"The Hobbit" skjuts upp


Ja det kunde man läsa på Aftonbladet.se i morse. Det verkar som att den skjuts upp på obestämd tid pga komplicerade förhandlingar. Jag som redan väntat ett tag på den. Regissören Guillermo Del Toro säger att det är mycket frustrerande eftersom allting är så gott som förberett och att de bara vill börja spela in. Senare under dagen kunde vi också läsa att regissören valt att hoppa av filmen eftersom den kommer till att inkräkta på hans kommande projekt. Nu letas det febrilt efter en ny regissör och om allt går som det ska så kanske den börjar spelas in om ett par månader. Mycket tråkigt tycker ja. Peter Jacksom är ju producent till filmen och jag hade tyckt det vore super om han kunde ta över rollen som producent. Han lyckades ju med LOTR triologin.


Bild från Aftonbladet.se



Måndag igen


Och jag har haft en underbar helg! I fredags blev det bara lugnt och fint hemma med älsklingen. I lördags åkte jag på konfirmation för min kusin och efter det åkte jag med mamma o pappa hem för att sova där eftersom älsklingen skulle till thn på cruisingen. Vi hade en trevlig kväll då vi grillade och spelade kubb. Min syrra, hennes kille o bebisen var där också så jag fick gullat en del med det senaste tillskottet i familjen också.
Igår var det morsdag och vi firade hemma hela familjen. Det var mycket trevlig och min kära mor blev väldigt glad för sin ansiktsbehandling hon fick. Jag kom hem ganska sent och resten av kvällen efter hemkomsten blev lugn framför en film.

Idag vet jag inte vad dagen har att bjuda på ännu. Skolan är ju slut så jag slipper ju det iallafall. Vi ska väl handla mat i vanlig ordning och sen får vi se vad som händer.

Ha en bra måndag iallafall!

Aptrött..


Det är fredag. Jag har jobbat hela dagen och haft en ganska tuff dag med för lite personal. I morgon blir det konfirmation för en kusin till mig och sen ska jag tillbringa natten hos mor och far. R ska på cruisingen i Thn med sina kompisar och det var grabbkväll så jag passar på. Funderar på om jag ska se på ett avsnitt Lost och sen gå och lägga mig. Ögonen faller ihop snart.

Hoppas ni har en trevlig kväll vad ni än gör

Liten och söt


En bild på mig och Milja. Hon är så underbart söt



Brons till oss!


Efter en förlust igår fick vi iallafall brons i hockeyn! Helt okej även ifall jag är besviken på att vi förlorade igår.

Ja och igår efter matchen åkte vi till Thn för att grilla med P & S. Det var fruktansvärt gott med årets första grillat (för mig) kvällen var mycket trevligt med kubbspel och en del kortspelande. Åkte hem ganska sent och somnade till en film. Har dock inte sett klart den så blir ingen recension än :)

Idag har jag pluggat en del och sen har inte mycket hänt. En lugn och fin dag precis som vi gillar det. Nu ska jag nog kolla på ett avsnitt Lost och göra mig lite kaffe.

Ha en underar söndag!

Bild från Saras födelsedagsparty. Jag var sjuk på den festen så därför ser jag halvdrogad ut haha


Äntligen bättre!


Ja finally börjar min hals ge med sig! Jag har ju hostat som en jäkla galning och känt mig allmänt eländig i snart tre dagar. Igår kände jag bara att jag inte orkade och gick och la mig för att jag inte ville sitta och hosta hela tiden.

Åh vilken värme det har blivit ute! Skulle gärna vilja lägga mig ute och sola men jag bara jobbar och jobbar så solstunden har varit minimal. Får hoppas jag kan ta igen lite under helgen. Då blir det grillning i Thn :)

Nu börjar snart hockeyn igen. Canada-Ryssland idag. Grymt :)

The blind side


Igår kväll bestämde vi oss för att se en film om turen hamnade på en biografi. Den handlar om en ung kille som har det svårt i livet och som blir adopterad av en överklassfamilj som försöker hjälpa honom på vägen till att bli en bra fotballspelare.


Namn: The blind side
År: 2009
Genre: Drama, Biografi
Längd: 129 min
Betyg: 3/5

 


Grå o trist dag


But hey! what did u expect? its monday!

Jag är ledig idag i vanlig ordning. Cyklade upp till skolan en snabb sväng förut för att lämna min ansökningsblankett till skolan. Till hösten blir det Religion A eller Samhällskunskap A ifall att jag inte kommer in på Högskolan. Man ska aldrig ge upp och det är lika bra att plugga upp betygen för att ha större chans nästa år i sånna fall.

Älsklingen kom precis hem från skolan. Vi sitter och diskuterar fram veckans matsedel och ska väl snart ta och gå och handla så att det blir överstökat. Idag vill jag bara ta det lugnt och kurera mig så att jag orkar jobba i morgon. Fick tyvärr avboka min tid med gyminstruktören idag eftersom jag är sjuk. Väldigt tråkigt faktiskt.

Dags att få alla rutiner avstökade!




Hej från sjuklingen


Ursch ja..Dagen har hittills varit helt okej trots sjukdom. Har varit på dop och efterkaffe. Kom hem för ca en timma sen och nu ska vi snart dra oss igen. Födelsedagsfest väntar. Men jag får se hur länge jag orkar. Ett tag iallafall sen får jag nog vara tråkig och åka hem o lägga mig och vila.

Ja så ser min lördag ut! hoppas ni har det bättre och är piggare än mig :)

Blir ju fan vansinnig..


Att det ska komma något i mellan för min träning hela jäkla tiden! den här gången är det en förkylning och innan dess har det varit mer sjukdom plus skador. Vem där uppe är emot mig egentligen? jäkla skitstövlar jag ska fasiken träna till jag stupar av sjukdom och skador! då ska min plågoande minsann få HAHA!

Nu ska jag deppa sönder framför något ointressant på TVn eller kanske spela lite Wii? det kan ju göra alla glada (kanske)

I morgon är det full rulle. Dop och sedan födelsedagskalaaajs! får hoppas jag mår bättre i morgon..

Ha en trevlig kväll alles

The Duchess


Igår natt fick jag för mig att se en film medan R satt o spelade och eftersom jag lånat två filmer från M på jobbet så blev det till att välja en av dem. Lyckan föll på den historiska "baserad på en sann historia" filmen "The Dutchess"

Filmen handlar om Georgiana (Kerra Knightley) som gifter sig med en rik hertig för att ge honom en son enligt ett avtal de har gjort. Det finns triangeldrama, sorg, olycklig kärlek, passion och allt som en sån här film bör innehålla och eftersom jag gillar historiska filmer så ger jag den iallafall 3/5


Film: The Duchess
År:2008
Genre: drama, romantik, historia
Längd: Ca 110 min
Betyg: 3/5

 

En bra film att spendera sin tid framför om man gillar genren får jag säga :)

 

 


Hockey!


Yes godkväll allihopa! Idag har jag haft en fullspäckad dag! Vi har varit på Torp och shoppat en stund, sen har jag pluggat, ätit supergod mat och varit uppe och lämnat bebispresenter hos syster och M. Hade köpt ursöta flickkläder till sötflickan och det var roligt att hon äntligen var lite vaken när moster var och hälsade på :)

Nu sitter vi hemma och glor på hockeyn. Verkar som att vi ska förlora idag? Hehe nej nu ska vi inte vara negativa. Spännande match hittills iallafall..

Jag har syndat lite idag med. Var tvungen att smaka på Marabouchokladen med seasalt. Åh vad underbart god den var :)



Robin Hood


Yes nu fick jag äntligen sett filmen jag längtat efter så länge :) Får säga att jag tyckte den var himla bra! lite annorlunda från Disneys version men det är ju kul att man kan göra nåt nytt :)Den får iallafall 3,5/5 i betyg av mig! sevärd!

 

Nej nu ska jag gå och lägga mig och glo på ännu mera film! I morgon är en ny dag och då blir det full rulle eftersom jag är ledig! Godnatt!



Morning!


idag är det arbetsdags igen :) blir lite halvlat efter tre dagars ledighet. Haha

Igår var jag, mamma och syrran uppe och kollade på bebis. Åh vad söt hon var! längtar efter en egen liten haha men jag får hålla tillgodo med lillan ett tag till. Att de kan vara så små, bebisar. Helt osannolikt :)

Idag blir det kort arbetsdag och sen hem för träning! Ska köra lite kondition och kanske igenom ryggövningarna jag fått. Känns skönt att byta träningsschemat lite så allt inte blir samma sak om och om igen.

Nu dags och dra igång dagen (efter morgonkaffe och frukost) Ha en superduper dag!

Blä


Sitter och skriver på min forskningsuppgift om fult språk. Jag har verkligen fastnat och det är förjäkligt. Brukar inte ha sådana problem när jag skriver men nu har jag problem. Kanske bör ta en paus och försöka se allt med nya ögon lite senare. Ibland är det allt som behövs för att få igång huvudet igen.

Senare idag blir det mathandling och kanske, kanske ett besök hos syrran för att få se baby Milja om hon orkar :) Åh vad jag längtar!


Moster Malin


Ja jag blev moster igen i förrgår :) Välkommen lilla Milja och grattis syrran och Magnus :) Längtar tills jag får komma upp och pussa på den lilla godbiten! :D


Seg torsdag


Idag har det varit en ganska pressad dag. Jag försov mig i morse eftersom ljudet av nån anledning inte fungerade på min mobil i morse. Vaknade ca 15 min innan bussen gick. Snacka om PANIK! Tur att jag var så tidigt på jobbet så att jag hann sminka mig där!

Jobbade kort dag 10-17 och kom hem innan det typ var kväll. Himla gott det! Har suttit med mitt arbete i två timmar och inte kommit nånstans och det känns inte så bra. Blir till att sitta halva helgen med det känns det som. Jaja vad gör man inte för att få bra betyg? Fick VG på mitt förra prov så det krävs MVG på de två sista sakerna här nu för att jag ska få det i slutbetyg. Tufft men det ska gå!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och njuta av kvällen! Ha en trevlig kväll

Söndag kväll


Ja igår var vi ju på party hos S & A. Planen var en hel del dricka och sen spana in läget på nya Sohoclub. Det blev iallafall en riktigt lyckad kväll (iallafall förfesten) tyvärr var det under förväntan på Soho men det kan bero på att de stängde 01.30. Jag tror dock inte att det blir ett väbesökt ställe för våran del men det får tiden avgöra.

Lite bilder ska det bli iallafall.






Ja på bilden ser ni min och Sophias partydans :D



Läckerbitar är vi allihooopa :)

Ja tack för en rolig kväll. Den här söndagskvällen ska iallafall avslutas lugnt och fint. Klockan börjar gå men jag har sovmorgon i morgon iallafall. Och gott är väl det!


Biodags


Ja nu drar jag och babe iväg på bio. Det blir "Iron Man" två! Får se om den är nåt att ha!





Edit: Den var faktiskt bra. Grym action :) Det gillas skarpt!




Riktig lördag


Och ikväll vankas det PARTY! yeey ska bli skoj! Undrar om man typ är ensam på krogen ikväll eftersom folk festade igår :D det återstår att se!

Ha en superkul kväll!

RSS 2.0