken det blir återstår för er att se! Åh så spännande va? :)

Nu ska jag snart gå ner till tvätten! ha en fortsatt trevlig dag

Sötsöt


Mamma och pappa ska köpa en ny liten vän :) visste att detta skulle hända eftersom de fick avliva stackars Dino på grund av att han åt något olämpligt i naturen. Ursch





Måste åka hem och kika på den när den anländer :)


Måndag


Hej! har varit i skolan idag och sen när jag kom hem så har jag då inte gjort mycket. Vi har varit iväg och handlat mat och jag ska snart ställa mig och diska (urkurk) Så roligt har jag det en måndag! haha :) dålig uppdatering för att jag helt enkelt inte har nåt skoj att säga. Ber om förlåtelse för detta!


Bildbevis från sötnos om att jag fick en strike i lördags! YEY är stolt trots att jag förlorade med typ 40-50 poäng vid varje serie. HAHA




Helt slut!

Idag har vi varit ute  i Bokenäs hela dagen och hjälp mamma att köra och stapla ved! Min pappa är fortfarande sjukskriven efter sin hjärtoperation som han gjorde för ett par månader sedan så han får inte bära tungt så då är det bra att de kan utnyttja sina barn + respektive till detta. Dock blev det bara vi och min storasyster. De andra syskonen är ute på äventyr. Bland annat i Egypten :) I vilket fall har vi burit och haft oss i ett par timmar ute i den friska luften och sen ätit god mat. Nu har jag ont i ryggen och är allmänt eländig (trött) och kommer inte orka göra många knop mer den här kvällen.

Igår hade vi en trevlig kväll med bowling och Buzzspelande! Jag förlorade stort ( i vanlig ordning) på bowlingen men vann en gång på Buzz (stolt)

I det stora hela har det alltså varit en jättetrevlig helg! nu ska jag bara slappa och njuta av kvällen inne i värmen. Ha en toppenkväll ni med!

Frukost


Hellu! det är en härlig lördagsmorgon tycker ni inte det? Har druckit en kopp kaffe men ska ta en halv kopp till snart till frukosten. Dagens schema ser ut så här: äta frukost, få upp R ur sängen, boka bowlingbana till ikväll och kanske ta en tur på stan (om vi hinner, vi är ju sega som få ;) och kolla på halloweenkläder. Kanske hittar nåt, vem vet?


Det är sju grader ute så snön lär väl inte komma tillbaka på ett bra tag :P

Jaja nu var det frukost! GODMORGON! :)


En sån här skön morgon passar det med en bra lugn låt från världens bästa film (ihop med de andra såklart)

 

 


Vad händer?


Ja vad händer i kväll? inte mycket, ungefär lika mycket som har hänt under dagen idag. Alltså inget. Vi har tänt värmeljus, ätit fläskpannkaka och har på bra musik på Spotify. Skönt med en lugn fredag eftersom vi var ute förra. Oj vad gammal jag låter *flinar* får se om en film åker på sen.

Nu ska jag återgå till ingenting. Ha det bra!

Förra fredagen..


.. I bilder















Hej Hå...



..Du dåliga samvete. Jag ska tysta dig med choklad och lakrits framför Robinson om en stund!
Akta dig du..

 

 

 


The last airbender



Jorden är uppdelad i fyra olika riken: eld, jord, vatten och luft. Invånarna i de olika rikena kan bända sitt element och använda sig av detta i situationer. "Bändarna" måste ha det i sig men det krävs träning för att kunna mästra det helt. Ett hundraårigt krig rasar. Den enda som kan stoppa det är också den enda som kan mästra alla elementens krafter: En ung pojke som varit försvunnen under en lång tid men som återvänder i början av filmen. Han måste stoppa Eldbändarna från att erövra de andra rikena -Innan det är försent.

Namn: The last airbender
År: 2010
Genre: Fantasy, äventyr
Längd: 103 min
Betyg: 4,5/10 (imdb 4,5/10)


Okej. Det är i grund och botten en barnfilm. Tydligen baserad på en serie som går på Nickelodeon.  Jag hade inte förväntat mig särskilt mycket så jag blev heller inte besviken. Den var inte genomkass, nej lite charmig får man nog kalla den. Även ifall jag aldrig skulle se den igen. Skådespelarna vinner inget pris för sitt skådespel men är du 10 år kommer du nog tycka att den är superbra :)

 

 


Första snön!


God eftermiddag! Idag har jag hunnit med litegrann. Varit i skolan på en föreläsning om personlighetspsykologi och om peronlighet och arbetsliv (stress) det var väldigt intressant. Mycket upprepande ifrån tidigare föreläsningar men det är till viss del bra eftersom man fattar bättre då :D Medan jag satt där och lyssnade skickade R ett sms till mig med ordet "snöar" jag läser ju i Trollhättan och blev genast lite avundsjuk eftersom jag ville att det skulle börja snöa och nu skulle jag väl missa det? men inte då! knappt hade jag hunnit svara innan det började även utanför vårat fönster! Dock hade det lagt sig mer här hemma än där.

Har precis tagit en liten paus i mitt läsande. Det krävs lite koncentration för att läsa en kursbok på engelska och blir jag minsta okoncentrerad så förstår jag inte innehållet. Ska snart börja igen. Behövde bara vila ögonen lite ;)

Hoppas ni får en fortsatt bra dag i den här härliga höst/vinterkylan!




The disappearance of Alice Creed



De två utpressarna Danny (Martin Compston) och Vic (Eddie Marsan) kidnappar den unga tjejen Alice (Gemma Arterton) för att kunna begära ut en hög lösensumma utav hennes stenrika far.


Namn: The disappearance of Alice Creed
År: 2009
Genre: Drama, thriller
Längd: 96 min
Betyg: 6/10 (imdb 6,9/10)

Det var bara tre skådespelare i hela filmen men de lyckas bra med att hålla spänningen uppe. Snabba händelsebyten och ibland riktigt nagelbitande. Absolut sevärd!

 

 


Pysselshopping!


Hej! idag har jag och R tillbringat en stund i en mängd olika butiker. Först åkte vi ut till Biltema och köpte blomkrukor i olika storlekar. Vi har samlat på oss (fått av olika personer) en mängd blommor så nu åkte alla plastblommor bort i förmån för de äkta som har blivit omplanterade i större krukor. Det blev jättebra får jag säga! Sen gick vi in på torp och Panduro för att kolla på Halloweenpyssel. Vi ska ju ha fest här hemma så lite pyssel måste vi ha! Fick köpt lite kartongark, klistermärken, mallar, och lite andra saker där inne. Sen gick vi till BR leksaker och köpte lite serpentiner och spindelnät. Tillsist efter ett snabbt besök på apoteket och Coop så åkte vi till Ö&B för att hämta ett tårtfat som vi lämnade där när R skulle bjuda på avslutningstårta. Därifrån fick vi med oss dricksglas (som vi ska göra till lyktor) och lite balsam (som ej ska användas till Halloween;)

Nu har jag gjort klart vuxengrejerna för stunden (diskat och skalat potatis) R står och steker pannbiffar och jag sitter och bloggar. Resten av kvällen blir lugn då inget är inplanerat.

Hoppas ni får en fin kväll


Pysselsaker









Och årets Rosa band! med tuttar på :D





Familj


Idag är vi en liten familj. För vi har grannhundarna på besök. Åh vad mysigt det ska bli att gå ut en promenad sen. Jag, R och våran lilla familj





Dear John


John (Channing Tatum) träffar collegestudenten Savannah (Amanda Seyfried) under en två veckors permission fån militären. De blir genast förälskade i varandra och får tillbringa en kort tid tillsammans innan John blir tvungen att återvända. Filmen handlar om deras kärlek som de visar varandra genom de brev de skickar till varandra och om tvivlet som ständigt ligger och gnager bakom fasaden. Klarar man att leva i ett sånt distansförhållande och är deras kärlek värd att vänta på?



Namn: Dear John
År: 2010
Genre: Drama, romantik
Längd: 108 min
Betyg: 5/10 (imdb 5,9/10)

 

 


Dålig inspiration


Ja herregud här var det dålig uppdatering. Har haft en hård helg får skylla på det! i fredags var vi i thn och umgicks med några kompisar, åt god mat och drack drinkar sen gick vi ut och dansade på kvällen. I lördags var jag på Överby under dagen med min mamma, två systrar, syrrans barn och en kompis till den andra systern. Vi gick runt och kollade på en massa saker och jag kom hem ganska sent och fick slänga i mig mat för att vi skulle i väg till älsklingens klasskamrater (nya bekantskaper till mig) och skulle ha spelkväll. Det var mycket skoj och det blev en del vin får jag säga! gårdagen var inte lika rolig. Var inte bakis egentligen men jag fick huvudvärk som vägrade ge med sig så igår var det en riktig slappdag! vi gjorde inte många knop får jag säga!

Idag har jag varit i skolan fram till 12. Trodde det var heldag så jag blev positivt överraskad när vi fick åka hem. Egentligen skulle vi göra ett personlighetstest och sedan diskutera våra resultat i olika grupper men ingen orkade stanna så jag tänkte göra testet lite senare här framför datorn och se om jag hade rätt med vad jag trodde när vi pratade om de olika sakerna man kunde bli på lektionen förut.

Nej nu ska jag ta mig lite kaffe! tänkte lägga in lite bilder från fredagen sen och lite filmrecensioner om jag orkar.

Ha en bra dag!




Änglar och demoner



Nattens film blev förresten "Änglar och demoner" har inte sett den sen vi såg den på bio och jag hade glömt hur bra den var. Trots att den är så lång.




Namn: Angels and demons
År: 2009
Genre: Mystery, thriller
Längd: 138 min
Betyg: 6½/10 (Imdb 6,7/10)


Stan och fika


Hej hej! Idag har jag haft en bra dag! mamma var inne hos tandläkaren och skulle passa syrrans bebis medan hon var i skolan på eftermiddagen. Så vi träffades på eftermiddagen och tog en tur på stan och kikade i affärer på allt ifrån barnkläder till halloweenklädslar. Sedan när det var skoldags visade det sig att det var studiedag så min syster hade inga lektioner (hon är ju mammaledig och gör skolarbete hemifrån) så då gick vi hem till mig istället och åt kanelbullar och kärleksmums i stället i ca en timma innan de var tvungna att dra.

Sen när de åkt åt vi mat här hemma och sen har jag roat mig med lite läsning och surfande på diverse sidor. Nu ska jag snart kolla på Robinson. R sitter och spelar så han ska nog inte se med mig idag.

Ha en trevlig kväll gott folk!



Syrran och lilla M






Nybakta bullar & boklåning


Hej hå! dagen blev full av äventyr ändå. Vi var en stund på biblioteket och jag hittade en bok som jag länge velat läsa så den fick åka med hem. Dock en väldigt tjock bok så jag får hoppas att jag får tid att läsa den nån gång mellan studielitteraturen!

När vi kom hem därifrån blev det en sväng till affären för att köpa bakgrejer, sen direkt hem för att börja. Nu luktar det kanelbullar i hela lägenheten och vi har även bakat mockarutor. Mums :)

Hoppas ni har en bra kväll :)


Onsdag


God eftermiddag! man blir alldeles för slapp av att vara hemma flera dagar i veckan! jag åt frukost för ca en halvtimme sen och har inte kommit på vad jag ska göra med dagen än. det blir nog att läsa ett kapitel i en av mina aktuella kurslitteraturböcker. Föreläsning i morgon och då vill jag vara lite förberedd på vad hon ska prata om. Sen på eftermiddagen blir det grupparbete. Får se om det var frivilligt eller ej. Vi ska ha hemtenta i stället för salstenta. Känns skönt. Jag blir nervös av salstentor. Urk!

Vad ska man göra idag då? det blir i alla fall en sväng till biblioteket för att låna något som inte har en massa jobbiga ord i så att jag kan koppla bort lite ibland! Tänkte faktiskt göra mig i ordning för att gå nu!

Ha en toppendag!


Genomtänkt...


Ifall någons intresseblock börjar tryta så kan jag tala om att det visst är meningen att det ska stå ett grönt "OK"på brytningsfelslinserna. Jag faller på knä och beundrar människan som kom på den smarta idéen. Enligt min optiker är det för att man ska veta vilket håll som är rätt på linsen innan man sätter in den (bokstäverna ska vara åt rätt håll) (ps. ifall nån inte skulle råka veta så måste man sätta in linser åt ett speciellt håll, ja det är superintressant) när jag frågade henne om detta inte gick att se på det klassiska vanliga sättet jag är van med som linsanvändare i ca 10 år så svarade hon att det givetvis går att se så också. Jag blev bara så paff att det verkligen stämde detta osannolika jag trodde var ett fabriksfel. Antingen tror linstillverkarna att de som har linser mot brytningsfel är extremt dumma och inte klarar av att sätta in linsen åt rätt håll (?) eller så är de satans avkommor (nåja..) jag tror mer på min första teori, eller så tänkte de helt enkelt inte alls den dagen.


Om ni ser nån stå och lura i mörkret någonstans så är det säkert bara jag som gömmer mig för starka ljus. Jag gillar inte att folk skrattar åt mig trots att jag nu har fått ett skrivet bevis på att jag faktiskt är helt "OK" ;)

(Kika bilden i inlägget under om ni inte sett)







Tisdag och ännu en solig dag!


Och vi sitter inne! Nåja inte länge till.. Vi ska snart gå till min optiker och fråga ifall det möjligtvis är fabriksfel på mina linser (de det står OK med grön färg på) jag är inte särskild road av att man kan läsa texter i mitt öga ju haha! sen ska vi hem och laga mat. Det blir champinjon & broccolipaj. Mums!
Nej nu måste jag gå!

Ha en fin dag! bloggar säkert mer sen

Haha bildbevis. Kolla den högra linsen.
Den syns bättre än det ser ser ut.




Black death



"Det medeltida England är svårt härjat av Digerdöden (Black Death). Mitt i denna apokalyptiska värld full av skräck och vidskepelse får den unge munken Osmund i uppdrag att leda den skräckinjagande riddaren Ulric (Sean Bean) och hans mannar till en fjärran by. Deras uppdrag är att infånga en nekromant - en andebesvärjare som kan väcka de döda till liv igen. Osmund, som slits mellan sin kärlek till Gud och kärleken till en ung kvinna, hittar nekromanten som visar sig vara en mystisk skönhet vid namn Langiva. När Langiva avslöjar sin djävulska identitet och erbjuder Osmund hans innersta längtan, slår hans verkliga resa in på en skrämmande väg..."

 

Namn: Black death
År: 2010
Genre: Äventyr, drama, mystery
Längd: 102 min
Betyg: 6/10 (imdb 6,6/10)

 

Den här filmen såg vi för ett par dagar sen. Den var faktiskt bättre än vad jag trodde. Är ju lite småsåld på genren och om någon liksom jag gillar denna sortens filmer så är den att rekommendera!

 

 

 


Sunny day!


Men det var apkallt ute när jag gick till skolan i morse.. Brr! fick en överraskning på föreläsningen och det var att de hade gjort fel när de satte schemat så mina heldagar förvandlades till halvdagar! Åh det var så skönt att komma hem tidigt och slippa vara i skolan till kl 16! höll på att somna på föreläsningen eftersom jag var så trött men jag fick göra mitt bästa för att hålla mig vaken. Vi har ju börjat med en ny kurs nu igen och då är det ju bra att hänga med på först lektionen.  Nu har vi börjat med personlighetspsykologi och det är jätteintressant!

Annars i dag har vi veckohandlat. Nu ska vi åka en sväng till Torp och kolla på lite saker. Får väl se om något följer med hem :)

Ha en superfin dag!


Catfight


När vi passade syrrans hus fick vi ju lite extraansvar på köpet. Så här (eller värre) höll kattjävlarna på flera gånger om dagen. Här kommer ett bildbevis på varför man inte ska ha katt(er). De är oresonliga små djur. Fick stoppa oändliga fights, katter som hoppar i sängen när man sover, lillkatten från att bli uppäten av hunden och till sist ha ett oändligt tålamod med oupphörligt jamande utanför dörren när jag pluggade inför tentan. Ja sa jag att den försökte äta upp vårt bröd också?! Det är himla tur att den busiga lilla katten är söt för annars hade jag nog inte stått ut ;)


 

Jag håller i hunden så att den inte ska avbryta bråket (enda gången vi inte går i mellan, jag lovar) jag vill ju att folk ska få se hur jobbigt vi hade det liksom.. Puh! jag kommer aldrig återhämta mig från det där ansvaret. Så! dags att tycka synd om oss!

 

 


Echelon Conspiracy



Max Peterson (Shane West) är en ingengör som kommer över en mobil som skickar honom sms med lovande budskap. Han vinner storkovan på casinon med smsens hjälp men säg den lycka som varar. Max blir jagad av agenter som berättar för honom att det inte är som det verkar och jakten på den som skickar smsen börjar. Det visar sig att det blir en jakt på liv och död och det gäller att de löser gåtan innan det är försent.


Namn: The echelon conspiracy
År: 2009
Genre: action
Längd: 105 min
Betyg: 6/10 (5,7/10)

 

 

 

 

 


Söndag


Hallo hey. Idag är det en riktig slappdag. Har bara tagit det lugnt. R är iväg och kör rc-bil så jag har lite me-time. Funderar på att se ett avsnitt Vampire diaries i soffan :)

Igår var C & J här. Vi hade en trevlig stund med spel och en del dricka! blev ganska sent i säng eftersom vi fick för oss att gå till Mc donalds runt 01.30 på natten. Ja det var en rolig kväll :)

Nu ska jag bädda ner mig i soffan. Ha en bra dag!


 

 


Vem är måtta?

..Och varför skulle jag vilja dricka med honom?

 

 


Robinson


Hellu folket! Nu har äntligen Robinson börjat igen! har längtat haha. Dags att bänka sig framför tv:n på torsdagarna (jäkla idol ;) och det ska bli roligt! Nu ska jag snart gå och lägga mig. I morgon är min första tenta och jag är lite nervös. Men vi får hoppas att det går bra!

Dags att ta ett par mackor och göra sig i ordning för natten. Sov gott






The two Mr. Kissels


Bröderna Andrew och Robert Kissel är två stiliga, rika män som har ett till synes lyckligt liv. Tills de påträffas mördade under mystiska omständigheter. Nu målas deras liv upp och man får följa dem i lycka och sorg, rikedom och fattigdom. Vem mördade bröderna och vilket var motivet?


Namn: The two Mr. Kissels
År: 2008
Genre: Drama
Längd: 86 min
Betyg: 5½/10



Fint höstväder!


Ja det är så fint höstväder idag så jag har bestämt mig för att ta ett litet uppehåll i pluggandet för att ta en promenad med R. Vi ska förena nytta med nöje och hämta ut mina linser också. Trots att jag mestadels använder glasögon nu så vill jag ha linser hemma. Har ju bestämt mig för att köpa de lite dyrare linserna mot brytningsfel nu också och de är sköna att ha på sig (trots att den linsen är lite tung) så jag vill ha dem hemma ifall jag tröttnar på glasögonen :D

Annars har inte mycket hänt. Tog en skön sovmorgon i morse (i vanlig ordning) men var ändå dötrött när jag vaknade(?) snacka om att jag vänt på dygnet! livsfarligt att plugga och bara behöva vara i skolan två gånger i vecka ju :S

Nu ska jag schasa ut R ur duschen så vi kommer iväg nån gång! Har förresten tre filmer som jag ska lägga ut på recension om någon är filmsugen :) det vankas relativ bra betyg så det är bara till att se dem efter mina recensioner :)

Ha en bra dag!

Måndag!


Aloha! hemma igen! i alla fall för tillfället! ska tillbaka till huset om ett par timmar och ta ut hunden en gång till eftersom min syster och de inte kommer hem förrän sent i natt. Vi åkte in till lägenheten nu eftersom R hade sina kursböcker här och för att veckohandla! Alltid skönt att få det gjort!

Hoppas er helg varit bra! Min har varit lugn. Har ätit så mycket godis de senaste dagarna att det känns som att jag gått upp tre kilo och det betyder ju att det varit lugnt. Vi har sett på film och bara umgåtts!

Har dock inte tid att skriva mer nu. R har fått städfnatt så om jag inte hjälper till snart lär jag åka på stryk (eller något)

Ha en bra eftermiddag!

Ensamt fredagsmys..


.. Just nu framför läroböckerna! R fick ett erbjudande han inte kunde tacka nej till: Åka hem till en kompis och dricka bärs så jag ska sova enam här i natt. Men det ska nog gå bra! Annars idag så har vi äntligen fått hämta hem bråkbilen! (det borde bli mitt nya namn på fanskapet ;) som ju varit på lagning. Sen har tiden bestått av pluggning.

Vet inte hur resten av kvällen ser ut. Jag har tillgång till bil om jag vill åka nånstans som tur är! Annars kanske se omdet går nåt bra på TV idag!

Hoppas er fredag blir full av fredagsmys!
Puss & Kram

RSS 2.0