Snart sista dagen på detta året!


Och detta året har varit både bra och dåligt, mest bra faktiskt, inte hänt så mycket att lida för :)
Detta året fick jag bland annat fast jobb, det är en mycket positiv sak ju, känns skönt att ha framtiden säkrad  i vilket fall som helst! Det här året träffade jag också min drömprins, första killen som jag kan säga ärligt att han är verkligen något att ha, a keeper ;)  det är nog det bästa som hänt om jag ska vara ärlig, är verkligen väldigt lycklig med honom och den framtid vi har tillsammans ser mycket mycket ljus ut :)
det har verkligen varit en drastisk förändring i mitt humör och hur jag har mått om man jämnför med förra året, inget höstdepp överhuvudtaget denna hösten, underbart som fasiken ju, för att dra en slutsats så har 2007 varit ett bra år, 2008 kommer bli ännu bättre 

I morgon blir det jobb 10-15 sen bär det av till älsklingen först för att vi ska göra oss i ordning lite o sen ska vi till Emma o Niclas och käka lite mat och sen börja med festandet såklart! kommer bli så himla roligt, jag längtar redan, ska faktiskt gå o lägga mig snart så att jag orkar med hela dagen och natten i morgon, har inte sovit ordentligt på ett par nätter på grund av att min pojke vägrar sova så ikväll har jag siktat in mig på e god natts sömn vill jag lova :D

Hmm om ni undrar vad jag gjort idag så har jag stigit upp, sen åkte jag o Rasmus t torp vid halv 3 och shoppade lite innan Emma o Niclas kom runt 4 och då blev det lite inköp av raketer och mat tills i morgon, sen åkte vi hem och jag sitter nu här ensam i lugn och ro i väntan på att gå och lägga mig =)

sett hur fin min blogg har blivit? älsklingens förtjänst, han har suttit ändrat litegranna, är jättenöjd faktiskt!

Nej nu ska jag göra annat, toodels

Nu var julen sluut

Ändå rätt skönt, tempot lugnade ner sig en hel del vill jag lova :) nu behöver man inte sprnga omkring o vara rädd för att man ska dö av hjärtinfarkt eller nåt för att man stressat mer eller mindre sönder sig ,wohoo :)

Julen firades hemma hos mamma o pappa, en lugn o fin dag rakt igenom med mycket mat och godis + en massa bra presenter, jag och Rasmus firade våran jul direkt efter 12 slaget, fick ett jättefint halsband av mitt hjärta och en kaffebryggare av hans föräldrar, han fick en JL tröja och en nyckel till min lägenhet som jag tror han blev gladare för än för tröjan :) och sen fick jag fler presenter: ett par tavlor, lite fina glas, ett par tofflor och fler "mysstrumpor" som jag kallar de strumporna jag äälskar som Rasmus avskyr när jag har på mig ;)  lite nödvändiga saker till lägenheten som en fin dörrmatta och ljushållare med glas runtom så det speglar sig till en massa ljus, väldigt fin :) ja jag är nöjd med julen, den var väldigt bra :)

idag har jag jobbat 10-18 en helt ok, dock lite seg dag men det är ju röd dag så det ger en massa pengar ;) direkt efter kom hjärtat, vi gick in o handlade mat, åkte hem och gjorde tacos och nu slappar vi bara, för tillskillnsd från vissa andra så är jag inte julledig :)

Well dags o göra annat! tooodels

Snart jul fan så kul :D


Jaa nu börjar de närma sig ! åh så skönt att få fira årets mysigaste högtid snart :)

Full rulle på jobbet, jobbade 9-17 idag och det har varit kö så långt som ner i halva butiken heela dagen, kunde knappt vända sig om innan det var nån fråga eller något sådant och jag vågar inte ens tänka på hur många paket jag slagit in :P  det är en del kan jag lova!
Var iallafall vääldigt trött hela dagen idag som jag inte kan förstå eftersom jag sovit 7-8 timmar , dagen blev en riktig cola zero/kaffe dag, behövde allt för att inte somna ute i butiken bland alla folk :P

Sen skulle hjärtat ha hämtat mig vid 17.00 men han missuppfattade tiden och jag fick då åka med en arbetskamrat hem istället, där väntade en glad pojkvän som stod i köket o lagade mat och hade tänt en massa ljus så det såg riktigt mysigt ut när man klev innanför dörren :) Nu har man avnjutit en god pommes frites och kött med en väldigt god sallad och efter det sett på ett par avsnitt av Scrubs så nu är jag nöjd iallafall, min babe ligger tro det eller ej och sover just nu, snarkar så fint i min säng haha, ska väcka honom om en stund, då blir det film o popcorn, mums mums!

Klar med alla julklappar, UNDERBAART! har bara hjärtats present kvar att slå in o sen en stooor radiostyrd bil som han ska ge bort i julklapp som jag fick äran att slå in, vilken tur! jag slår ju aldrig in julklappar så det är ju bra om jag lär mig ;)

Lite saker jag vill ha:



från nellyochnoel.com jag vet inte varför men jag blev kär i den från första gången jag såg den, och den är på rea ;) kanske ska passa på :D



Haha har ni spelat det första spelet så förstår ni varför, sinnessjukt knäppt ;)



Ingen bra bild men faan vad fina de tallrikarna är, sådana blir det i min nya lägenhet ;) vi är överrens!

Haha nej nu blir det film o popcorn, byebye foolks

skratta på :D

Ica Aptiten, Södermalm

Två tjejer ~15 står vid naturgodiset.
Tjej 1: Kom nu, vi går till chokladen.
Tjej 2: Vänta en stund.
Tjej 1 (högre): Kom igen, I want some chocolate!
Färgad man ~50 (går förbi och flinar glatt): Here I am!

Den här är såååå bra:D

Två engelskspråkiga turister letar efter ätbara baguetter.
Turist 1: How about this one?
Turist 2: Well, I don't know, what's in it?
Turist 1 tar upp en elektronisk översättare.
Turist 1: It won't work... I'll try to divide it into several words.
Turist 2: Clean... fry... TOUCH? Or clean fry mess? That sounds disgusting, I won't eat THAT! How bad is the Swedish food? Do they really need to write that it's clean?


Bye med er nu


Tjo fooolks!


Varit seg med uppdateringen, sooorry! antar att jag inte orkat skriva efter att jag kommit hem från jobbet :) haft mycket o göra varje dag nu i 2-3 veckor, och ett par dagar till får man stå ut :(

Jaja iallafall! i måndags bar det av! Manson konserten vi väntat på i något som känns som en evighet! kan bara säga FANTASTISKT!  Jag var mer är supernöjd med uppträdandet han gav, även ifall han var sjuk och inte borde ha spelat för att doktorn tyckte att han skulle ta det lugnt men.
Wow vill verkligen se honom igen! Det ska jag allt se till att jag får :) förbandet var Turbonegro, de var helt ok de med, en stor medelåldersman utan tröja som dansade omkring och tillochmed slängde ur sig lite hånord till Manson men vad fasiken, han var rolig ;)

image7

Lägger in en bild på Guden också ;)


Nej nu ska jag faktiskt städa lite! får hänvisa till Emmas blogg www.moncherie.blogg.se om ni vill se på introt till konserten eller lite andra godsaker!

Tooodels

Bra start på veckan..


.. Eller inte, mådde likadant som i söndags när jag vaknade så det blev till att ringa och säga att jag inte skulle orka med dagen, min mage har varit nästan lika hemsk som igår men idag har jag faktiskt fått i mig en risifrutti, en tekaka och ett par st maltesers så det börjar gå åt rätt håll iallafall :) får se det positivt, blir antagligen ändåså jobb i morgon, om jag mår som jag gör nu.. Orkar inte sitta hemma för det blir värre då också..

På eftermiddagen kom Rasmus och han hade med sig krya-på-dig rosor till mig den underbara pojken :) det var bra att han kom för då tänkte jag inte bara på hur magen kändes, men det blev väldigt lugnt, sängliggandes och hela Sagan om konungens återkomst utan uppehåll :)

Nu åkte han iaf för en dryg timma sen och jag är ensam igen, blää.. har diskat lite och ska se om jag kan sova snart även ifall jag sovit en del idag under dagen :) får hoppas på de bästa!

Toodels

Sjuuk :(


Gah jag tror jag blivit matförgiftad eller något sådant efter thaimaten jag o Rasmus åt igår, jag kunde knappt sova under natten och var bara beredd att få springa på toa och spy, fast det gick över tidigt på morgonen och då jag skulle upp nån kort timma därefter så kände jag mig ok tills jag reste mig upp, då började det om igen, och det kändes som att jag behövde kräkas igen, fick inte tag i min chef så jag fick åka till jobbet och hjälpa den andra tjejen att öppna, hade ringt tjejen som började 12 så hon kom tidigare och när hon kom så blev jag hemkörd igen av älsklingen och la mig direkt i sängen och däckade snabbt :P sov mellan 11.30-17.20 i think med ett par uppehåll :) sen lugnade det sig igen, men är inte riktigt frisk ännu, ska våga mig på att äta nåt och se ifall det blir bättre :) får hoppas på det bästa..

En helt ok helg, middag hos Emma och Niklas i fredags och igår bara mys hemma med film och mat :)

Tycker inte om att det  är söndag, deppdagar blää, vill ha mitt hjärta här men han jobbar morgon denna veckan så jag ska låta honom slippa mitt snarkande inatt :P

I morgon slutar jag tidigt :D eller börjar inte alls beroende på hur jag mår :) men hoppas jag är frisk, har inte råd att bli sjuk, blää men inte kul att jobba halvsjuk när det är så mycket folk, vi får se helt enkelt :)

Nu ska jag försöka äta nåt, toodels

Oh en ledig dag!


... I morgon! woohoo en ordentlig sovmorgon väntar ;) förhoppningsvis :)

det blir fullt upp min lediga dag, först ska jag, älsklingen och Emma åka till Torp en sväng o kika runt, kolla julklappar och så, sen ska jag o Emma hem till mig, slänga in en tvätt snabbt vid 16.00 eftesom nån påstår sig vilja tvätta i 9 timmar så att tvättstugan inte är ledig innan dess (BLÄÄÄ) sen hänga upp den när den är klar och åka till henne dit älsklingen kommer sen och vi ska laga god mat och bara umgås, lite parmiddag i lugn och ro väntar alltså :) ska jobba på lördag så det får bli lugna gatan varkensig jag vill eller inte ;)

På lördag ska vi få stort besök av Bert Karlsson (haha) det ska bli väldigt intressant faktiskt och se hur han är som person, han ska signera i en timma hos oss så den dagen kommer antagligen gå väldigt fort :)

Nu är den milda graden av julruschen igång, det känns i hela kroppen! blä alldeles slut när jag kommer hem. har iofsig jobbat en lång vecka mån-tors nu, är inte van med så många 10-19 el 11-20 dagar i rak så det har nog lite med tröttheten att göra också, har legat och vilat en liten stund nu alldeles nyss, och snart kommer min älskling, han påstår att vi ska titta på De två tornen extended version inatt , jag kommer inte orka se halva ens :P

Well nu kommer han, dags att vara social, byyee

Tisdag


Kyligt ute idag, brr.. har gått hem ifrån Kampenhof. kom hem för en kvart sen och fryser fortfarande :P fullt med frost också så snart kanske vi får lite mer snö, gött! synd att den kom lite försent bara, hade velat ha den i söndags då vi skulle varit iväg t Liseberg, men vädret svek oss så det blev inget :/ ska försöka igen näst nästa helg då jag är ledig igen, får hoppas det blir vit mark då :)

Idag har jag jobbat, inte mkt mer, väntar på älsklingen som kommer om 3 timmar, ska sova lite så att tiden går for, saknar honom ju, i vanlig ordning :D

Nu är det inte långt kvar 13 dagar kvar:



17e december i Gbg, wooohoo :)

Tooodeeeeeeeeels


1:a Advent


Åh så mysigt, tiden går så fort så fort :) sitter o väntar på att älsklingen ska komma snart! precis städat hela min lägenhet så den skiner mer eller mindre, jättestolt över mig själv, ska bara hämta adventljusstaken jag har nu och sätta upp i ett fönster så är det klart :P jag är inte så julig av mig så efte det får det räcka :D

Idag blir det Liseberg som planerat, avbokade planen igår pga regn men den är återupptagen igen, ifall det inte är värsta ösregn i  Götet dvs, för då får vi hitta på nåt annat.. Ska bli så mysigt så!

Nej nu ska jag vara social, uppdaterar senare, puss puss

RSS 2.0