-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

The Veteran


Miller (Toby Kebbell) återvänder till London efter en lång tjänstgöring i Afghanistan. Han blir snabbt uttråkad och får svårt att anpassa sig till den vanliga livet. I ett slumområde stöter han på många unga pojkar som blivit rekryterade till ett lokalt gangstergäng. När han erbjuds möjligheten att jobba undercover eftersom det misstänks att gänget har terroristkopplingar tvekar han inte. Inte ens då han försätter sig själv i livsfara för en chef som han inte ens är säker på tillhör den goda sidan.

 

Namn: The Veteran
År: 2011
Regissör: Matthew Hope
Genre: Action, thriller
Längd: 98 min
Betyg: 6/10 (imdb 5,9/10)

 

En sevärd film! jag gillar miljöerna eftersom de är välpassande i filmen. Man får en känsla som passar bra ihop med den som filmen vill förmedla. Skådespelare i filmen i urval: Toby Kebbell (Dead man's shoes, Prince of Persia), Brian Cox (Rise of the planet of the apes, Braveheart, Bourne-filmerna), Tony Curran (Gladiator, The leauge, Underworld), Adrian Bouchet (Clash of the Titans, Alien vs Predator).

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback