26e augusti

Och än en gång GRATTIS SYSTER PÅ -ÅRSDAGEN :)

Idag har det varit en låång dag. Började kl 08.10 med ett besök på ungdomsmottagningen. Sen en sväng upp till polisstationen som öppnade kl 09 så jag fick gå hem igen en sväng innan jag återigen gav mig av mot stan och återigen till polisen, sen gick jag omkring en stund eftersom salongen jag skulle till öppnade kl 10. När den öppnade köpte jag ett presentkort till min syster på en härlig ansiktsbehandling och sen passade jag på att fixa till mina ögonbryn igen.  Testade att färga dem också och just nu ser jag ut som en 60-årig kärring som sminkar sig med en kolsvart penna över hela ögonbrynen! YEY! tur att det lägger sig snart igen. R visade sig vara lite orolig för det (haha) men jag kunde lugna honom ganska med att lova att jag inte ser ut så här för evigt ;)  Sen åkte jag till jobbet och jobbade 12-20, efter det åkte vi till syrran och gratulerade henne och nu två timmar efter sitter jag och slappar i soffan!

Tur är iallfall att jag är ledig i morgon! Men ingen sovmorgon blir det för mig! Det vankas första mattelektionen i morgon så då får jag vara pigg och glad. Får trösta mig med att det blir shopping i morgon! Äntligen! Nu har semesterersättningen trillat in så nu ska det fanimej shoppas!

Nej nu dröjer det nog inte länge innan sängen kallar!

Toodels

Godkväll!


Precis hemma från jobbet! Har varit en helt okey dag som började med en tur till skolan (min mattekurs drar ju igång nu, andra gången gillt hoppas jag)  Sen var det bara att ta sig till jobbet och jobba kort dag 12-18.  Nu sitter jag här och har precis slappnat av för första gången idag! (gött som faaan) Vi ska unna oss pizza och sallad idag är det tänkt så om nån timma blir det till att dra en tur till stan.

Ska bli så himla gott o få lönen nu! Semesterersättningen ingår ju i månadens lön så det blir lite pengar över för shopping på torsdag!! Det behövs här kan jag lova :) Sen kan jag äntligen köpa gymkort igen, Me happy ;)



Den här kjolen från http://www.bubbleroom.se blir kanske en ny vän i garderoben. Bra att den är lite längre också eftersom vi bokhandlartjejer inte får ha för korta kjolar.

Nej nu blir det till att göra annat!

BYE



Hej hej!

Idag har inte varit en så bra dag. Jag har jobbat och verkligen varit supertrött heeela dagen och det har påverkat mitt humör något så fruktansvärt! Som tur var jobbade jag bara 10-18 och sen när jag kom hem väntade en helt nystädad lägenhet där hemma och en supergod kycklingsallad på bordet! Helt underbart! Älsklingen hade tillochmed ändrat om litegrann i lägenheten och tänt ljus överallt. Riktigt kul att komma hem då :)

Annars har det inte hänt mycket! kvällen har jag tillbringat framför datorn rolig som jag är fast det gör väl inte så mkt med tanke på att R också suttit vid sin dator. Börjar kl 12 i morgon men vi får väl se hur länge jag orkar vara vaken. Är verkligen supertrött..

Nej nu ska jag glo på lite Lost :) Ha en bra kväll!

Muttrar

Måste få klaga lite Jag är så jäkla trött på Com Hem! det är fel väldigt ofta orsakade av dem! En gång så sänkte de hastigheten på vårt bredband och när vi ringde och anmärkte att det gick för långsamt så talade de om att vi bara hade 12 mb istället för 24 mb som vi betalar för (?) Nu så har ju jag berättat att våra kanaler tog semester för ett par dagar sedan och vi har återigen varit i kontakt med dem och har då blivit hänvisade till Samsung eftersom det inte var något de kunde se att de hade orsakat. Vi har försökt uppdatera tv:n, vi har bytt ut modulen och nu för en stund sedan när jag tittade på de kanaler vi fortfarande hade så råkade jag bläddra bakåt innan kanal 1 och hittar då en massa kanaler vi inte vill ha. Våra 8 favoriter har blivit utbytta mot skitkanaler jag inte har någon aning om hur de hamnade där och de vi betalar för är spårlöst borta. Gaah, för att inte tala om hur ofta det är störningar i nätet. Com Hem tar emot klagomålen och drar av ifrån räkningen men inga förbättringar tycks ske. Jag tycker det är vääldigt konstigt att vår bredbandshastighet plötsligt ändrades utan att vi bett om det men priset var inte sänkt. Suck har himla lust att byta så att vi slipper det här :S

Nån mer som haft mkt problem med dem? 




 

Lördag!


Och jag verkar ha blivit en varannandag bloggare :P

Igår var det i vanlig ordning jobb mellan kl 10-19 och sen var det tänkt av vi skulle gå på bio men av nån anledning blev det aldrig av. Vi orkade inte åka till Vänersborg och filmen visades inte här i Uddevalla och det var ju lite synd! Istället blev det en kvällspromenad, nattmat ( R tvingade med mig till Mcdonalds vid typ 01 ) godis och en film. Vi gick och la oss 05.10! Så ska en riktig fredag se ut ;) har ändå varit vaken i ett par timmar fastän jag ville mörda när klockan ringde förut!

Idag blir det antagligen en sväng till Vargön lite senare. Jag ska jobba i morgon så det blir inte världens hålligång ikväll.  Nu ska jag städa litegranna och kanske sätta på lite mer kaffe!


Gårdagens film:







Ledig idag!


Ja idag har jag varit ledig! Skönt som fasiken har det varit! Dagen har gått fort dock men vi har hunnit med en del ändå! I morse var jag en snabb sväng på Västtrafik och pratade med dem angående mitt kort och incidenten jag berättade om igår och det var som jag trodde: Vi hade rätt och han hade fel så de skulle skriva ett litet klagomål så att det kom fram till honom så att det inte händer igen. Tråkigt att behöva gå den vägen men ibland måste man ju..

Sen har vi varit på Siba och bytt ut vår modul till teven eftersom våra kanaler har slutat fungera. Tråkigt nog fungerade inte detta så vi är kanallösa för tillfället så R får ringa in och tjata på samsung supporten. 
Efter detta bar det av till Göteborg och IKEA med huvudmålet att köpa en ny datorstol eftersom våran gamla är väldigt opålitlig. Självklart köpte vi mängder av ljus också, sen bar det av hemåt igen och nu sitter jag och äter pyttipanna med rödbetor och snart ska vi åka en sväng får att hämta en jobbnyckel och efter det blir det en mysig hemmakväll med film. Så ser våran kväll ut. 







Det här blir kvällens film "The Family man"



Onsdag!


Och idag har det varit en helt ok dag! Jag fick iallafall sova inatt (liiiite) vilket är skönt eftersom det har varit dåligt med den varan den här veckan. Det sägs ju att man sover dåligt om det är fullmåne ute. Ligger det nån sanning i det tro?

Jobbet flöt på bra trots att det var gött segt att sluta 20 men vid 20.30 då jag skulle åka buss hände en grej som gjorde mig sjukt irriterad. Jag gick på bussen och la på mitt kort och den jäkla apparaten visar "För lågt värde" busschauffören kommenterar detta och jag talar vänligt om för honom att jag köpte mitt kort i måndags och att det inte finns nån chans att det är ogiltigt. Bredvid mig står en tjej som råkat ut för precis samma sak och sen kommer det på ytterligare en kvinna som också blir nekad pga detta. Då drar busschauffören en jäkla historia om att vi faktiskt inte kan åka med de där korten efter en speciell tidpunkt på kvällen varpå vi alla tre ser ut som frågetecken och undrar om det inte finns nån chans att det är fel på apparaten eftersom vi alla tre hade giltiga tätortskort som vi åkt på x antal gånger samma tid på kvällen och allt men han blev bara ännu mer otrevlig och jag försökte prata vett i honom men han gav sig verkligen inte om reglerna om Tätortskorten. Vi fick åka med tillslut men en av de andra tjejerna kommer tydligen bli nekad nästa gång pga att hon fnös lite åt hans skitsnack. Jag har kollat upp på internet och där står det inget om nån tidpunkt för kortet men ska gå till Västtrafik i morgon och höra med dem också. Jäkligt tråkigt att behöva klaga på någon men jag vill inte råka ut för det här igen. Jobbar man i ett yrke med människor måste man kunna resonera med folk eller? Men han litade bara på sin jävla maskin och inte på oss. Hade vi försökt åka på ett ogiltigt kort bör det väl stå "Ogiltigt kort" när man använder det och inte "För låg värde"?
Jisses vilka människor det finns alltså!

Ja ikväll var det meningen att vi skulle ha en myskväll men R tycks ha somnat inne i sängen. Nej inte riktigt men han ligger där inne o skriker nåt imellanåt. Han blev inringd och ska snart dra sig mot jobbet. Jobb blä, vilken romantikdödare!

Så nu ska jag roa mig själv. Ledig i morgon så jag behöver inte gå till sängs om typ 1 timma iallafall!




Första jobbdagen avklarad!


Och det har faktiskt varit en bra dag! Sov verkligen skitdåligt inatt eftersom jag hade ångest men det var ju i onödan :) Kunde ju ha berott på åskan också! Fan vad det åskade inatt :S R blev inringd till jobbet vid 21.30 så efter det var ju ensam hemma och livrädd :P Försökte lägga mig i sängen och somna till Lost men inget hjälpte. Kollade på klockan vid 04.15 och sen var jag fortfarande vaken när R kom hem från jobbet så jag trodde faktiskt att jag skulle vara helt död idag :)

Jaha vädret har gått tillbaka till det typiska sommarvädret, det åskar ute och våra kanaler verkar ha tagit semester (?) så vad ska man hitta på nu då? Jag kanske ska sätta mig och läsa lite. Har börjat ge mig på en bok på engelska så det krävs att man inte tappar tråden när man läser så får se om jag orkar!

Ha en bra kväll!

Upphittat


Nån som känner igen de här solglasögonen? Antagligen tappade under vår fest på Fjordfestivalen







Känner du igen dem lämna en kommentar!
Och sen kan du ju  förklara varför de låg i vår tvättkorg?
Hmm..


Sista dagen..


... Innan jobbet börjar igen, blää ångesten kryper på och det blir inte bättre av att  det är grått och trist utomhus. Trösta mig någon :(

Vad har hänt då? Ja igår var vi på födelsedagsfest och det var mycket trevligt! Innan vi vandrade dit så satt vi utanför vårat hus på en bänk i solen och njöt av värmen med en grogg :) Känn som att det har blivit lite utomhusaktiviteter de här veckorna så det var mysigt! Just nu håller vi iallafall på att tvätta. JÄTTEKUL i vanlig ordning, nångång imellan springandet ner till tvättstugan så ska vi nog dra och veckohandla också så det är en riktig "vuxendag" idag :P Får se om hittar på nåt kul senare, vore ju inte fel så att jag glömmer av att friden är slut i morgon. Happ så är det att vara vuxen!



Ibland vill man inte ha en kamera som man inte döljer något för :P Jaja bjuder på den här supersöta bilden på mig när vi satt utomhus och njöt av vädret






Lördag


Nu är snart min semester slut. Gah ångest..
I vilket fall blir det nog ut och sätta sig en stund i solen snart. R ligger ändå bara och sover och jag börjar bli uttråkad :) Ikväll vankas det party och det vore ju inte så dumt att få lite bränna innan :)

Ha en underbar dag i solen!

Biofilmsbesök?


Jag vill se den här filmen, tror att det kan vara en Malin film. Brukar tycka om sån här action så det får nog bli så att vi beställer biljetter till den snart.



 



Fredag!


Och jag är redan uppe :) Kan bero på att jag blev väckt eller att jag lyckades somna som en prinsessa inatt, äntligen! har varit riktigt gott att få sova ut fastän jag känner mig lite grusig i ögonen ännu. Idag står det paddling på schemat! Så fort R vaknat till liv och fått i sig lite mat så beger vi oss till Munkedal och tillbringar en stund på öppet hav (not :P) Det ska bli väldigt trevligt! förutom det vet jag inte vad som händer. Vi kanske ska ta en sväng till Trollhättan och köpa lite alkohol så att R slipper gå nykter på festen i morgon. Då kommer jag ju inte orka med honom ;)

Nej nu blir det till att sätta på kaffe!










Det här tyckte jag var lite kul

 "Därför skrämmer tjejen i Apolivareklamen dig"
 (Källa http://www.aftonbladet.se/)


Läs Artikeln Här!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5612910.ab





Jag tycker också att hon är lite läskig. Kan vara för att skräckexperten i artikeln påstod att hon liknade någon ifrån en särskild japans skräckfilm jag säkerligen inte behöver nämna namnet på. Uäck inte min favoritfilm precis. Lite kul att det finns en sida på FB för detta också. Stackars tjejen i reklamen säger jag bara! Känd för att vara creepy. Apoteket ska ju fortsätta med liknande reklamer också. Får hoppas att det blir lite mer solsken i dem kanske :)






Vackert väder!


Det kan man sannerligen säga att det är idag! Jag vaknade typ vid 12,30 efter ytterligare en natt av typ ingen sömn. I morse somnade jag efter kl 05 nångång. YEY! det var ingen höjdare alls, hade mycket hellre sovit ett par timmar extra men det kan man ju inte styra över. Idag har vi inte gjort så mycket dock. Vi var ute en sväng på stan och åt glass, var på systemet och handlade lite mat. sen gick vi hem igen. Nu är det snart dags att börja med maten. Klockan springer ju fram när man sovit så länge  suck!

Hoppas ni också haft en bra dag där ute i solen!

Sent i vanlig ordning!


Gårdagen var iallafall superbra! Jag fick upp älsklingen vid 14 tiden och då var det bara för han att ta på sig kläderna och följa med ut i det fina vädret för en fika med Sara & André. Efter den lilla turen så blev det återigen att sätta sig i bilen och styra mot Vargön för en grillkväll med älsklingens familj. Hans föräldrar kom ju hem från Italien igår så det var kul o träffa dem och de andra också såklart :) Vi kom hem vid 22 och sen dess har jag bara slappat! Lite Simsspelande har det blivit medan R ligger i soffan och sover. Han ska ju snart jobba och då får vi se vad som händer här på ensamfronten! Kanske lägger mig och kollar på den filmen jag har tjatat om att jag vill se eller så blir det sängen. Men det är jag inte så sugen på eftersom jag då kommer vakna tidigt och vara uttråkad ännu längre i morgon :P

Nu ska jag göra annat! Ha en supertrevlig natt!


Ifall någon var intresserad så är det den här boken som går i högtalarna mina just nu :)










 

Soligt och fint!


Ja nu är det solsken ute äntligen! 25 grader ska det tydligen vara också! Det här är ju en dag man bör ligga på stranden men inte så länge man har en sambo som jobbar natt :P Nu ska jag istället ta och dra ut på stan för en liten fika med Sara och André! måste ju samla in mina chokladmuffins som hon bakat åt mig ju :)





En liten nostalgilåt med superhärliga minnen blir det sista jag bjuder på i det här inlägget :)
Ha en superskön dag i solen!

Förresten nån som har nåt bra filmtips? Ni kan vara anonyma om ni vill :)




Första inlägget

För idag! ska strax gå och nana och hoppas att jag kommer att kunna sova inatt. Har alldeles för mycket i huvudet så det spelar ingen roll hur trött jag är jag somnar ändå inte. Igår somnade jag ju runt 05 som sagt men verkar inte som att det kommer hjälpa mig ett dugg just nu ändå..

Räkfrossan var mycket trevlig! Härligt band som spelade, god mat och trevligt sällskap kan ju aldrig bli fel :) Vi stannade till ca 23.30 eftersom R har hoppat in för en kille som är på semester och därför jobbar två extra dagar den här veckan. Nu har han åkt för en stund sedan och jag är redo för sängen! Blir väl antingen att försöka lägga mig och lyssna på min hörbok eller kanske se ett avsnitt Lost. Avslutar iallafall kvällen med en trevlig bild på mig. I morgon ska jag få en personlig leverans av älskade Sara med chokladmuffins jag beställt haha ;) Hon är alldeles för go hon!



Bjuder på den!


Tisdag


Hellu! idag är en ny dag och schemat är fullbokat! Ikväll ska vi äta räkfrossa i Bokenäs med familjen. Det är sista frossan för den här sommaren så då får vi ju passa på :) Ska bli mycket trevligt! Innan dess så ska vi försöka hinna med att gå en promenad är det tänkt. Men först ska vi nog äta frukost :P jag somnade nog inte förrän kl 05 i morse och sov till kl 13 så jag har inte varit hungrig förrän nu typ :P En kopp obligatoriskt morgonkaffe är det enda jag har fått i mig så jag ska styra stegen mot köket snart! Slänger in gårdagens film som blev den här rullen:




En söt familjefilm men annars ingen höjdare kanske



Hellu!


Nu är jag tillbaka igen efter ett par dagar i det vackra Vargön där vi tillbringat tiden i Rasmus föräldrars hus! Lite gott att vara hemma får jag säga :)

I lördags blev det ju bad-grill-bastufest som höll igång halva natten :P Vi var ett par stycken och det var himla trevligt får jag säga! Här följer ett par bilder från det!


I väntan på mat!


Bad!



Glada miner i badet!

Jag ska lägga in ett album på FB när jag fått bilderna som Sara tog med sin kamera så det får räcka med de här så länge :)

Idag har vi varit på barnkalas :) Rasmus brorsson Milton fyller 2 år så det ha blivit en trevlig stund med kycklingsallad och tårta och som en extraefterrätt en härlig huvudvärk ( tre ungar i åldrarna 8 månader, 2 år och 6 år kan ge en detta ) haha men det har allt varit trevligt! Nu sitter jag här och ska snart ha myskväll med nån film tror jag! R börjar redan bli rastlös så det är bäst jag ger honom lite uppmärksamhet ;)

Byebye

RSS 2.0