Tjo!


sorry för dålig uppdatering men mitt liv är inte så himla intressant :P

Idag har jag iallafall jobbat mellan 10-18 och sen åkte jag direkt hem för att byta om till träningskläder för att gå ner till gymmet med Cattis från jobbet. En stunds tränande gjorde gott kan jag säga! efter träningen kom hon med upp på en kvällsmacka och lite te :) trevligt trevligt!

I morgon är jag ledig, weii sovmorgon! hur gott som helst!

Nej nu ska jag duscha! toodels

Generation fett


Precis kollat på Generation fett på tv. Kan bara säga att jag tycker människorna i det programmet är bra dumma i huvudet. Man blir ju inte klok på de idioterna i programmet. Ta hon den unga mamman som var med i början, hennes 3åriga son vägde 30 kilo och han hade alltså varit beroende av coca cola sen han var runt 9 månader, vem fan låter ett sånt beroende utvecklas på en sån liten unge? en 9 månaders bebis kan man påverka genom att ge den vatten eller mjölk, inte läsk. Han var tjock, sprang omkring och ville ha mat hela tiden och mormodern som bodde i huset sa att hon fått hungra när hon var liten så ville hennes barnbarn ha mat så fick de det närsomhelst för de skulle inte behöva vara hungriga. Sinnessjukt :S godis, kakor och stora portioner fet mat var den här ungens begär som han fick tillgång till när han ville, den feta ungen sprang omkring och skrek "jag vill äta"  vid ett tillfälle så fort han fick syn på en kaka. Hallå mamma? hon sa i slutet av programmet att hon hoppades att hennes son skulle få bukt med sin ätstörning och sina matvanor och då måste jag bara påpeka att jag nämt att ungen var 3 år.  Han borde inte kunna styra och ställa hur han vill. Jag blir bra upprörd av sånt här faktiskt för det är sanslöst, såna mammor borde inte få ha barn och det beror inte på att hon är ung utan för att hon är oerfaren. När jag får barn spelar det ingen roll om det så ligger 10 Mcdonalds brevid vårt hus. Får de inte mersmak för snabbmat så kan man ge dem riktig mat så länge man kan påverka måltiderna. Punkt slut!

Sjukt också att det var dyrare med ett äpple i Mississippi än en påse med friterad kyckling. Det var svårt att få tag på frukt och fetman ökade eftersom det fanns snabbmatsrestauranger tillgänliga överallt och de som tillhörde de lite mer fattiga familjerna hade inte råd med ordentlig mat.

Shit, såna här program får mig att vilja gå ut och springa en lång runda eller att gå till ett sjukhus och mixtra lite med våra gener så att våra framtida ungar blir långa och smala som min kära sambo (fast givetvis ljushåriga som mig;)
Så ska det bli. Lagom tills vi ska ha barn lär de väl finnas en metod som gör detta möjligt kan jag tänka mig :P

Jaja fortsätta njuta av kvällen i soffan  framför tv:n

Toodels

Godkväll!


Jag är ledig i morgon och det är  gott! som vanligt sovit himla dåligt och börjar inse lite sådär smått att det inte går att ha det så, det har ioförsig gått bra i hela mitt liv hittills men nu ska jag göra slag i saken och ringa farbror doktor för att kolla mina värden, går i perioder då jag ibland lider mer, ibland mindre av sömnbristen, eller det är väl egentligen ingen brist på sömn utan snarare att jag inte sover bra, jag kan komma på mig själv ligga i ett slags dröm/vaket tillstånd när jag drömmer men samtidigt är mycket medveten om det och vet att jag bör sova så det är lite svårt att få nån rätsida på det hela. Iallafall så är det jobbigt just nu, ska bli så jäkla gott med en skön sovmorgon!

Annars har inte mycket hänt idag, jobbat 09-17 sen kom jag hem, åt en bit mat (älskling prövade nåt nytt som kallades "köttrulle" mycket godare än det låter faktisk ;) och sen fick vi prövat gratisspelet vi fick till jobbet i förra veckan "Besserwizzer" heter det, ett kul spel faktiskt där man tävlar i frågor ur olika kategorier, jag är ju så fruktansvärt oallmänbildad så det är skrämmande men jag lyckades vinna ändå men det var bara för att jag högljutt påpekade att en författare som kom i frågorna faktiskt skrev i en annan genre än den som angavs i svaret så jag krävde att få flytta min pjäs :P shit jag jobbar inom bokyrket så fasiken så sur jag blev :P haha

Nej nu ska jag nog se om vi ska hitta på något, om inte ska jag slänga mig i säng!

Toooodels

Godmorgon


Jag avskyr att börja klockan 09! är jämt så trött då, inte van alls att gå upp klockan 07 på morgonen, idag var det ju verkligen kolsvart vid den tiden, man ska SOVA när det är mörkt det har jag fått lära mig *muttrar*

Inte mycket att göra åt! dags o kolla så att ett par filer ifrån hörboken gick över på mobilen så att jag har nåt att roa mig med under städningen, för det är det jag ska göra, städa på jobbet, jippiiii :)

Nåja, jag slutar tidigt idag och det väger ju upp pinan lite :D


Ledig!


Och idag har jag haft lite saker för mig iallafall jag har varit på min gamla skola för att hämta kopior av mitt betyg (som jag förlagt nånstans :S jättekonstigt men det kommer väl fram hoppas jag) jag ska iallafall ha det eftersom jag ska skicka in blanketter om att plugga matte B på distans, får hoppas jag klarar det, tror jag har en bra chans till det pga av att jag inte pluggat på ett par år och tror att jag kan ta tag i det bättre nu + att jag bara läser det vilket gör att jag kan ta mig mer tid till det. Har ju (som kanske känt) lite svårt för matte så det kommer bli en utmaning!  ännu mer utmaning eftersom jag inte ska gå ner i timmar på jobbet eller något sådant, jag är ju fastanställd på typ heltid (räknas lite annorlunda när det gäller handel) så jag jobbar ju iallafall mellan 145-160 timmar i månaden! men jag ska klara det. Så är det bara!

Efter besöket på skolan så blev det direkt hem och nu gör jag inte mycket, slappar och har det allmänt härligt! får passa på för jag ska ju jobba helgen tyvärr, men det får väl gå! det måste gå snarare..

Kanske blir en tur till min syster sen, får se hur mycket R måste plugga :) annars åker jag själv. Saknar ju mina små gullungar :)

Nej nu ska vi tydligen laga mat! lasagne blri det idag!

Tooodels

Tjo!


Varit dåligt me updatering nu igen :) sorry det går i perioder..

Idag har jag jobbat 12-20 och nu sitter vi o glor på "Mina jag och Irene" lagom kul sådär :) sett den så många gånger så skämten börjar väl bli lite uttöjda men Rasmus ville se så det får väl gå bra :D

Kan inte säga att så mycket annat har hänt! inget som är kul att nämna iallafall :) lovade att jag skulle lägga ut bilder på hur våran lilla ändring i lägenheten ser ut så här kommer det några pics :)






visst blev det fint? :D är väldigt nöjd!

Så nu ska jag vara social! toodels

Shoppingtur!


Ja i morse var ju jag uppe tidigt eftersom jag skulle o fixa ögonbrynen på City Spa, väldigt duktig tjej som gör det där, fått rätt form på dem nu så jag är riktigt nöjd! allt för en 100 lapp. det är inte mycket!

När jag kom hem hann jag typ bara äta frukost eftersom Rasmus hade kollat runt lite och sett lite hyllor o en byrå som han tyckte skulle platsa om vi gjorde om lite runt där vi har datorn så det blev en runda till Ikea! jag fick träningsköra lite också :P känner att vanan börjar komma tillbaka mer och mer, konstigt att man kan tappa så mycket när det gått ett tag :S Nåja vi var inne på Ikea i ca 10-15 min, tog det vi behövde och drog hemåt igen, De håller på att bygga om därinne så det var lite rörigt :S men vi fick ju det vi ville ha iallafall! Vi tog snabbt vägen förbi Torp också och köpte en hylla innan vi åkte hem igen. Nu har vi precis fått ihop allting (och gissa, jag har monterat haha ;) och ska snart ställa oss och steka pannkakor! ska ju hem till hans mamma o pappa o kolla på matchen ikväll med ett par till och då blir det många timmar tills vi ska äta så får bli lite pannkakor nu!

Ska ta kort på allting när det är i ordning, så får ni se hur den nya lampan vi fick upp ser ut också!

Ha en superbra dag!

Godkväll!


Nu är jag äntligen ledig ett par dagar! underbaaart! dgaen visade sig bli bättre än jag trodde ändå, min huvudvärk gick över efter lite treo och det var ju bra! var dock otroligt seg så ett tag där trodde jag att jag höll på o bli sjuk men jag mår ju bättre nu så..

Nu tar jag det bara lugnt! orkar inte göra nåt idag, är för trött o jag ska upp ganska tidigt i morgon eftersom jag ska till City Spa vid 09 i morgon så det får inte bli nån vild kväll här inte!

Hepp, dags o vara lite social! toodels

Shopping på Torp!


Ja Torp har ju haft extraöppet idag med erbjudandet i nästan varenda affär och eftersom jag slapp jobba så kunde jag ju inte låta bli att dra med mig Rasmus dit för lite kvällsshopping! kom hem med detta:





Två likadana tröjor, ursöta ifrån Bikbok 49:-/styck - 15% (tror jag betalalade 78,50 för bägge två) superbilligt!




Linne från Vero Moda (jag o mina rosetter haha ;)  299:- -15%



Tröja Vero Moda 199:- -15%


Ja det blev ingen dyr historia! särskilt inte eftersom jag hade presentkort som jag fick i födelsedagspresent som jag nyttjade lite också! mycket bra! Rasmus fick iallafall köpt lite hårgele, ett etui till körkort etc. och ett par snygga handskar så vi är nog nöjda bägge två!

Ja nu ska jag vara lite social! i morgon är det fredag och jag jobbar 10-19 och sen är jag ledig så det blir nog en bra dag i morgon om jag tänker så ;)

Tooodels








Godkväll!


Jobbet har gått fint idag, börjar kännas lite mindre stressat nu också och det är ju inte dumt!

När jag slutade kom R och hämtade mig, han hade varit och handlat lite mat och nu sitter jag här och bloggar lite, om en liten stund blir det film och kvällsmys med naturgodis :)så otroligt gott har jag kommit på :D blir nog mer av den varan framöver :D film har vi inte valt ännu, har en massa som vi inte sett än så det blir nog inte svårt att välja!




Ser väl otroligt gott ut? :P

Godmorgon ;)


Börjar 12 idag så jag trodde att jag skulle få en skön sovmorgon. Men icke då! de håller på att renovera balkongerna mittemot oss här på Strömstadsvägen så det är ett fasligt oväsen :S hoppas de kommer hit  o tar våra balkonger sedan, vågar knappt gå ut på dem eftersom de känns lite ostabila :P skulle ju inte precis dö om den rasade ner med tanke på att vi har tak precis under den men ändå :D får se om det händer nåt här längre fram då!

Ingen lust att jobba alls idag, var på megadåligt humör när jag vaknade av nån anledning, mycket som spelar in på framtiden och så, lite ångest kan man säga :S men det är inget som får gå ut över privatlivet!

Åhåh! älsklingen gör tenta idag! får hoppas det går bra! håller alla tummar jag har! 


Men men nu är det dags att göra sig i ordning för jobbet!

Toodels

Hola!


Har inte hänt mycket aöös odag faktiskt. Lite pluggande för Rasmus del och när han var klar med det tog vi oss en säng till Överby för att kolla på tangentbord. Slutade med att vi käkade lite mat och åkte hem igen men det var trevligt ändå :P jag fick chans o köra lite också, är ju så jäkla livrädd för att köra vägar jag är osäker på men nu nr vi skaffat gps har jag ingen ursäkt längre :P roligt bara att den verkar ta lite dumma vägar ibland! förut på väg till Övery styrde den in oss på den gamla vägen dit, trodde inte den var så dum men men :D

Nu ska jag snart väcka R, han ligger o sover i soffan, får skylla sig sjölv om han sitter o spelar till 02 när vi ska upp 07 :P nåja han ska upp snart o laga mat med min hjälp snart ändå!

Toodels

Ledig tisdag!


Ja men återigen satte vi upp oss på en tidig tvättid så jag har pendlat mellan sängen och tvättrummet i ett par timmar nu, men det är snart klart, sista tvätten ligger i nu så :) sen får vi se vad som händer, blir nog en lugn dag, Rasmus ska plugga eftersom han har tenta i morgon så jag får väl hjälpa till lite där antar jag!

Jag verkar inte ha så mycket att skriva idag :S nu ska jag iallafall sätta på kaffe och slänga i mig mina omega-3 kapslar som jag har börjat äta pga mina leder :P får se om det hjälper något! spänningen är olidlig!

Toodels

Fredag!


Men jag är inte ledig helgen så ett litet "wiiieee" får det bli :D

Igår var vi ju ute och åt på Cheers som ett litet "extrafirande" var väldigt mysigt och väldigt gott! en till helt lyckad kväll  och nu får vårat firande vara klart för den här gången :D

Ja jo, vi var på Torp en sväng på eftermiddagen, jag fick köpt ett par skor o Rasmús en tröja, en t-shirt och en GPS. Antar att det kan vara bra att ha i bilen nångång kanske så det var inget dumt köp, nu kanske jag vågar köra lite mer också :D

Snart dags för jobb :) blir körd idag! weehoo :D

Hehe nu ska jag äka mina mackor o dricka mitt kaffe!

Toodels


Världspremiär för nya Bond-videon


Ja nu är det snart dags för biopremiären av Quantum of Solace, och nu har de släppt videon till Bondlåten "Antoher way to die" som framför av Alicia Keyes och Jack White.


 


Nå vad tycker ni?  många som tycker att den är fruktansvärd

Onsdag


Och jag är ledig i morgon! vi har precis suttit och spelat ett parti Rummikub, kul spel tycker jag iallafall :) jag vann och det gör det ju inte sämre :) ett kul sällskapsspel som jag kan rekommendera! och nu ska vi snart se på nån film :) så ser min kväll ut fortsättningsvis! hoppas ni har en bra kväll!

Lite bilder från vårat 1års firande igår :)




Vin, choklad, blommor och mina presentpåsar på golvet :)





Häller upp lite vin :)



Jag njuter av vinet :) njuter också av mina underbara mys-strumpor som såklart fick vara med på bild ;)



Bordet innan jag kom hem :)

Så nu blir det film! ha en superbra kväll!

RSS 2.0