-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

The next three days


John Brennan (Russell Crowe) och hans fru Lara Brennan (Elizabeth Banks) lever ett perfekt liv tillsammans med sin son Luke. En dag stormar polisen in i huset och anhåller Lara för mordet på hennes chef som hittats död på en parkering. John hävdar envist sin hustrus oskuld men bevisen är vattentäta och hon åker in på livstid. John rasar ner i sorg men vägrar ge upp och istället för att försöka gå vidare börjar han planera hur han ska hjälpa Lara att fly. Han säker kontakt med kriminella och försöker på detta sätt fixa sakerna han behöver. När nästan allting är ordnat får han reda på att hon ska förflyttas och har endast tre dagar på sig innan det är försent och hans planer går i stöpet.

Namn: The next three days
Regissör: Paul Haggis (In the valley of Elah, Crash)
År: 2010
Genre: Thriller, drama
Längd: 122 min
Betyg: 6,5/10 (imdb 7,4/10)

En bra film med mycket fart i. Bra skådespelare som uttrycker känslor. Dock lite för lång men för den sakens skull så blir inte filmen tunn någonstans. Mycket spännande stundtals men något i den gjorde ändå att den inte gick hela vägen för mig.

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback