1 år idag!


Ja nu har vi slagit över till 365 dagar! underbart! tiden har gått enormt fort får jag säga :) hinner tyvärr inte göra nåt mysigt idag med tanke på att jag jobbar till 20 men på torsdag är vi lediga och då ska vi göra nåt!




Fredag!


Och jag är på suuuperbra humör idag trots att jag inte sovit så himla bra inatt :S konstigt! jag har såna nätter!

Jag är leeedig helgen! får se vad man kan hitta på! för min del blir det lugnt. R ska ut och ha det skoj med sina kompisar i morgon och då får jag väl hitta på nåt annat! viktigt för dem att få ha en guys-night så att de inte tröttnar på sambolivet ;) samma gäller mig fast med lite me-time haha ;)

Nu sitter jag o dricker kaffe, ska alldeles strax dra till jobbet. Blir 10-19 idag och sen är det direkt iväg på buggning :) får se hur det går :S vi har liksom kört fast, hoppas det går bättre idag!

Ha en underbar fredag!

Toodels

Godmorgon!


Pigg och glad och fortfarande rätt förkyld :S förkylningar släpper aldrig, blää

Idag ska jag jobba  11-20, 1 timma extra, ganska gott med tanke på hur mycket jag har att göra. Nu går jag in i en sån hektisk period igen ett litet tag framöver eftersom jag blir överbelastad men då vet jag att jag har att göra iallafall!

Jaha, göra det sista för morgonen nu!

Toodels

Tjo!


Sitter här o väntar på att klockan ska bli närmare 18 så att jag kan dra iväg och träffa en del av min familj, min käre far fyller ju 50 i år och vi har tänkt att jag och mina syskon ska ta ett fotografi hos en Carlheden (Karlheden?:S) och ge honom i present. Tyckte jag var en bra idé. Kommer nog bli riktigt skoj!

Har nog förövrigt ändå åkt på den här jäkla förkylningen Rasmus tidigare haft. Jag mår då verkligen inte bra. Tyvärr har jag varit lite för nära sjuka folk de senaste veckorna (på jobbet och så) så det kanske inte var så konstigt. Tror inte jag har feber men jag är väldigt förkyld och är otroligt seg i huvudet :S känns liksom som en dimma eller något. Scary

Nej nu ska jag lägga sista handen vid allting! R är inte hemma, han åkte iväg och hälsade på sin bror så jag är alldeles allena! Ha en bra kväll!


Ledig


Ja idag är ju jag ledig, får se vad som händer. Var vakna till runt 03 igår och kollade på "Vem kan slå Filip och Fredrik" så det fick bli en sovmorgon idag. Skönt, synd bara att jag så lätt får huvudvärk om jag sover tför länge på morgonen :S det gör att det inte är så roligt. Men men! Får hoppas nåt skoj händer idag :) blir väl säkert städ, ser hemskt ut här inne så det måste man ju göra nåt åt..

Ja just det vi såg ju "Mirrors" igår. Den var ganska äcklig faktiskt men inte så mycket åt typ "The ring" hållet, den var ganska blodig så mer åt det råa hållet, fast inte så att blodet sprutar hela tiden Jag såg nu när jag kollade på bilden som kommer här nere att det är samma personer som gjort "The hills have eyes" som har gjort denna och den filmen var nog en av de vidrigaste filmer jag sett någonsin, hade mardrömmar i evigheter efter den. Hade jag vetat det hade jag nog inte sett den, uäck. Jaja tur att  "Mirrors" inte satte djupa spår i min själv iallafall. Jag ska sluta kolla på skräckfimer för jag är som ett barn: Blir påverkade jättelätt :S



Där har ni den iallafall!

Tooodels

Måndag


Idag har jag jobbat mellan 9-17, sov inte bra alls inatt så det var inget roligt alls att gå upp en timma tidigare än normalt :S fruktansvärt rent ut sagt! men det var bara till att gå upp och göra sig i ordning! dagen har gått jättefort och nu har jag varit hemma ett tag! sköööööönt! ledig i morgon också så det känns lite sådär extra bra just nu!

Sorry för dålig uppdatering! inte blivit av att jag skrivit bara. Vet inte varför, har bara haft skrivkramp eller nåt :)

Nu ska vi snart äta sallad, dock ingen Mcdonaldssallad utan hemmagjord! har tillochmed plockat kycklingen själv! hur många poäng fick jag för den då? ;) Ja sen senare ikväll blir det nog bara myskväll, ska väl försöka se skräckfilmen R laddade ner i förrgår. Mirrors, den verkar läskig så får väl se om jag vågar :P

Lyssnade slut på min hörbok förut också, lyssnade ju  som kanske bekant  på "Katedralen vid havet" och den är helt underbar! en riktigt tegelsten i bokväg och 19 cdskivor i hörbok men det var det värt! riktigt härlig bok trots att den var lite förutsägbar :) Nu har jag precis börjat med en bok som hör till en serie jag velat läsa länge. "Övernäktergalens golv" heter den utav Lian Hearn, finns 5 böcker i den serien så det kommer jag hålla på med ett tag, har pecis börjat som sagt men den verkar bra!

Nu ska jag gå och göra mig lite kaffe! toooodels

Söndag!


Tjo sorry för dålig uppdatering! här kommer en snabb beskrivning av min helg!

Fredag: jobbade jag och direkt efter blev det buggning i 1 timma :) skoj men fortfarande svårt ;S snacka om att vi måste öva!  :) efter buggningen blev det till att åka hem och bara mysa resten av kvällen!

Lördag: en lugn dag! större delen var det bara slappande men på eftermiddagen kom min syrra+sambo och barnena på besök för att gratulera i efterskott på födelsedagen så det blev inte en lugn stund! en massa bus+kakor blev det då :D väldigt trevligt! sen så åkte de hem i förväg för att lägga ungarna och vi kom en stund senare för en filmkväll.

Idag har det varit slappt! händer nog inte så mycket idag tror jag! inget större planerat iallafall! vi får väl se vad som dyker upp!

Ha en trevlig söndag!

Godkväll!


Ska snart joina R i sängen :) är megatrött och borde verkligen försöka somna tidigare inatt. Vore gott iallafall!

Dagen gick fort idag iallafall, när jag kom hem var det ljus tända i lägenheten och efter en snabb dusch väntade en skål med glass,grädda,maränger och banan :D mums! var inte riktigt marängsviss men nåt i den stilen iallafall! Efter det fick jag öppna min present, fick en megafin klocka! är supernöjd, ville verkligen ha en så det var en rikigt bra present min drömprins fick köpt! Tack älskling :D Ska ta kort på den i morgon och lägga ut, känner att min säng lockar mer just nu än kameran :D haha!

Hoppas ni har haft en underbar dag! Jag har inte känt mig som en dag över 21 ;)

Toodels

22 år!


Ja idag blir jag 22 år. Känns ingenting :S som en vanlig dag fast den kommer ju bli lite mysigare! jobbar tyvärr 12-20 och det är förbannat trist! men när jag kommer hem ikväll blir det ju mys! weeiii :)

Ha en trevlig dag!

9/9


HEJ! idag har jag varit ledig! dagen har varit full av aktiviteter! först gick vi upp vi 07 för att tvätta >< jag haaatar att tvätta så tidigt. Slutade med att Rasmus fick tvätta själv eftersom jag somnade :P var så jäkla trött eftersom vi somnade mycket sent inatt. rumt 01 tror jag. Vi bara låg o pratade halva natten om inget speciellt. Jaja sen så åkte vi en sväng till Torp för att kolla på en present till brorsan eftersom vi fyller år i morgon! kollade bara på lite halsband och var knappt där i 10 minuter innan vi åkte hem och lagade mat. Sen ringde mamma och jag åkte ut till Torp igen så att vi kunde titta efter presenten som vi tillslut köpte, sen åkte jag hem och nu sitter jag här :P

Snart ska jag ut o gå med Charlotte! sen blir det nog Wall-E :) får se om den är nåt o ha!

Hoppas ni har en bra kväll!

Toodels

Måndag!



Och ny arbetsvecka! weeiii :P

Igår slutade det med att vi åkte till Vargön och kollade på film med en av Rasmus bröder o hans tjej. Vi såg "Falskmyntarna" som handlade om ett koncentrationsläger där judarna tillverkade falska pengar till tyskarna så att de kunde ha pengar till krigandet. Tydligen verklighetsbaserad. Innan detta var vi ju på Torp en sväng för att köpa lite saker till badrummet! vi kände att vi behövde en del saker som vi märkte efter att badrummet blev storstädat! ett draperi var det väl i första hand. Vi gick också o kollade på jeans till mig och jag hittade ett par snygga Diesel jeans på JC som jag blev väldigt nöjd med! På kvällen när vi var klara med allt flängande så åt vi varma mackor framför tv:n :) ett perfekt slut på en bra söndag!

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och packa ihop mina saker! jobb 10-19 idag!

Toodels

Söndag


Godmorgon! sovit jättegott inatt faktiskt men det gör jag alltid när jag får sovmorgon :D vaknade rätt nyligen och det var himla skönt!  Idag vet jag inte vad som händer förutom att vi ska handla mat osv. Kanske blir att vi åker iväg nånstans! Vi får se! just nu är vi gott slappa iallafall :) det får man vara söndag morgon

Nej uppdaterar mer senare när det händer nåt! Nu blir det kaffe!


Still Lördag


Fast snart Söndag! dagen har varit bra! jobbet gick fort men det var som jag förutspådde en massa folk på Torp idag, hann inte klara av så många arbetsuppgifter men sånt får man stå ut med! har juregnat hela dagen och då drar sig alla till Torp av nån anledning! Jaja när jag slutade kom sambon o hämtade mig och vi åkte hem och började med maten eftersom vi var meeegahungriga :D sen hände det inte mycket. Den trevliga kvällen slutade med att inte arbetskamraten o hennes kille kunde träffas eftersom de höll på o laga sin bil så vi har bara suttit hemma och mysdruckit med varsin drink! nu är jag i vilket fall megatrött så det dröjer inte länge innan sängen blir min bästa kompis!

Jaja hoppas ni fick en trevlig lördag! vi var ju alldeles för trötta för att orka dra oss ut nånstans trots att lite folk skulle ut men jag kan skylla på att jag sov dåligt inatt ige! var megatrött i morse då jag gick upp. BLÄÄ

Hm nu ska jag nog borsta tänderna! Tooodels



Visst ser bilden mysig ut? även ifall jag ser sleten ut haha :P



Jag älskar våra nya tavlor :D

Haha nu ska jag sluta ;) bye

Lördag


Jag är på gång till jobbet! blää, var ju megatrött igår men kunde ändå inte sova inatt, är därför megatrött ><
Det är regnigt och äckligt ute så det kommer vara mycket folk på Torp också, tyvärr.. Har mängder att göra så jag kommer väl inte hinna något! Jaja då går dagarna fort iallafall!

Sen ikväll kanske det blir till att träffa arbetskamraten och hennes sambo, lite drickande och sen får vi väl se vad som händer!

Nej nu ska jag borsta tänderna och sen leta upp vårat paraply!

Toodels

God morgon!

Fick en härlig sovmorgon idag :) vaknade vid 09,30 tror jag! det behövde jag! har förresten kunnat sova inatt, trots skräckfilmen vi såg igår kväll! haha vilken tur för mig! hade inte orkat med dagen om jag hade sovit dåligt såklart!

Nu sitter jag här med en kopp kaffe i handen och tar det lugnt innan jag ska dra till bussen! börjar ju 12 idag så det blir om en stund, så nu ska ja nog försöka ta mig något att äta!

Ja ni får ha en underbar fredag!

Toodels!










Film


Ja nu har vi precis sett en film.. Blev "Barnhemmet" (the orphanage) läskig film, blä.. Längesen jag såg en film där jag var tvungen att kika under täcket stundtals för att mina nerver inte hängde med. Har nog inte hänt sen "The ring" får se om jag kan sova i natt nu bara för det :P den handlade iallafall om en familj som flyttar in i tjejens gamla barnhem för att driva ett barnhem för barn med handikapp. Deras 7årige son har låtsasvänner som han påstår sig se och som han kan prata med. En dag så försvinner sonen spårlöst och då börjar det hända konstiga saker i huset. Creepy :) Tydligen samma snubbe som gjort "Pans labyrinth" den var ju så äckligt bra så gillade ni den är den här verkligen värd att se. Hoppas att ni inte är lika smådumma som mig så att ni inte förstår slutet bara haha ;)

Ja nu får vi se vad som händer. Kanske blir ett avsnitt Arkiv-X.. Vi har börjat komma nånstans nu. Där börjar det också bli lite småläskigt!

Jaja ha en fortsatt trevlig kväll!



Godkväll


Dagen har varit lååång! men jag har stått ut :D är gott seg nu men jag börjar 12 i morgon så jag kan ju ta sovmorgon och det är skönt! när jag kom hem förut så var inte sambon hemma fastän bilen stod på parkeringen, blev lite paff men en stund senare släntrade han in med en Willy's kasse i handen. Det skulle bakas chokladrutor så han fick handla lite :)

Nu sitter jag här och väntar på att han ska hoppa in i duschen så att vi kan börja våran myskväll med nybakta chokladrutor och en bra film, går omkring i mitt mysnattlinne och längtar efter att få krypa  ner i soffan med ett skönt täcke och sambon så nu ska jag nog skynda på honom lite ;)






Sambon i köket :)



Kaka! snacka om att vi får frysa ner :D




Hoppas ni har en underbar kväll! Det ska jag ha!

Tooodels!


Personalmöte!


Så jag var vaken tidigt! bläää jag gillar inte att gå upp tidigt. Sen går jag 09-19, är ni avundsjuka på mig? ;)

Ja, ja dricka kaffe nu!

Ha en bra dag!

Godmorgon


En härlig grå morgon :P skooooj :D

Snart dags för jobb! måste få dricka mtt kaffe först så jag inte faller i bitar om en stund! är ganska trött, har vaknat runt 07 i ett par nätter i rad för att jag har varit i behov av ett akut toalettbesök, inte roligt, bara en timma tills klockan ringer sen ju.. Tror att jag börjar bli förkyld också. Är väldigt tät i halsen och idag när jag vaknade tidigt så ran näsan på mig. FAN hoppas att det är en mild grad som går över!

Buggningen igår var jätteskoj! vi har tyvärr  gjort ett par steg fel hela tiden. Eller inte riktigt fel men jag har tagit för många steg och står still på ett ställe där han inte ska så det är jättesvårt att få bort det nu! vi kan inte komma i rätt takt efter vi snurrat så det blir träning, träning, träning som gäller! Annars så lärde vi oss bara en snurr till :D vi jobbade mest med den första eftersom de andra inte är så svåra så vi får väl se hur detta går. Ni väntar väl med spänning? ;)

Nu rann mitt sista kaffe igenom! ska vara lite social nu innan det är dags att dra!

Have a wonderful daaay!

Tisdag!


Ah vaknade upp till en härlig dag efter en skön sovmorgon :D lite grått o trist ute men solen lyser. Gott :D

idag blir det full hålligång! vi ska städa, åka och shoppa, laga mat och sen på buggkurs! skulle ha åkt till Vargön en sväng men det blev inte av!  Har fullt upp i vilket fall :) ska nog bli en trevlig dag!

Jaja nu ska jag återgå till mitt! mitt Sims spel är snart klart.. Trodde det skulle bli det under natten men datorn uppdaterade sig och startade om så det körde sig :D

Ha en bra dag!

Måndag!


Och jag har jobabt mellan 10-19 :) kändes att jobba så lång dag efter en så slapp period. uäck..

Jahaja :) kräftskivan i lördags var jätterolig! det blev ju inga kräftor men grillat var minst lika gott (om inte godare) en hel del alkohol blev det också! en riktigt lyckad kväll!

Igår tog vi det mest lugnt.. Vi vaknade sent och åkte direkt hem till Uddevalla och ut till Torp där det blev till att gå och leta efter en ny tv. Ingen köpt än dock.. Vi vill fundera lite först så att det inte blir nåt förhastat! sen handlade vi mat och åkte hem för att söndagsmysa :) blev lite hämtmat, film och godis :) en härlig söndag!

Jaha nu händer det inte mkt. Sambon sätter ihop den nya datastolen han köpt. Den ser bekväm ut! jag sitter o väntar på att få mitt spel nedladdat. Hehe sims, spelade aldrig det så mycket förr så får se om jag tycker det är skoj. Försökte ladda ner det igår men det var virus på skiten så det gick ju åt helvete! ´blir förbannad på människor som måste förstöra för andra! jävla puckon!

Jaja nu ska jag återgå till mitt ;)

Toodels

RSS 2.0