Söndag igen

Nu är denna söndagen slut, blää betyder en vecka jobb :) får försöka vara positiv, lite trött på jobbet just nu men i vanlig ordning går  väl det över :)

Jaha min helg har iallafall varit väldigt bra :) i fredags var det bara direkt hem efter jobbet och tog det bara lugnt i min ensamhet, behövde en sån kväll faktiskt, satt vid datorn och spelade lite wii o bara tog det lugnt, meegagott :)

Igår var det jobb 11-17, efteråt kom hjärtat o hämtade mig o vi åkte hem till mig jag började göra mig i ordning eftersom vi skulle ut o äta med Emma o Niklas, de kom efter en stund o vi åkte ner till Agassis o hade en trevlig parmiddag en stund innan det kom lite mer folk, men det var bara trevligt :) god mat och lite gott att dricka, kan knappast bli bättre :) var dock så jäkla trötta hela bunten så vi blev hemkörda vid typ 22.00, kom hem o då skulle pojken min glo på film lite sådär mot min vilja men jag la mig o försökte titta, den första sov jag typ igenom, nån vääldigt dålig film :P den andra handlade om en jordbävning, så långt förstod jag typ i min halvdvala, kunde inte sova ordentligt eftersom någon vägrade stänga av filmen och menysidan gick om och om igen i all evighet innan jag fick liv i döingen så han stängde av :P

Idag var jag aaaningen trött men det var bara att göra sig iordning o dra till jobbet eftersom jag började kl 11..
Blä varit lite seg vill ja lova men blev genast på bättre humör kl 16.00 då ja slutade och hjärtat kom o hämtade mig o tog hem mig till en fin lägenhet som han städat iordning, åh min sötnos, inte fel o skaffa en lite halvordningsam pojkvän iallafall ;) vi fixade tacos, åhh det var gott längesen ja åt det faktiskt :) sen bara tog vi det lugnt framför en film innan han åkte hem till sig :)

30/9 ska försöka komma ihåg detta datumet iallafalll ;) haha kommer ja inte glömma i första taget vill jag lova, iallafall om allt går vägen och det gör det ju, allt det där som varit förut är helt borta allt känns väldigt bra :D låter konstigt att säga att man har pojkvän, det är lite ovant :)

Jaja ska fortsätta plocka bort lite nu, jag har blivit mordhotad haha :)

Puss på er som förtjänar det :)


......

Hola! sitter hos  Emma o glor på datorn medan hon sitter vid tv:n, kuul vi har det va? :P

Blev fanimej inte mkt sömn inatt kan ja tala om, när hjärtat kom runt 1 så höll ja på stenslockna, låg i sängen och halvsov eftersom ja höll mig vaken så länge med mening, det var inte lätt men ja klarde det! vi skulle gått upp runt 9 men tog en ordentlig sovmorgon, vaknade runt 12 o då var det såklart stress stress till vargön eftersom han skulle jobba, blää inte hann vi med nån shopping iallafall :/

Well inte gråta för det, han körde mig till Emma o vi drog till Överby och shoppade loss istället, hittade tyvärr inte nån jacka, joo det fanns en men den var för stor, jääkla skiit, jag hittar aldrig  en jacka som jag fastnar för så fort o så  var det inte rätt storlek! damn it! tröstshoppade lite tröjor o vintersaker då istället :P

Jag vill sovaaa!

Aja tv nuu.. Todeels

Inget bra på rubriker...

Tjo breee :P går omkring o pysslar en del, Hjärtevännen kommer snart, eller ja.. snart det är ju ett par timmar kvar, försöker hålla igång så tiden går fort :P städar lite o så, förstår inte hur jag kan stöka ner så mkt när jag bor själv, helt otroligt.. Är jättetrött också, vet inte hur ja ska kunna hålla mig vaken ett par timmar till när ögonen går i kors så jag får väl försöka att sysselsätta mig eller också får jag lägga mig o sova en stund :) mmm gott det vore, men då kommer jag väl vara klarvaken sen när det är dags o sova, inte bra, vi ska inte sova hela morgonen i mon för då ska det shoppas är det tänkt!

En massa saker o göra på jobbet idag, höll mer eller mindre på att dö när jag kom dit runt 12 i morse, lagret var fullt av saker! stod lådor packade i högar stora som berg, "kul för tjejerna" tänkte jag o gick förbi innan mitt leende försvann då jag fick veta att en stor pall var min... Full med kalendrar.. IIiik >< well så roligt jag haft idag kan ja berätta :D

Jag mådde jättedåligt när jag vaknade i morse, men det är ingen fara nu, deppanfall som smyger sig på ibland.. Det är aldrig roligt, blev jättenere för jag vet inte vad, jag har ingen anledning att vara ledsen ju :S konstigt man funkar ibland, att man inte efter 21 år lärt sig förstå sig på sin egen kropp o sina känslor är lite wierd, jag behöver en handbok, ingen som har en till salu?? Vet nog vad en av sakerna beror på men det är inget jag kan rå för, kan inte gå o vara nere för en sån sak för det kommer o går, jag har ingen lust att avsluta nåt "bara för att" liksom :S lessen om det var rörigt men dont worry, jag reder mig :)

Kanske ska ta sig en dusch :S känner mig lite ofräsch faktiskt så det är ingen dum idé, o sen ska ja tänka ut vad ja ska ha på mig i morgon, också svårt!

I morgon blir det en rolig dag! först med den ena hjärtevännen halva dagen o sen sova hos Emma på kvällen :D kuuul längtar :D

Well få lite gjort kanske?

Puss på er amigos!

Trots allt världens lyckligaste flicka!


Jag är såå glad ! kär o lite  så där allmänt galen  som bara jag kan vara :D Det bästa med allt är ju att känslorna är besvarade också, jag måste vara galen, efter en endaste vecka är jag kär, har aldrig hänt förr  tror jag :)

Annars är allt allmänt bra, så jäkla bra, haft lite bekymmer på jobbet men det verkar ha löst sig, lite svårt att låta något göra mig sur just nu, det verkar ha löst sig med det andra jag var ledsen för förut också så det är ju bra :D

Bara massa roliga stunder framöver, mycket ljus i framtidem faktiskt trots att vintern närmar sig med stormsteg :(  jag hatar vintern, blääää..

Nu får det bli lite varm choklad! mmm vad gott :D

Emma min änglaflicka, du är för alltid min kärlek nr 1, ingen kan ta din plats i mitt hjärta trots att jag lånat ut det just nu ;) familjen och vännerna ska man hålla hårt i, och du kommer fanimej ingenstans ;)

Puss på er!

Tusen känslor i kroppen

Hur kan en kropp rymma så mkt känslor?? jag är lycklig, deprimerad, mår jättebra och jättedåligt på samma gång, glad för en sak, ledsen för andra som inte har med mig o göra ens :S

Gaah varför händer allt på samma gång? tackla lyckan eller sorgen, en sak i taget! funkar inte du så funkar inte jag, gråter du så blir jag ledsen och tvärtom, aldrig får man vara lycklig...

Blir trött på folk som vänder allting o skriver en sak o sen blir ledsen/arg när man vänder det emot dem, please ser du nån jävla ring på mitt finger där du råka bära den andra?!

jag hatar folk


Jahapp snart 1 år äldre..

Tiden går så fort.. "firade" med middag på Agassis med de närmaste goda vännerna.. Dagen var perfekt och hur kul som helst:

Klockan 08.00 befann jag mig på Uppströms och fixade i ordning håret, kom därifrån typ 2 timmar senare, gick hem o strax därefter kom Emma så fixade oss typ bara snabbt och sen drog vi till torp.. Fick köpt ett par läckra röda skor och en scarf till blandannat :P vi åkte hem och började fixa oss för kvällen samt blandade lite groggar.. öhmm ett par st var iallafall så när vi gick vid  halv 5 typ var man lite fnittrig, jaja skyller på att man bara fyller en gång om året :P vi gick ner till Camilla där Kristin, Linda  o Rasmus också var och drack o skojade innan vi gick ner till Agassis där jag bokat bort, åt en enormt stark tacobuffé och glodde på fotboll innan vi tröttnade på Agassis och gick hem till Camilla igen, fick vara ensamna en stund innan hennes sambo Kim + ett pa av hans kompisar ramlade in och det blev aningen mer högljutt :D sen festade vi där hela natten typ tills Kristin ville ha Mcdonalds så det var bara till att dra på sig skorna och vandra från Tureborg till stan kl 02.30 ungefär :D efter det erkänner jag att jag var så trött och då det fanns dåligt me platser så gick jag hem o la mig :) somnade väl vid halv 5  :)

Sen vaknade jag vid 11 ungefär igen och hann ta det lugnt en stund innan de ville att ja skulle komma ner till Camilla igen så jag gjorde mig i ordning och drog ner, vi gick till Pingvin och käkade en bit mat, ååh vad gott det var :D sen drog vi hem till Camilla igen och glodde på Jeepers Creepers, typ världens sämsta film men hellre den än Exorcismen som jag bojkottat av diverse anledningar.. haha ok, jag är en fegis :P ser inte på sånna psykofilmer för de gör mig dum i huvudet, efter The Ring drömde jag att den söta lilla flickan kröp upp i min säng i en vecka efter ungefär, gaah kan inte sova om ja ens tänker på det, så fånig är jag :D

Nu fyller jag om en halvtimme wohooo :D

Kommer upp lite kort senare i think, kameran vi använde hamnade på villovägar så det  är lite svårt o ladda upp dem haha :)

Nu ska jag nog sova kanske? natti natti


Seeeg

Aaa seg uppdatering igen!

well im soorryyy :( inte hunnit

Blir snart 21 år, blä >< gammal kärring ju, känns som om en kris håller på o drabba mig!
men det blir paaarty på lördag! ska till frisören kl 08.00 på morgonen (urk) och bli rödhårig :D inte helt haha men en del, tänker göra nåt drastiskt nu, så trött på det blonda sletna äckelpäckelhåret jag har!
Sen blir det shopping med prinsessan! nåt nytt o ha på sig är ju aldrig fel..

Åh längtar tills på lördag..

Men måste sussananna nu.. upp rättså tidigt i mon

byee


RSS 2.0