-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Blood in, blood out


Den här filmen handlar om de två bröderna Cruz (Jesse Borrego) och Paco (Benjamin Bratt) samt deras kusin Miklo (Damian Chapa) som var oskiljaktiga i sin ungdom då de härjade runt och begick gängbrott. Efter en hämndaktion som slutade i mord så skiljs de de åt, Miklo hamnade i fängelse där han snabbt finner sig till rätta och ingår i ett nytt gäng, Paco gör militärtjänst och slutar som polis och Cruz blir narkoman eftersom det är det enda som hjälper mot hans rygg som blivit skadad. Efter ännu ett dödsfall inom familjen som Cruz får skulden för vänder Paco honom ryggen tillsammans med hela familjen. Hatet och skulden blir svår för de alla tre att komma över och frågan är om blod verkligen är tjockare än vatten och om de någonsin kan lägga allt bakom sig.

 

Namn: Blood in, blood out
År: 1993
Regissör: Taylor Hackford (Djävulens advokat, Proof of life)
Genre: Action, crime, drama
Längd: 180 min
Betyg: 8/10 (imdb 7,7/10)


Ännu en film jag inte tagit mig tid att se vilket är fy skam. En mycket bra historia om tre släktingars öden.
Mycket sevärd! Skådespelare i filmen i urval: Benjamin Bratt (Miss secret agent, Enrique Castillo (Tv-serien Weeds, A beautiful life).

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback